Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 225
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה:
    אתם שינובי שהרגע סיימתם את הלימודים כסטודנטים באקדמייה ומחלקים אותכם לקבוצות.
    לפניכם עומד המורה שעבר איתכם את כל שנות הלימוד באקדמייה ועזר לכם לעבור אותה והוא, איקרו קינומוטו.
    הוא מסביר לכם על המשמעות של השינובי ועל עולם השינובי וכולי' ואחר-כך עובר להקראת שמות וחלוקה לקבוצות.
    "קבוצה מס' 7-איטאצ'י אוצ'יהא, אוסאי טאוקומי, שוקו אוצ'יהא." מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
    "קבוצה מס' 8-ריי יאמאנקה, אל אקימיצ'י, היקארו היוגה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
    "קבוצה מס' 9-נארו נארה, קימיקו לי, לי אבורמה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 10.
    "קבוצה מס' 10-בארי אוצ'יהא, אוביטו ריו, לין איצ'יגו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
    "קבוצה מס' 11-יוקיו ראיצודן, מיקו קינומוטו, רין אינוזוקה" מסיים ואז עובר לקבוצה מס' 12.
    "קבוצה מס' 12-קאיטו ג'ונקינה, איצ'ירו ושינו הארונו" מסיים ועובר להקראת המורים שיהיו אחראיים לתלמידים.
    -----------------------------
    "קבוצה מס' 7-אי שינו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
    "קבוצה מס' 8-סאקורה מיקו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
    "קבוצה מס' 9-רין" מסיים ועובר לקבוצה מס' 10
    "קבוצה מס' 10-שינו אינוזוקה" אמר וסיים את ההקראה.
    אתם שמים לב שליידכם בשולחן מונח מגן ראש עם הסימן של קונוהא וזה מראה שמעכשיו אתם גנינים.
    אתם סיימתם את מעשיכם באקדמייה ויצאתם ממנה אל ביתכם.
    מה תעשו מכאן?
    "אני מקווה שהשותפים שלי טובים." אומר ואלך מחוץ לאקדמיה כדי לפגוש את חבריי לצוות,מיקו ורין, ואת המורה שלנו.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    קאיטו-
    "אני שמח מאוד שהסכמת להצעתי!" אמר לך המוכר בשמחה.
    "קוראים לי אירוקה" הציג את עצמו בפניך.
    הוא הסביר לך על ההיסטוריה של המקום ומה המוכר אמור לעשות בשביל שהקונים יהיו מרוצים וכולי'.
    וחזר למה ששאלת "מה שלבינתיים אתה צריך לעשות זה......." הוא אמר והוביל אותך למטבח.
    הסתכלת ראית דיי הרבה סכינים, המון קערות מלא דברים של טבחים אך הוא מיקד את האצבע לו בדבר אחד.
    "תשטוף כלים!" הוא אמר במהירות ורץ מחוץ למטבח עם צחוק של ילד בן 5.

יוקיו-
    אתה יוצא מן האקדמייה בכדיי לחפש את שתיי חברות הקבוצה הנוספות שלך בצוות 11.
    אתה מוצא את רין אינוזוקה עם הכלבה שלה עושה מדיטציה.
    אזעקת צ'קלקה:רין אינוזוקה- ילדה בת 12, בעלת שיער שחור שמגיע עד אמצע הגב, עונדת את מגן המצח במותן, עיניים ירוקות, פסים אדומים בלחיים.
    לכלבה שלה קוראים אמרו. סוף צ'קלקה~
    ליידה אתה רואה את מיקו קינומוטו.
    צ'קלקה-בעלת שיער בצבע חום אסוף בקוקו, חמודה מאוד, עיניים ירוקות, עונדת את מגן המצח על היד.
    אתה רואה את מיקו מתאמנת על הקיר בטכניקות טאיג'וטסו.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-15-2012 בשעה 10:16 PM

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    קאיטו-
    "אני שמח מאוד שהסכמת להצעתי!" אמר לך המוכר בשמחה.
    "קוראים לי אירוקה" הציג את עצמו בפניך.
    הוא הסביר לך על ההיסטוריה של המקום ומה המוכר אמור לעשות בשביל שהקונים יהיו מרוצים וכולי'.
    וחזר למה ששאלת "מה שלבינתיים אתה צריך לעשות זה......." הוא אמר והוביל אותך למטבח.
    הסתכלת ראית דיי הרבה סכינים, המון קערות מלא דברים של טבחים אך הוא מיקד את האצבע לו בדבר אחד.
    "תשטוף כלים!" הוא אמר במהירות ורץ מחוץ למטבח עם צחוק של ילד בן 5.
    'או נו באמת!!!' אחשוב לעצמי בעצבים ואז אמלמל "למה אני חייב להיות כל כך טיפש?!" ואז אסתכל על הכלים "נו באמת?!למה כלים?!" אומר בעצבים ואתחיל לשטוף את הצלחות 'טוב נו זו עדיין עבודה!' אחשוב לעצמי על חצי הכוס המלאה. לאחר שהמשמרת שלי תסתיים אלך את ביתי להעביר את הלילה בשינה ולמחרת אלך להפגש עם חברי לקבוצה מספר 12!
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    יוקיו-
    אתה יוצא מן האקדמייה בכדיי לחפש את שתיי חברות הקבוצה הנוספות שלך בצוות 11.
    אתה מוצא את רין אינוזוקה עם הכלבה שלה עושה מדיטציה.
    אזעקת צ'קלקה:רין אינוזוקה- ילדה בת 12, בעלת שיער שחור שמגיע עד אמצע הגב, עונדת את מגן המצח במותן, עיניים ירוקות, פסים אדומים בלחיים.
    לכלבה שלה קוראים אמרו. סוף צ'קלקה~
    ליידה אתה רואה את מיקו קינומוטו.
    צ'קלקה-בעלת שיער בצבע חום אסוף בקוקו, חמודה מאוד, עיניים ירוקות, עונדת את מגן המצח על היד.
    אתה רואה את מיקו מתאמנת על הקיר בטכניקות טאיג'וטסו.
    "היי,אתן בטח מיקו ורין, נכון?" אומר למיקו ורין "אני יוקיו ראיצודן,חבר הצוות השלישי שלכן,ראיתן את מי שאמור ללמד אותנו?"
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    קאיטו-
    אתה משכנע את עצמך שזה עבודה רצינית בעלת שכר ומתחיל לשטוף ת'כלים אחר-כך אתה מסיים את העבודה והולך לביתך אתה רואה מעטפה עם סכום של 100 יין מבלי שאתה יודע מי שלח לך אותו.
    אתה נכנס למיטה ונרדם, שמש זורחת ומאירה את חדרך אתה מתעורר ומקבל מכתב מהאטאקה מינאטו להגיע לרחוב בלהבלה לייד הנהר למפגש היכרות.

יוקיו-
    רין שומעת אותך ואומרת לך "הוא עוד מעט יגיע" לבינתיים מיקו לא מתייחסת אליך וממשיכה להתאמן בטכניקות הטאיג'וטסו.
    אתם מחכים שעה, שעתיים ולפתע אתה רואה דמות מתקדמת במהירות רבה ועוצרת ממש מול הפנים שלך.
    "שלום ילדים" הוא אומר לכם, " אני סארוטובי מיקואו " הוא מציג את עצמו בפניכם אתם קבוצת השינובי הצעירים שאני מנהיג.
    צ'קלקה-סארוטובי מיקואו הוא בן אדם צעיר בן 23 ג'ונין, בעל בנדנה בראשו עם מגן המצח עם סימן של קונוהא
    הוא תמיד נוהג לומר שנינג'ה טובה היא נינג'ה אסטרטגית בצורה שבלתי אפשרי להבחין בה.
    "לפני שנתחיל את הפעילות שלנו בתור צוות, מישהו רוצה לספר לנו קצת על עצמו?" הוא שואל אותכם.
    רין אינוזוקה מרימה יד ואמרת " אני רין אינוזוקה ואני רוצה להיות נינג'ה חזקה מספיק בכדיי להביס את כל האנשים הרעים שיירצו לפגוע באדם בכפר העלה." היא אומרת בהחלטיות.
    ופתאום התחילה גם מיקו לדבר "אני מיקו קינומוטו, אני שולטת בטכניקה מיוחדת שפותחה במשפחה שלנו, ג'וטסו אקדח.
    אני אוהבת מאוד לשחק בפריזבי וזהו." סיימה את דבריה.

הנה משפט משלי...

6. NYO HO HO
    יוקיו-
    רין שומעת אותך ואומרת לך "הוא עוד מעט יגיע" לבינתיים מיקו לא מתייחסת אליך וממשיכה להתאמן בטכניקות הטאיג'וטסו.
    אתם מחכים שעה, שעתיים ולפתע אתה רואה דמות מתקדמת במהירות רבה ועוצרת ממש מול הפנים שלך.
    "שלום ילדים" הוא אומר לכם, " אני סארוטובי מיקואו " הוא מציג את עצמו בפניכם אתם קבוצת השינובי הצעירים שאני מנהיג.
    צ'קלקה-סארוטובי מיקואו הוא בן אדם צעיר בן 23 ג'ונין, בעל בנדנה בראשו עם מגן המצח עם סימן של קונוהא
    הוא תמיד נוהג לומר שנינג'ה טובה היא נינג'ה אסטרטגית בצורה שבלתי אפשרי להבחין בה.
    "לפני שנתחיל את הפעילות שלנו בתור צוות, מישהו רוצה לספר לנו קצת על עצמו?" הוא שואל אותכם.
    רין אינוזוקה מרימה יד ואמרת " אני רין אינוזוקה ואני רוצה להיות נינג'ה חזקה מספיק בכדיי להביס את כל האנשים הרעים שיירצו לפגוע באדם בכפר העלה." היא אומרת בהחלטיות.
    ופתאום התחילה גם מיקו לדבר "אני מיקו קינומוטו, אני שולטת בטכניקה מיוחדת שפותחה במשפחה שלנו, ג'וטסו אקדח.
    אני אוהבת מאוד לשחק בפריזבי וזהו." סיימה את דבריה.
    "טוב,אני יוקיו ראיצודן.נולדתי בכפר הברק אבל עברתי לכפר העלה.אני מקווה ללמוד טכניקות ברק כי כפר הברק זה המקום שנולדתי בו.וזהו." אומר לשלושת חברי הצוות שלי.
    NYO HO HO BITCH

7. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    מאי-
    אוסאי מתחיל את המשפט שלו לשאלה שלך ובדיוק באמצע המשפט איטאצ'י מופיע לפניכם, "אתם לא צריכים לחפש כבר" איטאצ'י אמר.
    אוסאי הגיח טיפה אחורה מההלם שקיבל, ' בכזאת מהירות עצומה?, זה לא אפשרי! ' חשב לעצמו אוסאי ונראה בהלם מול איטאצ'י.
    את מסתכלת על איטאצ'י ושמה לב שאיטאצ'י הוא עם השארינגן פעיל ואיתו 2 עיגולים בעיניו.
    לפתע שקט השתרר לפניכם ורוח קלה עברה על פניכם, איטאצ'י ואוסאי מביטים זה בזה כאילו היו יריבים שנים.
    "השארינגן, כוח חזק מדיי לילד קטן כמוך אתה לא חושב?" אוסאי פנה אל איטאצ'י.
    איטאצ'י שתק ונעלם אל רחוב בלהבלהבלה שזה לייד הנהר.
    "המפ.." אוסאי נעלם גם הוא לכיוון רחוב בלהבלהבלה ונשארת לבדך לבינתיים.

[/COLOR]
    ''אה, היי. אתה איטאצ'י, נכון?" אשאל בתמיהה, ואביט בעיני השארינגן שלו.
    "אממ.. אתם מכירים במקרה?" אשאל את אוסאי ואיטאצ'י.
    " טוב, אני מניחה שגם אני אצטרך ללכת לרחוב בלהבלהלבלה," אומר ואפלוט אנחה,
    ואתחיל ללכת לכיוון רחוב בלהבלהבלה שליד הנהר.
    כשהגיע, אחפש את הסנסיי שלנו ואת אוסאי ואיטאצ'י.

~~
    הרחוב בלהבלהבלה הזה מאוד מעניין XD

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    קאיטו-
    אתה משכנע את עצמך שזה עבודה רצינית בעלת שכר ומתחיל לשטוף ת'כלים אחר-כך אתה מסיים את העבודה והולך לביתך אתה רואה מעטפה עם סכום של 100 יין מבלי שאתה יודע מי שלח לך אותו.
    אתה נכנס למיטה ונרדם, שמש זורחת ומאירה את חדרך אתה מתעורר ומקבל מכתב מהאטאקה מינאטו להגיע לרחוב בלהבלה לייד הנהר למפגש היכרות.

'סוף סוף אני עומד לפגוש את חברי לקבוצה ואת המורה שלי!' אחשוב לעצמי בהתרגשות ואכניס את הכסף שקיבלתי לתוך הארנק שבכיסי ואתארגן ליציאה. 'אני מוכן לזה!' אחשוב לעצמי בביטחון ואצא לכיוון רחוב בלהבלה לייד הנער למפגש ההכרות המסקרן של הקבוצה שלי
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    יוקיו-
    "אוקיי, נהניתי מאוד להיפגש איתכם" אמר מיקואו סנסיי.
    "מחר!" הוא הדגיש, "מחר תהיה המשימה הראשונה שלנו" הוא אמר ואז נעלם במהירות.
    אתה רואה את מיקו ורין הולכות להן לדרכים שונות ורק אתה נשארת לבד.

מאי-
    מעניין גם חבר שלי חושב ככה בנוגע לרחוב XD
    ~~~~~~~~~~~~
    את שואלת אותם שאלות אך הם לא עונים לך ועוסקים בלהביט זה בעיני זה.
    את מתקדמת לרחוב בלהבלהבלה (XD) ושם את רואה את איטאצ'י, אוסאי והמורה שינו מדברים.
    "טוב שהגעת" אמר לך המורה שינו והסתכל עלייך, "שבי ותאמרי לנו מה שמך ומה הן התחביבים שלך ומה תרצי להיות בעתיד.." הוא אומר לך ומחכים לתשובתך.

קאיטו-
    אתה הולך בדרך ושומע ציפורים מצייצות, מכירות רגילות בעיר.
    אתה מגיע אל רחוב בלהבלה הזה(מחרפן אותי להגיד אתזה כבר XD) ושם אתה מוצא את זוג התאומים הארונו ואת המורה שלך טירונו קאקוזו "טוב שהספקת להגיע.." המורה אומר לך.
    "בוא ותציג את עצמך בפנינו, שמך, מה תרצה להיות בעתיד, תחביבים וכולי'" הוא אומר לך ומחכה לתשובתך.

הנה משפט משלי...

10. משתמש מנוסה
    קאיטו-
    אתה הולך בדרך ושומע ציפורים מצייצות, מכירות רגילות בעיר.
    אתה מגיע אל רחוב בלהבלה הזה(מחרפן אותי להגיד אתזה כבר XD) ושם אתה מוצא את זוג התאומים הארונו ואת המורה שלך טירונו קאקוזו "טוב שהספקת להגיע.." המורה אומר לך.
    "בוא ותציג את עצמך בפנינו, שמך, מה תרצה להיות בעתיד, תחביבים וכולי'" הוא אומר לך ומחכה לתשובתך.
    "אוקיי אז שמי הוא קאיטו ג'ונקינה!" אציג את עצמי עם חיוך "אני רוצה להיות מורה בדיוק כמוך טירונו קאקזו ותחביבי הם לאכול ראמן!" אומר להם עם חיוך רחב "טוב אז מה אנחנו עומדים לעשות עכשיו?" אשאלת את המורה בסקרנות
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ריי-
    כולכם הולכים אל המורה שלכם סאקורה מיקו.
    בדרך אתה אומר להם שאתה לא חלש בדיוק כמו שהם חושבים.
    "אל תדאג, אני לא חושבת ככה" אומרת לך היקארו ומסמיקה.
    "בעצם אני חושבת שאף-אחד לא חלש ולא צריך אף-פעם לזלזל ביריב שלך" היא אומרת לך ולאל.
    אתם ממשיכים את הדרך ומגיעים לבייתה סאקורה אומרת לכם להיכנס.
    מה תעשה?
    אני אכנס ואוריד את הנעליים בכניסה.
    אני אתיישב יחד עם חברי לקבוצה ואשב בצורה מכובדת.
    אני אשב בשקט ואחכה עד שהמורה החדשה תתחיל איתנו שיחה.

12. NYO HO HO
    יוקיו-
    "אוקיי, נהניתי מאוד להיפגש איתכם" אמר מיקואו סנסיי.
    "מחר!" הוא הדגיש, "מחר תהיה המשימה הראשונה שלנו" הוא אמר ואז נעלם במהירות.
    אתה רואה את מיקו ורין הולכות להן לדרכים שונות ורק אתה נשארת לבד.
    "טוב,כדאי שאלך הביתה כדי להתכונן למשימה מחר." אומר לעצמי ואלך הביתה.
    NYO HO HO BITCH

13. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX

מאי-
    מעניין גם חבר שלי חושב ככה בנוגע לרחוב XD
    ~~~~~~~~~~~~
    את שואלת אותם שאלות אך הם לא עונים לך ועוסקים בלהביט זה בעיני זה.
    את מתקדמת לרחוב בלהבלהבלה (XD) ושם את רואה את איטאצ'י, אוסאי והמורה שינו מדברים.
    "טוב שהגעת" אמר לך המורה שינו והסתכל עלייך, "שבי ותאמרי לנו מה שמך ומה הן התחביבים שלך ומה תרצי להיות בעתיד.." הוא אומר לך ומחכים לתשובתך.

וואלה? XD
    ויונתן מבקש שתתחבר לסקייפ 3:
    שינו זה ההוא עם החרקים? ;;; אני שונאת חרקים TT^TT
    ~~~~~~~~~~
    " קוראים לי שוקו הוצ'יהא, אני אוהבת בעלי חיים ולחימה, שונאת חרקים, ובעתיד אני רוצה להיות..
    ג'ונין, או חברה באקטסוקי, או אולי הוקאגה. מה שיצא," אומר בחיוך למורה שלנו.
    " אמ.. את המשימה הראשונה שלנו נעשה היום? ותזכיר לי איך קוראים לך?" אשאל את המורה
    במבוכה.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    קאיטו-
    "הייייי, תודה" אמר טירונו סנסיי לגבי המשפט האחרון שאמרת והתחיל להסמיק.
    "עכשיו נשמע את שאר חבריך לקבוצה מה הם אוהבים." הוא אמר והצביע על איצ'ירו.
    "אני אוהב..." אמר והתלבט עם עצמו, "אני אוהב גלידה" הוא אמר אחרי זה בהחלטיות.
    "גם אני אוהב גלידה!" אחיו שינו נדחף, "אני אוהב כדורגל" שוב איצ'ירו אמר,"גם אני אוהב כדרוגל" שוב שינו נדחף.
    הם עשו סיסמא מוזרה כזאת של תאומים, 'יש לי הרבה עבודה, הם עדיין ילדים' חשב לעצמו טירונו, 'אבל הוא דיי שונה' חשב והעיף מבט לכיוונך. "טוב אוקיי אמר, בצהריים תהיה המשימה הראשונה שלנו" הוא הכריז לכם.
    "ניפגש כאן בשעה 5" הוא אמר ונעלם במהירות. "אוקיי" אמרו צמד התאומים והלכו לבייתם.

ריי-
    אתה מוריד נעליים ומתיישב, המורה סאקורה מציעה לך תה.
    "אני רוצה לדעת עליכם אם זה בסדר" היא אומרת דיי בהססנות.
    "שכל אחד ייספר על עצמו ועל מה שיירצה להיות בעתיד" היא מבקשת והולכת למטבח להכין תה לאָל והיקארו(אם תרצה אז גם לך).
    היא חוזרת עם הכוסות ואומרת " אני אתחיל ראשונה, אני סאקורה מיקו ואני הייתי ילדה מאוד ביישנית בעברי אהבתי נורא לשחק גולף, ולהתאמן עם אחי" היא אומרת בחיוך.
    "אחיך חזק?, הוא יוכל ללמד אותי תרגילים חדשים?" אל אמר במרץ והתחיל לתת אגרופים באוויר.
    "אחי, זה עבר מסובך שלא נדון בו כעת.." סאקורה סנסיי אומרת דיי בעצב.
    "ומה איתך?" היא אומרת ומצביעה לכיוונך.

יוקיו-
    אתה מתקדם אל עבר בייתך ומגיע לידית אתה לשנייה לא פותח את הדלת ואתה מתחיל לשמוע דיבורים מבפנים וכלים נשברים.
    "חשבתם שהראיקאגה הרביעי שכח את החובות שאתם חייבים לו?" הוא אמר להוריך בנימה עצבנית.
    "יש לכם שבוע שלם להחזיר את כול החוב כי אם לא.., אתם תסבלו בפעם הבאה שנגיע לכאן." הוא אמר והרגיש שמישהו מאחורי הדלת " קדימה זזים מפה" הוא אמר לשותף שלו ושניהם במהרה נעלמו.

מאי-
    יש לו את אותו שם XD
    ~~~~~~~~
    "הרבה שאלות לילדה קטנה כמוך" הוא אומר ומחייך לעברך.
    "דבר ראשון את המשימה הראשונה שלנו נבצע היום בשעה 5 בערב." הוא השיב לשאלתך הראשונה.
    "שמי הוא שינו אי." הוא אמר והגעתם בסבב לאיטאצ'י אוצ'יהא.
    "שמי הוא איטאצ'י אוצ'יהא" הוא אומר בקרירות, "אין לי תחביבים, אבל מה שארצה לעשות כשאהיה גדול הוא לעשות שלום בעולם השינובי שבו אנו חיים." הוא מסיים ואז המורה שינו אומר "נהניתי להיפגש איתכם נתראה במשימה הראשונה שלנו בשעה 5." אמר ונעלם.

הנה משפט משלי...

15. משתמש מנוסה
    קאיטו-
    "הייייי, תודה" אמר טירונו סנסיי לגבי המשפט האחרון שאמרת והתחיל להסמיק.
    "עכשיו נשמע את שאר חבריך לקבוצה מה הם אוהבים." הוא אמר והצביע על איצ'ירו.
    "אני אוהב..." אמר והתלבט עם עצמו, "אני אוהב גלידה" הוא אמר אחרי זה בהחלטיות.
    "גם אני אוהב גלידה!" אחיו שינו נדחף, "אני אוהב כדורגל" שוב איצ'ירו אמר,"גם אני אוהב כדרוגל" שוב שינו נדחף.
    הם עשו סיסמא מוזרה כזאת של תאומים, 'יש לי הרבה עבודה, הם עדיין ילדים' חשב לעצמו טירונו, 'אבל הוא דיי שונה' חשב והעיף מבט לכיוונך. "טוב אוקיי אמר, בצהריים תהיה המשימה הראשונה שלנו" הוא הכריז לכם.
    "ניפגש כאן בשעה 5" הוא אמר ונעלם במהירות. "אוקיי" אמרו צמד התאומים והלכו לבייתם.
    'מה עובר על שני התאומים האלה?' אחשוב לעצמי בסקרנות 'טוב נו הם בסך הכל מנסים להנות מהחיים' האלה תשובה בראשי וירוץ לכיוון חנות הראמן "הגעתי לעבודה!" אומר ואתחיל את העבודה שלי עד השעה 5 ואז אחזור לרחוב הנמצא ליד האגם כדי לקבל את המשימה הראשונה שלי עם הקבוצה החדשה שלי!
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •