נועם
*לפני שאני רושם לך תגובה חשוב לי לציין בפניך כמה דברים:
1- השחקנים הפרוטגוניסטים והשחקנים האנטגוניסטים חיים בעולמות מקבילים, לכן קיים סיכוי טוב שבעולם של הפרוטגוניסטים (שלך) לא תקרה פלישה של חיילי רמפא"ג
2- אחרי הכל, המטרה העיקרית של האיוונט הזה היא ליהנות מהפעילויות והתחרויות ולהשיג הרבה CP, לכן היית מעדיף שלמרות אני אתן לך לפטרל שם קצת, תרכז את רוב המאמץ שלך בניסוי של הפעילויות.
3-הקרנבל פתוח לכולם, ולא רק לחברי צוות אג'נטרה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
אתה אומר לטארה שאתה חושד שחיילי רמפא"ג ינסו להסתנן לחיילי צוות אג'נטרה ושאתה רוצה ללכת לדבר עם מגנו. אתם משתגים לנימבאסה, גם היא באווירת קרנבל ססגונית, ובמקרה נתקלים במגנו, עובר בין הפעילויות ובודק שהכל כמו שצריך. הוא אומר:"אה, שלום טורי וטארה! מסתדרים? יש לכם משהו להגיד לי?". אתה וטארה מסבירים למגנו את המצב. מגנו אומר:"טוב, אני לא צריך להעביר אותך העברה מיוחדת, כי אנחנו לא איזה ארגון צבאי ואתה חופשי ללכת לאן שברצונך, אבל אני בכל מקרה לא יכול להגיד לך כלום. להתחזות לסוכני אג'נטרה זה בלתי אפשרי, בגלל שכיום בבסיסים אנו עורכיפ סריקות רשתית וסריקת רנטגן לווידוא האדם שנכנס. אם בכל זאת אתה רוצה לשים עין על מרחרחים בקאלוס, לך ללומיוס ודבר עם סיקאמור. המשרד שלו הוא במעבדה שלו, בקומה השלישית. הנה, קח בנוסף ברושור שמספר על כל הפעילויות בלומיוס כעת" הוא אומר ומביא לך עלון שרשום עליו כך:
"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
קוביות המזל: מסעדת סושי היי רולר, מצפון לפלזה רוז'
דיג ברווזים: קפה טריסטה, ממערב לדוכן הגאלטים, השדרה הצפונית
הכה בפטיש: קפה באטאילה, מול תחנת לומיוס, השדרה הצפונית
חידון אג'נטרה: לשכת לוקר, מצפון לפלזה רוז'
מילים מבולבלות: דפוס לומיוס, שדרת אסטיבל
זהה את ההגדרה: מעבדת הפוקימון של סיקאמור מול שדרת וורנל, השדרה הדרומית
גלגל המזל: מלון ריצ'יסים, השדרה הצפונית
השור הזועם: פלזה וורט
הספארי: פלזה ז'און
טורניר קלאסיק: מסעדת לה וואוו, שדרת היברנאל
טורניר דאבל: מסעדת לה נה, ממזרח לדרך 4, השדרה הדרומית
טורניר טריפל: זירות העשב שבשני קצות הנהר, מול דרך 13, השדרה הצפונית וממזרח למסעדת לה נה, הגבול בין השדרה הצפונית לשדרה הדרומית
טורניר רוטיישן: מכון הקרב, ממזרח לדרך 16, השדרה הצפונית
קרב שש: מכון לומיוס, סנטריקו פלזה
בישול: מסעדת לה יה, שדרת אוטומנאל
תחרות הכה בפטיש: קפה אולטימו, ליד שדרת היברנאל, השדרה הצפונית.
לכבוד הקרנבל, הלומי-קאבס בחינם!
בתקווה להנאה מלאה, צוות אג'נטרה- מחלקת קאלוס"
"טוב, מקווה שתיהנו ממה שלא תעשו" הוא אומר וממשיך הלאה, מחויך יותר מבדרך כלל.
מה תעשה?