Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 62 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 924
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    אייל

אתה מסכים ומשתגר עם מירה לדריפטוויל. אתם מטיילים קצת בעיר התעשייתית הגדולה הזו,וליד הנמל מוצאים את מרכז האימונים. בכניסה אתם רואים שלט: ברוכים הבאים למרכז האימונים של דריפטוויל. אנו שמחים מאוד שבחרתם להיכנס למרכז שלנו. המרכז שלנו מציע מגוון שירותים מגוונים לאימון הפוקימונים ומאמניהם,בזמן שחלק מהשירותים בתשלום. בכניסה לבניין אנו מבקשים ממכם לשלם סכום סמלי של 10 פ''ד. בתודה,הנהלת המרכז.
    ''מפת'' הקומות:
    קומה 0:קבלה ומידע
    קומה 1: שדות אימונים
    קומה 2: מתחמי אימונים
    קומה 3:זירות לחימה
    קומה 4:מרכז לימוד מתקפות
    קומה 5: מרכז אימונים למאמן

אתה ומירה משלמים כל אחד 10 פ''ד, ונכנסים לבניין. אתם רואים גם בתוך הבניין העתק של ''מפת'' הקומות. מירה שואלת אותך: ''לאיזה קומה אתה רוצה ללכת?''
    מה תעשה?

איתי

אתה יוצא החוצה ורואה את ברנדון עומד ליד כמה אנשים,כשמולו נמצאים כל הסוכנים. אתה מצטרף אל הסוכנים וברנדון אומר: ''כולם כאן? יופי. דבר ראשון, ארצה להודות לכולכם על תגובתכם הקצרה ולהודיע לכם שמעתה נפקח עין על כל הערים כדי להקדים תרופה למכה. ועכשיו נתחיל בחלוקת הפרסים'' הוא אומר ומתחיל לחלק את הפרסים. כעבור זמן-מה הוא אומר: ''וכעת,אני מעניק לאיתי 2 אותות: אחד,אות האומץ,על אומצו בקרב,ושני אות הצמ''ח (ציון מיוחד) על כך שהוא והדרגונייר שלו פגעו בספינה של הפיראטים. אתה ניגש לקבל את הפרסים ומקבל 2 אותות: אות אחד עם עץ והר ושעליו רשום אומץ. בנוסף אתה מקבל אות זהב עם רקע צמחייה שעליו רשום בגדול צמ''ח. אתה מודה לו ומחכה עד הסיום של דבריו. אחרי שהוא מסיים לדבר אתה נזכר שאתה צריך להתארגן בבסיס שלך! (לפני עמוד או שניים רשום באיזה עיר הבסיס שלך נמצא)
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי torterra11 צפה בהודעה
    דניאל

הסוכן אומר לך: ''בסדר. אם תקבל איזה פרס אני אביא לך אותו''. אתה מתכוון להוציא אותם, אבל מגנו בא ואומר לך: ''דניאל,בוא! ברנדון רוצה לתת לך אישית את האותות המיוחדים שלך ''(האותות האלה הם כמו צל''שים בצבא). מגנו אומר לך: ''האותות האלה ייגרמו לך לכבוד מצד כל חברי הצוות ויעזרו לך להתקדם מהר במשימות. בוא!''. בלית ברירה אתה יוצא החוצה ושומע את ברנדון אומר: ''וכעת, אני מזמין את דניאל לקבל 2 אותות: אחד אות האומץ לו ולסקארמורי שלו, על נחישותם וגבורתם בקרב, ושני את אות הצמ''ח (ציון מיוחד) על כך שהוא התריע אותנו מראש על המתקפה. בלי דניאל הנזקים היו כבדים הרבה יותר.'' אתה ניגש לבמה וכל הסוכנים מוחאים לך כפיים. ברנדון ניגש אליך ונותן לך תג אחד עם עץ והר ותג שני עם סקארמורי שעל שניהם רשום אומץ. בנוסף אתה מקבל תג זהב עם רקע צמחייה שעליו רשום בגדול צמ''ח. אתה מודה לברנדון וממשיך בדרכך. אתה נזכר שאתה צריך להתמקם בבסיס שלך (הוא הבסיס בסאנישור,שבו התעסקת הרבה)
    מה תעשה?
    אפתח את התיק שלי ואשלח את ידי ואוציא משם את המשגר שקיבלתי ואיתו אשתגר אל הבסיס שבו התמקמתי לראשונה בסאנישור. לאחר שאשתגר אלך לי בחיפוש אחר פוקימון נוסף לחמישייה שכבר יש לי (אההמגייבלאהמאיווימהשבאלך)

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. משתמש סופר ספאמר
    אייל

איתי

אתה יוצא החוצה ורואה את ברנדון עומד ליד כמה אנשים,כשמולו נמצאים כל הסוכנים. אתה מצטרף אל הסוכנים וברנדון אומר: ''כולם כאן? יופי. דבר ראשון, ארצה להודות לכולכם על תגובתכם הקצרה ולהודיע לכם שמעתה נפקח עין על כל הערים כדי להקדים תרופה למכה. ועכשיו נתחיל בחלוקת הפרסים'' הוא אומר ומתחיל לחלק את הפרסים. כעבור זמן-מה הוא אומר: ''וכעת,אני מעניק לאיתי 2 אותות: אחד,אות האומץ,על אומצו בקרב,ושני אות הצמ''ח (ציון מיוחד) על כך שהוא והדרגונייר שלו פגעו בספינה של הפיראטים. אתה ניגש לקבל את הפרסים ומקבל 2 אותות: אות אחד עם עץ והר ושעליו רשום אומץ. בנוסף אתה מקבל אות זהב עם רקע צמחייה שעליו רשום בגדול צמ''ח. אתה מודה לו ומחכה עד הסיום של דבריו. אחרי שהוא מסיים לדבר אתה נזכר שאתה צריך להתארגן בבסיס שלך! (לפני עמוד או שניים רשום באיזה עיר הבסיס שלך נמצא)
    מה תעשה?
    אני חושב 'שתי אותות הצטיינות איזה כיף רק חבל שאין פרסים'
    ואני חוזר לבסיס בבורמיליון,קנטו ובדרך אני חושב מעניין איזה פוקימונים יש שם ואחרי שאני מתארגן שם אני מחפש פוקמוני בר מחוץ לעיר

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אייל

אתה מסכים ומשתגר עם מירה לדריפטוויל. אתם מטיילים קצת בעיר התעשייתית הגדולה הזו,וליד הנמל מוצאים את מרכז האימונים. בכניסה אתם רואים שלט: ברוכים הבאים למרכז האימונים של דריפטוויל. אנו שמחים מאוד שבחרתם להיכנס למרכז שלנו. המרכז שלנו מציע מגוון שירותים מגוונים לאימון הפוקימונים ומאמניהם,בזמן שחלק מהשירותים בתשלום. בכניסה לבניין אנו מבקשים ממכם לשלם סכום סמלי של 10 פ''ד. בתודה,הנהלת המרכז.
    ''מפת'' הקומות:
    קומה 0:קבלה ומידע
    קומה 1: שדות אימונים
    קומה 2: מתחמי אימונים
    קומה 3:זירות לחימה
    קומה 4:מרכז לימוד מתקפות
    קומה 5: מרכז אימונים למאמן

אתה ומירה משלמים כל אחד 10 פ''ד, ונכנסים לבניין. אתם רואים גם בתוך הבניין העתק של ''מפת'' הקומות. מירה שואלת אותך: ''לאיזה קומה אתה רוצה ללכת?''
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אומר למירה "קומה שתיים ואז ארבע משם לשלוש ואז לחמש" ואלך לקומה שתיים.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל

את אומרת למיקואו ''כן בטח'' ואתם יוצאים לכיוון הטקס. אתם מצטרפים ושומעים את ברנדון אומר: ''כולם כאן? יופי. דבר ראשון, ארצה להודות לכולכם על תגובתכם הקצרה ולהודיע לכם שמעתה נפקח עין על כל הערים כדי להקדים תרופה למכה. ועכשיו נתחיל בחלוקת הפרסים'' הוא אומר ומתחיל לחלק את הפרסים. כעבור זמן-מה הוא אומר: ''וכעת,אני מעניק למיקואו האטסונה את אותות הסיוע והאומץ,על עזרתה הרבה בצוות ובנוסף תעודת חובש מוסמך''. את ניגשת לקבל את הפרס ומקבלת תג שעליו יש עץ והר ובתחתיתו רשום אומץ ועוד תג שעליו יש עץ,הר ואת סמל הרפואה (מטה עם שני נחשים כרוכים עליו) ושבתחתיתו רשום סיוע. בנוסף את קיבלת תעודת הסמכה שמועידה על-כך שאת יכולה לחבוש כל פצוע של הצוות. אח''כ הוא אומר: ''וכעת,אני מעניק למיקואו האטסון את אות האומץ ואת אות הסיוע על עזרתו במערכה הקשה. בנוסף הוא יקבל תעודת הסמכה שאומרת שהוא יכול לחבוש כל פצוע של הצוות. הוא מקבל את אלה וחוזר אליך. ברנדון הולך ואתם משוחררים. את בכל זאת מציעה למיקואו ללכת ללבנדר והוא שואל אותך אם את לא מפחדת מ''רוחות''. את אומרת שלו והוא אומר: ''אז בוא נשאל את מגנו'' .
    מה תעשי?
    [/QUOTE]

כותבים שלא ולא שלו3:
    ''חייבים לשאול? הוא בטח לא ירשה..שיש-_-'' אומר ''נו טוב..'' אלך עם מיקואו אל מגנו ואומר ''שלום, תהינו עם נוכל לצאת ללבנדר לראות את מגדל הרוחות, אני מבטיחה שלא נתבלט ולא ניחשף נלך לשם כמו תיירים רגילים שרוצים להנות מהמקום'' אביט במגנו בתחינה בתקווה שיסכים לנו ללכת למגדל הרוחות.
    עם הוא יסכים אקפוץ מאושר ואלך מיד עם מיקואו לארוז כמה חפצים, לאסוף את הפוקדורים ולהשתגר לעיר לבנדר.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    דניאל

אתה הולך להתמקם בבסיס. אתה ניגש לפקידה ואומר לה ששובצת לפה. היא אומרת לך: ''כל הכבוד על ההישגים שלך! אתה בחדר.... 401. דרך אגב, היום אתה כבר לא יכול לצאת מהבסיס, מכיוון שהיום יש עוצר שאפשר לצאת עד 19:00. אתה יכול לצאת מחר. לילה טוב ובהצלחה!''. אתה עולה לחדר 401 ומתמקם. אתה הולך לישון. אתה קם בבוקר למשמע צלצול מעצבן. מה תעשה?

איתי

אתה שמח על האותות שקיבלת ומשתגר לבסיס בורמיליון,קנטו. אתה נכנס לבסיס ואומר לפקידה שזה הבסיס שלך. היא אומרת: ''איתי נכון? אתה בחדר 025. דרך אגב,אתה כבר לא יכול לצאת היום, מכיוון שבגלל האירועים יש עוצר שאסור לצאת מ19:00. בהצלחה ולילה טוב!''. אתה מתאכזב שאתה לא יכול לצאת ועולה לחדר 025. אתה הולך לישון ומתעורר בבוקר למשמע צפצוף מעצבן.
    מה תעשה?

אייל

אתה אומר למירה ללכת לקומה 2 איתך. אתם עולים לקומה של מתחמי האימונים. כשאתה עולה אתה רואה איש שאומר לכם: ''ברוכים הבאים למתחמי האימונים! בשביל שנוכל להתאים לכם את המגרש הנכון, תמלאו בבקשה את הטופס הזה:
    שם:
    פוקימון שאותו אתה רוצה לאמן:
    פוקימון שני שאותו אתה רוצה לאמן:
    הסוג הרצוי לאימון (הסוג של הפוקימונים שיילחמו מול שלך):

מה תעשה?

טל

את הולכת עם מיקואו לשאול את מגנו.את שואלת את מגנו והוא עונה: ''אני מסכים,אבל בשני תנאים:
    1.רק מחר מכיוון שהיום אסור לעזוב את הבסיס משעה 19:00, במיוחד לא למגדל הרוחות
    2.אני מצרף אליכם את אחד הסוכנים הטובים בתחפושת.
    את מודה מאוד למגנו ומשתגרת עם מיקואו לבסיס בסרוליאן. אתם הולכים לישון ומתעוררים למחרת. כשאתם קמים מיקואו שואל אותך: נו, מתרגשת לקראת ה''טיול'' למגדל הרוחות?'' הוא רק מסיים להגיד וכבר יש דפיקה בדלת. מה תעשי?

7. משתמש סופר ספאמר
    דניאל

איתי

אתה שמח על האותות שקיבלת ומשתגר לבסיס בורמיליון,קנטו. אתה נכנס לבסיס ואומר לפקידה שזה הבסיס שלך. היא אומרת: ''איתי נכון? אתה בחדר 025. דרך אגב,אתה כבר לא יכול לצאת היום, מכיוון שבגלל האירועים יש עוצר שאסור לצאת מ19:00. בהצלחה ולילה טוב!''. אתה מתאכזב שאתה לא יכול לצאת ועולה לחדר 025. אתה הולך לישון ומתעורר בבוקר למשמע צפצוף מעצבן.
    מה תעשה?
    אני זורק את מה שמשמע את הצפצוף המעצבן על הדלת ומתלבש ויורד לכניסה לחקור קצת את האזור מסביב לעיר איזה פוקמונים יש שם איזה סוג אזורים עם יש אנשים מוזרים באזור וכו'
    בזמן שאני מתלבש אני חושב 'מעניין אילו פוקימונים אני יפגוש היום ועם הם יהיו חזקים מספיק כדי שאני יכול להלחם בהם ולתפוס אותם' ויוצא מהכניסה של המפקדה לחקור את הסביבה

8. היזהרו מחיקויים!
    איתי

אתה מבין שהצלצול המעצבן בא מהתיק שלך. אתה הולך אל התיק שלך, ורואה שלוח המשימות מצלצל. אתה פותח אותו ורואה משימה חדשה. אתה פותח אותה וקורא לעצמך:
    לכבוד איתי.
    משימה מס' 1: ''לכד את הארון''
    תוכן: ברכות על קבלתך לצוות. זוהי משימתך הראשונה. כחלק מהניסויים שאנחנו עושים,אנחנו מנסים לפתח נוסחא ייחודית לזירוז צמיחת פוקימונים. אחד הפוקימונים שעליו נערכים הבדיקות הוא ארון. לפני כמה ימים, ארון ברח מהמעבדה. מכיוון שארון מכיל את החומר הסודי של הניסויים, אסור שהוא ייפול ליידיים הלא נכונות.
    אתה חייב להגיע כמה שיותר מהר למיקום של ארון ולהביא אותו לאחת המעבדות,זו שנאמר לך עליה בהמשך.
    בהצלחה!
    . מיד אחרי שסיימת לקרוא, לוח המשימות אומר שארון נמצא בדרך 116,קנטו.
    מה תעשה?

אייל,טל ודניאל
    תגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לא הגבתם המון זמן, אני לא רוצה להעיף אתכם מהמ''ת, אז אני מבקש ממכם להגיב כמה שיותר מוקדם (דרך אגב, כשאני אומר כמה שיותר מוקדם אני מתכוון עד יום רביעי).
    מה תעשו? (בעצם, אתם יודעים מה לעשות: תגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    נערך לאחרונה על ידי TheHeliolisk, 05-21-2012 בשעה 09:15 PM

9. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [B][U]אייל

אתה אומר למירה ללכת לקומה 2 איתך. אתם עולים לקומה של מתחמי האימונים. כשאתה עולה אתה רואה איש שאומר לכם: ''ברוכים הבאים למתחמי האימונים! בשביל שנוכל להתאים לכם את המגרש הנכון, תמלאו בבקשה את הטופס הזה:
    שם:
    פוקימון שאותו אתה רוצה לאמן:
    פוקימון שני שאותו אתה רוצה לאמן:
    הסוג הרצוי לאימון (הסוג של הפוקימונים שיילחמו מול שלך):

מה תעשה?

?
    אתחיל לכתוב:
    שם:מרקוס דאיימון
    פוקימון שאותו רוצה לאמן:טינאמו
    פוקימון שני שאותו תץרצה לאמן:מיסמאגיוס
    הסוג הרצוי לאימון:חשמל ואש
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

10. היזהרו מחיקויים!
    אייל
    * למה לא הגבת כל כך הרבה זמן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מביא את הטופס לאיש, והוא הולך לרגע. מיד אחר כך הוא חוזר עם 2 פוקדורים ואומר לך: ''תיכנס למתחם 005. אני אחכה לך שם.'' אתם נכנסים למתחם 005, ורואים את האיש. האיש שואל את מירה אם היא רוצה גם, והיא אומרת שלא. אתה מוציא את מיסמאגיוס וטינאמו. הוא אומר: לאקסיו,מונפרנו צאו! והוא מוציא 2 פוקימונים: אחד דמוי קוף עם להבה על הזנב, שמסתבר כמונפרנו, ושני שנראה כמו אריה כחול עם זנב צהוב ורעמה שחורה, שהוא כנראה לאקסיו. האיש אומר לך: ''תתחיל''
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר

11. משתמש סופר ספאמר
    איתי

אתה מבין שהצלצול המעצבן בא מהתיק שלך. אתה הולך אל התיק שלך, ורואה שלוח המשימות מצלצל. אתה פותח אותו ורואה משימה חדשה. אתה פותח אותה וקורא לעצמך:
    לכבוד איתי.
    משימה מס' 1: ''לכד את הארון''
    תוכן: ברכות על קבלתך לצוות. זוהי משימתך הראשונה. כחלק מהניסויים שאנחנו עושים,אנחנו מנסים לפתח נוסחא ייחודית לזירוז צמיחת פוקימונים. אחד הפוקימונים שעליו נערכים הבדיקות הוא ארון. לפני כמה ימים, ארון ברח מהמעבדה. מכיוון שארון מכיל את החומר הסודי של הניסויים, אסור שהוא ייפול ליידיים הלא נכונות.
    אתה חייב להגיע כמה שיותר מהר למיקום של ארון ולהביא אותו לאחת המעבדות,זו שנאמר לך עליה בהמשך.
    בהצלחה!
    . מיד אחרי שסיימת לקרוא, לוח המשימות אומר שארון נמצא בדרך 116,קנטו.
    מה תעשה?
    אני אומר מוציא את הפוקמונים שלי ואמר להם ''קדימה בואו נצא לתפוס ארון'' ואנחנו הולכים לקנטו בדרך 116. ואומר לכל הפוקמונים שלי ''מי שמוצאה את ארון אני נלחם נגדו איתו'' ''קדימה תלכו לחפש'' ואני גם מחפש ארון

12. היזהרו מחיקויים!
    איתי
    *התכוונתי דרך 116 בהואן... אבל זה טעות שלי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתגר איתם לדרך 116 שבקנטו. אתה והפוקימונים שלך מתחילים לחפש את ארון. פתאום דרגונייר צועק לך, ואתה רץ אליו עם כל השאר. אתה מגיע לשם, ורואה את ארון קופץ ומנסה להגיע לפרי שתלוי על עץ גבוה. אתה בא לשם ומריד לארון את הפרי. ארון מחייך אליך ואוכל את הפרי. נראה שהוא אסיר תודה אליך. אתה מתכוון לתפוס אותו, אבל אז אתה נזכר שאתה לא יכול, כי הוא שייך למדענים. אתה מרים את ארון בעדינות, ורואה שרשום לך להגיע למעבדה בראסטבורו. ארון מחייך אליך, ונראה שהוא נהנה מכך שהרמת אותו והוא כנראה מורגל לבני אדם.
    מה תעשה?

13. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    *התכוונתי דרך 116 בהואן... אבל זה טעות שלי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משתגר איתם לדרך 116 שבקנטו. אתה והפוקימונים שלך מתחילים לחפש את ארון. פתאום דרגונייר צועק לך, ואתה רץ אליו עם כל השאר. אתה מגיע לשם, ורואה את ארון קופץ ומנסה להגיע לפרי שתלוי על עץ גבוה. אתה בא לשם ומריד לארון את הפרי. ארון מחייך אליך ואוכל את הפרי. נראה שהוא אסיר תודה אליך. אתה מתכוון לתפוס אותו, אבל אז אתה נזכר שאתה לא יכול, כי הוא שייך למדענים. אתה מרים את ארון בעדינות, ורואה שרשום לך להגיע למעבדה בראסטבורו. ארון מחייך אליך, ונראה שהוא נהנה מכך שהרמת אותו והוא כנראה מורגל לבני אדם.
    מה תעשה?
    אני מחזיר את הפוקמונים לפוכדורים שלהם ואני לוקח את ארון למעבדה בראסטבורו ובדרך אני מדבר עם ארון ושואל אותו עם הוא עוד רעב ועם כן אני יקטוף לו עוד פרי מהעץ ואנחנו ממשיכים בדרך

14. היזהרו מחיקויים!
    איתי

ארון עושה לך סימן שהוא לא רעב יותר. אתה הולך איתו למעבדה בראסטבורו ורואה שבכניסה עומדים 2 אנשים: הראשון נראה כך:
    והשני נראה כך:.
    הראשון מתחיל לדבר איתך: ''שלום איתי. לי קוראים מגנו,ואני האחראי על הטירונים בצוות. כל עוד אתה טירון, אחרי כל משימה אתה הולך לבוא אל המיקום שלי ולתת לי דו''ח מצב על המשימה. וזה'', הוא אומר ומצביע על השני, ''הוא מורגן. מורגן הוא אחד המדענים הבכירים בצוות. אתה יכול להביא לו את ארון?'' אתה מעביר למורגן את ארון, והוא אומר ''תודה'' ורץ לעומק המעבדה. מגנו ממשיך לדבר איתך:'' כל הכבוד על כך שסיימת את המשימה הראשונה! אחרי כל משימה אתה תקבל פרס כספי בהתאם לדרגת המשימה, כדי לספק את ההוצאות שלך. תתייחס לזה בתור ''משכורת'' שאתה מקבל מהצוות. הפעם אתה מקבל 500 פ''ד. בגלל שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, אחרי כל משימה לטירונים יש 3 ימי חופש. תעביר אותם באיזה דרך שאתה רוצה.'' ''דרך אגב, אם אתה רוצה לבקר במקום מסוים,תתקשר אליי כדי לקבל היתר, מכיוון שיש מקומות שבהם יש ריכוז נבלים גבוה ולכן תצטרך ליווי. המס' שלי נמצא בטלפון שלך. בהצלחה!!!''.
    אתה עוזב את המעבדה ומהרהר מה אתה יכול לעשות בזמן החופשי שלך?
    מה תעשה?

15. משתמש סופר ספאמר
    איתי

ארון עושה לך סימן שהוא לא רעב יותר. אתה הולך איתו למעבדה בראסטבורו ורואה שבכניסה עומדים 2 אנשים: הראשון נראה כך:
    והשני נראה כך:.
    הראשון מתחיל לדבר איתך: ''שלום איתי. לי קוראים מגנו,ואני האחראי על הטירונים בצוות. כל עוד אתה טירון, אחרי כל משימה אתה הולך לבוא אל המיקום שלי ולתת לי דו''ח מצב על המשימה. וזה'', הוא אומר ומצביע על השני, ''הוא מורגן. מורגן הוא אחד המדענים הבכירים בצוות. אתה יכול להביא לו את ארון?'' אתה מעביר למורגן את ארון, והוא אומר ''תודה'' ורץ לעומק המעבדה. מגנו ממשיך לדבר איתך:'' כל הכבוד על כך שסיימת את המשימה הראשונה! אחרי כל משימה אתה תקבל פרס כספי בהתאם לדרגת המשימה, כדי לספק את ההוצאות שלך. תתייחס לזה בתור ''משכורת'' שאתה מקבל מהצוות. הפעם אתה מקבל 500 פ''ד. בגלל שאנחנו לא רוצים להעמיס על טירונים, אחרי כל משימה לטירונים יש 3 ימי חופש. תעביר אותם באיזה דרך שאתה רוצה.'' ''דרך אגב, אם אתה רוצה לבקר במקום מסוים,תתקשר אליי כדי לקבל היתר, מכיוון שיש מקומות שבהם יש ריכוז נבלים גבוה ולכן תצטרך ליווי. המס' שלי נמצא בטלפון שלך. בהצלחה!!!''.
    אתה עוזב את המעבדה ומהרהר מה אתה יכול לעשות בזמן החופשי שלך?
    מה תעשה?
    אני חושב 'כדי לי לחפש פה באזור פוקימונים' אני מוציא את הפוקימונים שלי ואומר להם ''תחפשו פה פוקימונים שנראים לכם חזקים כדי להוסיף לצוות שלנו'' ואני אומר להם לצאת לחפש ואני גם מחפש פוקימונים חזקים

עמוד 9 מתוך 62 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •