איתי
אתה משתגר לסאנישור ושואל את עצמך את כל השאלות האלה, ואז אתה מגיע ורואה שסאנישור ריקה. אתה חושב שברנדון עבד עליך,אבל אז אתה רואה כמה סוכנים שרצים לכיוון הנמל. אתה מוציא את דרגונייר ועף עליו אל הנמל,שם אתה רואה מאמן עם סקארמורי,את ברנדון,סוכן עם היטמונלי ועוד כמה סוכנים. מלמטה אתה שומע חייל שאומר לכיוונך: ''בסקולין משאבת הידרו!''
מה תעשה?
איתי
*אין לך מה להגיב יותר היום. אני לא יכול להמשיך
*אני שה''מ טוב?
*אתה לא יכול להוציא את מגבי, אתה באוויר....
*אני מזכיר לך שאתה על הגב של דרגונייר כרגע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לדרגונייר להתחמק ואז להשתמש בעל קולי. הוא מצליח להתחמק ואז משתמש בעל קולי,שפוגע לגמרי בבסקולין. אח''כ את מוציא את מגנמייט,ואומר לו להשתמש בגל רעם על בסקולין. מגנמייט מצליח ובסקולין משותק.
מה תעשה?
טל
* אני שה''מ טוב?
~~~~~~~~~~~~~
את מוציאה את טראפינץ' ואומרת לו להילחם בפוקימונים. בינתיים את רואה שהילד ננשך ושפינו אותו לתוך המפקדה. את קוראת לטראפינץ' אלייך,ואז את שומעת שקוראים לך מהבסיס. אומרים לך: '' יש לנו יותר מדי פצועים וחסרים לנו חובשים. עכשיו את עוברת לעזור לחבוש את הפצועים ולטפל בהם.'' בלית ברירה את עוזבת את זירת הקרב ומגיעה ל 'מרפאה' של הבסיס, ושם את רואה עשרות אנשים פצועים,חלקם חבושים וחלקם לא,שוכבים על מיטות. בנוסף, את רואה את מגנו,חבוש בכל גופו ופצוע קשה, יוצא להילחם את אומרת לו בהצלחה, והוא אומר לך: ''תודה מיקו'' וממשיך לדדות החוצה. את חובשת פצעים של כמה סוכנים,כולם מעולפים, ואז את רואה את מיקואו יוצא. את שואלת אותו לאן הוא הולך, והוא אומר שהסוכנים רוצים שהוא יילחם בחוץ קרב צמוד עם הפיראטים. את נלחצת אבל הוא אומר שיש לו נשק סודי: אקדח משתק קטן שיפיל את כל הפיראטים במכה. את מאחלת לו בהצלחה,וממשיכה לחבוש את הפצועים. פתאום מגיע אליך סוכן כלשהו, ואומר לך שעבדת יפה, ושכרגע הוא רוצה שתאמני את פוקימונייך במטווח האימונים. את יוצאת למטווח האימונים, ומתלבטת את מי לאמן
מה תעשי?
מאוד^^
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל
*תודה
*טראפינץ' יודע כבר נשיכה....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לטראפינץ' לסגור את הפה שלו על כל מיני חפצים בזירה. הוא סוגר על הרבה חפצים. בהתחלה זו רק נשיכה, אבל בהמשך הוא מתחיל לרסק עצמים עם הנשיכה, עד שהוא כבר מרסק לגמרי דברים עם הנשיכה *טראפינץ' למד לעיסה* פתאום טראפינץ' אומר לך ''טרא,טרא'' ואז הוא זוהר בלבן,נעלם,ובמקומו מופיע חרגול ירוק שאומר לך: ''ויבי,ויבי'' *מזל טוב! טראפינץ' התפתח לויבראבה ()*
פתאום מיקואו נכנס לחדר ושואל ''איפה טראפינץ'?'' לוקח לו כמה שניות להבין ורק אז הוא אומר ''אה, מזל טוב,טראפינץ' התפתח לך לויבראבה!'' את מוסיפה שהוא גם למד נשיכה. הוא אומר לך ''כל הכבוד'' ''את יכולה לעזור לי לאמן את רמורייד?'' את אומרת לו שאת תאמני אותו בכך שהוא יילחם נגד ויבראבה. הוא מוציא את רמורייד ואומר: ''רמורייד קרן בועות!''
מה תעשי?
*כן, אתה שה"ם נהדר ומיסמגיוס, תדע שאני יכול לקחת אחד אחר בהמשך (לחזור ולקחת במקומו אחד אחר)
שיעור שה"ם 3:תשבח שחקנים על יצירתיות
שיעור שה"ם 4:תשים לפחות שתי מתקפות לכל אחד
ומה תרצה ללוגו ולחתימה, כי צריך?
אתפרץ לפיראטים ואחטיף להם אגרופים כשאומר"איפה אבא שלי?, אני רוצה שתספרו לי איפה הוא ואני ארחם עליכם עם ויקטיני שיש לי!".
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
נו בטח מה נראה לך!
~~~~~~~~~
אחזיר את סקארמורי לפוקדור שלו "עשית עבודה פשוט מעולה" אגיד לו ואקח את הפוקדור של צ'ימצ'אר ואצעק "צא פוקדור!" אזרוק אותו לאוויר וכשייצא אגיד לו "צ'ימצ'אר אין לך ממש ממה לפחוד.., אני לא אנטוש אותך ואלחם איתך תמיד!" אעודד אותו ואלטף את ראשו.
אחזור למקומי ואצעק לצ'ימצ'אר "קפוץ! ותתחמק מן הלעיסה ותתקוף מהאוויר בגחלת על באסקולין".
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
איתי
אתה אומר למגנמייט להשתמש בבום על-קולי בכל הכוח. הוא משתמש בבום על-קולי ומעלף את בסקולין.
דרגונייר משתמש בטוויסטר, והטוויסטר פוגע בספינה ומטביע אותה. אתה נוחת עם דרגונייר. כל הסוכנים משבחים אותך ואומרים לך כל הכבוד, ואז חוזרים להילחם. אתה שומע שסוכן אחד קורא לך מהבסיס. אתה הולך לכיוון הבסיס,ואז אומרים לך: '' עבודה יפה ילד. עכשיו לך למתחם האימונים ותאמן את הפוקימונים שלך.''
מה תעשה?
אייל
*ויקטיני כבר לא איתך.
*חתימה אמרתי לך, לוגו אני אדבר איתך בה''פ
*בקרוב תקבל את כל ה-3, כך שלא יהיה צורך שתחליף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זועם על הפיראטים ורוצה להילחם איתם, אבל אז מגיע סקארמורי ומחזיר אותך לבסיס. סוכן אחד אומר לך: '' ביקשנו ממנו להחזיר אותך מכיוון שעד עכשיו נלחמת יפה, ועכשיו אנחנו אומרים לך להתאמן במתחם האימונים של הבסיס''.
מה תעשה?
דניאל
אתה מחזיר את סקארמורי. אתה מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו לקפוץ. הוא מתחמק מהלעיסה, ואז אתה אומר לו להשתמש בגחלת מהאוויר. הוא משתמש בגחלת מהאוויר ופוגע בבסקולין. כשהוא נוחת הוא שולח מפיו סילון אש אדיר שמעלף את בסקולין *צ'ימצ'אר למד להביור!* אתה שומע שקוראים לך מהבסיס. כשאתה מגיע, אומרים לך: ''עד עכשיו נלחמת יפה מאוד. כעת,אנחנו רוצים שתלך למתחם האימונים של הבסיס ותאמן את הפוקימונים שלך''.
מה תעשה?
"מצויין צ'ימצ'אר התלחת ללמוד להביור כל הכבוד!" אגיד לצ'ימצ'אר בשמחה מרובה אקח את הפוקדור של צ'ימצ'אר מתוך החגורה שלי ואכניס את צ'ימצ'אר לתוכו "עשית עבודה ענקית!" אגיד לו כשהוא בתוך הפוקדור אשתגר אל מתחם האימונים של הבסיס בעזרת המשגר שקיבלתי וכשאגיע לשם אוציא את כל 5 הפוקדורים שלי ואצעק "צאו חברים!" וכשייצאו אחלק אותם בכדיי שיילחמו אחד מול השני "שלגון אתה תלחם מול.."אגיד ואתלבט "אלקיד!" אגיד בהחלטיות "סקארמורי אתה תלחם מול צ'ימצ'אר" אגיד להם שהם יכולים להתחיל להילחם "וטיירוג אתה תבוא איתי לאימון אישי בכדיי שתהפוך להיטמונלי חזק במיוחד!" אגיד לו בחיוך ונחפש ביחד מכשירים שיכולים לפתח הגנה לפוקימון.
הנה משפט משלי...
דניאל
אתה הולך למתחם האימונים של הבסיס בסאנישור ושם אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך.
שלגון מנצח את אלקיד. סקארמורי מנצח את צ'ימצ'אר. אתה וטיירוג מוצאים מכונת כדורי טניס אוטומטית. אתה מפעיל את המכונה ואומר לטיירוג להשתמש בבעיטות ואגרופים כדי לחסום את הכדורים. טיירוג מתחיל כך. הוא מצליח להעיף את כל הכדורים,ואתה מפעיל את המכונה מחדש. לאחר שהוא הדף עוד הרבה כדורים, טיירוג נהיה לבן,ואז נעלם. ואז,במקום טיירוג מפויע פוקימון חום גבוה עם תחבושות על הרגליים שאומר: ''היטמו,היטמולי!'' *מזל טוב! טיירוג התפתח להיטמונלי ()!* אתה מתלבט אם להמשיך לאמן את היטמונלי,או לאמן אחד אחר.
מה תעשה?
מה מתקפותיו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מדהים! טיירוג, הצלחת להתפתח להיטמונלי!" אגיד להיטמונלי בשמחה ואחבק אותו.
'הפעם אני אקח את שלגון ואנסה להוציא לו את החשק למרוד ואלי גם ללמד אותו מתקפה חדשה' אחשוב בראשי.
"היטמונלי אתה תלחם במקום שלגון בסקארמורי וצ'ימצ'אר יילחם באלקיד" אגיד להם.
"שלגון בוא נלך להתאמן" אגיד לו בחיוך בכדיי להיות טוב אליו ואקח אותו על ראשי.
"שלגון אתה הפוקימון הראשון שלי, למה אתה לא קשיב למה שאני רוצה להגיד לך?" אגיד לו ואתן לו מאכל פוקימוני טעים.
הנה משפט משלי...
דניאל
*אותם מתקפות כמו מקודם,עם 2 חדשות שהוספתי לו. תבדוק בדף רשומים.
*שוב פעם, אם תבדוק בדף רשומים, תראה שביטלתי את האופי ''מרדן'' והחלפתי אותו ב''לוחמני''
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שמח על כך שטיירוג התפתח ומחבק את היטמונלי. אתה אומר לשלגון לבוא להתאמן איתך. בינתיים אתה אומר לסקארמורי להילחם נגד היטמונלי, ולאלקיד נגד צ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר מנצח את אלקיד, והיטונלי מנצח את סקארמורי. אתה נותן לשלכון ממתק פוקימונים,ואומר לו שיתאמן איתך. אתה מביא לו בובת אימונים, ואומר לו להילחם מולה. פתאום שלגון נראה כאילו הוא מתאמץ, ואז הוא שולח על הבובה כדור סגול-כתום ענקי ששורף אותה כליל. *שלגון למד כדור דרקון!* אתה אומר לו כל הכבוד.
מה תעשה?
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)