פורסם במקור על ידי
Kaiser
*אתה עושה את זה קל מדי.
'שיט,אני חייב להשיג את הפעמון השני' השתמשתי בטכניקה מיוחדת לבני שבט האבורמה,טכניקת שכפול כפילי חרק,יצרתי חמישה העתקים,כל אחד מהם מורכב מלפחות אלף חרקים,חמשת הכפילים זינקו על סנסיי שיקאמרו,הוא הדף אותם אבל זה היה מיותר,הכפילים הפכו להיות חרקים,יותר משלושת אלפים חרקים התקיפו של סנסיי שיקאמרו,בלי שהוא שם לב חטפתי את הפעמון,גם אני הצלחתי במבחן.
איימי,שהייתה מרוכזת בתוכנית שלה,לא שמה לב למה שקרה,ועד שסיימה את התוכנית,הקרב נגמר,סנסיי שיקאמרו התאושש ממתקפת החרקים במהירות והוא אמר:"יפה מאוד יוקיו ואייס,הצלחתם במבחן,שניכם תהיו בערב אצל איצ'יראקו,איימי,את חייבת ללמוד לחשוב תוך כדי הקרב,בזמן קרב בזמן אמת,של אחד על אחד היריב לא יחכה שתתכנני את התוכנית שלך".
בערב
אני,יוקיו והסנסיי הגענו למסעדה,אחרי שעה סיימנו לאכול,הסנסיי שילם על שלושתינו,הוא גיהק ואמר:"אוקיי,מישהו מכם גר קרוב לאיימי?" הרמתי את היד שלי והסנסיי המשיך ואמר:"מחר בבוקר ניפגש במקום שבו היו שני בולי העץ,נעשה משימה כמה משימות בדרגה D בשביל האימון,ברור?".
בבוקר
קמתי בבוקר,יוקיו חיכה לי מתחת לבית,התארגנתי במהירות ושנינו הלכנו לכיוון הבית של איימי,הערנו גם אותה והגענו לאזור האימונים שלנו,סנסיי שיקאמרו חיכה לנו שם,הוא אמר לנו:"בדיוק בזמן,המשימה שלכם היא לאתר גנב,הוא מסתובב בדרום העיר,הוא מהיר מאוד,הוא גונב ארנקים,תשימו לב לכל תנועה חדושה,אחרי שתחזרו לפה,תביאו אותו לפה,אני אחכה לכם" שלושתינו אמרנו:"כן סנסיי" ויצאנו לכיוון דרום העיר.