Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 62 ראשוןראשון ... 115159606162 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 924
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    amitlv
    אתה חותך את עצמך בצוואר עם האבן, ומכסה את בגדיך בעפר ואבק. אתה נכנס מדדה אל המעבדה, ומבקש עזרה. סיקאמור אומר:"מהר! קחו אותו למרפאה!". העוזרים של סיקאמור לוקחים אותך במהירות לקומה השנייה, ומושיבים אותך על מיטה. אתה מסתכל סביבך ורואה שכל הקומה היא רק המרפאה, ושאין שם שום דבר אחר. אתה מבין שכנראה נכשלת ותצטרך לחשוב על דרך אחרת, ברגע שיחבשו את הראש שלך.
    מה תעשה?
    'אני צריך לגרום להם לקחת אותי למפקדה של אג'נטרה או לפחות לפגוש סוכן' אחשוב בזמן שחובשים לי את הצוואר "איפה אני?" אשאל את מי שלסביבי ואבדוק ליותר פרטים את החדר "כל מה שאני זוכר זה כעב חד בצוואר ואז התעוררתי פה ליד" אגיד בקול מיואש ומפוחד "אני אפילו לא זוכר את השם לי!" אגיד דרמטי

כמו תמיד. עמיטריד.

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה

מתן
    *לידיתעך, כל פעם שאתה משתמש ביותר ממתקפה אחת בתור לכל פוקימון, כך גם היריב
    *כן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הונאדג', ברווירי ומונפרנו ואומר להם מה לעשות. הונאדג' מתחמק בין הצללים, וחובט בחוזקה בקלוויצר. מיד אחר כך הוא שורט אותו שריטה שחוזקה על ידי ציפוי מתכת ולסוים, הוא מקיף אותו במהירות וחובט בו בחוזקה, גורם לו בסך הכל נזק קשה מאוד. מונפרנו שולח כמה אגרופים מהירים במיוחד, ומיד לאחר מכן כמה אגרופים מצופי אש. מיד לאחר מכן הוא שולח אגרוף מהיר ומצפה אותו באש. הוא ולח אותו לעבר פרות'ורן, ומעלף אותו. *מזל טוב! מונפרנו למד אגרוף מאך אש. ברווירי מרביץ לאמבואר עם כנפיו, ואז מעופף בסיבוב ומשסע אותו חזק, ואז נוסק לעבר השמים, ואז טס כלפי מטה תוך כדי סיבוב, מוקף באש ובכנפיים זוהרות, ואז מתנגש בעוצמה באמבואר, מעלף אותו. דיימונד אומר:"לא! פרות'ורן! אמבואר! חזרו! רייפריור, גנגר, צאו!" הוא אומר ומוציא מין יצור אבן ענקי וצל סגול. הוא אומר:"רייפריור, אבנים חדות פעמיים על ברווירי! גנגר, שלושה כדורי צל על הונאדג! קלוויצר, פעמיים משאבת הידרו על מונפרנו!". רייפריור שולח שני צרורות של אבנים חדות לעבר ברווירי, מעלף אותו. גנגר שולח שלישיית כדורי צל עוצמתיים לעבר הונאדג', מעלף גם אותו. לבסוף, קלוויצר שולח בו-זמנית שני זרנוקים עוצמתיים לעבר מונפרנו, מעלף גם אותו מיד. המנחה אומר:"או-הו הו! המצב הוא 4-3 בפוקימונים כבר אחרי הסיבוב הראשון, מעניין מה יקרה בהמשך!"
    מה תעשה?
    עכשיו נזכרת לומר לי?
    -------------------
    אני מחזיר את כולם, "הייתם מעולים."
    "צאו!!" אני זורק את הפוקדורים של מגמר, דונפן, וטייראנטרום.
    "אוקיי, תקשיבו למה שאני אומר לכם טוב."
    "מגמר, תשתמש במסך עשן, ולאחר מכן בפרץ אש על קלוויצר, שיוסווה ע"י מסך העשן."
    "דונפאן, לאחר שמגמר משתמש בפרץ האש, תשתמש בגלגול חופר על קלוויצר, כך שפרץ האש מסיח את דעת קלוויצר."
    "בזמן שקלוויצר מתחמק/נפגע/חוסם את פרץ האש, תפגע בו אם הגלגול החופר ותעיף אותו לאוויר."
    "טייראנטרום, לאחר שקלוויצר הועף לאוויר, תקפוץ , תתפוס אותו ותתיח אותו באדמה תוך כדי שאתה נושך אותו, לאחר כמה נשיכות תקפוץ אחורה."
    "מגמר, לאחר שטייראנטרום קופץ אחורה, תשתמש באגרוף אפל, ותשלב אותו עם כדור האש, כך שיווצר אגרוף אש עם אנרגייה אפלה, נקרא לזה אגרוף אש אפל (שתי טכניקות חדשות ביחד)."
    "נקרא לכל הקומבו שעשינו עד עכשיו, קומבו כוכב נופל."

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עמית
    *כסף- 5,650 פ"ד
    *CP- 0
    אתה אומר למנחה שאתה מאמין בידע שלך ושהפעם בחרת במקצועי. המנחה אומר:"אין בעיה! השאלה שלך היא: אם המאסטר של קנטו, רד, היה בוחר בבאלבזור, מה הית השישייה של יריבו בלו בקרב על אליפות קנטו ביניהם?" (תשובה בה"פ)
    מה תעשה?

amitlv
    *כסף- 5,000 פ"ד
    *CP- 0
    אתה מנסה לחשוב על דרך שבה יכניסו אותך למפקדה. אתה אומר לחובשים שכל מה שאתה זוכר זה כאב חד בצוואר ואז שהתעוררת פה. החובשים אומרים:"אין לך מה לדאוג. כשנגמור לחבוש אותך, אנחנו נשלח אותך לחקירה בצוות אג'נטרה, ואז נבין בדיוק מי אתה.
    מה תעשה?

מתן
    *כסף- 7,600 פ"ד
    *CP- 0
    אתה מוציא את מגמר, דונפן וטיירנטרום ואומר להם מה לעשות. מגמר משתמש במסך עשן, ואז שולח דרכו פרץ אש, מבטל אותו ואז פוגע בקלוויצר קלות. דונפן חופר בור, קופץ לאוויר ,מתגלגל ומזנק בגלגול לתוך הבור, לאחר מכן קופץ החוצה מתחת לקלוויצר ומעיף אותו גבוה לאוויר. לבסוף, טיירנטרום תופס את קלוויצר ומטיח אותו בחוזקה ברצפה, נושך אותו כמה פעמים ומעלף אותו. מגמר יוצר כדור אש, ובו זמנית מאפיל את ידו כהכנה לאגרוף אפל, ואז שולח את כדור האש, מזנק דרכו ויוצר אגרוף אש אפל, שיוצר אש סגולה ואפלולית על כף היד שלו. הוא מזנק עם האגרוף לעבר גנגר וגורם לו נזק קשה מאוד. דיימונד אומר:"קלוויצר, חזור! סלאמנס, צא להראות להם מה זה!" הוא אומר וסלאמנס יוצא מהפוקדור שלו. "גנגר, כדור דופק צל על מגמר! רייפריור, אבנים חדות על מגמר! סלאמנס, שערורייה על טיירנטרום!" דיימונד אומר. גנגר יוצר דופק אפל וכדור צל, משלב אותם יחדיו ושולח לעבר מגמגר, פוגע בו קשה מאוד ביחד. רייפריור שולח צרורות של אבנים גדולות וחדות לעבר מגמר, מעלף אותו. סלאמנס מתעצבן, מקיף את עצמו באנרגיה כתומה- אדומה ומתנגש בטיירנטרום, גורם לו נזק קשה. אתה מחזיר את מגמר. המנחה אומר:"או-הו-הו! בתור השני, כבר 3-2 לדיימונד! כבר מעניין איך הקרב הזה ייגמר!"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. עמיטריד.
    מצתער שאני לא מצטט זה פשות סיוט לעשות את זה מהאייפוד...

'טיפשים׳ אחשוב שמח כי התוכנית שלי הצליחה ״א...איך קוראים למקום הזה?״ אשאל בקול שבור ומפוחד ׳אני צריך לשאל את המפקדים מה לעשות שאני במפקדה שלהם׳ אחשוב במהירות ״ס..סליחה איפה השירותים אני לא יכול לתעפק יותר״ אגיד אחזיק את הבטן כאילו היא כואבת

כמו תמיד. עמיטריד.

5. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    לא הבנתי את השאלה כי לרד כן היה בלבאזור...

6. TBM

מתן
    *כסף- 7,600 פ"ד
    *CP- 0
    אתה מוציא את מגמר, דונפן וטיירנטרום ואומר להם מה לעשות. מגמר משתמש במסך עשן, ואז שולח דרכו פרץ אש, מבטל אותו ואז פוגע בקלוויצר קלות. דונפן חופר בור, קופץ לאוויר ,מתגלגל ומזנק בגלגול לתוך הבור, לאחר מכן קופץ החוצה מתחת לקלוויצר ומעיף אותו גבוה לאוויר. לבסוף, טיירנטרום תופס את קלוויצר ומטיח אותו בחוזקה ברצפה, נושך אותו כמה פעמים ומעלף אותו. מגמר יוצר כדור אש, ובו זמנית מאפיל את ידו כהכנה לאגרוף אפל, ואז שולח את כדור האש, מזנק דרכו ויוצר אגרוף אש אפל, שיוצר אש סגולה ואפלולית על כף היד שלו. הוא מזנק עם האגרוף לעבר גנגר וגורם לו נזק קשה מאוד. דיימונד אומר:"קלוויצר, חזור! סלאמנס, צא להראות להם מה זה!" הוא אומר וסלאמנס יוצא מהפוקדור שלו. "גנגר, כדור דופק צל על מגמר! רייפריור, אבנים חדות על מגמר! סלאמנס, שערורייה על טיירנטרום!" דיימונד אומר. גנגר יוצר דופק אפל וכדור צל, משלב אותם יחדיו ושולח לעבר מגמגר, פוגע בו קשה מאוד ביחד. רייפריור שולח צרורות של אבנים גדולות וחדות לעבר מגמר, מעלף אותו. סלאמנס מתעצבן, מקיף את עצמו באנרגיה כתומה- אדומה ומתנגש בטיירנטרום, גורם לו נזק קשה. אתה מחזיר את מגמר. המנחה אומר:"או-הו-הו! בתור השני, כבר 3-2 לדיימונד! כבר מעניין איך הקרב הזה ייגמר!"
    מה תעשה?
    כמה חיים נשארו לכל אחד?
    -------------------------
    "ס..סאלאמנס." אני אומר בבהלה, כעבור כמה שניות אני מתעשט על עצמי.
    "דונפאן, תשתמש בגלגול חופר על רייפיריור, תשתמש בו חזק מספיק בשביל שתעלף אותו."
    "טייראנטרום, תעביר את הכוח של נשימת הדרקון שלך לשיניים שלך, ותשתמש בזעם של זעם הדרקון שלך ותנשך את סאלאמנס (אפשר לומר שזה בעצם נשיכה+ זעם דרקון+ נשימת דרקון) עד שהוא יעלף, נקרא לזה נשיכת דרקון זועמת."
    "ושניכם, כל מתקפה שמכוונת לכיוונכם, תתחמקו ותמשיכו לתקוף."

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    מצטער שלא הגבתי בזמן האחרון, אני נמצא בחו"ל עד יום שני ואני תלוי מאוד באינטרנט שההורים שלי נותנים לי מהטלפון שלהם...

נועם
    אתה חוזר עם טארה לבסיס שלכם (מסיבה כלשהי...) ואתם הולכים לישון. למחרת, אתם קמים, ומשתגרים לכם אל לומיוס. אתם מודהמים מהמהפך שהעיר עברה לכבוד הקרנבל הצבעוני והיפהפה של העיר לומיוס. אתם הולכים לעבר המעבדה של הפרופסור, שלידה יש שלט ועליו רשום "זהה את ההגדרה". אתם נכנסים לתוך המעבדה, ופוגשים אותו בסוף הלובי, מאחורי כל שעשועון הפעילות של זהה את ההגדרה. הוא אומר לכם:"או, טארה ,טורי! מה שלומכם בימים אלו?". אתם שמים לב שגם הוא יותר מאושר בתקופה הזו. אתה מסביר לסיקאמור מה ברצונכם לעשות, ובתגובה הוא מקמט את פרצופו במחשבה, ואומר לכם:"יש לי במעבדה מרכז מודיעין של כל קאלוס, וכרגע לא קורה שום משהו חריג. אני אשמח אם תעזרו כאשר יקרה, ועד אז, אני מציע לכם לבלות קצת בקרנבל שלנו" הוא אומר ועולה למשרדו.
    מה תעשה?
    "טוב, עושה רושם שהפרופסור די שולט פה בעניינים, אבל טוב שבדקנו. אם אנחנו כבר פה, אולי באמת כדאי שננוח קצת... בואי נראה..." אומר ואתור אחר פעילות שמוצאת חן בעיניי בעלון שקיבלתי ממגנו. " "נחמד... בדקתי את התחרויות, יש תחרות בשם "תחרות שש" שמשלבת את כל סוגי הקרבות. כדאי שנרשם!" אומר ואשתגר לאזור שבו התחרות נמצאת. כשאגיע לשם אבקש להירשם ואקח איתי את מגמורטר, מגה-טיירניטאר, רג'יאייס, מגה-לוקאריו, מגה-אבסול ואת טרטוויג.

8. היזהרו מחיקויים!
    amitlv
    *כסף- 5,000 פ"ד
    *CP- 0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האנשים מסיימים לחבוש אותך ושמים לך כיסוי שק על הראש. אחר כך הם מגלגלים את האלונקה, עד שבסוף מסייעים לך לשבת על כיסא ומורידים לך מהראש את השק. לוקחות לך כמה שניות להתרגל לאור הקלוש של חדר החקירות, ואז אתה רואה מולך סוכן משוריין עם משקפי שמש ופרצוף רציני. הוא שואל אותך כמה שאלות:"ילד, מה השם שלך? מאיפה באת? למה פנית דווקא למעבדה כשנפצעת? איך נפצעת?"
    מה תעשה?

עמית
    *כסף- 5,650 פ"ד
    *CP- 0
    למיטב ידיעתי לרד היה צ'רמנדר. בכל מקרה, בין אם יש לו או אין לו, מה השישייה של היריב שלו (בלו) בקרב על תואר האלוף ביניהם? (תשובה בה"פ)

מתן
    *דונפאן- 10/10
    *טיירנטרום- 6/10
    *כסף- 7,900 פ"ד
    *CP- 0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בהלם לכמה שניות מסלאמנס, אך מהר מאוד אתה מתעשת על עצמך. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דונפאן קופץ לאוויר, מתחיל להתגלגל וחופר בור באדמה. כעבור כמה רגעים הוא מזנק מהבור החוצה במהירות, מתנגש עם כל כובד גופו ברייפריור, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן, דונפאן מתרכז,ואז מכה בחוזקה באדמה וגורם לה לרעוד בחוזקה, פוגע קשה מאוד ברייפריור ומעלף אותו. *מזל טוב! דונפאן למד רעידת אדמה!!!*. טיירנטרום משתמש בנשימת דרקון, אך שולח אותה אל שיניו וטוען אותם באנרגיה כתומה-וורודה. לאחר מכן הוא מוסיף עוד אנרגיה 'דרקונית' על ידי זעם דרקון, ואז הוא מזנק לעבר סלאמנס ונושך אותו כמה פעמים בחוזקה עם הניבים המחוזקים על ידי אנרגיית דרקונים, מעלף אותו. *מזל טוב! טיירנטרום למד ניב דרקון ואתה מקבל עוד 300 פ"ד על המצאת המתקפה!". דיימונד מתעבצן ואומר:"סלאמנס, רייפריור, חזרו! גנגר, הם כבר יקבלו את שלהם! התפתחות מגה!" הוא אומר וזורק לעבר גנגר אבן סגלגלה קטנה ,מיד לאחר מכן יורה קרן מטבעת יהלום קטנה על היד שלו, מפתח את גנגר-מגה והופך אותו ליצור המוזר בעל שלוש העיניים והידיים המוזרות והמסתוריות. דיימונד אומר:"גנגר, קרן קרח על טירנטרום" הוא אומר וגנגר שולח קרן אנרגיה דקיקה וקפואה לעבר טיירנטרום, גורמת לו נזק קשה ביותר ומעלפת אותו. המנחה אומר:"אלוהים אדירים, מה הולך בקרב הזה! בשלושה תורות, כל צד ניצח חמישה פוקימונים, וכרגע זה 1-1 בין אייס לדיימונד, כשלדימונד יש את קלף התפתחות המגה ביד!"
    מה תעשה?
    *מזל טוב! בתגובה הקודמת זכית ב800 פ"ד (300 על המתקפה ו500 על תרגיל הקומבו) על המתקפה ותרגיל הקומבו שהמצאת! שלושת ההמצאות ייכנסו בקרוב לרישומי המ"ת!

נועם
    *כסף- 6,000 פ"ד
    *CP- 0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לטארה שכנראה סיקאמור מסתדר, ואתה אומר שאתה חושב לנסות את קרב השש. טארה אומרת:"יודע מה, גם אני אנסה! בוא נראה איך ילך שם לכל אחד מאיתנו!". שניכם משתגרים למכון לומיוס, הלוא הוא מגדל המנסרה שבלב לומיוס, שם נערך קרב השש. אתם רואים דוכני רישום מסביב לכניסות של המכון, ואתה וטארה שניכם ניגשים לדוכן הקרוב אליכם. האחראי מביא לכל אחד מכם דף רישום ועליו כתוב:"
    שם:
    פוקימונים (6):
    ". אתה ממלא אותו כך:"
    שם: טורי אמבראו
    פוקימונים (6): מגמורטר, טיירניטאר, רג'אייס, לוקאריו, אבסול, טרטוויג
    ". אתה וטארה מגישים את הטפסים לאחראי והוא אומר לכם:"הטורניר בדיוק עומד להתחיל. אנא, כנסו פנימה". אתם נכנסים בכניסה מאחוריו ומגיעיםלקומת הקרקע של המכון, שם יש 4 זירות ליד ארבעת הכניסות, ומעלית גדולה באמצע שמובילה לקומה הבאה. יש גם הרבה מקום לקהל. מעל המעלית יש 4 מסכים, אחד פונה לכל כיוון. מהר מאוד, עובדים במכון מחלקים לכל אחד מהמתחרים מספר מ1 ועד 64. אתה מקבל את מספר 22 וטארה את מספר 1. אתה מסתכל על המסך ורואה שלסיבוב הראשון אתה צוותת עם מספר 10, וטארה עם מספר 60. אתה רואה בנוסף על המסך שאתה נלחם מול מספרים 32 ו34 ושטארה נלחמת מול מספרים 56 ו5. אתה מחפ מעט אתמספר 10 ובסוף מוצא נערה צעירה עם שיער אדמוני שמחזיקה כרטיס שעליו רשום המספר 10. מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. עמיטריד.
    *כסף- 5,000 פ"ד
    *CP- 0
    האנשים מסיימים לחבוש אותך ושמים לך כיסוי שק על הראש. אחר כך הם מגלגלים את האלונקה, עד שבסוף מסייעים לך לשבת על כיסא ומורידים לך מהראש את השק. לוקחות לך כמה שניות להתרגל לאור הקלוש של חדר החקירות, ואז אתה רואה מולך סוכן משוריין עם משקפי שמש ופרצוף רציני. הוא שואל אותך כמה שאלות:"ילד, מה השם שלך? מאיפה באת? למה פנית דווקא למעבדה כשנפצעת? איך נפצעת?"
    מה תעשה?
    מה אתה חושב ביינתים על העלילה? חחחח
    ותשמע הקרנבל לא כזה חשוב לי, זה יכול להיות אפילו גם לא חלק מהאיוונט.

--------------------------

׳אני חייב לצור קשר עם המפקדים שלי׳ אחשוב אל אשמח על זה שהצלחתי במשימתי ״זה בדיוק מה שאני שואל!״ אצעק ואתן לדמעות לצאת מעיני ״אני לא זוכר כלום! כלום אני אומר לך! אני לא יודע מי אני מה שמי ולמה הצוואר שלי דימם!״ אצעק בוכה ״בבקשה תעזור לי, אני מפחד״ אגיד נסער בקול שקט

כמו תמיד. עמיטריד.

10. TBM
    מתן
    *דונפאן- 10/10
    *טיירנטרום- 6/10
    *כסף- 7,900 פ"ד
    *CP- 0
    אתה בהלם לכמה שניות מסלאמנס, אך מהר מאוד אתה מתעשת על עצמך. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דונפאן קופץ לאוויר, מתחיל להתגלגל וחופר בור באדמה. כעבור כמה רגעים הוא מזנק מהבור החוצה במהירות, מתנגש עם כל כובד גופו ברייפריור, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן, דונפאן מתרכז,ואז מכה בחוזקה באדמה וגורם לה לרעוד בחוזקה, פוגע קשה מאוד ברייפריור ומעלף אותו. *מזל טוב! דונפאן למד רעידת אדמה!!!*. טיירנטרום משתמש בנשימת דרקון, אך שולח אותה אל שיניו וטוען אותם באנרגיה כתומה-וורודה. לאחר מכן הוא מוסיף עוד אנרגיה 'דרקונית' על ידי זעם דרקון, ואז הוא מזנק לעבר סלאמנס ונושך אותו כמה פעמים בחוזקה עם הניבים המחוזקים על ידי אנרגיית דרקונים, מעלף אותו. *מזל טוב! טיירנטרום למד ניב דרקון ואתה מקבל עוד 300 פ"ד על המצאת המתקפה!". דיימונד מתעבצן ואומר:"סלאמנס, רייפריור, חזרו! גנגר, הם כבר יקבלו את שלהם! התפתחות מגה!" הוא אומר וזורק לעבר גנגר אבן סגלגלה קטנה ,מיד לאחר מכן יורה קרן מטבעת יהלום קטנה על היד שלו, מפתח את גנגר-מגה והופך אותו ליצור המוזר בעל שלוש העיניים והידיים המוזרות והמסתוריות. דיימונד אומר:"גנגר, קרן קרח על טירנטרום" הוא אומר וגנגר שולח קרן אנרגיה דקיקה וקפואה לעבר טיירנטרום, גורמת לו נזק קשה ביותר ומעלפת אותו. המנחה אומר:"אלוהים אדירים, מה הולך בקרב הזה! בשלושה תורות, כל צד ניצח חמישה פוקימונים, וכרגע זה 1-1 בין אייס לדיימונד, כשלדימונד יש את קלף התפתחות המגה ביד!"
    מה תעשה?
    *מזל טוב! בתגובה הקודמת זכית ב800 פ"ד (300 על המתקפה ו500 על תרגיל הקומבו) על המתקפה ותרגיל הקומבו שהמצאת! שלושת ההמצאות ייכנסו בקרוב לרישומי המ"ת!
    יאיי
    ----
    אני מחייך, "גם לי יש מגה גנגר."
    "דונפן, תשתמש ברעידת אדמה, לאחר מכן תשתמש בחפירה, אבל במקום לפגוע בו תפיל אותו לבור, לאחר מכן תעלה למעלה ותקבור אותו בבור, נקרא לזה קבירה (לא פוגע באוייב, רק מונע מימנו לזוז)."
    "לאחר שהוא קבור באדמה תשתמש ברעידת אדמה, כך שהוא גם יפגע מרעידת האדמה יפגע מהאדמה שמוחצת אותו לגמרי, נקרא לזה, מחיצה קבורה."

11. blue To My Bones
    נועם
    *כסף- 6,000 פ"ד
    *CP- 0
    אתה אומר לטארה שכנראה סיקאמור מסתדר, ואתה אומר שאתה חושב לנסות את קרב השש. טארה אומרת:"יודע מה, גם אני אנסה! בוא נראה איך ילך שם לכל אחד מאיתנו!". שניכם משתגרים למכון לומיוס, הלוא הוא מגדל המנסרה שבלב לומיוס, שם נערך קרב השש. אתם רואים דוכני רישום מסביב לכניסות של המכון, ואתה וטארה שניכם ניגשים לדוכן הקרוב אליכם. האחראי מביא לכל אחד מכם דף רישום ועליו כתוב:"
    שם:
    פוקימונים (6):
    ". אתה ממלא אותו כך:"
    שם: טורי אמבראו
    פוקימונים (6): מגמורטר, טיירניטאר, רג'אייס, לוקאריו, אבסול, טרטוויג
    ". אתה וטארה מגישים את הטפסים לאחראי והוא אומר לכם:"הטורניר בדיוק עומד להתחיל. אנא, כנסו פנימה". אתם נכנסים בכניסה מאחוריו ומגיעיםלקומת הקרקע של המכון, שם יש 4 זירות ליד ארבעת הכניסות, ומעלית גדולה באמצע שמובילה לקומה הבאה. יש גם הרבה מקום לקהל. מעל המעלית יש 4 מסכים, אחד פונה לכל כיוון. מהר מאוד, עובדים במכון מחלקים לכל אחד מהמתחרים מספר מ1 ועד 64. אתה מקבל את מספר 22 וטארה את מספר 1. אתה מסתכל על המסך ורואה שלסיבוב הראשון אתה צוותת עם מספר 10, וטארה עם מספר 60. אתה רואה בנוסף על המסך שאתה נלחם מול מספרים 32 ו34 ושטארה נלחמת מול מספרים 56 ו5. אתה מחפ מעט אתמספר 10 ובסוף מוצא נערה צעירה עם שיער אדמוני שמחזיקה כרטיס שעליו רשום המספר 10. מה תעשה?
    "בהצלחה טארה!" אאחל לה ואגש אל הנערה בעלת המספר התואם את מספרי שמצאתי. "היי, אני רואה שקיבלת את מס' 10. אני מס' 22, קוראים לי טורי? מה השם שלך?"

12. היזהרו מחיקויים!
    *בסופו של דבר, העברתי את הקרנבל מאיוונט זמני וקצר לאיוונט קבוע וארוך יותר. הקרנבל ייגמר ב30/11, אבל הוא כבר לא בגדר איוונט ואם תבקשו אני יכול להעביר אתכם לנקודה בעלילה שבה הייתם, אבל רק החל מה16/08, הנקודה שבה האיוונט היה אמור להיגמר. מה16 אתם תוכלו להמשיך בעלילה או לעבור בין העלילה לקרנבלים, לפי בחירתכם.
    *בהצלחה!!!

עמית
    *כסף- 5,650 פ"ד
    *CP- 0
    המנחה אומר:" נכון מאוד! כרגע זכית בעוד 20 CP לקופה שלך!" הוא אומר ועל המסך של קופת הזכייה שלך מאחוריו מתווספים עוד 20 CP, מעלים את הסכום הכללי ל30 CP. ועכשיו, השאלה האחרונה שלך. אם תענה עליה נכון, תזכה בכל הCP שאספת עד כה. אם תטעה, אבד את כל הסכום. עכשיו, רק נשאר לך לבחור רמת קושי: קל, רגיל, קשה, מאתגר, או מקצועי?"
    מה תעשה?

amitlv
    *כסף- 5,000 פ"ד
    *CP- 0
    החוקר אומר:"טוב. אם כך אתה אומר, נשארה לנו רק אופציה אחת. אנחנו עומדים להשתמש במכשיר חדשני, שיסרוק את המוח שלך ואת כל הזיכרון והמחשבות שלך, כמובן, רק אחרי שתסכים, ואז נדע את כל הפרטים עליך ונוכל לדעת מה לעשות איתך. עכשיו, אנחנו רק צריכים את הסכמתך" הוא אומר.
    מה תעשה?

מתן
    *כסף- 8,500 פ"ד
    *CP- 0
    אתה אומר לדונפן מה לעשות. דונפן קופץ על האדמה ומרעיד אותה, גורם לגנגר נזק רגיל. לאחר מכן דונפן חופר בור באדמה, ואז מרביץ עם אפו בחוזקה לגנגר, מפיל אותו לבור. מיד אחר כך הוא מכסה את הבור עם רגליו האחוריות וקובר את גנגר בתוך הבור. *מזל טוב! דונפן למד קבירה!!!* . מיד לאחר מכן, דונפן משתמש ברעידת אדמה ומפיל את כל הקבירה על גנגר, מעלף אותו. *מזל טוב! דונפן למד קבר אדמה!!!* דיימונד אומר:"לא! גנגר, חזור!". המנחה אומר:"אני לא מאמין! ממצב של הפסד לניצחון דרמטי! אייס מנצח ועולה לרבע הגמר! ניפגש מחר לרבע הגמר!" ~~מעבר יום~~ אתה חוזר לזירה אחרי ליל מנוחה ארוך ורואה את לו"ז הקרבות להיום, מגלה ששובצת לרבע גמר 1, מול מאמנת ששמה פיוצ'ר. הזירה שאתה נלחם בה היא הזירה המערבית, שוב פעם. אתה לוקח לומי-קאב ויוצא לזירה המערבית. אתה מגיע ופוגש את המנחה. הוא אומר:"אה, אייס, סיפקת קרב מדהים אתמול! כבר מחכה לראות אותך היום!" הוא אומר. אחרי כחצי שעה אתה ניגש לזירה ומוצא מולך מאמנת צעירה ונמוכה, עם עור שחום ושיער שחור קצר. המנחה אומר:" שלום לכל הצופים של רבע הגמר הראשון של טורניר הטריפל שלנו! מצד שמאל, ההפתעה הגדולה של שמינית הגמר שלנו, הצליח להעפיל אחרי קרב צמוד מאוד, אייס!" הוא אומר והקהל מריע לך. "ומצד ימין, האישה שכמעט נראה כאילו היא חוזה את העתיד, פיוצ'ר!" הוא אומר והקהל מריע גם לה. המנחה אומר:"ועכשיו... תנו לקרב להתחיל!" הוא אומר. פיוצ'ר אומרת:" שארפידו, אקסקדריל, סטרפטור, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים כריש גדול ושחור, חפרפרת עם שריון מתכת וציפור לחימה גדולה.
    מה תעשה?

נועם
    *כסף- 6,000 פ"ד
    *CP- 0
    אתה מאחל בהצלחה לטארה והולך לעבר מספר 22. אתה אומר לה ששמך טורי ושואל אותה איך קוראים לה. היא עונה לך בקול חלוש:"קוראים לי איימי. אני מקווה שנצליח טוב ביחד". אתה שם לב שהקרב של טארה מתחיל. אתה יושב באזור המתחרים, ורואה שטארה הוציאה את לבארזר, מה שגורם לתמיהה רבה מאוד בקהל. השותף שלה הוא בחור דקיק וגבוה, שהרגע הוציא לודיקולו. לבארזר ולודיקולו שניהם מתעלפים מאוד מהר נגד ההראקרוס והגיגאלית' של היריב, והשותף של טארה בוחר להוציא דונפאן. טארה מוציאה את ריילי, והרבה אנשם מופתעים בגלל שהיא הוציאה פוקימון חלש. ריילי מעלף במכה אחת את הראקרוס, וכך גם דונפאן על גיגאלית'. הבלייזיקן והאלקטיווייר של היריב לא החזיקו מעמד יותר. מנחה הקרב אומר:" והמנצחים הם טארה ג'יימסטאר ואברארד סיבריט! הם עולים לשלב ה-32!". לאחר כמה דקות טארה ניגשת אליך ואומרת:"היי טורי! אני מקווה שגם אתה תצליח לעבור לשלב הבא!" היא אומרת, בדיוק מתי שקוראים לך ולאיימי לזירה. אתם רואים מולכן שתי בנות גבוהות ורזות עם מבט נחוש בעיניים. המנחה שליד הזירה שלכם אומר:"הגיע הזמן לקרב הבא! בצד אחד, בריטני סאגס ואיימי קורלי! שתי בנות עוצמתיות! בריטני נולדה בקנטו, ואיימי בהואן. שתיהן ניצחו 3 חברי מהרביעייה העילית של המחוז שלהן, ועכשיו, הן כאן. ומהצד השני, טורי אמבראו ואיימי נורת'קאט! איימי היא מאמנת מתחילה עם חמישה תגים מסינו, בעוד טורי הוא טירון מתקדם בצוות אג'נטרה השומר עלינו. ועכשיו, בוא נתן לקרב להתחיל!". בריטני אומרת:" סימיסייג', צא!" ומהפוקדור שלה יוצא קוף עשב ירוק גדול. איימי שנגדך אומרת:"אינפרנייפ, צאו!" ומהפוקדור יוצא לוחם-קוף עם להבות ברוב גופו. איימי שאיתך אומרת:"וולקרונה, צא!" ומהפוקדור יוצא עש גדול בכתום וירוק.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    "כמובן שמקצועי מה כבר יש לי להפסיד" אגיד בציניות ואצחק.

14. עמיטריד.
    amitlv
    *כסף- 5,000 פ"ד
    *CP- 0
    החוקר אומר:"טוב. אם כך אתה אומר, נשארה לנו רק אופציה אחת. אנחנו עומדים להשתמש במכשיר חדשני, שיסרוק את המוח שלך ואת כל הזיכרון והמחשבות שלך, כמובן, רק אחרי שתסכים, ואז נדע את כל הפרטים עליך ונוכל לדעת מה לעשות איתך. עכשיו, אנחנו רק צריכים את הסכמתך" הוא אומר.
    מה תעשה?
    'אם אני אתנגד הוא יחשוד' אחשוב במהירות 'ואם לא אסכים אני מפר את הסיפור כיסוי שלי' אחשוב "ברור!" אגיד בנחרצות "אבל אני קודם חייב להתפנות" אגיד ואחזיק את הבטן בכאב "מאז שהתעוררתי ליד המעבדה לא נתנו לי להתפנות!" אגיד ואשמיע אנחת כאב מזויפת 'המפקדים שלי ידעו מה לעשות עם המכשיר הזה שלהם' אחשוב ואשמיע עוד יללת כאב.

כמו תמיד. עמיטריד.

15. blue To My Bones
    נועם
    *כסף- 6,000 פ"ד
    *CP- 0
    אתה מאחל בהצלחה לטארה והולך לעבר מספר 22. אתה אומר לה ששמך טורי ושואל אותה איך קוראים לה. היא עונה לך בקול חלוש:"קוראים לי איימי. אני מקווה שנצליח טוב ביחד". אתה שם לב שהקרב של טארה מתחיל. אתה יושב באזור המתחרים, ורואה שטארה הוציאה את לבארזר, מה שגורם לתמיהה רבה מאוד בקהל. השותף שלה הוא בחור דקיק וגבוה, שהרגע הוציא לודיקולו. לבארזר ולודיקולו שניהם מתעלפים מאוד מהר נגד ההראקרוס והגיגאלית' של היריב, והשותף של טארה בוחר להוציא דונפאן. טארה מוציאה את ריילי, והרבה אנשם מופתעים בגלל שהיא הוציאה פוקימון חלש. ריילי מעלף במכה אחת את הראקרוס, וכך גם דונפאן על גיגאלית'. הבלייזיקן והאלקטיווייר של היריב לא החזיקו מעמד יותר. מנחה הקרב אומר:" והמנצחים הם טארה ג'יימסטאר ואברארד סיבריט! הם עולים לשלב ה-32!". לאחר כמה דקות טארה ניגשת אליך ואומרת:"היי טורי! אני מקווה שגם אתה תצליח לעבור לשלב הבא!" היא אומרת, בדיוק מתי שקוראים לך ולאיימי לזירה. אתם רואים מולכן שתי בנות גבוהות ורזות עם מבט נחוש בעיניים. המנחה שליד הזירה שלכם אומר:"הגיע הזמן לקרב הבא! בצד אחד, בריטני סאגס ואיימי קורלי! שתי בנות עוצמתיות! בריטני נולדה בקנטו, ואיימי בהואן. שתיהן ניצחו 3 חברי מהרביעייה העילית של המחוז שלהן, ועכשיו, הן כאן. ומהצד השני, טורי אמבראו ואיימי נורת'קאט! איימי היא מאמנת מתחילה עם חמישה תגים מסינו, בעוד טורי הוא טירון מתקדם בצוות אג'נטרה השומר עלינו. ועכשיו, בוא נתן לקרב להתחיל!". בריטני אומרת:" סימיסייג', צא!" ומהפוקדור שלה יוצא קוף עשב ירוק גדול. איימי שנגדך אומרת:"אינפרנייפ, צאו!" ומהפוקדור יוצא לוחם-קוף עם להבות ברוב גופו. איימי שאיתך אומרת:"וולקרונה, צא!" ומהפוקדור יוצא עש גדול בכתום וירוק.
    מה תעשה?
    "המממ... סוגי עשב ואש... מעניין אם כדאי להוציא מגה או... כן, זה יהיה מפתיע ביותר." אומר ואשלוף את הפוקדור של טרטוויג. "אתה אחד מיוחד מאוד למיטב זכרוני, לא? עדיין לא ניסיתי אותך. בוא נראה להם מה אתה שווה, קטנצ'יק." אומר לו ואזרוק באוויר את הפוקדור. "טרטוויג צא!" אומר ואצפה לקריאות התמיהה של הקהל. "אל תדאגי איימי," אפנה אליה. "הקרב הזה שלנו! קדימה טרטוויג! בוא נראה להם למה אתה כזה מיוחד! תשתמש בלהביור וסחרור אש ותכוון אל הסימיסייג'!"

עמוד 61 מתוך 62 ראשוןראשון ... 115159606162 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •