Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Death The Kid צפה בהודעה
    הגענו למשרד ההוקאגה,ישבו שמה חמישה אנשים,בכל שולחן היו פרוסות מגילות,ההוגאקה השביעי,הטקה קאקשיי [זה השם שלו נכון?] ישב בכיסא שמאחורי השולחן המרכזי,הוא אמר:"צוות שיקאמרו,סיימתם את המשימה הראשונה שלכם,כל הכבוד,תפסתם את הגנב,השמש עוד לא הגיעה לשיאה,יש לכם זמן לעוד משימה בראנק D אלא אם אתם מעדיפים לקחת משימה יותר קשה,בראנק C,שבזה כרוך קרב יותר קשה" הסתכלתי על יוקיו ועל איימי ואמרתי:"נראה לי שניקח את האתגר" ההוקאגה אמר:"מעל אנדרטת ההוקאגות,יש לו ביתן קטן,אנחנו חושדים שיש שמה מישהו שקשור לסמוראים,תגלו מה יש בבית הזה,ואם יש שמה מישהו חשוד,חסלו אותו".
    *צודק בהחלט.והוקאגה ברבים זה הוקאגיים כי רובם בנים.ואין מילה כזאת "שמה",יש "שם".
    "אוקיי קאקאשי-סאמה." אמרתי לקאקאשי ולאחר מכן הפניתי את פניי לעבר הצוות שלי ואמרתי להם:"קדימה!בואו נתחיל במשימה הזאת!".יצאנו אל מחוץ למשרד ההוקאגה והלכנו לעבר האנדרטה.לאחר מכן איימי שאלה:"רגע,אנחנו לא צריכים ציוד טיפוס בשביל לעלות לפסגה של האנדרטה?" שיקמארו חזר אליה בתשובה:"לא,אנחנו נינג'ות.אנחנו יכולים לטפס על קירות או עצים באמצעות הזרמת צ'אקרה רגילה לרגליים שלנו.ככה-" ושיקאמרו הזרים צ'אקרה לרגלים שלו,הן נהפכו למין כחולות.הוא הרים את רגלו הימנית והניח אותה על קיר האבן.אח"כ הוא הניח את הרגל השנייה ושמנו לב שהוא לא נפל."עכשיו תורכם!" אמר לנו שיקאמרו וחיכה לנו.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    *צודק בהחלט.והוקאגה ברבים זה הוקאגיים כי רובם בנים.ואין מילה כזאת "שמה",יש "שם".
    "אוקיי קאקאשי-סאמה." אמרתי לקאקאשי ולאחר מכן הפניתי את פניי לעבר הצוות שלי ואמרתי להם:"קדימה!בואו נתחיל במשימה הזאת!".יצאנו אל מחוץ למשרד ההוקאגה והלכנו לעבר האנדרטה.לאחר מכן איימי שאלה:"רגע,אנחנו לא צריכים ציוד טיפוס בשביל לעלות לפסגה של האנדרטה?" שיקמארו חזר אליה בתשובה:"לא,אנחנו נינג'ות.אנחנו יכולים לטפס על קירות או עצים באמצעות הזרמת צ'אקרה רגילה לרגליים שלנו.ככה-" ושיקאמרו הזרים צ'אקרה לרגלים שלו,הן נהפכו למין כחולות.הוא הרים את רגלו הימנית והניח אותה על קיר האבן.אח"כ הוא הניח את הרגל השנייה ושמנו לב שהוא לא נפל."עכשיו תורכם!" אמר לנו שיקאמרו וחיכה לנו.
    *מכיר 'שמש'?"אמא,זה-זה,שמה,הצילו" מכיר?אם השרשור הזה לא ילך,רוצה שרשור על סול איטר-מגרש השדים הכחול? [שכאילו נשלב את שתי האנימות ביחד,אתה תהיה מגרש ואני אהיה אדון לנשק].
    ראשונה עשתה את זה איימי,היא הצליחה במהירות רבה לעשות את זה,על השלוש נסיונות הראשונים,לי זה לקח גם כמה פעמים לעשות את זה,נפצעתי מידי השמאלית,יוקיו הצליח על הניסיון הראשון לטפס למעלה,אחרי רבע שעה היינו על פסגת ההר,ראינו בית קטן,האורות לא דלקו,אך עשן יצא מהארובה,היה משהו מוזר בבית הזה.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Death The Kid צפה בהודעה
    *מכיר 'שמש'?"אמא,זה-זה,שמה,הצילו" מכיר?אם השרשור הזה לא ילך,רוצה שרשור על סול איטר-מגרש השדים הכחול? [שכאילו נשלב את שתי האנימות ביחד,אתה תהיה מגרש ואני אהיה אדון לנשק].
    ראשונה עשתה את זה איימי,היא הצליחה במהירות רבה לעשות את זה,על השלוש נסיונות הראשונים,לי זה לקח גם כמה פעמים לעשות את זה,נפצעתי מידי השמאלית,יוקיו הצליח על הניסיון הראשון לטפס למעלה,אחרי רבע שעה היינו על פסגת ההר,ראינו בית קטן,האורות לא דלקו,אך עשן יצא מהארובה,היה משהו מוזר בבית הזה.
    *לא,אני לא רואה סול איטר.
    "קדימה,בואו נלך לשם." אמרתי לחברי הצוות שלי והלכנו לתוך הבית.ראינו שם איש יושב ומסתכל על נר שיושב על שולחן קטן.ליד האיש הייתה חרב שהנדן שלה היה כחול."מה אתם עושים כאן?" האיש שאל אותנו "אני לא עשיתי לאף אחד כלום."
    NYO HO HO BITCH

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •