נועם
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-ערב
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-עץ החיים, ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה תחילה מתלהב מהעובדה שאתה עומד מול מיו, אך מיד מתעשת ומסיביר למיו את מטרתך. מיו אומר:"בסדר, גור אדם. אני מקבל את בקשתך לעזרתי. אני אשגר אותך ואותי למערה ואז נבין מה חומרת המצב". מיו קורא ללוקאריואים שלו ונובח לעברם משהו, אז הם הולכים אל כס העץ ולוחצים על מתג, ששולח קרן לייזר וורודה אל הקיר ופותח חור תולעת אל המערה המנצנצת (מערת אמברט). אתם רואים את המערה, שכבר עוד כמה רגעים מתרסקת על לוקאריו. מיו נבהל ואומר לך בחיפזון:"מהר! זה כבר קורס! רג'אייס, היכנס לפוקדור של גור האדם!" הוא אומר ורג'אייס נכנס מיד לפוקדור שלו. מיו יוצר סביב שניכם בועת מגן וקופץ דרך חור התולעת, אל המערה. אתם נוחתים במערה ממש כמה שניות לפני קריסה מוחלטת שלה, ואז מיו שולח פרץ אנרגיה וורוד קסום ועוצמתי סביבו, וכשההבזק הוורוד דועך, אתם רואים שהמערה מתוקנת, ומיו נפרד מכם ועובר חזרה דרך חור התולעת, אל עולמו. אתה מחזיר את לוקאריו לפוקדור שלו ושניכם יוצאים מהמערה, שם מחכים כל שאר הפוקימונים שלך, יחד עם טארה והפוקימונים שלה. אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, וטארה אומרת:"וואו! זה היה מדהים! מה לעזעאל קרה פה?!". אתה מסביר לה לאט לאט את כל מה שקרה במערה, עם לוקאריו, רג'אייס הלוקאריואים, מיו וריולו, ואז היא אומרת:"וואו. טוב, לפחות למדנו לקח. אף פעם אל תשתמש בתותח מחומש בתוך מערה!". שניכם צוחקים, ואז רוכבים על הרייהורנים ששכרתם חזרה אל העיירה אמברט. שם, בשער שבין דרך 9 לעיירה אמברט, מחכים לכם פרופ' סיקאמור ועוד מדענים מודאגים. סיקאמור אומר לכם:"טארה, טורי, איפה הייתם? נורא דאגתי לכם ברגע שהחברים המדענים שלי סיפרו לי שהיו פיצוצים ואור וורוד בוהק מכיוון המערה המנצנצת, שם הייתם. מה קרה בדיוק?". אתם הולכים עם כל המדענים ועם סיקאמור למעבדת המאובנים של אבמרט, המקום הבטוח ביותר, ואז מתחילים לספר להם מה קרה. סיקאמור ושאר המדענים מקשיבים לכם, פעורי פה, ולבסוף סיקאמור אומר:" אני לא מאמין... אתם פגשתם את מיו... טוב, בכל מקרה, כל הכבוד על העבודה המדהימה שלכם. אני רוצה לתת לכל אחד מכם פרס מיוחד על עבודתכם המדהימה" הוא אומר ומגיש לכל אחד מכם כרטיס אשראי צהוב- ירוק. "זהו הלומי-קארד. זה כרטיס שטעון בכמות בלתי מוגבלת של פ"ד לשימוש רק בעיר לומיוס, אך בכל החנויות, הבוטיקים, הדוכנים ואנשי המכירות הנודדים של לומיוס. כרטיס זה מאפשר תשלום גם על הלומי-קאבס ועל שאטל הגוגואט. הכרטיס לא תקף מחוץ לעיר לומיוס. בנוסף, הכרטיס תקף גם לעיר קילאוד. בהצלחה במסע שלכם!" הוא אומר ועוזב. טארה אומרת:"וואו, מגניב! לומי-קארד! אתה רוצה שנלך להשתמש בו עכשיו?"
מה תעשה?