Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 62 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 924
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    איתי

אתה אומר למגנמייט להשתמש בבום על-קולי בכל הכוח. הוא משתמש בבום על-קולי ומעלף את בסקולין.
    דרגונייר משתמש בטוויסטר, והטוויסטר פוגע בספינה ומטביע אותה. אתה נוחת עם דרגונייר. כל הסוכנים משבחים אותך ואומרים לך כל הכבוד, ואז חוזרים להילחם. אתה שומע שסוכן אחד קורא לך מהבסיס. אתה הולך לכיוון הבסיס,ואז אומרים לך: '' עבודה יפה ילד. עכשיו לך למתחם האימונים ותאמן את הפוקימונים שלך.''
    מה תעשה?

אני יגיד לו ''תודה רבה אבל אני יאמן אותם בדרך שלי'' ואני יוצא לבחוץ במתחיל לחפש פוקמונים להילחם בהם

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    אייל
    מצטער שלא הגבתי הרבה זמן... זה היה בשבילי שבוע מאוד עמוס. כנראה שאני לא יגיב עד יום שישי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך למתחם האימונים של הבסיס ומוציא את כל הפוקימונים שלך. אתה חושב בזעם על מה שגילית מצוות רמפא''ג, ומחליט שכשתהיה מספיק מתקדם בצוות תצא יחד עם מירה לחפש את אבא שלך. פתאום אתה רואה את מירה נכנסת ושואלת אותך: ''רוצה קרב פוקימונים?'' היא מוציאה את שינקס. טורצ'יק ניגש אליך ואומר ''טור,טור!'' (אפשר להילחם מול שינקס?). מיד אח''כ גם פנסייג' ניגש אליך ואומר ''פנ,פנ!'' (אפשר גם להילחם?). ואז מירה אומרת לך: ''בוא נעשה קרב כפול'' ומוציאה את דיגלט. טורצ'יק ופנסייג' ניגשים. מירה אומרת:''שינקס תשתמש בניצוץ! דיגלט תשתמש בנגיחה!''
    מה תעשה?

איתי
    מצטער שלא הגבתי הרבה זמן... זה היה בשבילי שבוע מאוד עמוס. כנראה שאני לא יגיב עד יום שישי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רוצה ללכת לחפש פוקימונים פראיים, אבל האיש אומר לך: ''מה אתה עושה?! הקרב עוד לא נגמר! אסור לך לצאת מהעיר!'' ואתה נכנס למתחם האימונים (מתחם האימונים הוא חדר ענקי עם מתקנים שיעזרו לך לאמן את הפוקימונים שלך.). אתה מתלבט מה לעשות.
    מה תעשה?

דניאל וטל

טל:שלחתי לך ה''פ. אם לא תגיבי עוד שלושה ימים את מחוץ למשחק
    דניאל: מחר יעבור שבוע מאז התגובה האחרונה שלך, ואם לא תגיב, תקבל ה''פ ובהמשך אולי גם תצא מהמשחק.

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11;1316815"

איתי
    אתה רוצה ללכת לחפש פוקימונים פראיים, אבל האיש אומר לך: ''מה אתה עושה?! הקרב עוד לא נגמר! אסור לך לצאת מהעיר!'' ואתה נכנס למתחם האימונים (מתחם האימונים הוא חדר ענקי עם מתקנים שיעזרו לך לאמן את הפוקימונים שלך.). אתה מתלבט מה לעשות.
    מה תעשה?
    אני חושב קצת ומוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר להם מגבי את תתאמני על הדיוק שלך עם כדור אש במטרות שם ומצביע על המטרות שיש בחדר אימונים.
    למגנמייט אני אומר אתה תתאמן על העוצמה של המתקפה בום על קולי על הקיר הזה ומצביע לו על הקיר.
    לדרגונייר אני אומר אתה תתאמן להישתמש במתקפה זנב ברזל על השק איגרוף הזה ואני מצביע על השק .

4. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    דניאל

*אותם מתקפות כמו מקודם,עם 2 חדשות שהוספתי לו. תבדוק בדף רשומים.
    *שוב פעם, אם תבדוק בדף רשומים, תראה שביטלתי את האופי ''מרדן'' והחלפתי אותו ב''לוחמני''
    אתה שמח על כך שטיירוג התפתח ומחבק את היטמונלי. אתה אומר לשלגון לבוא להתאמן איתך. בינתיים אתה אומר לסקארמורי להילחם נגד היטמונלי, ולאלקיד נגד צ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר מנצח את אלקיד, והיטונלי מנצח את סקארמורי. אתה נותן לשלכון ממתק פוקימונים,ואומר לו שיתאמן איתך. אתה מביא לו בובת אימונים, ואומר לו להילחם מולה. פתאום שלגון נראה כאילו הוא מתאמץ, ואז הוא שולח על הבובה כדור סגול-כתום ענקי ששורף אותה כליל. *שלגון למד כדור דרקון!* אתה אומר לו כל הכבוד.
    מה תעשה?
    "מצוין כולם!, גם אתה שלגון על למידת המתקפה כדור דרקון" אגיד להם בשמחה.
    "מממ..." אתלבט, "מה אני אעשה עכשיו?" אשאל את עצמי.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל

*תודה
    *טראפינץ' יודע כבר נשיכה....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את אומרת לטראפינץ' לסגור את הפה שלו על כל מיני חפצים בזירה. הוא סוגר על הרבה חפצים. בהתחלה זו רק נשיכה, אבל בהמשך הוא מתחיל לרסק עצמים עם הנשיכה, עד שהוא כבר מרסק לגמרי דברים עם הנשיכה *טראפינץ' למד לעיסה* פתאום טראפינץ' אומר לך ''טרא,טרא'' ואז הוא זוהר בלבן,נעלם,ובמקומו מופיע חרגול ירוק שאומר לך: ''ויבי,ויבי'' *מזל טוב! טראפינץ' התפתח לויבראבה ()*
    פתאום מיקואו נכנס לחדר ושואל ''איפה טראפינץ'?'' לוקח לו כמה שניות להבין ורק אז הוא אומר ''אה, מזל טוב,טראפינץ' התפתח לך לויבראבה!'' את מוסיפה שהוא גם למד נשיכה. הוא אומר לך ''כל הכבוד'' ''את יכולה לעזור לי לאמן את רמורייד?'' את אומרת לו שאת תאמני אותו בכך שהוא יילחם נגד ויבראבה. הוא מוציא את רמורייד ואומר: ''רמורייד קרן בועות!''
    מה תעשי?
    סורי פשוט אני בעומס לימודי -_-
    _____________________-
    ''וירביאה נשיכה עכשיו!'' אומר לוירביאה, ''ואז תעוף גבוהה בכדי להתחמק מקרן הבועות שלו!'' הורה לו
    אביט בשני הפוקימונים נלחמים זה בזה בתקווה לנצח למרות כי זהו רק אימון
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אייל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך למתחם האימונים של הבסיס ומוציא את כל הפוקימונים שלך. אתה חושב בזעם על מה שגילית מצוות רמפא''ג, ומחליט שכשתהיה מספיק מתקדם בצוות תצא יחד עם מירה לחפש את אבא שלך. פתאום אתה רואה את מירה נכנסת ושואלת אותך: ''רוצה קרב פוקימונים?'' היא מוציאה את שינקס. טורצ'יק ניגש אליך ואומר ''טור,טור!'' (אפשר להילחם מול שינקס?). מיד אח''כ גם פנסייג' ניגש אליך ואומר ''פנ,פנ!'' (אפשר גם להילחם?). ואז מירה אומרת לך: ''בוא נעשה קרב כפול'' ומוציאה את דיגלט. טורצ'יק ופנסייג' ניגשים. מירה אומרת:''שינקס תשתמש בניצוץ! דיגלט תשתמש בנגיחה!''
    מה תעשה?

.
    *מתי אני אקבל התפתחות?

אומר לפנסייג' "קליע זרעים והצלפת גפן שמשולבים עם התרגיל שעשינו לברנדון, וטורצ'יק, גחלת ומיקוד אנרגיה בכל הכוח על שני הפוקימונים של מירה. השיטה הזאת כבר ניצחה פייטר קשוח מאוד!".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. היזהרו מחיקויים!
    .
    איתי

אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך. למגבי אתה אומר להתאמן על הדיוק של כדור אש במטרות. מגבי הולכת למטרות ויורה כמה כדורי אש על מטרות שונות. היא פוגעת בכל המטרות בדיוק רב, אבל אתה רואה שהיא מאוד עייפה ומותשת. אתה נותן לה לנוח. למגנמייט את אומר להתאמן על העוצמ של בום על –קולי על הקיר. מגנמייט ניגש לקיר ושולח סדרות של בומים על-קוליים לכיוון הקיר. מגנמייט ממשיך עם הבומים עד שהוא מסתחרר מאוד מהר ושולח בומים למקומות שונים. *מגנמייט למד סחרור על-קולי!*. אתה נותן גם למגנמייט לנוח.אתה לוקח איתך את דרגונייר לכיוון של שק איגרוף. אתה אומר לו לנסות להשתמש בזנב ברזל על השק הזה. אתה שם לוח ברזל על השק איגרוף,ואומר לו לנסות להכות עם זנבו בלוח. דרגונייר מכה רבות עם זנבו,עד שבשלב מסוים הזנב שלו הופך לכסוף,וכשהוא מכה הוא שובר את לוח המתכת וקורע את השק. *דרגונייר למד זנב ברזל!*. אתה מתלבט מה לעשות עכשיו. פתאום נכנס לחדר סוכן ראשי בבסיס ואומר: ''הלחימה נגמרה. עכשיו יש טקס חלוקת אותו הצטיינות למשתתפים הראויים לציון. אני בטוח שעם מה שהדרגונייר שלך עשה לספינה אתה תקבל משהו.''
    מה תעשה?

דניאל

אתה יושב לך בחוסר מעשה במתחם האימונים,עד שנכנס סוכן בכיר של הבסיס ואומר: ''הלחימה נגמרה. יש בחוץ טקס חלוקת אותות הצטיינות. אני חושב שמה שאתה והסקארמורי שלך עשיתם מאוד עזר ללחימה. בטוח שתקבל משהו.''
    מה תעשה?

טל

את אומרת לויבראבה להשתמש בנשיכה,וויבראבה נושך את רמורייד בעוצמתיות ומעלף אותו. מיקואו אומר: ''וואו,הויבראבה שלך באמת חזק. מה נעשה עכשיו?'' . פתאום נכנס לחדר סוכן בכיר בבסיס שאומר: ''הלחימה נגמרה. יש בחוץ טקס חלוקת אותות הצטיינות. אחרי הפעילות הראויה לציון שעשית עם הפצועים, אני בטוח שתקבלי משהו'' הוא אומר והולך. מיקואו אומר לך: ''את באה?''
    מה תעשי?

אייל

*זה קרב ראשון של פנסייג' וטורצ'יק
    *ברגע שתגיב תגובה שיכולה להוביל להתפתחות,תקבל התפתחות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפנסייג' להשתמש בקליע זרעים והצלפת גפן ביחד על דיגלט.פנסייג' שולח קליע זרעים-הצלפת גפן שפוגע בדיגלט ומעלף אותו. אתה אומר לטורצ'יק להשתמש במיקוד אנרגיה ואז בגחלת על שינקס. טורצ'יק ממקד את האנרגיה שלו על שינקס ואז שולח גחלת עוצמתית. שינקס מתעלף. מירה אומרת: ''וואו,הפוקימונים שלך באמת חזקים. מה נעשה עכשיו? מאיפה השגת טורצ'יק?'' אתה לא מספיק לענות למירה על השאלות מכיוון שפתאום מגיע סוכן בכיר בבסיס ואומר: ''יש בחוץ טקס חלוקת אותות הצטיינות. אני בטוח שתקבלו משהו''. מירה אומרת לך: ''אתה בא?''
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    .
    איתי

אייל

*זה קרב ראשון של פנסייג' וטורצ'יק
    *ברגע שתגיב תגובה שיכולה להוביל להתפתחות,תקבל התפתחות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לפנסייג' להשתמש בקליע זרעים והצלפת גפן ביחד על דיגלט.פנסייג' שולח קליע זרעים-הצלפת גפן שפוגע בדיגלט ומעלף אותו. אתה אומר לטורצ'יק להשתמש במיקוד אנרגיה ואז בגחלת על שינקס. טורצ'יק ממקד את האנרגיה שלו על שינקס ואז שולח גחלת עוצמתית. שינקס מתעלף. מירה אומרת: ''וואו,הפוקימונים שלך באמת חזקים. מה נעשה עכשיו? מאיפה השגת טורצ'יק?'' אתה לא מספיק לענות למירה על השאלות מכיוון שפתאום מגיע סוכן בכיר בבסיס ואומר: ''יש בחוץ טקס חלוקת אותות הצטיינות. אני בטוח שתקבלו משהו''. מירה אומרת לך: ''אתה בא?''
    מה תעשה?
    ארוץ אחריה ואומר "בטח שאני בא!" ואחשוב "אימונים מיוחדים לפוקימונים שלי יפתחו אותם כמו הנבחרת של אבי(אני בחרתי לו שישייה כבר)".

*יש סיכוי שתעשה שכשאוציא פוקימון אחד שתבחר,אני אראה שהוא מפותח?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

9. היזהרו מחיקויים!
    אייל

*תגיד לי בה''פ מה השישייה שלו,כדי שאני אשלב אותו בהמשך
    *מצטער.... זה לא יכול לקרות שתוציא פוקימון והוא יתפתח
    *בקשר לשרשור שפתחת,אני בקושי יכול להתחבר כרגע ואני בתקופת עומס של מבחנים אז אני אעדיף לפרוש מהשרשור
    אתה יוצא עם מירה החוצה ורואה את כל הסוכנים מסודרים בשורות מול ברנדון ועוד כמה סוכנים. אתם מצטרפים ושומעים את ברנדון מדבר:''כולם כאן? יופי. דבר ראשון, ארצה להודות לכולכם על תגובתכם הקצרה ולהודיע לכם שמעתה נפקח עין על כל הערים כדי להקדים תרופה למכה. ועכשיו נתחיל בחלוקת הפרסים'' הוא אומר ומתחיל לחלק את הפרסים. בשלב מסוים הוא אומר: ''וכעת,אני רוצה להעניק למרקוס דאיימון את אות האומץ בקרב על האומץ הרב שהוא הפגין במערכה בחוף''. אתה ניגש לקחת את האות, שהוא בעצם תג קטן שעליו מצוירים עץ והר ולמטה רשום אומץ. אחר כך הוא אומר:''וכעת, אני רוצה להעניק למירה פוג'ידה את אות הסיוע, על סיועה בחבישה ובנוסף תעודת חובש מוסמך של הצוות''. מירה הולכת לקחת את הפרסים וחוזרת. אח''כ ברנדון ממשיך לחלק אותות ואז אומר: ''תודה על העזרה של כולכם. אתם מוזמנים לחזור לבסיסים שלכם. בהצלחה!'' הוא אומר והולך משם. מירה שואלת אותך: ''מה אתה מעדיף? שנחזור לבסיס או שנלך למקום אחר?''
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    אייל

*תגיד לי בה''פ מה השישייה שלו,כדי שאני אשלב אותו בהמשך
    *מצטער.... זה לא יכול לקרות שתוציא פוקימון והוא יתפתח
    *בקשר לשרשור שפתחת,אני בקושי יכול להתחבר כרגע ואני בתקופת עומס של מבחנים אז אני אעדיף לפרוש מהשרשור
    אתה יוצא עם מירה החוצה ורואה את כל הסוכנים מסודרים בשורות מול ברנדון ועוד כמה סוכנים. אתם מצטרפים ושומעים את ברנדון מדבר:''כולם כאן? יופי. דבר ראשון, ארצה להודות לכולכם על תגובתכם הקצרה ולהודיע לכם שמעתה נפקח עין על כל הערים כדי להקדים תרופה למכה. ועכשיו נתחיל בחלוקת הפרסים'' הוא אומר ומתחיל לחלק את הפרסים. בשלב מסוים הוא אומר: ''וכעת,אני רוצה להעניק למרקוס דאיימון את אות האומץ בקרב על האומץ הרב שהוא הפגין במערכה בחוף''. אתה ניגש לקחת את האות, שהוא בעצם תג קטן שעליו מצוירים עץ והר ולמטה רשום אומץ. אחר כך הוא אומר:''וכעת, אני רוצה להעניק למירה פוג'ידה את אות הסיוע, על סיועה בחבישה ובנוסף תעודת חובש מוסמך של הצוות''. מירה הולכת לקחת את הפרסים וחוזרת. אח''כ ברנדון ממשיך לחלק אותות ואז אומר: ''תודה על העזרה של כולכם. אתם מוזמנים לחזור לבסיסים שלכם. בהצלחה!'' הוא אומר והולך משם. מירה שואלת אותך: ''מה אתה מעדיף? שנחזור לבסיס או שנלך למקום אחר?''
    מה תעשה?
    אומר לה בזעם "נלך לחוף ונחסל את הפירטים אחד אחד עד שישאר אחד שיאמר לי איפה אבי" ואשגר את שנינו לחוף שבו הפירטים היו.

11. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    .

דניאל

אתה יושב לך בחוסר מעשה במתחם האימונים,עד שנכנס סוכן בכיר של הבסיס ואומר: ''הלחימה נגמרה. יש בחוץ טקס חלוקת אותות הצטיינות. אני חושב שמה שאתה והסקארמורי שלך עשיתם מאוד עזר ללחימה. בטוח שתקבל משהו.''
    מה תעשה?
    "אני לא מחפש פה כבוד" אגיד באדישות ואשאר במקום ואקח את הפוקדורים של צ'ימצ'אר ואלקיד ואזרוק אותם לאוויר "צאו!" ואקרא לצ'ימצ'אר ואלקיד עכשיו נתחיל להתאמן "צ'ימצ'אר גחלת לקיר ואתה אלקיד תשלב את הגחלת שלו בהלם רעם!" אגיד להם.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל

את אומרת לויבראבה להשתמש בנשיכה,וויבראבה נושך את רמורייד בעוצמתיות ומעלף אותו. מיקואו אומר: ''וואו,הויבראבה שלך באמת חזק. מה נעשה עכשיו?'' . פתאום נכנס לחדר סוכן בכיר בבסיס שאומר: ''הלחימה נגמרה. יש בחוץ טקס חלוקת אותות הצטיינות. אחרי הפעילות הראויה לציון שעשית עם הפצועים, אני בטוח שתקבלי משהו'' הוא אומר והולך. מיקואו אומר לך: ''את באה?''
    מה תעשי?

''כן בטח'' אומר למיקואו בחיוך
    אלך עם מיקואו אל הטקס בתקווה לקבל אות הצטיינות כלשהו לאחר מכן אשאל את מיקואו עם הוא בכל זאת רוצה ללכת ללבנדר לראות את מגדל הרוחות ולסייר בעיר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. היזהרו מחיקויים!
    אייל

מירה אומרת לך: ''שכחת הא? לפני רגע אמרו לנו שגמרו את הלחימה והעיפו את כל הפיראטים. אין לנו מה לעשות להם ואיך למצוא אותם. מכיוון שיש לנו עכשיו זמן חופשי,מה דעתך שנלך לאחד ממרכזי האימונים במחוז יונובה? אפשר ללכת למרכז בדריפטוויל,הוא די קרוב לבסיס''
    מה תעשה?

דניאל

הסוכן אומר לך: ''בסדר. אם תקבל איזה פרס אני אביא לך אותו''. אתה מתכוון להוציא אותם, אבל מגנו בא ואומר לך: ''דניאל,בוא! ברנדון רוצה לתת לך אישית את האותות המיוחדים שלך ''(האותות האלה הם כמו צל''שים בצבא). מגנו אומר לך: ''האותות האלה ייגרמו לך לכבוד מצד כל חברי הצוות ויעזרו לך להתקדם מהר במשימות. בוא!''. בלית ברירה אתה יוצא החוצה ושומע את ברנדון אומר: ''וכעת, אני מזמין את דניאל לקבל 2 אותות: אחד אות האומץ לו ולסקארמורי שלו, על נחישותם וגבורתם בקרב, ושני את אות הצמ''ח (ציון מיוחד) על כך שהוא התריע אותנו מראש על המתקפה. בלי דניאל הנזקים היו כבדים הרבה יותר.'' אתה ניגש לבמה וכל הסוכנים מוחאים לך כפיים. ברנדון ניגש אליך ונותן לך תג אחד עם עץ והר ותג שני עם סקארמורי שעל שניהם רשום אומץ. בנוסף אתה מקבל תג זהב עם רקע צמחייה שעליו רשום בגדול צמ''ח. אתה מודה לברנדון וממשיך בדרכך. אתה נזכר שאתה צריך להתמקם בבסיס שלך (הוא הבסיס בסאנישור,שבו התעסקת הרבה)
    מה תעשה?

טל

את אומרת למיקואו ''כן בטח'' ואתם יוצאים לכיוון הטקס. אתם מצטרפים ושומעים את ברנדון אומר: ''כולם כאן? יופי. דבר ראשון, ארצה להודות לכולכם על תגובתכם הקצרה ולהודיע לכם שמעתה נפקח עין על כל הערים כדי להקדים תרופה למכה. ועכשיו נתחיל בחלוקת הפרסים'' הוא אומר ומתחיל לחלק את הפרסים. כעבור זמן-מה הוא אומר: ''וכעת,אני מעניק למיקואו האטסונה את אותות הסיוע והאומץ,על עזרתה הרבה בצוות ובנוסף תעודת חובש מוסמך''. את ניגשת לקבל את הפרס ומקבלת תג שעליו יש עץ והר ובתחתיתו רשום אומץ ועוד תג שעליו יש עץ,הר ואת סמל הרפואה (מטה עם שני נחשים כרוכים עליו) ושבתחתיתו רשום סיוע. בנוסף את קיבלת תעודת הסמכה שמועידה על-כך שאת יכולה לחבוש כל פצוע של הצוות. אח''כ הוא אומר: ''וכעת,אני מעניק למיקואו האטסון את אות האומץ ואת אות הסיוע על עזרתו במערכה הקשה. בנוסף הוא יקבל תעודת הסמכה שאומרת שהוא יכול לחבוש כל פצוע של הצוות. הוא מקבל את אלה וחוזר אליך. ברנדון הולך ואתם משוחררים. את בכל זאת מציעה למיקואו ללכת ללבנדר והוא שואל אותך אם את לא מפחדת מ''רוחות''. את אומרת שלו והוא אומר: ''אז בוא נשאל את מגנו'' .
    מה תעשי?
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 05-05-2012 בשעה 10:13 PM

14. משתמש מנוסה
    אייל

מירה אומרת לך: ''שכחת הא? לפני רגע אמרו לנו שגמרו את הלחימה והעיפו את כל הפיראטים. אין לנו מה לעשות להם ואיך למצוא אותם. מכיוון שיש לנו עכשיו זמן חופשי,מה דעתך שנלך לאחד ממרכזי האימונים במחוז יונובה? אפשר ללכת למרכז בדריפטוויל,הוא די קרוב לבסיס''
    מה תעשה?

?[/COLOR]
    אומר לה "בסדר,ואני מוכן להראות לך את האימונים המיוחדים שלי." ואשגר אותי אל מרכז האימונים בדריפטוויל,יונובה.

15. משתמש סופר ספאמר
    .
    איתי

אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך. למגבי אתה אומר להתאמן על הדיוק של כדור אש במטרות. מגבי הולכת למטרות ויורה כמה כדורי אש על מטרות שונות. היא פוגעת בכל המטרות בדיוק רב, אבל אתה רואה שהיא מאוד עייפה ומותשת. אתה נותן לה לנוח. למגנמייט את אומר להתאמן על העוצמ של בום על –קולי על הקיר. מגנמייט ניגש לקיר ושולח סדרות של בומים על-קוליים לכיוון הקיר. מגנמייט ממשיך עם הבומים עד שהוא מסתחרר מאוד מהר ושולח בומים למקומות שונים. *מגנמייט למד סחרור על-קולי!*. אתה נותן גם למגנמייט לנוח.אתה לוקח איתך את דרגונייר לכיוון של שק איגרוף. אתה אומר לו לנסות להשתמש בזנב ברזל על השק הזה. אתה שם לוח ברזל על השק איגרוף,ואומר לו לנסות להכות עם זנבו בלוח. דרגונייר מכה רבות עם זנבו,עד שבשלב מסוים הזנב שלו הופך לכסוף,וכשהוא מכה הוא שובר את לוח המתכת וקורע את השק. *דרגונייר למד זנב ברזל!*. אתה מתלבט מה לעשות עכשיו. פתאום נכנס לחדר סוכן ראשי בבסיס ואומר: ''הלחימה נגמרה. עכשיו יש טקס חלוקת אותו הצטיינות למשתתפים הראויים לציון. אני בטוח שעם מה שהדרגונייר שלך עשה לספינה אתה תקבל משהו.''
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אומר לו ''תודה'' ומחזיר את דרגונייר לפוכדור שלו והולך לטקס חלוקת אותו הצטיינות
    ובדרך אני שואל אנשים ''מה זה הטקס הזה ואיזה אותו מקבלים?ועם יש פרס למי שמקבל את האותו הצטיינות?''

עמוד 8 מתוך 62 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •