קארין:
את אומרת לפיג'י שלך לצאת לקרב והיא נראית מוכנה ומזומנה לקרב הראשון שלה איתך. את מבקשת ממנה להשתמש במתקפת חול ואז בדחיפה על סקוירטל של הילדה ופיג'י מתחילה להעיף חול בעזרת כנפיה על סקוירטל. "קדימה סקוירטל עכשיו תשתמש בסחרור מהיר!" אומרת הילדה והסקוירטל שלה מתחיל להסתחרר ומתקפת החול של פיג'י הפכה לסופה שפגע בה עצמה! "עכשיו מהר תשתמש באקדח מים על פיג'י הזו!" הילדה אורמרת וברגע שסקוירטל מפסיק את סחרורו גם הסופה נעלמת ומפיו יוצא גל חזק של מים המתקרבים לפיג'י השרועה על האדמה.
מה תעשי?
Amitlv:
לא ממש מובן לי איך ילד בגילאים 5~9 רוצח אנשים בקלילות ולמה בכלל הוריו נרצחו על ידי צוות Legend? אין להם שום אינטרס לרצוח אנשים.
תערוך ותקן
תומאס:
אתה אומר לצ'רמנדר ללכת לכיוון פוקימון הציפור מכיוון שזה עומד להיות הפוקימון הראשון שתלכדו! אתה אומר לצ'רמנדר להשתמש בשריטה על הפוקימון דמוי הציפור וצ'רמנדר מסתער בשמחה רבה אך הציפור,ששמה לב למתרחש, מתחילה להעיף עליכם חול ועד מהרה אתה מגלים שהיא לא לבד ולהקה שלמה מגיע ומתחילה לנקר אתכם!
מה תעשה?
מיקו:
את נותנת את השם החדש שלך לפיג'י וקוראת לו ווינג,פיג'י נראה מרוצה מהשם ומתיישב על כתפיך. את הולכת מהר עם שני הפוקימונים שלך לעמדת התחרות בה את נרשמת ומקבלת מחסנית סרטים וגם את כרטיס הכניסה שלך לכל תחרות. "התחרות תערך בעוד שלושה ימים, תערכי בהתאמם!" אומרת לך האחראית על הרישום ואת הולכת ליער להתחיל אימונים מיוחדים לקראת התחרות, את מבקשת בליף לנסות להשתמש בעלי תער אך יוצאים מהפקעת כמה עלים שנופלים ישר לאדמה, ווינג מנסה ללמוד כנף פלדה אך נתקל בעץ עם מקורו ללא הצלחה ומהעץ עולים המון פוקימונים הדומים לדבורים () והם נראים עצבניים!
מה תעשי?
ניאו:
*אני אוותר הפעם.
*בוא נערוך סקר בוא ונראה מה יהיה בעניין הספרייטים!
*דרך אגב פה זו לא הסדרה,אני הולך לפי סרבי אך משנה קצת את הרמות (זמנים) שבהם פוקימונים לומדים מתקפה וקודם כל סינדוקוויל לומד מסך עשן וגחלת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סינדוקוויל יוצא במהירות לעבר פוקימון החולדה הקטן ומתחיל לשרוט אותו בכל העוצמה! הפוקימון לא נשאר חייב ובמהרה משתמש במתקפה מהירה שמעיפה את סינדוקוויל כמה מטרים לאחור. האש שעל גבו של סינדוקוויל גדלה ואתה מבין שהוא מתעצבן על הפוקימון הדומה לחולדה.
מה תעשה?
שאלה לכולם:
אתם מעדיפים ספרייטים זזים כגון:
או ספרייטם רגילים כגון:
בבקשה תשלחו לי בפרטי את התשובות שלכם!