כן כן אוג'מה =]
אבל זה לא סתם אוג'מה כי הרי אני די שונא אותם
הפואנטה של הדק היא בעצם ספאם של אוג'אמות בכדי לזמן את נאמבר 96:בלק מיסט
לדק הזאת יש כוח שליפה נהדר למרות שלפעמים אני מקבל שליפות די מתות אני יכול להשיג איזה אוג'מה בדרך כלל מתי שרק בא לי בעיקר בזכות הקלף זירה.
הקטע היפה בדק הוא בעיקר הdiscard שעושים ואיך שהוא משתלב נפלא עם קומבואים אחרים למשל:
נגיד שזימנתי מונק ועשיתי discard לojamagic בשביל להביא snipe hunter ואז אני יכול לחפש את שלושת האוג'מות הרגילות
נניח שעם סנייפ האנטר עשיתי discard לאחד מהאוג'מות ואז זימנתי נאמבר 39
בעזרת היכולת של נאמבר 39 אני בעצם מבטל התקפה של היריב ועושה דיטץ' או לסנייפ האנטר או למונק(שניהם מפלצות אופל זה לא משנה)
בקלות יש לי גם מפלצת אופל וגם אור בגרייב והופ BLS
future fusion פועל על אותו העיקרון
עוד דוגמא זה להשתמש בקלף זירה של האוג'מות כדי להביא בעיקר המון אוג'מות לגרייב ולזמן אחרים ואז להפעיל tri-wight והופ 3 אוג'מות בזירה ויש את נאמבר 96
ונניח שכל זה לא עבד ושלפתי ג'אנק סינכרון כשיש לי אוג'מה בגרייב אני מזמן אותו מחייה אוג'מה ועושה סינכרו חמש לסינכרו האפל ההוא שהוא דווקא די אחלה ושבור
ואם הוא מושמד בקרב על ידי discard אני יכול לזמן אותו שוב אם הוא המפלצת היחידה שלי ואז כל האסטרטגיה חוזרת חלילה =]
אין סייד כי בניתי את הדק בהתחלה כפאן דק אבל אז ראיתי שהיא דיי עובדת ואפילו ניצחתי איתה את עומר במאטץ' וגם דקים די חזקים כמו darkworld וקאראקורי
יש פה מלא אופציות ונורא מהנה לשחק עם הדק הזאת ברצינות =]
ועדיין הצעות לשיפור ותגובות יתקבלו בברכה