Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9495758596061 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    [B][COLOR="#0000CD"]
    שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
    *gps-ווילסטון, סינו: במחסן של צוות אקווה-רמפא''ג.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. אקסגיוטור טוענת קרן סולרית, ועקב היום השמשי שעדיין פעיל שולחת אותה במיידיות לעבר סוואמפרט, מעלפת אותו. טוקסיקרוק מקפץ ורץ לעבר אורסרינג, מאגרף אותו בעוצמה וגרם לו נזק קשה. גארצ'ומפ נעטף באנרגיה סגולה-כתומה, רץ לעבר וויבייל ומתנגש בו, גורם לו נזק בינוני. לאקסריי פורק אנרגיית חשמל אדירה לעבר וויבייל, גורם לו גם הוא נזק בינוני ומעלף אותו. מנדיבאז מתחילה לרדוף אחרי היפנו, בסוף תופסת אותו ותוקפת אותו, גורמת לו נזק קשה. מאוויל לועס בחוזקה את היפנו, גורם לו נזק קשה ומעלף אותו. פאנצ'אם קופץ לאוויר, נותן לאורסרינג מכה מלמעלה עם היד שלו, ממש כמו קראטה, מעלף גם אותו. שלי וארצ'י מחזירים את כל שאר הפוקימונים שלהם ואומרים:"אלאקזאם, צאו! שגרו אותנו מכאן!" הם אומרים ויוצאים מהפוקדורים האלאקזאמים שלהם, משגרים אותם הרחק מכאן. אלאקזאם שלך עוזב את הבועה של ג'ייק. הוא אומר:"אני אשאר עם אייזיק. תמשיך אתה". אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך חוץ מלאקסריי, מתחיל להתקדם הלאה. אתה רואה בהמשך כדור ירוק די גדול מונח על כרית כחולה, לפניו הרבה קרני לייזר ופינות החדר שיניים חדות על קפיץ מתוח, שנראה שכשהם קולטות אותך עם המצלמה שלהן הן מזנקות עליך לתקיפה.
    מה תעשה?
    "לאקסריי תוציא אותנו מפה מהר." אני צועק בפחד אל לאקסריי
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
    *שעה-צהריים
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-דרך עץ החיים,???
    אתה נלחץ למראה הלוקאריואים ומתלבט עם עצמך מה לעשות. לבסוף אתה מחליט להסביר להם את מטרתך. אתה מספר להם את כל הסיפור עם המערה המנצנצת, וכשאתה מסיים, הם מראים לך שהם לא הבינו אף מילה. הם שולחים שלושתם כדורי הילה, ואז פריז נעמד לפניך, מקיף אותה בחומתקרח ומחשמל אותה כדי לחזק אותה. שלושת הכדורים פורגעים בחומה ומפילים אותה. *מזל טוב! פריז שלך למד חומת קרח חשמלית!!!*. מיד לאחר מכן הוא יוצר לידו לוח קרח חלק, ואז יוצר קרן לייזר כחולה דקה שאיתה הוא חורט בקרח את כל מה שאתה הסברת, רק באיורים. ברגע שהם רואים איור שלך ליד לוקאריו שעומד ומתאמץ, הם נבהלים מעט ומפנים לך דרך פנימה. *מזל טוב! פריז שלך למד בנוסף קרן לייזר!!!*. אתה נכנס לתוך עץ החיים. אתה רואה גרם מדרגות ארוך כלפי מעלה. אתה עולה בגרם המדרגות, רג'אייס אחריך. אתם בסוף מגיעים לפסגה, ואתה רואה שאתה ופריז נמצאים בתוך צמרת העץ. סביבכם אתה רואים עלים כתומים של שלכת, שהם עלי הצמרת. מבפנים נראה כאילו הם זוהרים באור כחול חלוש. אתה ממשיך להתקדם אל לב הצמרת, ורואה מעגל של פסלוני אבן קטנים של לוקאריו שמעל כל אחד מהם יש כדור אנרגיה כחולה קטן. ברגע שאתה מתקרב, כל כדורי האנרגיה מתחברים ויוצרים בועת מגן ענקית סביב השטח שבתוכם. בתוך אותו שטח אתה רואה כיסא עץ כדורי מועצב ומגולף בצורה יפהפיה, עליו יושב מיו האגדי וחלק עם זנבו הוראות כלפי מרכז המעגל. במרכז המעגל עומד ריולו קטן, התת התפתחות של לוקאריו. מיו מלמד אותו להילחם חזק ומאמן אותו לאט לאט, עד שפתאום ריולו שולח כדור אנריגה כחול כלפי, שוברהאת חומת המגן. הוא מתחיל לזהור באור כחול, צומח וגדל לממדי לוקאריוף מתפתח ללוקאריו ויורד למטה להצטרף לחבריו. מיו קולט תנועה מכיוונכם ומתקרב אליכם בריחוף, מסוקרן. אתה קולט שמולך עומד אחד הפוקימונים החזקים ביקום.
    מה תעשה?
    "אלוהים אדירים..." אומר בהתפעלות ואעקוב אחר לוקאריו- לשעבר ריולו קטן- רק כדי לוודא שהוא מצליח להצטרף אל שאר חבריו. "וואו... אני לא מאמין שאני עומד לפני מיו!" אתאפק שלא להתפרץ כמו ילדה קטנה. "מטומטם!!! מה אתה עושה? מה אתה ילדה קטנה?!" אצרח על עצמי בראשי ואחשוב כמה המשפט שאמרתי היה מטומטם. "אני מתנצל על התלהבות היתר." אקוד בפני מיו מרוב יראה וכבוד, ואז אתפנה להסביר לו את המקרה. "מיו, אני צריך את עזרתך. אני טורי, ואני סוכן בארגון הנקרא צוות אג'נטרה. צוות רשע בשם ראמפ"ג הרס את מערת אמברט שבמחוז קאלוס. גם לי יש לוקאריו, בדיוק כמו אלו ששומרים אליך. ברגעים אלו הוא מנסה לתקן את המערה, אבל הוא נתקל בבעיה. אם לא תעזור לנו בתיקון המערה, לוקאריו יצטרך לעשות זאת לבד, זה יקח ממנו את כל כוחותיו וישמיד אותו. הוא פתח בשבילי שער אל המימד שלך על מנת שאוכל להזעיק אותך לעזרה. האם תסכים לעזור לנו?" אשאל אותו.

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עמית
    *0 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 3 ימים למשימה חדשה.
    *שעה-בוקר
    *כסף-5,800 פ"ד
    *מיקום בסיס- סנוובל, קאלוס
    *gps-דרך 21, קאלוס
    אתה מקבל ללוח המשימות שלך הודעה שבה רשום "תפוס את כל הספינדות וכשתגמור הבא אותם חזרה לבסיס שלך". אתה זורק פוקדורים על ארבע הספינדות שכבר עילפת ותופס אותם. לאחר מכן אתה ואמר לבוויזל ואלקיד מה לעשות. בוויזל יוצר פעימת מים עוצמתית, ואלקיד שולח לתוכה מכת חשמל עוצמתית. בוויזל משחרר את פעימת המים והיא פוגעת בספינדה המנהיג, מעלפת גם אותו. אתה תופס גם את הספינדה המנהיג. אתה חוזר עם חמשת הפוקדורים החדשים לבסיס בסנוובל, שם אתה פוגש איש עם מכנס קרוע וחגורה שחורה, זקן מעט מחודד. הוא אומר:"שלום, שמי מגנו. אני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. עד שתעלה לדרגה הבאה, אחרי כל משימה אתה תהיה צריך לגשת אליי ולדווח לי. לפי חמשת הפוקדרים החדשים שביד שלך, אני מניח שתפסת את חמשת הספינדות. אני מניח שברצונך לשמור את המנהיג, אז אתה מוזמן לקחת אותו. רק תביא לי את השאר". אתה מביא למנו את ארבעת הפוקדורים האחרים. *מזל טוב! תפסת ספינדה זוהר!!!*. מגנו ממשיך:"בנוסף, עליך לקבל מעין משכורת על עבודתך. אז הנה, קבל 500 פ"ד על המשימה שלך. עכשיו, מכיוון שאנחנו לא רוצים להעמיס על הסוכנים שלנו, יש לך 3 ימי חופש עד המשימה הבאה. בהצלחה!!!". הוא אומר ועוזב.
    מה תעשה?

"ספינדה צא ותכיר את החברים החדשים שלך! עכשיו בואו נשתגר למפקדה לטוטודייל ומיסמאגיוס התגעגעתי אליהם." לאחר שאגיע לחדר בבסיס אדבר עם טוטודייל "חשבת על ההצעה בקשר לאבן הנצח?" אם הוא יגיד שהוא רוצה את האבן אלך לחנות הבסיס ואקנה לו לאחר מכן אדבר עם כל מונה הפוקימונים שלי ואשאל אותם "אתם רוצים לעשות קרב של 4 על 4?" אם הם ירצו אלך לחפש חדר אימונים ריק.

4. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=TheHeliolisk;1468991]צ'רמנדר
    *0 ימים עברו מהמשימה הקודמת. עוד 3 ימים למשימה הבאה
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,800 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    *gps-גולדנרוד, ג'וטו
    אתה מוציא את סקורופי וצ'רמנדר ואומר לנועה שבגלל שיש לך הרבה פוקימונים אתה מעדיף שהם לא יצפו הפעם. אתה אומר לפוקימונםי שלך מה לעשות. צ'רמנדר שולח להביור די חלש לעבר צ'ספין, גורם לו נזק רגיל. סקורופי עוטף את ניביו ברעל סגול וחומצתי, רץ לעבר פנקין ונושך אותה בחוזקה, מזריק לה את הרעל, גורם לה נזק רגיל ולהרעלה. נועה אומרת:"צ'ספין, גלגול על צ'רמנדר! בראיקסן, קרן על-חושית על סקורופי!". צ'ספין ופנקין מסתכלים אחד על השני, מסכימים עם הראש ומתחילים לזהור. אתה ונועה בהלם. צ'ספין גדל לצורת כדור עם שני קוצים, ופנקין צומח לצורת שועל גדול על שתי רגליים עםמין חצאית ומקל בזנב. הם עוברים לצבעים רגילים ואתה רואה אותם. *מזל טוב! צ'ספין ופנקין של נועה התפתחו לקווילאדין ובראיקסן (בהתאמה)!*. נועה אומרת:"וואו!" וסורקת אותם בפוקדקס שלה. הפוקדקס אומר:" מס' 147: קווילאדין, פוקימון השריון הקוצני. הוא מסתמך על השריון העמיד שלו כדי להגן על עצמו מהתקפות טורפים. הוא מתקיף בחזרה עם הקוצים החדים שלו. מתפתח לצ'סנאוט אחרי 4 קרבות. בעת ההתפתחות, קווילאדין זה למד טיל סיכות" "מס' 150: בראיקסן, פוקימון השועל. יש לו זרד תקוע בזנב. בעזרת חיכוך מפרוות הזנב שלו, הוא מדליק את הזרד ויוצא לקרב. הוא מתפתח לדלפוקס אחרי 4 קרבות. בעת ההתפתחות, בראיקסן זו למדה טעינת להבה". קווילאדין מתגלגל במהירות לעבר צ'רמנדר, גורם לו נזק קשה. בראיקסן מדליקה את הזרד שבזנבה ובערתו שולחת קרן וורודה מסתורית לעבר סקורופי, גורמת לו נזק קשה. בראיקסן נפגעת קלות מההרעלה
    מצב חיים שלך:
    צ'רמנדר וסקורופי- 6/10 (קווילאדין אותו דבר, בראיקסן קצת יותר)
    מה תעשה?
    פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

התכוונתי שצ'רמנדר ישתמש בשריפה, אבל בסדר.
    -----------------------
    "כל הכבוד נועה! , אומר , שניי הפוקימונים שלך יתפתחו בוא זמנית!.
    'הקרב יהיה יותר קשה עכשיו.......', אחשוב. אחשוב שנייה על ההתפתחויות של פנקין וצ'ספין ואחיך.
    "צ'רמנדר , סקורפי אל תבהלו! אנחנו עדיין יכולים לנצח!
    צ'רמנדר , תתקרב לקווילאדין ותשתמש בשריטה ולאחר מכן שריפה בכל הכוח לידו!
    סקורפי , נשיכה על ברקסיאן , זה יוריד יותר כי כמובן ברקסיאן מסוג על חושי בנוסף!

5. משתמש מנוסה
    שם: איתן

עומר
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    *מיקום בסיס: פורטרי, הואן
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפוריגון 2 כל הכבוד ואומר לה מה לעשות. היא שולחת לעבר היטמונצ'אן מכה משולבת של חשמל, אש וקרח, מעלפת אותו מיד. ברנדון אומר:"היטמונצ'אן, חזור! כל הכבוד לך מקס, הרגע עברת את מבחני הקבלה לצוות אג'נטרה! הנה כמה דברים שיעזור לך" הוא אומר וזורק לכיוונך תיק עמוס בדברים."התיק הזה מכיל את כל מה שסוכן צריך" הוא אומר. " יש בו פוקדקס משוכלל, שחוץ מתוכנת האנציקלופדיה הבסיסית שלו, יש לו עוד יכולות מיוחדות כמו מתרגם כתב, ממיר קול שפות שונות, מזהה אנשים, מזהה קולות ועוד. יש בתיק גם את משגר המאך, שהוא מכשיר משוכלל שעוזר לסוכן להגיע בשניות על ידי שיגור לכל מקום בששת המחוזות של עולם הפוקימון. יש בתיק אביזרים משניים יותר, ובהם: תרסיס הרדמה, שיכול להרידים מיד פוקימון ואנשים, ארנק פוקדורים המתמלא אוטומטית ומכיל פוקדורי סוכנים מיוחדים שמשנים את צבעם לצבעי הפוקימון שבתוכם ונרתיק אותות שבו תוכל לשים את כל האותות המיוחדים שתקבל מהצוות. יש בתיק גם לוח משימות, שדרכו תקבל את כל המידע על משימות שלך, טלפון נייד מיוחד שאי אפשר לאתר עזרת קליטת לווינים, צמיד קישור שאיתו תוכל לבצע בהמשך התפתחויות מגה לפוקימונים שלך והולו-קאסטר, מכשיר תקשורת מיוחד שבו אתה רואה הולוגרמה של האיש מהצד השני של הקו ודרכו אתה תוכל לדבר עם אחראי המשימות של צוות אג'נטרה בקאלוס, פרופ' אוגוסטין סיקאמור. בנוסף, אני גאה להעניק לך את סיכת הטירון" הוא אומר ומביא לך תג קטן עם קוצים מצידיו ועליו הסמל של צוות אג'נטרה. "תג זה מוכיח שאתה התקבלת לצוות אג'נטרה ושאתה בדרגת טירון, הדרגה הבסיסית ביותר בצוות. בנוסף, כל סוכן של צוות אג'נטרה משובץ לבסיס כלשהו ברחבי עולם הפוקימון, לשם הוא חוזר כל פעם אחרי המשימות שלו ושם הוא מבלה את רוב זמנו. מקס, אותך שיבצו לבסיס בעיר פורטרי שבהואן. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את החדר.
    מה תעשה?

אחשוב לעצמי 'וואו אני לא מאמין שהתקבלתי! אבל מה אני אמור לעשות עכשיו..? ' ואקח את לוח המשימות ואבדוק שם אם יש משימה בשבילי.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

6. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *קודם כל, שלום לכם! אחרי חודשיים של קיפאון של המ"ת עקב עבודות קיץ שקיבלתי והיה לי קושי להשלים, סיום השנה וחופשה ארוכה שלי בחו"ל, סוף סוף אני מוכן להתחיל מחדש את המ"ת! בהודעה זו אני אכתוב את כל העדכונים והשינויים החדשים, בנוסף לתגובות ההמשך לכל השחקנים שכתבו מאז התגובה האחרונה שלי + כל השחקנים שאני יודע שפעילים בפורום.
    1. הכינו את עצמכם לקראת האיוונט הקרוב במשחק, שלעומת הקודמים יהיה איוונט קטן יחסית. פרטי האיוונט:
    איוונט מספר 5: קרנבל הקיץ.
    משך זמן האיוונט: 1-5/8/2014
    פרטי האיוונט:עלילה: אתם מקבלים שיחת טלפון מסתורית שמזמינה אתכם לבסיס אג'נטרה שבו אתם לנים. אתם נכנסים לבסיס ופוגשים את הסוכנים האחרים של הבסיס. לפתע, מגיע סוכן, מחלק לכל אחד עלום צבעוני וממשיך הלאה. הסוכנים מתפזרים, ואתם קוראים את העלון שכתוב בו כך:"היכונו היכונו! קרנבל הקיץ של צוות אג'נטרה בא! הוא ייערך בשני ערים בכל מחוז: בקנטו- בערים סרוליאן ופיושיה. בג'וטו- בערים בלקת'ורן וגולדנרוד. בהואן- בערים סלייטפורט וסוטופוליס. בסינו- בערים קנאלייב וסאנישור. ביונובה- בערים אנדלה ונימבאסה. ובקאלוס: בערים דנדמיל ולומיוס. היו שם!". הסבר: כמו שהבנתם, צוות אג'נטרה עורך קרנבל לכבוד הקיץ. קיבלתם כבר את המיקומים של הקרנבל, וחסר הסבר. בכל מקום בקרנבל הקרנבל יהיה מעט שונה, בהתאם לעיר ולמחוז. המטרה שלכם בקרנבל היא להשתתף בכמה שיותר משחקים ותחרויות שייערכו במוקדי הקרנבל. הקרנבל פתוח לכולם, ולא רק לחברי צוות אג'נטרה אתם יכולים לעבור באופן חופשי בין הערים בהן נערך הקרנבל, אך כל אחד מכם יתחיל את הקרנבל במיקום הכי קרוב לבסיסו:
    נועם- אתה מתחיל את הקרנבל בסרוליאן
    מתן- אתה מתחיל את הקרנבל בנימבאסה
    בר- אתה מתחיל את הקרנבל בעיר של בסיסך, לומיוס
    צ'רמנדר- גם אתה מתחיל בעיר של בסיסך, בגולדנרוד
    עמית- אתה מתחיל את הקרנבל בדנדמיל
    נדב- אתה מתחיל את הקרנבל בג'ובילייף
    שחר- גם אתה מתחיל בסרוליאן
    *חברי צוות רמפא"ג עוברים תהליך דומה, רק שהקרנבל הוא אך ורק לחברי צוות רמפא"ג והוא בתוך הבסיסים הסודיים. אתם לא רשאים לעבור בין המחוזות, אך רשאים לעבור בין הערים בתוך המחוז. אתם מוזמנים לנסות להתגנב לקרנבלים של צוות אג'נטרה במחוזכם, אך סיכויי ההצלחה שלכם להשתלב בשקט בתוך הקרנבל נמוכים. המיקומים:
    amitlv- אתה מתחיל בקרנבל שבבסיס שמתחת לאקרוטיק
    pizzablaster- אתה מתחיל בקרנבל שבבסיס מתחת ללאוור
    סאן- אתה מתחיל בקרנבל שבבסיס מתחת להומילאו.
    על כל פעילות שתשתתפו בה בצלחה בקרנבל תקבלו CP- carnival points, וביום האחרון של הקרנבל תוכלו להמיר את הנקודות הללו לפרסים. בנוסף, השחקן שיאסוף הכי הבה נקודות בכל צוות (צוות רמפא"ג ואג'נטרה בנפרד) יזכה בפוקימון קיצי ייחודי.

*בהצלחה!!!

amitlv
    *פרסים למה? אם אתה מתכוון למשימות אל תדאג, זאת כאילו המשימת קבלה שלך ובשאר המשימות תזכה בפרסים
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לזינזולין "כן המפקד" ושלא תאכזב אותו, ושנייה לפני שאתה הולך אתה שומע אותו אומר:"ילד ממושמע האנדי הזה. סרוסיק גידל אותו טוב". אתה מתחיל להכינס למנהרה, ומתלהב מזה שאתה עם שבעה פוקימונים על ההתחלה. אתה מוציא את כולם כדי להכיר איתם, ואתה פוגש את סניזל, הוטהוט, מגה גנגר, טאלונפליים, מאצ'ופ, סקראגי ולייפארד שלך. אתה אומר להם שאתה המאמן שלהם ושכדאי להם לציית לך. הם כולם מהנהנים, ואז הם באים אליך ומחבקים אותך חיבוק גדול. בהתחלה אתה סולד מזה מעט, אבל אז אתה מבין שאלה הם השותפים שלך ושאתה צריך ללמוד להכיר אותם. אתה רואה שמבין כולם, מאצ'ופ ולייפארד הכי צמאים לקרב, ושניהם, כל אחד בצורתו, לייפארד באלגנטיות מסתורית חתולית ומאצ'ופ בקשיחות של לוחם, מסמנים לך לעבר המשך המערה, כאילו הם כבר מחכים להתחיל את משימת הקבלה שלכם.
    מה תעשה?

נדב
    *שעה-ערב
    *כסף-5,300 פ"ד
    *מיקום בסיס- פלוארומה, סינו
    *gps-פלוארומה, סינו
    אתה שמח שהתקבלת לצוות ומשתגר בעזרת משגר המאך לעיירה פלוארומה שבסינו. אתה מנסה לחפש כניסה לבסיס שבעיירה הפרחונית והיפה הזו, לבסוף מאתר את הסמל של צוות אג'נטרה מעל חנות הפרחים. אתה נכנס לחנות הפרחים והמוכרת קוראת לך. היא לוחשת לך:"תשתדל להסתיר את התג מעכשיו, שלא יזהו אותך". היא אומר לך, הפע בקול:"אתה יכול להשקות את האדנית שלי? יהא בחדר האחורי". היא נותנת לך משפך ורומזת לך ללכת לשם. אתה הולך לחדר האחורי ומשקה את האדנית, מיד האדנית מסתובבת על צירה. פותחת מעבר בקיר שמאחוריך. אתה רואה שם חדר לבן עם מעלית בתוך הקיר. אתה נכנס למעילת והיא יורדת למטה. בתוך הפיר של המעלית אתה רואה מסכי טלוויזיה שמציגים מבזקי חדשות מהשנים האחרונות,ביניהם אתה מזהה מבזק על השוד הגדול של צוות רמפא"ג ועל השריפה במגדל השרוף. אתה ממשיך לרדת למטה ללובי של הבסיס. הלובי ירוק מאוד, ויש לו ריח נעים של אדמה טריה ופרחים ריחניים. משני צידייך אתה רואה פסלי ארד נקיים של ברנדון והטורטרה האגדי שלו. אתה ניגש לדלפק והאישה בדלפק אומרת לך:"שלום, אני ג'ני של הבסיס בפלוארומה. אתה בטח ג'ימי סמית'. עדכנו אותי שתגיע. בכל מקרה, החדר שלך הוא חדר מס' 457 בקומה -30. בהצלחה!" היא אומרתלך. אתה ניגש למעלית פנימית של הבסיס ולוחץ על קומה -30. המעלית יורדת לאט לאט, ואז הדלת נפתחת למסדרון מהודר. אתה רואה שרשום בו" חדרים 450-455" וחץ כלפי צד שמאל ועוד שלט לידו שעליו רשום "חדרים 457-459" ושחץ לכיוון ימין. אתה הולך ימינה ומהר מאוד רואה דלת של חדר שעליה רשום 457. אתה מכניס את הכרטיס המגנטי שקיבלת בקבלה לדלת ונכנס לחדר. אתה מגיע לדירה הענקית שלך. אתה רואה בחלק שנכנסת בו סלון גדול עם טלוויזיה וספה, לידו צג ענקי שמתפקד כחלון דיגיטלי. אתה רואה לידו מטבח גדול עם פיר מעלית שירות שדרכו אתה יכול להזמין מצרכי מכול. אתה וראה במהשך הבית מסדרון. בקצה המסדרון יש חדר מחסן שכרגע הו די ריק ויש בו רק אינקובטור לביצת פוקימון. בצד ימין במסדרון יש חדר אמבטיה ענקי עם אמבטיה משיש, כיור, מקלחון, צג טלוויזיה ענק ומערכת סטריאו. בצד שמאל של המסדרון חדר השינה שלך, שבו יש ריצוף אדום קרמי וקירות ירוקים כהים. יש לך מיטת אפיריון ענקית במרכז ולידה אדניות ושידות. מול המיטה יש מסך טלוויזיה ענק. ליד המיטה שלך יש צגים עם שלט שתאה יכול להעביר איתם נוף לכל מקום בעולם הפוקימון, בדיוק כמו הצג הגדול שבסלון. אתה כבר ממש עייף וחושב אולי כדאי לך לסגור את היום הזה.
    מה תעשה?

שחר
    *במהלך משימה
    *שעה-צהריים
    *כסף-7,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
    *gps-ווילסטון, סינו: במחסן של צוות אקווה-רמפא''ג.
    אתה אומר ללאקסריי שיוציא אותך מהחדר מהר ורוכב עליו חזרה אל המקום שבו ג'ייק נמצא. אתה מספר לו מה קורה בחדר הבא. הוא חושב קצת ואומר:"יש לי רעיון. אבל קודם כל, אייזיק. אלאקזאם, מיינקטריק, צאו!" הם יוצאים ועומדים לצד ג'ייק. הוא מדבר אליהם:"אלאקזאם, אני רוצה שתנסה לשגר אותך, את אייזיק ואת מיינקטריק לבסיס הקרוב ביותר של צוות אג'נטרה ותדאג שמטפלים באייזיק. מיינקטריק, אתה תשמור עליו בדרך. אחר כך תתגרו חזרה אליי". ולאחר מכון הוא הולך איתך לכיוון הכניסה לחדר, ואומר :"וופוריאון, צא! תשתמש בקרן בועות שתגיע עד הקצה של הניבים, אבל שלא יגיעו לקרני הלייזר". וופוריאון עושה כבקשת ג'ייק. בשנייה שחיישני התנועה של הניבים קלטו את תנועת הבועות, הם זינקו קדימה ותפסו את הבועות, יצאו מכלל שימוש. ג'ייק אומר:"טוב, בניבים טיפלנו. עכשיו נשארו קרני הלייזר. בטח י איפשהו לוח בקרה ששולט בקרני הלייזר. תומאס, אתה יכול ללכת לחפש אותו עם לאקסריי, ואז לבקש מלאקסריי לחשמל אותו כדי לבטל את קרני הלייזר? אז אני אקח את כדור הירקן ונוכל לעוף מפה".
    מה תעשה?

נועם
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-עץ החיים, ???
    אתה תחילה מתלהב מהעובדה שאתה עומד מול מיו, אך מיד מתעשת ומסיביר למיו את מטרתך. מיו אומר:"בסדר, גור אדם. אני מקבל את בקשתך לעזרתי. אני אשגר אותך ואותי למערה ואז נבין מה חומרת המצב". מיו קורא ללוקאריואים שלו ונובח לעברם משהו, אז הם הולכים אל כס העץ ולוחצים על מתג, ששולח קרן לייזר וורודה אל הקיר ופותח חור תולעת אל המערה המנצנצת (מערת אמברט). אתם רואים את המערה, שכבר עוד כמה רגעים מתרסקת על לוקאריו. מיו נבהל ואומר לך בחיפזון:"מהר! זה כבר קורס! רג'אייס, היכנס לפוקדור של גור האדם!" הוא אומר ורג'אייס נכנס מיד לפוקדור שלו. מיו יוצר סביב שניכם בועת מגן וקופץ דרך חור התולעת, אל המערה. אתם נוחתים במערה ממש כמה שניות לפני קריסה מוחלטת שלה, ואז מיו שולח פרץ אנרגיה וורוד קסום ועוצמתי סביבו, וכשההבזק הוורוד דועך, אתם רואים שהמערה מתוקנת, ומיו נפרד מכם ועובר חזרה דרך חור התולעת, אל עולמו. אתה מחזיר את לוקאריו לפוקדור שלו ושניכם יוצאים מהמערה, שם מחכים כל שאר הפוקימונים שלך, יחד עם טארה והפוקימונים שלה. אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, וטארה אומרת:"וואו! זה היה מדהים! מה לעזעאל קרה פה?!". אתה מסביר לה לאט לאט את כל מה שקרה במערה, עם לוקאריו, רג'אייס הלוקאריואים, מיו וריולו, ואז היא אומרת:"וואו. טוב, לפחות למדנו לקח. אף פעם אל תשתמש בתותח מחומש בתוך מערה!". שניכם צוחקים, ואז רוכבים על הרייהורנים ששכרתם חזרה אל העיירה אמברט. שם, בשער שבין דרך 9 לעיירה אמברט, מחכים לכם פרופ' סיקאמור ועוד מדענים מודאגים. סיקאמור אומר לכם:"טארה, טורי, איפה הייתם? נורא דאגתי לכם ברגע שהחברים המדענים שלי סיפרו לי שהיו פיצוצים ואור וורוד בוהק מכיוון המערה המנצנצת, שם הייתם. מה קרה בדיוק?". אתם הולכים עם כל המדענים ועם סיקאמור למעבדת המאובנים של אבמרט, המקום הבטוח ביותר, ואז מתחילים לספר להם מה קרה. סיקאמור ושאר המדענים מקשיבים לכם, פעורי פה, ולבסוף סיקאמור אומר:" אני לא מאמין... אתם פגשתם את מיו... טוב, בכל מקרה, כל הכבוד על העבודה המדהימה שלכם. אני רוצה לתת לכל אחד מכם פרס מיוחד על עבודתכם המדהימה" הוא אומר ומגיש לכל אחד מכם כרטיס אשראי צהוב- ירוק. "זהו הלומי-קארד. זה כרטיס שטעון בכמות בלתי מוגבלת של פ"ד לשימוש רק בעיר לומיוס, אך בכל החנויות, הבוטיקים, הדוכנים ואנשי המכירות הנודדים של לומיוס. כרטיס זה מאפשר תשלום גם על הלומי-קאבס ועל שאטל הגוגואט. הכרטיס לא תקף מחוץ לעיר לומיוס. בנוסף, הכרטיס תקף גם לעיר קילאוד. בהצלחה במסע שלכם!" הוא אומר ועוזב. טארה אומרת:"וואו, מגניב! לומי-קארד! אתה רוצה שנלך להשתמש בו עכשיו?"
    מה תעשה?

פוקימונים חדשים שהתגלו:
    Spoiler ספוילר

עמית
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,650 פ"ד
    *gps-סנוובל, קאלוס
    אתה הולך לחדר שלך בבסיס, ושם פוגש את טוטודייל ומיסמאגיוס, שכבר ממש לא יכלו להתאפק יותר וקפצו עליך מרוב אושר. בשלב הזה הוצאת גם את שאר הפוקימונים שלך, והפגשת אותם עם ספינדה. ספינדה דיבר עם כולם וכולם דיברו איתו, והוא התלהב במיוחד מהעובדה שמיסמאגיוס היא רוח והוא יכול לעבור דרכה. את שואל את טוטודייל בקשר לאבן הנצח, והוא אומר "טוטו!" ומהנהן עם הראש למעלה ולמטה. אתה משאיר את כל הפוקימונים שלך בחדר והולך עם טוטודייל לטרה-מארט, רשת המרכולים שנמצאת בכל הבסיסים של צוות אג'נטרה. אתה נכנס ומקבל מחירון, אותו אתה שומר בכיס שלך. אתה ניגש לקופה ושואל את המוכר כמה עולה אבן נצח. הוא אומר:"אבן נצח עולה 150 פ"ד". אתה נותן מוכר את הכסף ומקבל קופסת קטיפה עם אבן נצח בתוכה. אתה מגיש את האבן לטוטודייל, הוא מחזיק אותה ובבוהק לבן היא 'נבלעת' לתוכו. אתה חוזר עם טוטודייל חזרה לחדר שלך, שם אתה רואה שכל הפוקימונים לימדו את ספינדה נימוסי שולחן ואיך להפעיל את הטלוויזיה, שני הדברים החשובים ביותר בשביל פוקימון. לאחר מכן אתה שואל אותם אם הם רוצים לעשות קרב 4 על 4. הם מסכימים ואתה מחזיר אותם לפוקדורים, עולה איתם ללובי. אתה שואל את הפקידה אם יש חדר אימונים פנוי לקרב של 4 על 4. היא אומרת:"אין לנו חדר מיוחד לקרבות 4 על 4, אך יש לנו חדר לקרבות עדר, קרבות 5 על 5, שיכול להתאים לך" היא אומרת ונותנת לך כרטיס מגנטי עם 10 פוקדורים עליו והמספר, 016/017. אתה יורד במעלית לקומה שרשום במעלית שהיא הקומה לחדרי אימון של 6 פוקימונים ומעלה, קומה -24. אתם יורדים, ואסז אתה רואה מסדרון ארוך, שבתחילתו שלט עם שני חצים המצביעים לשני כיוונים. החץ לצד ימין אומר "קרבות עם קהל" והחץלצד שמאל אומר"חדר אימון אישי". אתה מתקדם עד שאתה רואה מצד אחד את חדר 16 ומצד שני את חדר 17. חדר 17 הוא לקרבות עם קהל, בעוד חדר 16 הוא חדר אימון פרטי. אתה מבין שעליך לבחור איזה סוג אימון ברצונך לבצע.
    מה תעשה?

צ'רמנדר
    *בראיקסן רק אש. דלפוקס על-חושי
    *0 ימים עברו מהמשימה הקודמת. עוד 3 ימים למשימה הבאה
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,800 פ''ד
    *מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
    *gps-גולדנרוד, ג'וטו
    אתה משבח את נועה על ההתפתחות של הפוקימונים שלה וחושב איך תוכל לנצח. אחרי שיש לך טקטיקה, אתה נותן הוראות. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. צ'רמנדר מתקרב לקווילאדין, שורט אותו ומיד לאחר מכן שולח עליו פרץ של אש ממרחק 0, גורם בסך הכל כמות גדולה של נזק שמעלפת אותו. סקורופי מזנק לעבר בראיקסן ונושך אותה, גורם לה נזק רגיל. נועה אומרת:"קווילאדין, תחזור, בראיקסן, תשתמשי בקרן על-חושית על סקורופי!". בראיקסן שולחת קרן וורודה ומוזרה לעבר סקורופי, גורמת לו נזק קשה. בראיקסן נפגעת רגיל מההרעלה.
    מצב חיים שלך:
    צ'רמנדר- 6/10
    סקורופי- 2/10
    *קווילאדין התעלף, בראיקסן קצת יותר מסקורופי
    מה תעשה?

עומר
    *שעה-ערב
    *כסף-5,000 פ"ד
    *מיקום בסיס: פורטרי, הואן
    *gps-פורטרי, הואן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בודק את לוח המשימות שלך, והוא רושם לך "אין משימות כעת. אנא השתמש במשגר המאך כדי להגיע לפורטרי, למפקדה שלך. פרטים נוספים מהתצפיתן שלנו על העץ מול מרכז הפוקימונים". אתה משתגר לפורטרי, ושם אתה אכן רואה אדם עם בגדי ספארי וכובע ספארי, מתצפת. אתה ניגש אליו ושוא אותו על הבסיס. הוא מבקש לראות תג סוכן. ברגע שאתה מראה לו, הוא יורד מהעץ ומכוון אותך לעבד שיח ענקי מאחורי העץ. הוא נכנס לשיח ואתה אחריו. מהשיח מתחילות מדרגות כלפי מטה. אחרי בערך דקה של ירידה במדרגות אתה מגיע למעלית, שסורקת את פרצופך ואת התג שלך. קול אומר באוויר :"ברוך הבא, מקס פירס. מי ייתן ותקופתך בצוות תהיה נפלאה". מיד לאחר מכן המעלית נפתחת ומורידה אותך כלפי מטה. המעלית שקופה ובצורת גליל, והפיר שהיא עוברת בו מלא במסכי טלוויזיה המציגים כתבות מחדשות על מעשי שוד, גניבה ופיגוע שצוות רמפא"ג עשו בשנים האחרונות. אתה מגיע ללובי של הבסיס, שבנוי מעץ ומתכת ומעוצב כצמרת עץ. הפקידה קוראת לך. היא אומרת:"אתה בטח מקס פירס. המערכת אמרה לי שהגעת. ברוך הבא לבסיס פורטרי! אני ג'ני, ואני נמצאת כאן לעזרתך עם כל שאלה שאתה צריך. החדר שלך הוא חדר מספר 301 שבקומה -14 בהצלחה!" היא אומרת ומביאה לך כרטיס מגנטי שרשום עליו 301. אתה יורד במעלית לקומה -14, ורואה שלט עם שני חיצים המצביעים לשמאלך וימינך ועליו רשום:"צד שמאל- חדרים 301-315. צד ימין- חדרים 316-330". אתה הולך לצד שמאל, והחדר הראשון שאתה נתקל בו הוא חדר 301. אתה שם את הכרטיס המגנטי בסורק והדלת נפתחת. אתה סוגר את הדלת אחריך. אתה רואה סלון ענקי עם חלונות דיגיטליים ענקיים, טלוויזיה עם מסך ענק, מטבח גדול עם מקרר, שהו כרגע ריק, מעלית שרות עם קו חם לסופרמרקט ועוד מעלית שירות עם קו חם למסעדה של הבסיס, להזמנת מנות אוכל מוכנות. אתה פותחמ את המקרר ומגלה שבכל זאת יש בו שתי קופסאות פלסטיק עם סלט ירקות בר. בהמשך הבית יש מסדרון עם חדר בכל צד וחדר בקצה. בקצה יש חדר מחסן די ריק שכרגע יש בו רק שני אינקובטורים לביצי פוקימונים. החדר בצד ימין הוא חדר אמבטיה מפואר עם אמבטיה משיש ומערכת סטריאו-וידאו+טלוויזיה עם כבלים שמותקנים ליד האמבטיה, עם ציפוי חסין למים ושלטים חסינים למים. החדר בצד שמאל הוא חדר שינה מפואר עם רצפה מקטיפה אומה וקירות מקטיפה ירוקה כהה, מיטת אפיריון גדולה, צגים דיגיטליים שמשמשים כחלונות וצג טלוויזיה ענק. אתה מאוד עייף וחושב אולי כדאי לך לסגור את היום הזה
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    amitlv
    *פרסים למה? אם אתה מתכוון למשימות אל תדאג, זאת כאילו המשימת קבלה שלך ובשאר המשימות תזכה בפרסים
    *שעה-???
    *כסף-5,000 פ"ד
    *gps-???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לזינזולין "כן המפקד" ושלא תאכזב אותו, ושנייה לפני שאתה הולך אתה שומע אותו אומר:"ילד ממושמע האנדי הזה. סרוסיק גידל אותו טוב". אתה מתחיל להכינס למנהרה, ומתלהב מזה שאתה עם שבעה פוקימונים על ההתחלה. אתה מוציא את כולם כדי להכיר איתם, ואתה פוגש את סניזל, הוטהוט, מגה גנגר, טאלונפליים, מאצ'ופ, סקראגי ולייפארד שלך. אתה אומר להם שאתה המאמן שלהם ושכדאי להם לציית לך. הם כולם מהנהנים, ואז הם באים אליך ומחבקים אותך חיבוק גדול. בהתחלה אתה סולד מזה מעט, אבל אז אתה מבין שאלה הם השותפים שלך ושאתה צריך ללמוד להכיר אותם. אתה רואה שמבין כולם, מאצ'ופ ולייפארד הכי צמאים לקרב, ושניהם, כל אחד בצורתו, לייפארד באלגנטיות מסתורית חתולית ומאצ'ופ בקשיחות של לוחם, מסמנים לך לעבר המשך המערה, כאילו הם כבר מחכים להתחיל את משימת הקבלה שלכם.
    מה תעשה?
    איפה זה אקרוטיק?

'אם אני רוצה לנוע מהר אני צריך שהם ישארו בפוקדורים שלהם' אחשוב "הכרנו. יופי. עכשיו חזרה לפוקדור" אגיד בקרירות ואלך לבצע את משימתי.

כמו תמיד. עמיטריד.

8. משתמש מנוסה
    [QUOTE=TheHeliolisk;1470259]הודעות
    *קודם כל, שלום לכם! אחרי חודשיים של קיפאון של המ"ת עקב עבודות קיץ שקיבלתי והיה לי קושי להשלים, סיום השנה וחופשה ארוכה שלי בחו"ל, סוף סוף אני מוכן להתחיל מחדש את המ"ת! בהודעה זו אני אכתוב את כל העדכונים והשינויים החדשים, בנוסף לתגובות ההמשך לכל השחקנים שכתבו מאז התגובה האחרונה שלי + כל השחקנים שאני יודע שפעילים בפורום.
    1. הכינו את עצמכם לקראת האיוונט הקרוב במשחק, שלעומת הקודמים יהיה איוונט קטן יחסית. פרטי האיוונט:
    איוונט מספר 5: קרנבל הקיץ.
    משך זמן האיוונט: 1-5/8/2014
    פרטי האיוונט:עלילה: אתם מקבלים שיחת טלפון מסתורית שמזמינה אתכם לבסיס אג'נטרה שבו אתם לנים. אתם נכנסים לבסיס ופוגשים את הסוכנים האחרים של הבסיס. לפתע, מגיע סוכן, מחלק לכל אחד עלום צבעוני וממשיך הלאה. הסוכנים מתפזרים, ואתם קוראים את העלון שכתוב בו כך:"היכונו היכונו! קרנבל הקיץ של צוות אג'נטרה בא! הוא ייערך בשני ערים בכל מחוז: בקנטו- בערים סרוליאן ופיושיה. בג'וטו- בערים בלקת'ורן וגולדנרוד. בהואן- בערים סלייטפורט וסוטופוליס. בסינו- בערים קנאלייב וסאנישור. ביונובה- בערים אנדלה ונימבאסה. ובקאלוס: בערים דנדמיל ולומיוס. היו שם!". הסבר: כמו שהבנתם, צוות אג'נטרה עורך קרנבל לכבוד הקיץ. קיבלתם כבר את המיקומים של הקרנבל, וחסר הסבר. בכל מקום בקרנבל הקרנבל יהיה מעט שונה, בהתאם לעיר ולמחוז. המטרה שלכם בקרנבל היא להשתתף בכמה שיותר משחקים ותחרויות שייערכו במוקדי הקרנבל. הקרנבל פתוח לכולם, ולא רק לחברי צוות אג'נטרה אתם יכולים לעבור באופן חופשי בין הערים בהן נערך הקרנבל, אך כל אחד מכם יתחיל את הקרנבל במיקום הכי קרוב לבסיסו:
    נועם- אתה מתחיל את הקרנבל בסרוליאן
    מתן- אתה מתחיל את הקרנבל בנימבאסה
    בר- אתה מתחיל את הקרנבל בעיר של בסיסך, לומיוס
    צ'רמנדר- גם אתה מתחיל בעיר של בסיסך, בגולדנרוד
    עמית- אתה מתחיל את הקרנבל בדנדמיל
    שחר- גם אתה מתחיל בסרוליאן
    *חברי צוות רמפא"ג עוברים תהליך דומה, רק שהקרנבל הוא אך ורק לחברי צוות רמפא"ג והוא בתוך הבסיסים הסודיים. אתם לא רשאים לעבור בין המחוזות, אך רשאים לעבור בין הערים בתוך המחוז. אתם מוזמנים לנסות להתגנב לקרנבלים של צוות אג'נטרה במחוזכם, אך סיכויי ההצלחה שלכם להשתלב בשקט בתוך הקרנבל נמוכים. המיקומים:
    amitlv- אתה מתחיל בקרנבל שבבסיס שמתחת לאקרוטיק
    pizzablaster- אתה מתחיל בקרנבל שבבסיס מתחת ללאוור
    סאן- אתה מתחיל בקרנבל שבבסיס מתחת להומילאו.
    על כל פעילות שתשתתפו בה בצלחה בקרנבל תקבלו CP- carnival points, וביום האחרון של הקרנבל תוכלו להמיר את הנקודות הללו לפרסים. בנוסף, השחקן שיאסוף הכי הבה נקודות בכל צוות (צוות רמפא"ג ואג'נטרה בנפרד) יזכה בפוקימון קיצי ייחודי.

*בהצלחה!!!

עמית
    *שעה-צהריים
    *כסף-5,650 פ"ד
    *gps-סנוובל, קאלוס
    אתה הולך לחדר שלך בבסיס, ושם פוגש את טוטודייל ומיסמאגיוס, שכבר ממש לא יכלו להתאפק יותר וקפצו עליך מרוב אושר. בשלב הזה הוצאת גם את שאר הפוקימונים שלך, והפגשת אותם עם ספינדה. ספינדה דיבר עם כולם וכולם דיברו איתו, והוא התלהב במיוחד מהעובדה שמיסמאגיוס היא רוח והוא יכול לעבור דרכה. את שואל את טוטודייל בקשר לאבן הנצח, והוא אומר "טוטו!" ומהנהן עם הראש למעלה ולמטה. אתה משאיר את כל הפוקימונים שלך בחדר והולך עם טוטודייל לטרה-מארט, רשת המרכולים שנמצאת בכל הבסיסים של צוות אג'נטרה. אתה נכנס ומקבל מחירון, אותו אתה שומר בכיס שלך. אתה ניגש לקופה ושואל את המוכר כמה עולה אבן נצח. הוא אומר:"אבן נצח עולה 150 פ"ד". אתה נותן מוכר את הכסף ומקבל קופסת קטיפה עם אבן נצח בתוכה. אתה מגיש את האבן לטוטודייל, הוא מחזיק אותה ובבוהק לבן היא 'נבלעת' לתוכו. אתה חוזר עם טוטודייל חזרה לחדר שלך, שם אתה רואה שכל הפוקימונים לימדו את ספינדה נימוסי שולחן ואיך להפעיל את הטלוויזיה, שני הדברים החשובים ביותר בשביל פוקימון. לאחר מכן אתה שואל אותם אם הם רוצים לעשות קרב 4 על 4. הם מסכימים ואתה מחזיר אותם לפוקדורים, עולה איתם ללובי. אתה שואל את הפקידה אם יש חדר אימונים פנוי לקרב של 4 על 4. היא אומרת:"אין לנו חדר מיוחד לקרבות 4 על 4, אך יש לנו חדר לקרבות עדר, קרבות 5 על 5, שיכול להתאים לך" היא אומרת ונותנת לך כרטיס מגנטי עם 10 פוקדורים עליו והמספר, 016/017. אתה יורד במעלית לקומה שרשום במעלית שהיא הקומה לחדרי אימון של 6 פוקימונים ומעלה, קומה -24. אתם יורדים, ואסז אתה רואה מסדרון ארוך, שבתחילתו שלט עם שני חצים המצביעים לשני כיוונים. החץ לצד ימין אומר "קרבות עם קהל" והחץלצד שמאל אומר"חדר אימון אישי". אתה מתקדם עד שאתה רואה מצד אחד את חדר 16 ומצד שני את חדר 17. חדר 17 הוא לקרבות עם קהל, בעוד חדר 16 הוא חדר אימון פרטי. אתה מבין שעליך לבחור איזה סוג אימון ברצונך לבצע.
    מה תעשה?

"יאללה חברים כולם לחדר 17! בוויזל ואלקיד אתם תהיו ראשי הצוותים של כל קבוצה. בוויזל, אתה תהיה עם דרגונייר, מיסמאגיוס וטוטודייל. אלקיד אתה עם סיזור, מדקיפ וספינדה. אני לא אתן לכם הוראות אלא אשב ואצפה בכם נלחמים אחד בשני על דעת עצמכם, מצפה לראות שיתוף פעולה והבנה ביניכם. אז שיהיה לכם בהצלחה ושהקבוצה המגובשת יותר תנצח!"

9. TBM
    שם: מתן
    להחליף אבל נגיד אתה מחליף את סילבאון ומת לך מי שהחלפת אליו אתה חייב להחזיר את סילבאון
    *1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
    *שעה-צהריים
    *כסף-6,800 פ''ד
    *מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
    *gps- לומיוס, קאלוס
    אתה אומר לסילבאון מה לעשות, בנתיים מחפש כאחוז טירוף משהו נגד שיתוק כדי לרפא את סילבאון מהשיתוק. קלמונט אומר:"אמולגה, זנב ברזל אל סילבאון!". אמולגה גורם לזנבו להיות מתכתי ובמהירות שיא חובט איתו בסילבאון, גורם לו נזק קשה וכמעט מעלף אותו. לין אומרת:"אייס! כשהייתי בפארק קסטליה מצאתי את זה. זה נראה לי יעזור לסילבאון" היא אומרת ומביאה לך פרי אדום קטן עם גבעול מסולסל. אתה זורק אותו לסילבאון, הא אוכל ונרפא מיד מהשיתוק. קלמונט אומר:"חכם מאוד.. גרגר צ'רי לריפוי השיתוק... מיד אחרי שפוקימן עם יכולת סטטי תוקף אותו... מהלך מחוכם מצדכם!". לין לא כל כך מבינה את הדיונים בקול של קלמונט עם עצמו, אבל ממשיכה:"בייטר, נסה להתקיף את אמפרוס באותה מתקפה שעשית מקודם על מגנטון!". ויבראבה מתאמץ, אך מצליח ליצור פיצוץ של חום ואדמה מתחת לאמפרוס, לגרום לו נזק קשה ולהשאיר אותו תשוש.*מזל טוב! בייטר של לין למד כוח אדמה!* לאחר מכן סילבאון שולח רצפים אדירים של רוח פיה וורודה, חונק את אמולגה ואמפרוס ברוח הפיה, גורם לאמולגה נזק בינוני ומעלף את אמפרוס. מייר חושק שיניים ואומר:"חזור אמפרוס! צא בלייזיקן!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא מין פוקימון תרנגול לוחם ענקי בגובהו.
    מצב חיים שלך:
    סילבאון- 1/10 (אמולגה הרבה הרבה יותר, אמפרוס התעלף)
    בייטר- 5/10 (אמפרוס התעלף)
    מה תעשה?
    "omg." אני מסתכל על הפוקימון המוכר, "בלייזיקן."
    "אוקיי, לין, תשתמשי במתקפות אדמה נגד בלייזיקן."אני אומר ללין, מסתכל על סילביאון.
    "תשתמש ברוח פיה על אמולגה, אל תיתן לו אפשרות לזוז." אני ממשיך.

-------------------------------------

אתם מקבלים שיחת טלפון מסתורית שמזמינה אתכם לבסיס אג'נטרה שבו אתם לנים. אתם נכנסים לבסיס ופוגשים את הסוכנים האחרים של הבסיס. לפתע, מגיע סוכן, מחלק לכל אחד עלום צבעוני וממשיך הלאה. הסוכנים מתפזרים, ואתם קוראים את העלון שכתוב בו כך:"היכונו היכונו! קרנבל הקיץ של צוות אג'נטרה בא! הוא ייערך בשני ערים בכל מחוז: בקנטו- בערים סרוליאן ופיושיה. בג'וטו- בערים בלקת'ורן וגולדנרוד. בהואן- בערים סלייטפורט וסוטופוליס. בסינו- בערים קנאלייב וסאנישור. ביונובה- בערים אנדלה ונימבאסה. ובקאלוס: בערים דנדמיל ולומיוס. היו שם!"

"קרנבל."אני ממלמל בחיוך, "למה לא." אני הולך לקרנבל של נימ
    באסה, מסתובב בין הפעילויות, מחפש פעילות שארצה להשתתף בה.
    "איזה אווירה כיפית."אני מחייך, מסתכל על עשרות ואפילו מאות האנשים המסתובבים בקרנבל ומשתתפים בפעיליות.

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *שעה-ערב
    * כסף-6,000 פ''ד
    *מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
    *gps-עץ החיים, ???
    אתה תחילה מתלהב מהעובדה שאתה עומד מול מיו, אך מיד מתעשת ומסיביר למיו את מטרתך. מיו אומר:"בסדר, גור אדם. אני מקבל את בקשתך לעזרתי. אני אשגר אותך ואותי למערה ואז נבין מה חומרת המצב". מיו קורא ללוקאריואים שלו ונובח לעברם משהו, אז הם הולכים אל כס העץ ולוחצים על מתג, ששולח קרן לייזר וורודה אל הקיר ופותח חור תולעת אל המערה המנצנצת (מערת אמברט). אתם רואים את המערה, שכבר עוד כמה רגעים מתרסקת על לוקאריו. מיו נבהל ואומר לך בחיפזון:"מהר! זה כבר קורס! רג'אייס, היכנס לפוקדור של גור האדם!" הוא אומר ורג'אייס נכנס מיד לפוקדור שלו. מיו יוצר סביב שניכם בועת מגן וקופץ דרך חור התולעת, אל המערה. אתם נוחתים במערה ממש כמה שניות לפני קריסה מוחלטת שלה, ואז מיו שולח פרץ אנרגיה וורוד קסום ועוצמתי סביבו, וכשההבזק הוורוד דועך, אתם רואים שהמערה מתוקנת, ומיו נפרד מכם ועובר חזרה דרך חור התולעת, אל עולמו. אתה מחזיר את לוקאריו לפוקדור שלו ושניכם יוצאים מהמערה, שם מחכים כל שאר הפוקימונים שלך, יחד עם טארה והפוקימונים שלה. אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, וטארה אומרת:"וואו! זה היה מדהים! מה לעזעאל קרה פה?!". אתה מסביר לה לאט לאט את כל מה שקרה במערה, עם לוקאריו, רג'אייס הלוקאריואים, מיו וריולו, ואז היא אומרת:"וואו. טוב, לפחות למדנו לקח. אף פעם אל תשתמש בתותח מחומש בתוך מערה!". שניכם צוחקים, ואז רוכבים על הרייהורנים ששכרתם חזרה אל העיירה אמברט. שם, בשער שבין דרך 9 לעיירה אמברט, מחכים לכם פרופ' סיקאמור ועוד מדענים מודאגים. סיקאמור אומר לכם:"טארה, טורי, איפה הייתם? נורא דאגתי לכם ברגע שהחברים המדענים שלי סיפרו לי שהיו פיצוצים ואור וורוד בוהק מכיוון המערה המנצנצת, שם הייתם. מה קרה בדיוק?". אתם הולכים עם כל המדענים ועם סיקאמור למעבדת המאובנים של אבמרט, המקום הבטוח ביותר, ואז מתחילים לספר להם מה קרה. סיקאמור ושאר המדענים מקשיבים לכם, פעורי פה, ולבסוף סיקאמור אומר:" אני לא מאמין... אתם פגשתם את מיו... טוב, בכל מקרה, כל הכבוד על העבודה המדהימה שלכם. אני רוצה לתת לכל אחד מכם פרס מיוחד על עבודתכם המדהימה" הוא אומר ומגיש לכל אחד מכם כרטיס אשראי צהוב- ירוק. "זהו הלומי-קארד. זה כרטיס שטעון בכמות בלתי מוגבלת של פ"ד לשימוש רק בעיר לומיוס, אך בכל החנויות, הבוטיקים, הדוכנים ואנשי המכירות הנודדים של לומיוס. כרטיס זה מאפשר תשלום גם על הלומי-קאבס ועל שאטל הגוגואט. הכרטיס לא תקף מחוץ לעיר לומיוס. בנוסף, הכרטיס תקף גם לעיר קילאוד. בהצלחה במסע שלכם!" הוא אומר ועוזב. טארה אומרת:"וואו, מגניב! לומי-קארד! אתה רוצה שנלך להשתמש בו עכשיו?"
    מה תעשה?
    its good to be back...

"ביי מיו! תודה על העזרה!" אודה למיו בזמן שהוא חוזר למימד שלו. לאחר שאחזור לכניסת המערה אוודא שטארה והשאר בסדר. "אתם בסדר?" אשאל אותם ואחכה לאישור."טוב,אתם הייתם פה יותר מדי זמן..." אומר לפוקימונים שלי ואחזיר אותם לפוקדורים. "את חושבת שאראה אותו שוב?" אשאל את טארה. "את יודעת, את מיו?" לאחר שאספר אודות המשימה לפרופסורים, אודה להם על הלומי-קארד. "וואו, זאת מתנה מדהימה!" אשיב ואנופף לשלום. "טוב נתראה כשנתראה!!!" אומר ואצא עם טארה מהמעבדה. "מעניין מה אפשר לקנות עם הכרטיסים האלו," אשאל את טארה. "שנלך לבדוק?"

11. משתמש מתקדם
    [B] הוא ייערך בשני ערים בכל מחוז: בקנטו- בערים סרוליאן ופיושיה. בג'וטו- בערים בלקת'ורן וגולדנרוד. בהואן- בערים סלייטפורט וסוטופוליס. בסינו- בערים קנאלייב וסאנישור. ביונובה- בערים אנדלה ונימבאסה. ובקאלוס: בערים דנדמיל ולומיוס. היו שם!".

הקרנבל יהיה בערים האלו. אני מתחיל בג'ובילייף. מי משלם לי נסיעות?

נדב
    *שעה-ערב
    *כסף-5,300 פ"ד
    *מיקום בסיס- פלוארומה, סינו
    *gps-פלוארומה, סינו
    אתה שמח שהתקבלת לצוות ומשתגר בעזרת משגר המאך לעיירה פלוארומה שבסינו. אתה מנסה לחפש כניסה לבסיס שבעיירה הפרחונית והיפה הזו, לבסוף מאתר את הסמל של צוות אג'נטרה מעל חנות הפרחים. אתה נכנס לחנות הפרחים והמוכרת קוראת לך. היא לוחשת לך:"תשתדל להסתיר את התג מעכשיו, שלא יזהו אותך". היא אומר לך, הפע בקול:"אתה יכול להשקות את האדנית שלי? יהא בחדר האחורי". היא נותנת לך משפך ורומזת לך ללכת לשם. אתה הולך לחדר האחורי ומשקה את האדנית, מיד האדנית מסתובבת על צירה. פותחת מעבר בקיר שמאחוריך. אתה רואה שם חדר לבן עם מעלית בתוך הקיר. אתה נכנס למעילת והיא יורדת למטה. בתוך הפיר של המעלית אתה רואה מסכי טלוויזיה שמציגים מבזקי חדשות מהשנים האחרונות,ביניהם אתה מזהה מבזק על השוד הגדול של צוות רמפא"ג ועל השריפה במגדל השרוף. אתה ממשיך לרדת למטה ללובי של הבסיס. הלובי ירוק מאוד, ויש לו ריח נעים של אדמה טריה ופרחים ריחניים. משני צידייך אתה רואה פסלי ארד נקיים של ברנדון והטורטרה האגדי שלו. אתה ניגש לדלפק והאישה בדלפק אומרת לך:"שלום, אני ג'ני של הבסיס בפלוארומה. אתה בטח ג'ימי סמית'. עדכנו אותי שתגיע. בכל מקרה, החדר שלך הוא חדר מס' 457 בקומה -30. בהצלחה!" היא אומרתלך. אתה ניגש למעלית פנימית של הבסיס ולוחץ על קומה -30. המעלית יורדת לאט לאט, ואז הדלת נפתחת למסדרון מהודר. אתה רואה שרשום בו" חדרים 450-455" וחץ כלפי צד שמאל ועוד שלט לידו שעליו רשום "חדרים 457-459" ושחץ לכיוון ימין. אתה הולך ימינה ומהר מאוד רואה דלת של חדר שעליה רשום 457. אתה מכניס את הכרטיס המגנטי שקיבלת בקבלה לדלת ונכנס לחדר. אתה מגיע לדירה הענקית שלך. אתה רואה בחלק שנכנסת בו סלון גדול עם טלוויזיה וספה, לידו צג ענקי שמתפקד כחלון דיגיטלי. אתה רואה לידו מטבח גדול עם פיר מעלית שירות שדרכו אתה יכול להזמין מצרכי מכול. אתה וראה במהשך הבית מסדרון. בקצה המסדרון יש חדר מחסן שכרגע הו די ריק ויש בו רק אינקובטור לביצת פוקימון. בצד ימין במסדרון יש חדר אמבטיה ענקי עם אמבטיה משיש, כיור, מקלחון, צג טלוויזיה ענק ומערכת סטריאו. בצד שמאל של המסדרון חדר השינה שלך, שבו יש ריצוף אדום קרמי וקירות ירוקים כהים. יש לך מיטת אפיריון ענקית במרכז ולידה אדניות ושידות. מול המיטה יש מסך טלוויזיה ענק. ליד המיטה שלך יש צגים עם שלט שתאה יכול להעביר איתם נוף לכל מקום בעולם הפוקימון, בדיוק כמו הצג הגדול שבסלון. אתה כבר ממש עייף וחושב אולי כדאי לך לסגור את היום הזה.
    מה תעשה?

אני מבסוט מהדירה הענקית ויוצא להסתובב בכל חדר ולראות מה יש בו. לבסוף אני מחליט להיכנס למקלחת קרה וכיפית. אחרי שיצאתי ממנה רענן יותר, אני הולך למטבח, מכין לי ארוחה קלה. כשאסיים לאכול אני אצפה לי מעט בנופים יפים ואלך לישון.

12. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור

-ברוכים הבאים לקרנבל של צוות אג'נטרה! ההודעה האחרונה שרשמתם עד כה תהיה ההודעה הראשונה שאני אגיב אליה בסוף האיוונט.
    -בתגובה שאני רושם כעת כל אחד מכם מגיע לכניסה לקרנבל בעיר בה הוא אמור להיות. אני אפרסם בהמשך ההודעה את התחרויות והפעילויות שמחכות לכם בכל אחד מהקרנבלים, ואני אעדכן אתך הדף הראשי של המ"ת ואוסיף שם נושא זמני שיסביר על כל פעילות ופעילות, מה עושים בה, וכמה נקודות כל מקום מקבל. בנוסף תתפרסם רשימת הפרסים לסוף האיוונט. את הפעילות/התחרות הראשונה אתם עושים בקרנבל שבו אתם מתחילים, ואז אתם חופשיים לנדוד בין הקרנבלים.
    -אנטגוניסטים: יש באפשרותכם גם לנסות להסתנן לקרנבלים של צוות אג'נטרה, או להיות במוקד הקרנבל שקבוע במחוז שלכם, שהוא היחיד שבו תוכלו להיות. כל אחד ממוקדי הקרנבל יכיל את כל הפעילויות והתחרויות.
    -ישנן 10 תחרויות ו10 פעילויות.
    -בכל קרנבל יש כמות שונה של פעילויות ותחרויות. הנה הפירוט:
    סרוליאן: פעילות 2, פעילות 3, פעילות 6, תחרות 10
    פיושיה: פעילות 2, פעילות 4, פעילות 8, פעילות 10, תחרות 5, תחרות 6, תחרות 9
    גולדנרוד: פעילות 2, פעילות 7, פעילות 8, פעילות 10, תחרות 1, תחרות 6, תחרות 8
    בלקת'ורן: פעילות 2, פעילות 5, פעילות 6, פעילות 9, תחרות 2, תחרות 8
    סלייטפורט: פעילות 2, פעילות 3, פעילות 5, פעילות 6, תחרות 4, תחרות 7, תחרות 10
    סוטופוליס: פעילות 2, פעילות 4, פעילות 7, פעילות 8, תחרות 3, תחרות 7, תחרות 9
    קנלייב: פעילות 1, פעילות 6, פעילות 9, תחרות 8
    סאנישור: פעילות 1, פעילות 8, פעילות 10, תחרות 5, תחרות 7, תחרות 8
    נימבאסה: פעילות 1, פעילות 4, פעילות 8, תחרות 1, תחרות 2, תחרות 9
    אנדלה: פעילות 1, פעילות 3, פעילות 6, תחרות 3, תחרות 10
    דנדמיל: פעילות 1, פעילות 6, פעילות 9, תחרות 4 , תחרות 9
    לומיוס: פעילויות 1-5, פעילויות 7-10, תחרויות 1-5, תחרות 10
    כמו שאני מניח ששמתם לב, הקרנבל בלומיוס הוא הגדול ביותר. בעוד בערך 20 דקות אני אסיים לערוך את הדף הראשי עם ההסברים על הפעילויות, ואז תוכלו לכתוב תגובה, שבה תבחרו פעילות/ תחרות אחת לעשות להתחלה, ומשם תעשו מה שתרצו
    *נדב- תיקון- אתה לא מתחיל בג'ובילייף, אתה מתחיל בקנאלייב
    Spoiler ספוילר

13. TBM
    שם: מתן
    "נראה שאין כאן שום דבר מעניין." נאנחתי, "אולי יש משהו בלומיוס." הלכתי לקרנבל של לומיוס.
    כשלפתע משכה את עיניי פעילות מס' 6, "חידון על קאלוס אה." חייכתי, ניגשתי לפעילות, "ארצה בבקשה לקבל את החידון ברמה הכי גבוהה."

14. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ״הקרנבל הגיע״ אגיד בלחש ואחפש אחד מהמפקדים שבמפקדה ״אני רוצה להסתנן ליריבים על מנת להסיג מודיעין חשוב לצוות״ אסביר ״האם זה אפשרי המפקד?״

כמו תמיד. עמיטריד.

15. משתמש מנוסה
    "וואו איזה קרנבל נהדר! הכל כל כך צבעוני ושמח." אומר לטוטודייל ומדקיפ בזמן שאני הולך איתם.
    "היי תראו את פעילות 6, היא נראית מעניינת!" אומר להם ואלך איתם למקום הפעילות.

עמוד 59 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9495758596061 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •