shacharmor:
-עדיין הרקע לא מובן,אין על הילדות של השחקן שלך?ומי היה אביו שכל כך הרבה אנשים חושבים שהוא נחטף על ידי צוות L?הוא היה איש חשוב?!
matan4500:
-יש יותר מידי נקודות ומרכאות שקשה לדעת מה באמת קורה שם,קראתי את הרקע שלך שלוש פעמים ואני עדיין לא מבין משהו,אם אבא שלו עובד בצוות L איך אביו לא יודע היכן ה"פוקימונים"? מי הם בכלל הפוקימונים שהם כל כך רוצים? איפה הוא גר בסוף,פיוטר או ורידיאן? כל כך הרבה שאלות שאין להם פיתרון.
-רקע אמור להיות פשוט מאוד,לא יותר מידי סיבוכים וסיפורים מעורפלים.
karind7:
-ביקשתי 5 שורות לפחות
-הרקע אינו מושקע כל כך,אין תיאורים של הרגשות שלה. איך היא הרגישה שהיא לא התחברה עם אף אחד?זה לא מרגיש רע להיות בודד בזמן שלכולם יש חברים בגן?איפה היו ההורים שלה במהלך השוד?מה ההורים שלה הרגישו לאחר שנגנב מהם הפוקימונים? תחשבי על זה
r03e:
-אני מאוד מתלבט עכשיו,יש מישהו שכבר ביקש לפנייך לצאת למסע עם צ'רמנדר ולכן אני מתלבט אם לתת לך אותו או לא,אם תחליט לשנות התחלתי או שהוא ישנה אני אוכלל להתחיל את המשחק ולשים אותך ברשומים.
-רק לידע כלי אתה בפנים!
אינפרניפ שולט:
-אתה רשום,וואו כמה שהעיניים שלי כואבות מהקראיה של הרקע שלך,תשים קצת סימני פיסוק ונקודות! הרגת אותי
הודעה חשובה לכל הרשומים!:
עוד מעט אני אערוך את ההודעה הזו עם ההתחלות של כולם
מיקו:
סוף סוף הגיע היום המיוחל לו חיכית כבר המון המון זמן, יום קבלת הפוקימון הראשון שלך!
את מתעוררת מוקדם בבוקר ומתחלה לארוז את התיק שלך למסע,את שמה בו אוכל, שתייה, מזון פוקימונים ושק שינה.
את יורדת במדרגות ואוכלת מהר את ארוחת הבוקר שאמא שלך הכינה "אני מקווה שיהיה לך מסע מושלם ושתהני!" אומרת לך אמך עם חיוך חמים וכאשר את יוצאת מדלת הבית היא וביך נפרדים ממך בפעם האחרונה ואת יוצאת לכיוון המעבדה של פרופסור אוק. לאחר הליכה קצרה בעיירה פאלט הקטנה ועולה לגבעה בה ממוקם המעבדה של פרופסור אוק. את נכנסת לבית הגדול יחסית לעומת שאר הבתים בעיר ועולה לקומה השנייה כדי להפגש סוף סוף עם הפרופסור.
"שלום לך ילדה!" איש בחלוק לבן פותח את דבריו () "אני הוא פרופסור אוק, נעים להכיר אותך!" הוא אומר לך עם חיוך חמים "את בטח המאמנת החדשה שאמורה להגיע היום!" הוא אומר לך "הנה שלוש הפוקימונים הנתנים לבחירה במחוז קנטו:
צ'רמנדר()-פוקימון הלהבה
סקויירטל()-פוקימון צב הים
בלבאזור()-פוקימון צמח הרעל."
הוא אומר לך ושואל "במי תבחרי?"
מה תעשי?
ניאו:
היום המיוחל בו אתה אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלך סוף סוף הגיע לאחר המתנה ארוכה! אתה מכין את התיק שלך למסע המחכה לך ויורד למטה לארוחת בוקר אחרונה עם המשפחה שלך. "היאו בבקשה תזכור שאתה אמור גם להנות במסע הזה, זה לא רק מסע נקמה!" אומרת לך אמך בדאגה ומחבקת אותך ואתה מסיים לאכול את ארוחת הבוקר מהר מאוד ונפרד פעם אחרונה ממשפחתך החסרה נפש אחת. אתה רץ בעיירה ניו-בארק במטרה להגיע למעבדה של הפרופסור במהירות. אתה נכנסם פנימה ומתקדם לך בתוך המעבדה הגדולה עד שאתה נתקע בבן אדם מפוזר עם מכנסיים ירוקים וחלוק מעבדה () "שלום לך ילד!" הוא פותח בדברי "אני פרופסור אלם, נעים להכיר אותך!" הוא אומר בחמימות וכמעט נופל "אתה בטח המאמן החדש שבא לקבל את הפוקימון שלו!" הוא אומר בשמחה ושולף שלושה פוכדורים שנפתחים ומהם יוצאים שלושה פוקימונים שונים "אלו הם הפוקימונים שמאמנים מתחילים מקבלים במחוז ג'וטו:
סינדוקוויל()-פוקימון הלהבה.
צ'יקוריטה()-פוקימון העלה.
טוטודייל()-פוקימון הנשיכה."
הוא אומר לך בחמימות "מי מהם תבחר?" הוא שואל בסקרנות.
מה תעשה?
ג'ייק:
היום שלך לצאת למסע סוף סוף הגיע! אתה אורז לעצמך את את הדברים למסע וחושב לעצמך מה יקרה ברגע שתפגוש את מי שהרג את אביך. אתה יורד במדרגות לכיוון שולחן האוכל שם אמך מחכה ומתחיל לאכול איתה את הארוחה האחרונה שלך ביחד איתה לפניי היציאה למסע "בבקשה חמודי תזכור שהמסע נועד בשבילך ולא בשביל מסע נקמה!" היא אומרת לך ואתה נפרד ממנה ויוצא לכיוון המעבדה של פרופסור בירץ'.
לאחר הליכה קצרה יחסית בעיירה ליטלרווט אתה מגיע למעבדה של פרופסור בריץ'! אתה נכנס פנימה ורואה מולך אדם בוגר עם שיער חום וחלוק מעבדה לבן () "שלום לך!" הוא פותח בדבריו עם חיוך "אני הוא פרופסור בירץ',נעים להכיר!" הוא אומר לך וצוחק מעט "אתה בטח המאמן החדש שבא לקבל את הפוקימון הראשון שלו!" הוא מפסיק לצחוק ושולף שלושה פוכדורים מהם יוצאים שלושה פוקימונים שונים "אלה הם שלוש הפוקימונים המוצאים למאמנים חדשים במחוז הואן!" הוא אומר לך ומתחיל להסביר על שלושתם:
מאדקיפ()-פוקימון הסונר.
טריקו()-פוקימון ההצלפה.
טורצ'יק()-פוקימון הניקור.
"הוא אז במי תבחר?" שואל אותך הפרופסור וממתין לתשובה.
מה תעשה?
אנדרו:
היום שבו סוף סוף תוכל להפוך למאמן פוקימונים כמו אחיך הגדול סוף סוף הגיע! אתה מכין את התיק שלך לקראת המסע הגדול שעומד להתרחש מיד ברגע שתצא מבהית שלך! אתה יורד במדרגות הבית ואוכל עם המשפחה שלך ארוחת בוקר ואמך אומרת לך "אני ואביך רוצים שתדע שאתה מאוד חשוב לנו ואנחנו רוצים שתיצור איתנו קשר בכל פעם שתוכל!" היא אומרת עם חיוך ואתה רואה את אחותך מפנה מבט ממך. אתה יוצא מהבית לכיוון המעבדה של פרופסור בירץ' בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך למסע, אתה נכנס לתוך המעבדה המסודרת יפה ונתתקל בבן אדם בעל חלוק מעבדה לבן ושיער חום () "שלום לך ילד!" הוא פותח בדבריו עם חיוך "אני הוא פרופסור בירץ'!" הוא מציג את עצמו "אתה בטח המאמן החדש שבא לקבל את הפוקימון שלו!" הוא אומר שחיוך ומוציא שלושה פוכדורים מהם יוצאים שלושה פוקימונים שונים "אלו הם הפוקימונים שמאמנים מתחילים בהואן מקבלים!" הוא אומר לך בחיוך ומתחיל להסביר על שלושתם:
מדקיפ()-פוקימון הסונר.
טריקו()-פוקימון ההצלפה.
טורצ'יק()-פוקימון הניקור.
"נו אז במי תבחר?" שואל אותך הפרופסור בסקרנות ושלושת הפוקימונים מביטים בך במבט של "בבקשה תיקח אותי!"
מה תעשה?