למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ג'ון~
מאנקי מניף את רגלו ועומד לפגוע בסקווירטל עם הבעיטה הנמוכה, אולם סקווירטל ממתין לרגע הנכון ומתכופף, והרגל עוברת מעליו. סקווירטל נכנס לשיריון ויוצא מהצד השני, מחייך. מאנקי המופתע מסתובב וסופג בלימה שמעיפה אותו אחורנית. מאנקי מנסה לעצור את עצמו אבל אז מטח של אקדח מים פוגע בפניו ומעיף אותו היישר אל תוך אחד השיחים הסמוכים. אחרי כמה שניות מאנקי קם מבולבל, ואז קורס את הקרקע, מנסה להיפטר מהבילבול שפקד אותו.
ג'וני~
אתה יוצא החוצה מהמעבדה בהתרגשות, ואחרי כמה צעדים נעצר. אתה שולף את הפוכדור של הפוקימון שקיבלת זה עתה, ומחכה בציפיה לראות מיזה יהיה. "צא פוכדור!" אתה קורא ומשליך אותו קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח הפוקימון שקיבלת באור אדום. האור מתגבש יחדיו והופך ללטאה אדומה עם אש דולקת בקצה זנבה "צאר!" הוא קורא ומביט סביבו, עד שנתקל בפניך. אחרי כמה שניות של סקירה, הוא מחייך.
אלון~
צרמנד'ר שולח גחלת לעבר באלבאזור שמכה עם גפניו ברצפה, שמעיפה אותו גבוה! הגחלת מפספסת אותו, וצרמנד'ר המופתע מחפש אחריו ומביט למעלה. באלבאזור צולל לעברו וצווח, צרמנד'ר זועק מכאב ומחזיק את אוזניו, ואז באלבאזור שולח גפנים ופוגע בעוצמה בצרמנד'ר ומעיף אותו אחורנית. צרמנד'ר עף בכאב, ונופל על הקרקע מעולף "לא! זה לא יכול להיות! בחרתי בפוקימון הלא נכון?!" צועק טופז בכעס. הוא מחזיר את צרמנד'ר לפוכדור שלו ומביט בו "זה היה ההפסד האחרון שלך. מעכשיו אתה הולך לעבוד קשה" הוא אומר לפוכדור. הוא תוקע בך מבט קצר ועצבני, מסתובב והולך משם.
דארן, טאקויה ויאמאטו~
"אני רוצה את פוליוואג! אני רוצה את אברה! אני רוצה את גאסטלי!" נשמעות קריאותכם לעבר פרופסור אוק "מצויין" הוא אומר ומחזיר כל אחד מהם לפוכדורים שלהם, ומגיש לכם אותם. בנוסף, הוא מעניק לכם את הציוד למסע - 5 פוכדורים נוספים ופוקדע בצבע אדום, אותו אתם בוחנים בהתרגשות "אז, שיהיה לכם בהצלחה!" הוא קורא ואתם יוצאים החוצה נרגשים ומחזיקים בפוכדור של הפוקימון שלכם בידכם.
כעת שלושתכם נמצאים בחוץ, חופשיים סוף סוף לצאת למסע!
מה תעשו?
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"להיתראות פרופסור" אצעק בעודי רץ לכיוון היציאה מן העיירה.
כאשר אצא מן העיירה אסתה מהדרך אל תוך השדות, ואז אקרא בקול :" פוליוואג צא!" אלחץ על הכפתור שמרכז הפוכדור ואזרוק אותו לאוויר.
לאחר שפוליוואג אצא, ארים את הפוכדור ואשים אותו בכיסי תוך כדי שאתקרב לפוליוואג ואומר לו :" היי אני יאמאטו, ואני המאמן שלך, אנחנו הולכים ליהיות צוות לעניין.".
יאמאטו~
אתה נפרד מהשניים האחרים ומתחיל לצעוד אל עבר דרך 1. אחרי כמה דקות אתה מגיע אל היציאה מהעיר ונכנס אל תוך שביל ארוך שמתפתל בין שיחים ומדשאות בעלי צמחייה רבה. אתה עוצר אחרי כמה מאות מטרים ושולף את הפוכדור של פוליוואג מכיסך "צא פוליוואג!" אתה קורא ומשליך את הפוכדור לעבר הרצפה. מתוכו מגיח החוצה באור אדום פוליוואג "פולי!" הוא אומר בציוץ ומסתכל עליך בשמחה בזמן שאתה מציג את עצמך. פוליוואג קופץ משמחה.
לפתע, אתם שומעים רחש לא רחוק ממכם. אחרי כמה רגעים אתם מבחינים בפוקימון שמטייל לו ומסתכל בתוך השיחים בחיפוש אחר אוכל.
ג'ון~
"סקווירטל, סיים את הקרב עם אקדח מים!" אתה צועק וסקווירטל יורה אקדח מים לעבר מאנקי ופוגע בו בחוזקה, מאנקי מוטח בקרקע ומתעלף "צא פוכדור!" אתה קורא ומשליך פוכדור ריק לעבר מאנקי. הפוכדור נוגע בו ומאנקי נשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנודד מצד לצד, ואחרי כמה שניות מותחות, נכבה. מאנקי נלכד!
טאקויה~
אתה חוזר אל עבר ביתך ונכנס פנימה, מספר לאימך שקיבלת אברה. היא מתרגשת ואומרת לך שהיא תמיד ידעה שתלך בדרכו של אביך. אתה אוכל משהו, מצחצח שיניים, לוקח עוד כמה דברים ונפרד ממנה, לא לפני שהיא מחבקת אותך. אתה יוצא מהבית וצועד אל עבר דרך 1. אחרי כמה דקות אתה מגיע אל היציאה מהעיר ואתה צועד כמה מאות מטרים לפני שאתה נעצר ליד שיח גדול באמצע השביל, ואתה שולף את הפוכדור של אברה ומוציא אותו החוצה. אברה מגיח החוצה ולא אומר כלום, רק מסתכל עליך עם העיניים ה"מוזרות" שלו בזמן שאתה מציג את עצמך. חוץ מזה, הוא לא עושה כלום.
אלון~
"באלבא!" קורא באלבאזור בשביעות רצון, ומראה לך שהגפן שלו החלימה לגמרי מהפציעה שלו. אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וחוזר אל עבר מרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בעיר ורידיאן, שם אתה מטפל בו וברטטה. כעבור כמה דקות האחות גו'י מסיימת לטפל בהם, מחזירה לך אותם ואתה יוצא החוצה. אתה מסתכל בשעון ורואה שעכשיו 15:13. יש עוד זמן עד לשקיעה.
מה תעשה?
יאמאטו~
איזה צבע אתה מעדיף שמתאים לפוליוואג?
~~~~~~~~
"פולי!" קורא פולי, נראה שהוא אוהב את השם. אתה בינתיים מוציא את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון, ומיד הפוקדע מתחיל לדבר: "זיגזגון, פוקימון הרקון. זיגזגון נחשב לפוקימון סקרן מאוד, הוא מאתר אוכל באמצעות אפו וגם אוהב לאתר חפצים משונים".
"זאגון?" אומר זיגזגון וממשיך לרחרח אחר האוכל. אחרי כמה שניות הוא מבחין בכם "זאגון?" הוא קורא ומתקרב אלייך לאט לאט, מרחרח סביבך. לבסוף הוא מביט בתיקך. נראה שהוא הריח את האוכל ששם.
אלון~
אתה צועד אל עבר היציאה מהעיר וכעבור רבע שעה יוצא מתחומי העיר. אתה מתחיל לצעוד בדרך 2 לעבר יער ורידיאן וכעבור כחצי שעה נכנס פנימה. העצים הגבוהים גורמים לאווירה רומנטית מעט, כשהחושך מכסה את הסביבה. אפשר עדיין לראות את השביל הרחב שעובר שם.
אתה מתחיל לצעוד בין העצים, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל לא רחוק ממך.
![]()
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)