Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 62 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    אייל

מגנו אומר: כן ,שמעתי עליו. מקרה עצוב. אתה אומר לו שאתה הבן של אדמונד והוא אומר: ''לא ידעתי ,אני משתתף בצערך'' פתאום אתם שומעים אזעקה, ורואים שהפקידה אומרת: '' מגנו,יש מתקפת פיראטים בסאנישור. קח איתך את הטירונים האלה וצאו להילחם!. מגנו אומר: ''שמעתם אותה,תשתגרו אחריי!'' והוא משתגר. מירה אומרת: ''בוא נשתגר לסאנישור!
    מה תעשה?
    (יכול להיות שתפגוש רשומים אחרים,בגלל שזו משימה לכל הרשומים(תראה בתגובה הקודמת שלי))

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    אייל

מגנו אומר: כן ,שמעתי עליו. מקרה עצוב. אתה אומר לו שאתה הבן של אדמונד והוא אומר: ''לא ידעתי ,אני משתתף בצערך'' פתאום אתם שומעים אזעקה, ורואים שהפקידה אומרת: '' מגנו,יש מתקפת פיראטים בסאנישור. קח איתך את הטירונים האלה וצאו להילחם!. מגנו אומר: ''שמעתם אותה,תשתגרו אחריי!'' והוא משתגר. מירה אומרת: ''בוא נשתגר לסאנישור!
    מה תעשה?
    (יכול להיות שתפגוש רשומים אחרים,בגלל שזו משימה לכל הרשומים(תראה בתגובה הקודמת שלי))
    אשתגר אחריו ופתאום אזכר איך אבי מת ואזעם מאוד.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    משימה לכל השחקנים: שימו לב!
    יש מתקפה של צוות רמפא''ג בסאנישור,סינו. כל מי שלא הגבתי לו,להשתגר מיד לשדה הקרב ולעזורבמערכה נגד הפיראטים של צוות רמפא''ג

דניאל

אתה הולך לכיוון המגדלור,רוצה לדעת מהו פשר האור המוזר, ואז אתה עולה במעלית לקומה העליונה. כשאתה מגיע לקצה הקומה, אתה רואה שני פיראטים שיש להם R על החולצה , ולידם פוקימון דמוי כוכב. הפיראטים (בערך) :

הכוכב:

אתה שומע אותם אומרים: '' כשיש לנו שליטה על המגדלור, אנחנו נוכל לאותת לספינות שלנו לאיזה נקודה להגיע ואז להשתלט על העיר הזאתי. '' אתה שומע אותם מדברים,ואז הם רואים אותך. הם אומרים: ''היי,אסור לנו לתת לך לברוח. בוא נעשה הסכם: אם ננצח,אנחנו נגנוב לך את הפוקימונים אם תנצח,אנחנו נעזוב את המגדלור ונעלה על הספינה חזרה לויילסטו.... אופס, לא משנה. אם תנצח,נעזוב את סאנישור''. הם אומרים: '' סטארמי,מהירות!'' וסטארמי משגר בכוכבים קטנים. פתאום,סקארמורי יוצא מהפוקדור שלו וסופג את המכה,שלא כל-כך משפיעה עליו. אחר כך הוא משתמש בניקור מקדחה. הוא מעופף באוויר,ואז מנקר את סטארמי הרבה פעמים,היישר באבן שבמרכזו. לאחר מכן סקארמורי משתמש בכנף פלדה ומעלף את סטארמי. החיילים אומרים: ''ניצחת אותנו. נעזוב את המגדלור אבל אנחנו עדיין נשתלט על העיר. לפני שתעזוב, תגיד לממונה עליך שצוות רמפא''ג נתן לו מתנה. ביי סוכן מתחיל! והם בורחים. סקארמורי אומר ''סקא,סקאר'' (חייבים לפעול מהר). אתה רץ למפקדה ומודיע על זה. האישה בדלפק שולחת אות אזהרה לכל הבסיסים. אתה מיד מרפא את סקארמורי ויוצא לעיר. אתה רואה מחזה קשה: '' מיליוני אנשים בורחים מכרישים ומדי פיראנות שונים שיצאו מהמים ומאחוריהם עומדים הרבה מהפיראטים האלה. פיראט אחד אומר לכריש שלו (שארפידו) ''היי אל תעמוד סתם ככה,תנשוך את הילד ההוא!'' אתה רואה שהוא מדבר אליך ואתה לא יודע מה לעשות.
    מה תעשה? (יכול להיות שתפגוש רשומים אחרים, מכיוון שגם הם יזומנו לסאנישור)
    אקח את הפוקדור של אלקיד מהחגורה ואוציא אותו "צא אלקיד!" אצעק והוא ייצא.
    "אלקיד הוא מנסה לתקוף אותנו!" אסביר לאלקיד מה קורה בדיוק.
    אסתכל על סקארמורי ואצעק לו "סקארמורי תעלה לשמיים וכך לא תיפגע מההתקפות של השארפידו ודגי הפיראנה" אגיד לו בכדיי שיהיה בטוח.
    "אוקיי אלקיד" אגיד ואסתכל עליו בפרצוף בטוח,"תשתמש בהלם רעם על השארפידו האלה!" אגיד לו בכדיי שייפגע בשארפידו האלה.
    "אתה סקארמורי!, תשתמש בסופה בכדיי לפגוע או להאט את הפוקימונים האלו!" אגיד לסקארמורי לעשות.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

4. משתמש מנוסה
    שם: (כך אני אקרא לכם) : דביר
    שם במשחק: (כך יקראו לכם הדמויות במשחק.) : ג'ון קרדני
    רקע:4 שורות מינימום,שיהיה קשור לעלילה: ג'ון, נולד למשפחה רגילה, כמו כולם, גדל להיות "לוחם" למען הפוקימונים, אך אף פעם לא אימן אחד בעצמו, תמיד פעל להגנתם, עזר לפוקימונים אשר ננטשו או נמצאו במצב קשה, ותמיד שמר על כושר גופו בשביל תחביבו כסייף (לוחם שכלי הנשק שלו הוא חרב), ג'ון רצה להיות כמו הראנג'רים, להילחם למען הפוקימונים ולשמור עליהם, אך זה לא היה קל, לכן חשב להיות משהו אחר למענם
    תיאור: (לא לשים תמונה.התיאור לא צריך להיות מסובך מדי).: בלונדיני, גובה יחסית גבוה, שיערו הבלונדיני די קצר ובעל קוצים שהולכים לצד, עיניים ירוקות-כחולות, גוף מפותח, חולצה אדומה, ג'קט שחור וג'ינס לבן.
    אופי: (מקסימום 3 תכונות רעות ו3 תכונות טובות): בעל חוש טקטי חכם מאוד, נחמד, רגוע מאוד, קצת גאוותן לפעמים, משתמש בחוש הומור כל הזמן (גם כשלא צריך) ולא תמיד מסתדר עם רגשות של אחרים
    פוקימון התחלתי: דרגה א' :
    שינקס
    מתקפות:
    דחיפה, שאגה, ניב רעם, מתקפה מהירה

גרולייט
    מתקפות:
    דחיפה, נשיכה, גחלת

דרגה ב':
    קרוגאנק (טוקסיקרוק)
    מתקפות(יש חלק שאני אשמח אם תתרגם אותם איך שנראה לך :X)
    Cross Chop, פצצת רפש, שבירת לבנים, כדור צל
    חפצים:לא לגעת
    דרגה:לא לגעת
    פוקימונים:לא לגעת
    שותף:כן/לא ) אם תבחרו בשותף הוא יהיה מהצוות): שותפה
    אם כן:
    שם השותף: אשלי סנטינה
    תיאור השותף: בלונדינית, עיניים כחולות, גבוהה, שיער ארוך, זריזה ונחמדה, קצת תחרותית, אוהבת לצחוק, חוש קרב רציני
    הערות/הארות: אני לא תמיד פעיל בפורום, אז מצטער אם אני לא ישים לב, אני ינסה להיכנס כל הזמן, בנוסף זה פעם ראשונה שאני משתתף כי אני לא בטוח שאני יצליח להישאר במשחקים כאלה:X

בנוסף בגלל שנרשמתי יותר מאוחר, אני רוצה לכתוב מראש את הפוקימונים של השותפה

דרגה א'
    בוויזל
    מתקפות:
    אקדח מים, בום על קולי, מתקפה מהירה

אלקיד
    מתקפות:
    אגרוף רעם, נגיחה, מסך אור, Flash ( תתרגם כנ"ל איך שאתה רוצה מה שבאנגלית)

דרגה ב'
    לרביטר (פיופיטר)
    מתקפות:
    Crunch, מפולת סלעים, דופק אפל, מבט מפחיד

כרגיל, לתרגם מה שבאנגלית איך שאתה רוצה

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל

אתם הולכים לסלדון לקנות אספקה,וחוזרים לבסיס. את מנסה לשכנע את מיקואו שתלכו לספרון (והוא לא מסכים ,כמובן). בסופו של דבר הוא מסכים ואתם מתארגנים, אך פתאום אתם שומעים אזעקה. אתם יורדים לכניסה ורואים לידכם את כל הבסיס עומד בכניסה ומולו האישה בדלפק, שאומרת: ''פיראטים של צוות רמפא''ג מתקיפים את האזרחים של סאנישור. כל הסוכנים מחויבים לבוא להילחם בזירה.'' סוכן אחד שואל : ''ומה אם אני לא רוצה?'' ואז האישה צועקת עליו: '' אז אתה תועף מהצוות! עכשיו,עופו לסאנישור כבר!'' ואת ומיקואו נבהלים ועפים לסאנישור. אתם מגיעים ורואים מחזה מפחיד: ''כל החוף מוצף בפיראטים עם R על החולצה שלהם, ולידם המוני כרישים ופיראנות שונים רודפים אחרי האזרחים ופוצעים אותם. מאחוריכם אתם רואים איש שצועק לכם: '' הגעתם מסרוליאן? יופי! אתה! תיכנס פנימה ותחבוש את הפצועים. את! לכי להילחם בפיראטים,מיד!. את מוציאה את מטאנג ובוויזל ואומרת להם להתקיף את הפיראטים והכרישים. בינתיים, לידך את רואה ילד עם סקארמורי ששארפידו מנסה לנשוך אותו. את מתלבטת אם לעזור לו או להמשיך להילחם בפיראטים.
    מה תעשי?
    (הילד הוא שחקן אחר, ויכול להיות שתפגשי עוד שחקנים מכיוון שכל הבסיסים זומנו לכאן.)
    [/QUOTE]

אני אוציא במהרה את טראפינץ' והורה לו להתחיל להילחם ושאבוא בקרוב.
    ארוץ במהירות אל כיוון הילד ואדחוץ את השארפידו ממנו בתקווה להצליח.
    עם אצליח אני אומר לילד ''תיזהר הם ממש מסוכנים'' וארוץ אל עבר טראפינץ'
    עם לא אצליח אנסה להדוף אותו שוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    הערה לכולם
    *תקראו את העמ' הראשונים. זה מאוד חשוב! זה יכול לחסוך לכם טעויות
    *כל מי שרוצה להירשם,שיקרא גם את ההסבר בטופס וגם את העמ' הראשונים, בשביל לצמצם טעויות ולהגדיל את הסיכוי להירשמות על הפעם הראשונה.

אייל
    *תבחר את מי אתה רוצה לעכשיו ואני כתבתי את המתקפות שלהם לפני כמה תגובות,תבדוק
    *אני שה''מ טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אתה ומירה משתגרים לסאנישור, ורואים מחזה נוראי: מיליוני אזרחים של העיר סאנישור,כולל אזרחים וילדים,בורחים מפיראנות וכרישים שהגיעו מהחוף. אתה רואה כמה סוכנים שנלחמים בקרבאנות,בסקולינים ושארפידוים. אתה רואה את מגנו אומר: ''מירה,בואי לעזור לחבוש את הפצועים! מרקוס! לך לחוף עם כל הפוקימונים שלך בחוץ ותנסה לעצור כניסה של עוד פוקימונים ופיראטים לעיר. אתה מקשיב למגנו,ולפני שאתה עוזב אתה רואה אותו נלחם בגופו בלבד בשארפידואים ושהוא מעלף אותם,אבל ננשך על ידי אחד מהם וגם נשרט בכל גופו בגלל עורם הקשיח. אתה רץ מהר אל החוף,ועל החוף אתה רואה ספינת פיראטים ענקית שהדגל שלה הוא R בצבע טורקיז על הסמל של צוות אקווה הישן. אתה רואה את אחד הפיראטים אומר: '''הוא מזכיר את אדמונד,זהשאנחנו שומרים עם סיירוס בעולם של גיראטינה. וואו,איזה עינויים הוא עובר שם, מדהים שהוא עדיין בחיים! '' אתה מזהה אותו בתור אותו חייל שלקח חלק בפלוגה שנלחמה מול אבא שלך, ועכשיו אתה יודע ב 100 % שהוא בחיים, אבל שמענים אותו.
    מה תעשה?

דניאל
    אני שה''מ טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לסקארמורי לעוף,וסקארמורי לא נפגע. לעומתו,אתה דווקא נפגע מהנשיכה. אתה מרגיש ערפול שמשתלט עליך,ועולה לך ממקום הנשיכה עד למוח. פתאום, העולם נהיה שחור ואתה מאבד את ההכרה.
    אתה מתעורר בתוך מבנה גדול, כשלידך עומדת מישהי שאתה לא מכיר. היא אומרת לך: '' מצאנו אותך מול הבסיס שוכב מחוסר הכרה, כשמעליך סקארמורי,שהוא כנראה שלך,שהצליח לנצח 5 שארפידוים,10 קרבנות ו20 בסקולינים לפני שקפץ עליו כריש ופגע לו בכנף. הוא עכשיו במרכז הפוקימונים. אתה יודע, הסקארמורי שלך נורא אמיץ. נחזור אליך. אחרי שמצאנו אותך מחוסר הכרה, לקחנו אותך ל 'מרפאה' שאלתרנו פה. ננשכת על ידי שארפידו ביד, והכוח האפל שהיה בשארפידו חדר לך לגוף ופגע לך במערכת החיסונית. מי ששוכב על המיטה לידך הוא מגנו. הוא וההיטמונלי שלו נלחמו באגרופיהם ובעיטותיהם בלבד בשביל לנצח 7 שארפידוים. היטמונלי כרגע נמצא בטיפול במרכז הפוקימונים,ומגנו,שאחראי על הטירונים של צוות אג'נטרה, נפגע כמוך מנשיכה וגם חטף שריטות וחבולות בכל גופו מהעור הקשיח של שארפידו. בינתיים עילפנו את כל הפוקימונים בשטח, ועברנו לקרבות צמודים 1-על-1 עם הפיראטים. בגלל זה העבירו אותי לפה, ואת הבנים העבירו החוצה,ללחימה. שלחנו כמה סוכנים לקו החוף כדי לנטרל את הספינה,אבל הם עוד לא חזרו.'' פתאום לחדר נכנס סקארמורי שלך, ואמר : ''סקא!'' (אני אבדוק מה קורה איתם!) והוא הולך. כעבור 15 דק' הוא חוזר, ואומר לך: ''סקא,סקא,סקא'' (הם כולם מסתדרים בסדר,אבל יש טירון אחד שגילה שהפיראטים תפסו בעבר את אבא שלו ועינו אותו,והוא תקוע שם. הרחקתי אותו משם ופגעתי קצת בספינה.) אתה אומר לו כל הכבוד וחוזר לנוח. אתה מתעורר רק למחרת, ורואה לידך את מגנו קם, ואומר שהוא חוזר להילחם. אתה מגלה שהלחימה כבר רובה מאוד לסיום,אבל עדיין יש פיראטים וקצת בסקולינים. אתה עדיין צריך להתאושש,וסקארמורי שלך נלחם בחוץ.
    מה תעשה?

טל
    * אני שה''מ טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~
    את מוציאה את טראפינץ' ואומרת לו להילחם בפוקימונים. בינתיים את רואה שהילד ננשך ושפינו אותו לתוך המפקדה. את קוראת לטראפינץ' אלייך,ואז את שומעת שקוראים לך מהבסיס. אומרים לך: '' יש לנו יותר מדי פצועים וחסרים לנו חובשים. עכשיו את עוברת לעזור לחבוש את הפצועים ולטפל בהם.'' בלית ברירה את עוזבת את זירת הקרב ומגיעה ל 'מרפאה' של הבסיס, ושם את רואה עשרות אנשים פצועים,חלקם חבושים וחלקם לא,שוכבים על מיטות. בנוסף, את רואה את מגנו,חבוש בכל גופו ופצוע קשה, יוצא להילחם את אומרת לו בהצלחה, והוא אומר לך: ''תודה מיקו'' וממשיך לדדות החוצה. את חובשת פצעים של כמה סוכנים,כולם מעולפים, ואז את רואה את מיקואו יוצא. את שואלת אותו לאן הוא הולך, והוא אומר שהסוכנים רוצים שהוא יילחם בחוץ קרב צמוד עם הפיראטים. את נלחצת אבל הוא אומר שיש לו נשק סודי: אקדח משתק קטן שיפיל את כל הפיראטים במכה. את מאחלת לו בהצלחה,וממשיכה לחבוש את הפצועים. פתאום מגיע אליך סוכן כלשהו, ואומר לך שעבדת יפה, ושכרגע הוא רוצה שתאמני את פוקימונייך במטווח האימונים. את יוצאת למטווח האימונים, ומתלבטת את מי לאמן
    מה תעשי?

איתי

אתה מוציא את מגנמייט ומגבי, ואומר להם להם שאתם בטוח תנצחו. האיש שמולך מוציא את: ,.
    הוא ואמר: בלספרוט, תשתמש בהצלפת גפן על מגנמייט! אודיש,תשתמש בחומצה על מגבי! '' ואז אומר לך: '' אם לא תילחם לא תנצח...''
    מה תעשה?

דביר

כמה הערות:
    -אתה לא יכול לבחור את המתקפות שלהם. אני בחרתי מראש לכל אחד 2 מתקפות שאיתם הוא יתחיל. אבל,אתה יכול תוך כדי קרב לבקש מהם לעשות תיאור של מתקפה מסוימת,ויכול להיות שהם ילמדו אותה
    -אתה לא יכול לבחור את הפוקימונים והמתקפות של השותפה. מתקפות אותו דבר ופוקימונים אני בוחר אקראי על הרכב דומה להרכב שלך.
    -השורה האחרונה ברקע קטועה באמצע. תמשיך אותה קצת. בנוסף, הרקע קצר מדי
    תתקן את זה טוב ואתה תתקבל
    בקשר להערה: אם לא תגיב שבוע, אני יודיע לך בה''פ. עוד 3 ימים שלא תגיב, אתה מחוץ למשחק. זה רשום בחוקים.
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 04-17-2012 בשעה 09:19 PM

7. משתמש מנוסה
    דניאל
    אתה אומר לסקארמורי לעוף,וסקארמורי לא נפגע. לעומתו,אתה דווקא נפגע מהנשיכה. אתה מרגיש ערפול שמשתלט עליך,ועולה לך ממקום הנשיכה עד למוח. פתאום, העולם נהיה שחור ואתה מאבד את ההכרה.
    אתה מתעורר בתוך מבנה גדול, כשלידך עומדת מישהי שאתה לא מכיר. היא אומרת לך: '' מצאנו אותך מול הבסיס שוכב מחוסר הכרה, כשמעליך סקארמורי,שהוא כנראה שלך,שהצליח לנצח 5 שארפידוים,10 קרבנות ו20 בסקולינים לפני שקפץ עליו כריש ופגע לו בכנף. הוא עכשיו במרכז הפוקימונים. אתה יודע, הסקארמורי שלך נורא אמיץ. נחזור אליך. אחרי שמצאנו אותך מחוסר הכרה, לקחנו אותך ל 'מרפאה' שאלתרנו פה. ננשכת על ידי שארפידו ביד, והכוח האפל שהיה בשארפידו חדר לך לגוף ופגע לך במערכת החיסונית. מי ששוכב על המיטה לידך הוא מגנו. הוא וההיטמונלי שלו נלחמו באגרופיהם ובעיטותיהם בלבד בשביל לנצח 7 שארפידוים. היטמונלי כרגע נמצא בטיפול במרכז הפוקימונים,ומגנו,שאחראי על הטירונים של צוות אג'נטרה, נפגע כמוך מנשיכה וגם חטף שריטות וחבולות בכל גופו מהעור הקשיח של שארפידו. בינתיים עילפנו את כל הפוקימונים בשטח, ועברנו לקרבות צמודים 1-על-1 עם הפיראטים. בגלל זה העבירו אותי לפה, ואת הבנים העבירו החוצה,ללחימה. שלחנו כמה סוכנים לקו החוף כדי לנטרל את הספינה,אבל הם עוד לא חזרו.'' פתאום לחדר נכנס סקארמורי שלך, ואמר : ''סקא!'' (אני אבדוק מה קורה איתם!) והוא הולך. כעבור 15 דק' הוא חוזר, ואומר לך: ''סקא,סקא,סקא'' (הם כולם מסתדרים בסדר,אבל יש טירון אחד שגילה שהפיראטים תפסו בעבר את אבא שלו ועינו אותו,והוא תקוע שם. הרחקתי אותו משם ופגעתי קצת בספינה.) אתה אומר לו כל הכבוד וחוזר לנוח. אתה מתעורר רק למחרת, ורואה לידך את מגנו קם, ואומר שהוא חוזר להילחם. אתה מגלה שהלחימה כבר רובה מאוד לסיום,אבל עדיין יש פיראטים וקצת בסקולינים. אתה עדיין צריך להתאושש,וסקארמורי שלך נלחם בחוץ.
    מה תעשה?
    WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF כלכך חזק הסקארמורי שליייייי ?
    ~~~~~~~~~~
    ' סקארמורי נלחם שם בשבילי, הוא הגן עליי מפני הפיראטים הנוראיים האלה ' אחשוב בראשי.
    ' ואני אתן לסקארמורי שלי להילחם שם לבד!?' אחשוב.
    אוריד את השמיכה מעליי ואנסה אט אט לרדת מן המיטה אצא מחוץ למיני מרפאה ואלך צולע אל סקארמורי.
    "סקארמורי, אני לא אעזוב אותך להילחם לבד אתה שומע!?" אצעק אל סקארמורי.
    "סקארמורי עכשיו!, כנף ברזל על הבאסקול הזה!" אצעק אל סקארמורי שייתקוף.

הנה משפט משלי...

8. היזהרו מחיקויים!
    שימו לב!
    אני גם ממציא לפעמים מתקפות, וכשאני ממציא אותם, הם יופיעו מתחת לאנשים חשובים.

דניאל
    *האופי שלו הוא אמיץ,וכשאתה אמיץ,המתקפות חזקות יותר. בנוסף,הוא פוקימון פרס, שהמתקפות שלהם חזקות יותר.
    *אני שה''מ טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רוצה להילחם עם סקארמורי. אתה מרגיש בסדר,ועוזב את המרפאה. אתה יוצא החוצה, ורואה את מגנו מתכונן להילחם מול בסקולינים. אתה צועק לו להוציא את הפוקימון שלו, והוא אומר לך: ''בוא נילחם שנינו מולם!''. אתה מסכים. הוא מוציא את ההיטמונלי שלו,שמחסל הרבה מהם. אתה אומר לסקארמורי להשתמש בכנף ברזל, והוא משתמש בכנף ברזל ומעלף חצי מהבסקולינים. פתאום, סקארמורי יורק מהפה שלו חתיכות ברדל לוהטות,שפוגעות גם בפיראטים וגם בבסקולינים *סקארמורי למד ברזל מותך*. מגנו אומר לך: ''חזק הסקארמורי שלך. רק בגללו,אני נותן לך את הפוקימון הזה, טיירוג. טיירוג מתפתח די מהר,ואיך שאתה מאמן אותו הוא יתפתח שונה. בוא אני יסביר לך:
    אם תאמן אותו אימון התקפי, הוא יתפתח ל:
    אם תאמן אותו אימון הגנתי, הוא יתפתח ל:
    ואם תאמן אותו אימון שווה, הוא יתפתח ל: . בהצלחה!
    מה תעשה?
    *קיבלת טיירוג! ()*
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 04-17-2012 בשעה 11:09 PM

9. משתמש סופר ספאמר
    [SIZE="7"][COLOR="black"]
    איתי

אתה מוציא את מגנמייט ומגבי, ואומר להם להם שאתם בטוח תנצחו. האיש שמולך מוציא את: ,.
    הוא ואמר: בלספרוט, תשתמש בהצלפת גפן על מגנמייט! אודיש,תשתמש בחומצה על מגבי! '' ואז אומר לך: '' אם לא תילחם לא תנצח...''
    מה תעשה?

אני אומר למגנמייט ''מגנמייט תתקוף את הצלפת הגפן בגל רעם ואחרי זה תתקוף בבום על קולי בכל הכוח''
    ואחרי זה אני אומר למגבי ''מגבי תתחמק ממתקפת החומצה ואחרי זה תתקוף את אודיש בגחלת בכל הכוח ואחרי זה תשתמש במסך עשן כדי להסתתר''

10. היזהרו מחיקויים!
    איתי

אתה אומר למגנימייט להדוף את הצלפת הגפן עם גל רעם, וגל הרעם מבטל גם את הצלפת הגפן וגם משתק את בלספרוט. מגבי קופץ ומתחמק ממתקפת החומצה, ואז שולח גחלת אל אודיש,ומיד אחר כך הוא מסתיר את עצמו עם מסך עשן. אודיש מתעלף. האיש (קוראים לו ברנדון) אומר ''יפה'' ואז ''בלספרוט,עלים קסומים!'' ובלספרוט שולח עלים צבעוניים חדים כתער, שיכולים לפגוע בשני הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?

11. משתמש סופר ספאמר
    איתי

אתה אומר למגנימייט להדוף את הצלפת הגפן עם גל רעם, וגל הרעם מבטל גם את הצלפת הגפן וגם משתק את בלספרוט. מגבי קופץ ומתחמק ממתקפת החומצה, ואז שולח גחלת אל אודיש,ומיד אחר כך הוא מסתיר את עצמו עם מסך עשן. אודיש מתעלף. האיש (קוראים לו ברנדון) אומר ''יפה'' ואז ''בלספרוט,עלים קסומים!'' ובלספרוט שולח עלים צבעוניים חדים כתער, שיכולים לפגוע בשני הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?
    אני אומר למגנמייט ''מגנמייט תשתמש בבום על קולי כדי לחסום את העלים הצבעוניים''
    ואחרי זה אני אומר למגבי ''מגבי תתקוף את בלסטרוט בגחלת בכל הכוח שלך אני מאמין שאתה יכול לנצח אותו כמו שניצחת את אודיש ''

12. היזהרו מחיקויים!
    איתי

אתה אומר למגנימייט להשתמש בבום על-קולי על העלים הצבעוניים כדי להדוף אותם. הוא מצליח להדוף אותם,ואפילו להחזיר אותם אל בלספרוט,מה שפוגע בו יחד עם הבום. אתה אומר למגבי להשתמש בגחלת,והוא משתמש בגחלת עגולה וענקית שפוגעת בבלספרוט ומחסלת אותו מיד *מגבי למד כדור אש!(מתקפה שהמצאתי)* ברנדון אומר לך בפרצוף מתרשם: ''יפה מאוד ילד. עברת את השלב הראשון במבחן הקבלה שלך לצוות אג'נטרה. עכשיו הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור תכלת עם כנף לבנה עליו. ''שלושת אלו יחד יהיו הפוקימונים הראשונים שלך בצוות אג'נטרה. כמובן שאם תפסיד לי, הפוקימונים יחזרו אליי ואתה לא תתקבל לצוות''. ''ברגע שתוציא את הפוקימון הזה נתחיל את הקרב''
    ''גרובייל צא!'' הוא אומר ויוצא פוקימון ירוק מוזר עם עלים ארוכים בכל גופו ()
    ''אני מחכה שתתחיל'' הוא אומר.
    מה תעשה?

13. משתמש סופר ספאמר
    איתי

אתה אומר למגנימייט להשתמש בבום על-קולי על העלים הצבעוניים כדי להדוף אותם. הוא מצליח להדוף אותם,ואפילו להחזיר אותם אל בלספרוט,מה שפוגע בו יחד עם הבום. אתה אומר למגבי להשתמש בגחלת,והוא משתמש בגחלת עגולה וענקית שפוגעת בבלספרוט ומחסלת אותו מיד *מגבי למד כדור אש!(מתקפה שהמצאתי)* ברנדון אומר לך בפרצוף מתרשם: ''יפה מאוד ילד. עברת את השלב הראשון במבחן הקבלה שלך לצוות אג'נטרה. עכשיו הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור תכלת עם כנף לבנה עליו. ''שלושת אלו יחד יהיו הפוקימונים הראשונים שלך בצוות אג'נטרה. כמובן שאם תפסיד לי, הפוקימונים יחזרו אליי ואתה לא תתקבל לצוות''. ''ברגע שתוציא את הפוקימון הזה נתחיל את הקרב''
    ''גרובייל צא!'' הוא אומר ויוצא פוקימון ירוק מוזר עם עלים ארוכים בכל גופו ()
    ''אני מחכה שתתחיל'' הוא אומר.
    מה תעשה?
    אני מחזיר את מגבי ומגנמייט לא לפני שאני אומר להם ''שהיה להם קרב יפה''
    אחרי זה אני מוציא את דרגונייר ואומר לו ''דרגונייר תתקוף גרובייל בעל קולי אוחרי זה בטוויסטר בכל הכוח שלך אני מאמין בך''

14. משתמש מנוסה
    שימו לב!
    אני גם ממציא לפעמים מתקפות, וכשאני ממציא אותם, הם יופיעו מתחת לאנשים חשובים.

דניאל
    *האופי שלו הוא אמיץ,וכשאתה אמיץ,המתקפות חזקות יותר. בנוסף,הוא פוקימון פרס, שהמתקפות שלהם חזקות יותר.
    *אני שה''מ טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רוצה להילחם עם סקארמורי. אתה מרגיש בסדר,ועוזב את המרפאה. אתה יוצא החוצה, ורואה את מגנו מתכונן להילחם מול בסקולינים. אתה צועק לו להוציא את הפוקימון שלו, והוא אומר לך: ''בוא נילחם שנינו מולם!''. אתה מסכים. הוא מוציא את ההיטמונלי שלו,שמחסל הרבה מהם. אתה אומר לסקארמורי להשתמש בכנף ברזל, והוא משתמש בכנף ברזל ומעלף חצי מהבסקולינים. פתאום, סקארמורי יורק מהפה שלו חתיכות ברדל לוהטות,שפוגעות גם בפיראטים וגם בבסקולינים *סקארמורי למד ברזל מותך*. מגנו אומר לך: ''חזק הסקארמורי שלך. רק בגללו,אני נותן לך את הפוקימון הזה, טיירוג. טיירוג מתפתח די מהר,ואיך שאתה מאמן אותו הוא יתפתח שונה. בוא אני יסביר לך:
    אם תאמן אותו אימון התקפי, הוא יתפתח ל:
    אם תאמן אותו אימון הגנתי, הוא יתפתח ל:
    ואם תאמן אותו אימון שווה, הוא יתפתח ל: . בהצלחה!
    מה תעשה?
    *קיבלת טיירוג! ()*
    "יפה סקארמורי הצלחת להפוך ליותר חזק ולמדת מתקפה חדשה!" אעודד את סקארמורי.
    "מדהים!, טיירוג! מממ.. תודה" אגיד ואתלבט אם להודות לו.
    "אני ארצה שתתפתח להיטמונלי!" אגיד לו ואאמן אותו על נושא ההגנה.

הנה משפט משלי...

15. היזהרו מחיקויים!
    איתי
    אתה מחזיר את מגנמייט ומגבי ואומר להם שהם נלחמו טוב. אתה מוציא את דרגונייר ואומר לו להשתמש בעל-קולי ואז בטוויסטר. ברנדון אומר: ''גרובייל, להב עלה!'' וגרובייל הופך את הידיים שלו לחרבות עלה שאיתם הוא מנטרל את העל-קולי. לאחר מכן, הטוויסטר פוגע בו בהפתעה, מה שמגביר את הנזק ומעלף את גרובייל. ברנדון אומר,בפרצוף מתרשם עוד יותר: '' מרשים מאוד. אתה בדיוק מישהו שאנחנו צריכים בצוות אג'נטרה. ברכותיי, התקבלת לצוות אג'נטרה. מכיוון שהתקבלת לצוות אג'נטרה, אני צריך להעניק לך את ''סיכת הטירון '', סיכה שמעידה על כך שהתקבלת לצוות אג'נטרה. עם הזמן אתה תעלה בדרגות,ועל כל דרגה תקבל סיכה חדשה,עד שתגיע לדרגת סגן מפקד, הדרגה הכי גבוהה שאליה תוכל להגיע.
    לפני שאני אשכח להגיד לך, כל סוכן משובץ לבסיס שיהיה מרכז הפעילויות שלו. אתה שובצת לבסיס בורמיליון,קנטו. כדאי לך להשתגר לשם מהר,מכיוון שאתה כבר צריך להיות שם. בהצלחה!!!'' הוא אומר ואז פתאום נקטע ע''י שיחת טלפון. הוא עונה ואתה שומע אותו אומר: ''מה?! איפה? אני כבר בא!'' ''מצטער, שינוי בתכניות. יש מתקפה של פיראטי רמפא''ג על סאנישור. תשתגר לשם מיד ותתחיל להילחם! אני פוקד עליך!''
    הוא אומר ואז רץ החוצה מהחדר. אתה רוצה לשבח את הפוקימונים שלך אבל מבין שאין זמן. שאתה צריך להגיע כמה שיותר מהר לסאנישור.
    מה תעשה?

דניאל

בפעם השלישית,אני שואל, אני שה''מ טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רוצה להתחיל לאמן את טיירוג אבל מגנו אומר לך: '' מה אתה עושה? צריך עכשיו ללכת לנמל ולהעיף את הפיראטים של צוות רמפא''ג מהעיר הזאת! נו בוא כבר! אתה קצת נבהל מהגישה שלו, והולך לרענן את הפוקימונים שלך. אתה יוצא מהמרכז, ודוהר על סקארמורי אל הנמל. שם, אתה רואה את ברנדון,מגנו,כמה חיילים ואותך נלחמים מול הפיראטים פתאום בא אליך פיראט ואומר ''בסקולין לעיסה!''
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 04-17-2012 בשעה 11:45 PM

עמוד 6 מתוך 62 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •