Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 15 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 225
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוקיו-
    אתה מתקדם אל עבר בייתך ומגיע לידית אתה לשנייה לא פותח את הדלת ואתה מתחיל לשמוע דיבורים מבפנים וכלים נשברים.
    "חשבתם שהראיקאגה הרביעי שכח את החובות שאתם חייבים לו?" הוא אמר להוריך בנימה עצבנית.
    "יש לכם שבוע שלם להחזיר את כול החוב כי אם לא.., אתם תסבלו בפעם הבאה שנגיע לכאן." הוא אמר והרגיש שמישהו מאחורי הדלת " קדימה זזים מפה" הוא אמר לשותף שלו ושניהם במהרה נעלמו.
    "אמא,אבא! מה קרה פה?" אפתח את הדלת ואשאל את הוריי בבהלה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    ריי-
    אתה מוריד נעליים ומתיישב, המורה סאקורה מציעה לך תה.
    "אני רוצה לדעת עליכם אם זה בסדר" היא אומרת דיי בהססנות.
    "שכל אחד ייספר על עצמו ועל מה שיירצה להיות בעתיד" היא מבקשת והולכת למטבח להכין תה לאָל והיקארו(אם תרצה אז גם לך).
    היא חוזרת עם הכוסות ואומרת " אני אתחיל ראשונה, אני סאקורה מיקו ואני הייתי ילדה מאוד ביישנית בעברי אהבתי נורא לשחק גולף, ולהתאמן עם אחי" היא אומרת בחיוך.
    "אחיך חזק?, הוא יוכל ללמד אותי תרגילים חדשים?" אל אמר במרץ והתחיל לתת אגרופים באוויר.
    "אחי, זה עבר מסובך שלא נדון בו כעת.." סאקורה סנסיי אומרת דיי בעצב.
    "ומה איתך?" היא אומרת ומצביעה לכיוונך.
    "אה.. קוראים לי ריקאגו יאמאנאקה" אני אומר ותחילה קצת מגמגם.
    "אבל בדרך כלל קוראים לי בקיצור ריי" אני מוסיף בחיוך.
    אני לוגם לגימה קלה מהתה וממשיך.
    "אני יודע שזה ברור לפי שמי אבל אני שייך לשבט היאמאנאקה" אני אומר.
    "אני יודע להשתמש בסיסית בטכניקות של השבט אבל אני עדיין צריך לעבוד על זה" אני אומר בחיוך.
    "החלום שלי הוא להיות ג'ונין חזק וללמד קבוצה של גנינים משלי" אני מוסיף.

3. Surgeon of Death
    התחלה:
    אתם שינובי שהרגע סיימתם את הלימודים כסטודנטים באקדמייה ומחלקים אותכם לקבוצות.
    לפניכם עומד המורה שעבר איתכם את כל שנות הלימוד באקדמייה ועזר לכם לעבור אותה והוא, איקרו קינומוטו.
    הוא מסביר לכם על המשמעות של השינובי ועל עולם השינובי וכולי' ואחר-כך עובר להקראת שמות וחלוקה לקבוצות.
    "קבוצה מס' 7-איטאצ'י אוצ'יהא, אוסאי טאוקומי, שוקו אוצ'יהא." מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
    "קבוצה מס' 8-ריי יאמאנקה, אל אקימיצ'י, היקארו היוגה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
    "קבוצה מס' 9-נארו נארה, אקירה בלאק, לי אבורמה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 10.
    "קבוצה מס' 10-בארי אוצ'יהא, אוביטו ריו, לין איצ'יגו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
    "קבוצה מס' 11-יוקיו ראיצודן, מיקו קינומוטו, רין אינוזוקה" מסיים ואז עובר לקבוצה מס' 12.
    "קבוצה מס' 12-קאיטו ג'ונקינה, איצ'ירו ושינו הארונו" מסיים ועובר להקראת המורים שיהיו אחראיים לתלמידים.
    -----------------------------
    "קבוצה מס' 7-אי שינו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
    "קבוצה מס' 8-סאקורה מיקו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
    "קבוצה מס' 9-רין" מסיים ועובר לקבוצה מס' 10
    "קבוצה מס' 10-שינו אינוזוקה" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
    "קבוצה מס' 11-סארוטובי מיקואו" אמר ועבר לקבוצה מס' 12
    "קבוצה מס' 12-טירונו קאקוזו" אמר וסיים את ההקראה.

אתם שמים לב שליידכם בשולחן מונח מגן ראש עם הסימן של קונוהא וזה מראה שמעכשיו אתם גנינים.
    אתם סיימתם את מעשיכם באקדמייה ויצאתם ממנה אל ביתכם.
    מה תעשו מכאן?
    "אני לא מאמין שאני כבר ג'נין!" אומר ואעלה זכרונות מהאקדמיה,תוך כדי שאני קושר סביב ראשי את מגן הראש של קונוהא 'אני בקבוצה 9 עם לי אבורמה ונארו נארה,איזה מין שם זה נארו נארה לעזאזל?' אחשוב ואשאל את עצמי,בחיפוש אחר המורה רין ולי אבורמה ונארו נארה,למרות שאני לא יודע איך הם נראים בכלל ולמה לצפות.

4. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    [COLOR="DeepSkyBlue"]

מאי-
    יש לו את אותו שם XD
    ~~~~~~~~
    "הרבה שאלות לילדה קטנה כמוך" הוא אומר ומחייך לעברך.
    "דבר ראשון את המשימה הראשונה שלנו נבצע היום בשעה 5 בערב." הוא השיב לשאלתך הראשונה.
    "שמי הוא שינו אי." הוא אמר והגעתם בסבב לאיטאצ'י אוצ'יהא.
    "שמי הוא איטאצ'י אוצ'יהא" הוא אומר בקרירות, "אין לי תחביבים, אבל מה שארצה לעשות כשאהיה גדול הוא לעשות שלום בעולם השינובי שבו אנו חיים." הוא מסיים ואז המורה שינו אומר "נהניתי להיפגש איתכם נתראה במשימה הראשונה שלנו בשעה 5." אמר ונעלם.
    "אתה נורא קריר. >.>" אומר לאיטאצ'י.
    " יופי, היום נתחיל את המשימה הראשונה שלנו~ D:" אומר בשמחה ואחייך.
    " להתראות!" אומר ואלך לכיוון ביתי. ''חזרתי, אמא, אבא!" אומר להוריי ואלך לחדרי לראות
    מה השעה.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    קאיטו -
    חזרת למקום המפגש שלכם ושם אתה פוגש את טירונו סנסיי ותאומי הארונו.
    טירונו סנסיי מראה פרצוף רציני והוא מתחיל לספר לכם למה המשימות נועדו וכולי'
    הוא גם אמר בברצינות רבה שכל משימה היא לא צחוק ושצריך להתייחס אליה ברצינות רבה מאוד.
    "אתה סתם מגזים.." תאומי הארונו אמרו ביחד, "משימה זה דבר שצריך לעבור אותו במהירות וזהו" הם הוסיפו.
    "לא!" צעק טירונו סנסיי, "זלזול אחד לא במקום ביריבך.." הוא עצר לרגע ושקט השתרר "ואתה תמצא את סופך!" הוא אמר בנימה רצינית וכועסת.
    "טוב" אמר וחזר לחייך, הגיע הזמן לצאת למשימה.
    "זו משימה סוג C, לקחת מגילה בעלת סוד גדול של הכפר שנאבדה ביער שסביב הכפר לשינובי ולהחזיר אותה להוקאגה." הוא אמר. "קדימה!" הוא הוסיף והתחיל לקפוץ על עצים וגגות אל עבר היער.
    מה תעשה?

מאסטר ליאון -
    אתה נכנס לבייתך בשמחה ומספר להוריך שאתה סוף כל סוף התקבלת להיות גנין ועברת את הלימודים המפרכים באקדמייה של השינובים הצעירים.
    אמא ואבא שלך מברכים אותך על כך שהצלחת לסיים את הלימודים ואבא שלך מגיע למולך לוקח את מגן המצח שלך ושם על מצחך מרוב גאווה בך, אתה מקבל פתק שבו כתוב שהקבוצה שלך מארגנת מפגש חברתי ברחוב בלהבלה בשעה 4 אחר-הצהריים.
    מה תעשה?

יוקיו -
    אתה נכנס בבהלה אל ביתך ורואה את אמא שלך יושבת על הריצפה ואבא שלך עוזר לה לקום.
    מסביב כל הבית הפוך, כלים שבורים, כסאות על הריצפה, שוריקנים בקירות.
    הוריך חושבים שאתה לא שמעת את המתרחש בתוך הבית ומנסים להמציא סיפור כלשהו בכדיי שלא תדע מה שקרה. ואומרים לך שזה כלום.
    מה תעשה?

ריי -
    אתה מסביר למורה שלך ולשאר החברים שחלומך הוא להיות ג'ונין ולהיות סנסיי לקבוצת תלמידים.
    סאקורה סנסיי מעודדת אותך ומאחלת לך שתצליח להגשים את החלום שלך.
    הגעתם בסבב לאל אקימיצ'י, אל אקימיצ'י מתחיל ומציג את עצמו לפניכם ואומר שחלומו הוא לעשות שלום בעולם מיכיוון שהוא עבר ילדות לא קלה והחלום שלו הוא שילדות כזאת לא תתקיים אצל ילדים אחרים בכפר העלה.
    הוא סיפר גם שהוא אינו שולט במידה מספקת בטכניקות השבט ושהוריו דיי מבואסים עליו אבל אחיו הגדול הוא ההפך הגמור כולם מעריצים אותו הוא התחיל דיי להוריד חיוך מהפנים.
    הוא אמר שיום אחד הוא יירצה להיות יותר טוב מאח שלו ושכולם יתנו בו קצת תקווה.
    המורה מעודדת אותו ואומרת לו שבעיניה הוא נראה חזק מאוד.
    הגעתם בסבב להיקארו והיא אומרת שהיא לא כל-כך רוצה להיפתח לפני המורה ולפניכם והתחילה להסמיק נורא.
    המורה שלך מכריזה לכם שמחר תהיה המשימה הראשונה שלכם בדיוק בבוקר בשעה 8.

Sniper -
    הוא שינה את שמו לטאיג'ורו D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתהלך שמח ומתרגש ברחוב הכפר בחיפוש אחר המורה שלך ושני חבריך לקבוצה.
    לפתע מופיע לפניך חתול בעל רטייה מביא לך פתק ונעלם.
    בפתק כתוב: "חברי צוות 9 היקרים, היום אנו נארגן מפגש קבוצתי בכדיי להכיר אחד את השני, נא להגיע לרחוב בלהבלה בשעה 4 אחר הצהריים. המורה שלכם, רין." פתאום הפתק גם נעלם ואתה מודע למפגש בשעה 4.
    מה תעשה?

מאי -
    מאי כדאי שתתחילי לנסות להעיר את השארינגן כי זה לא יבוא לך סתם פתאום D:
    ~~~~~~~~~
    איטאצ'י מסתכל עלייך במבט קריר ואת מקבלת רעד משונה בגוף.
    כולם נעלמו להם, ואת הלכת לביתך.
    אבא ואמא שלך שאלו אותך איך היה במפגש ואת ענית להם שהיה בסדר.
    את מסתכלת על השעון ורואה שהשעה עכשיו 4:30.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-17-2012 בשעה 07:50 PM

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מאסטר ליאון -
    אתה נכנס לבייתך בשמחה ומספר להוריך שאתה סוף כל סוף התקבלת להיות גנין ועברת את הלימודים המפרכים באקדמייה של השינובים הצעירים.
    אמא ואבא שלך מברכים אותך על כך שהצלחת לסיים את הלימודים ואבא שלך מגיע למולך לוקח את מגן המצח שלך ושם על מצחך מרוב גאווה בך, אתה מקבל פתק שבו כתוב שהקבוצה שלך מארגנת מפגש חברתי ברחוב בלהבלה בשעה 4 אחר-הצהריים.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אומר "בלהבלהלהלהבלהבלבלהבלהלבלה, מעניין" ואז אבדוק מה השעה כדי לדעת עוד כמה זמן אצטרך לצאת למשימה. ואז אחשוב "יש רחוב בלהבלהלה?".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. משתמש מנוסה
    ריי -
    אתה מסביר למורה שלך ולשאר החברים שחלומך הוא להיות ג'ונין ולהיות סנסיי לקבוצת תלמידים.
    סאקורה סנסיי מעודדת אותך ומאחלת לך שתצליח להגשים את החלום שלך.
    הגעתם בסבב לאל אקימיצ'י, אל אקימיצ'י מתחיל ומציג את עצמו לפניכם ואומר שחלומו הוא לעשות שלום בעולם מיכיוון שהוא עבר ילדות לא קלה והחלום שלו הוא שילדות כזאת לא תתקיים אצל ילדים אחרים בכפר העלה.
    הוא סיפר גם שהוא אינו שולט במידה מספקת בטכניקות השבט ושהוריו דיי מבואסים עליו אבל אחיו הגדול הוא ההפך הגמור כולם מעריצים אותו הוא התחיל דיי להוריד חיוך מהפנים.
    הוא אמר שיום אחד הוא יירצה להיות יותר טוב מאח שלו ושכולם יתנו בו קצת תקווה.
    המורה מעודדת אותו ואומרת לו שבעיניה הוא נראה חזק מאוד.
    הגעתם בסבב להיקארו והיא אומרת שהיא לא כל-כך רוצה להיפתח לפני המורה ולפניכם והתחילה להסמיק נורא.
    המורה שלך מכריזה לכם שמחר תהיה המשימה הראשונה שלכם בדיוק בבוקר בשעה 8.
    לאחר השיחה ושיחת חולין קצרה עם חברי לצוות אני אחזור לביתי.
    אני אספר להורי קצת על המורה החדשה וחברי לצוות ואבלה את שארית היום בבית. (באימונים על טכניקת שינטנשין נו ג'וטסו ומנוחה) אני אלך לישון מוקדם כדי שאהיה ערני במשימה מחר.
    ברגע שאני אקום בבוקר אני אתארגן, אתלבש, אשים את מגן המצח שלי על הצוואר ואצא להיפגש עם הקבוצה שלי בשעה 8 כמו שהמורה אמרה לנו אתמול.

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    קאיטו -
    חזרת למקום המפגש שלכם ושם אתה פוגש את טירונו סנסיי ותאומי הארונו.
    טירונו סנסיי מראה פרצוף רציני והוא מתחיל לספר לכם למה המשימות נועדו וכולי'
    הוא גם אמר בברצינות רבה שכל משימה היא לא צחוק ושצריך להתייחס אליה ברצינות רבה מאוד.
    "אתה סתם מגזים.." תאומי הארונו אמרו ביחד, "משימה זה דבר שצריך לעבור אותו במהירות וזהו" הם הוסיפו.
    "לא!" צעק טירונו סנסיי, "זלזול אחד לא במקום ביריבך.." הוא עצר לרגע ושקט השתרר "ואתה תמצא את סופך!" הוא אמר בנימה רצינית וכועסת.
    "טוב" אמר וחזר לחייך, הגיע הזמן לצאת למשימה.
    "זו משימה סוג C, לקחת מגילה בעלת סוד גדול של הכפר שנאבדה ביער שסביב הכפר לשינובי ולהחזיר אותה להוקאגה." הוא אמר. "קדימה!" הוא הוסיף והתחיל לקפוץ על עצים וגגות אל עבר היער.
    מה תעשה?

'מה יש לתאומים האלה?איך אני נדפקתי איתם בקבוצה' אחשוב לעצמי בעצבים ואז אחזור להתסכל על חצי הכוס המלאה 'המשימה הראשונה שלי!' אחשוב בשמחה ואתחיל לקפץ על הגגות מאחורי טירונו סנסיי ואשתדל להדבק אליו כדי לא להיות קרוב לתאומים הסיאמיים האלה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוקיו -
    אתה נכנס בבהלה אל ביתך ורואה את אמא שלך יושבת על הריצפה ואבא שלך עוזר לה לקום.
    מסביב כל הבית הפוך, כלים שבורים, כסאות על הריצפה, שוריקנים בקירות.
    הוריך חושבים שאתה לא שמעת את המתרחש בתוך הבית ומנסים להמציא סיפור כלשהו בכדיי שלא תדע מה שקרה. ואומרים לך שזה כלום.
    מה תעשה?
    "אני שמעתי את כל מה שהולך!חשבתי שהראיקגה לא ידע שברחנו ממנו?מה נעשה?אני מקווה ששוב לא נעבור כפר.." אומר להוריי בפחד.
    NYO HO HO BITCH

10. bbuuuii
    שם: עידן
    [COLOR="DarkOrchid"]
    [COLOR="DimGray"]

בארי-
    אתה רואה את לין איצ'יגו ואוביטו ריו מחזיקים יד ביד ופונים אליך.
    תיאור לין ואוביטו:לין- בעלת שיער דיי ארוך עם גומייה שמחזיקה את מגן המצח שלה על ראשה(שונה מהמצח)
    אוביטו-בעל שיער שחור קוצני לובש את מגן המצח שלו על היד\כתף.
    "היי, בארי אוצ'יהא" לין פונה אליך בחיוך מתוק בעוד אוביטו מעיף בך מבט בהתנשאות.
    "אוביטו!, אל תהיה מתנשא הוא בקבוצה שלנו ואנחנו צריכים להתחיל לפעול יותר כקבוצה" לין זועפת באוביטו.
    "בארי, שינו סנסיי קבע שניפגש כקבוצה ברחוב בלהבלהבלה בחנות הראמן." היא אומרת לך ואז הולכת וגוררת את אוביטו איתה ליציאה.
    שתי דברים:
    1. אני לא הגבתי כי לא היה לי זמן, זה לא משהו אישי נגד המשחק.. אז סליחה..
    2. בשם משפחה כתבתי אוזוצ׳יהא שזה כם של נארוטו וגם של סאסקה.. אבל בגלל שאני בא משבט אוצ׳יהא אז תשאיר את זה ככה..

״ראמן? אוקיי, אולי גם יצא לנו לקנות מנה או שניים״ אני אומר ומחייך חיוך גדול לעברם. אני הולך לחנות הראמן ומחכה שם לשינו סנסיי..

Spoiler ספוילר

11. Surgeon of Death
    Sniper -
    הוא שינה את שמו לטאיג'ורו D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתהלך שמח ומתרגש ברחוב הכפר בחיפוש אחר המורה שלך ושני חבריך לקבוצה.
    לפתע מופיע לפניך חתול בעל רטייה מביא לך פתק ונעלם.
    בפתק כתוב: "חברי צוות 9 היקרים, היום אנו נארגן מפגש קבוצתי בכדיי להכיר אחד את השני, נא להגיע לרחוב בלהבלה בשעה 4 אחר הצהריים. המורה שלכם, רין." פתאום הפתק גם נעלם ואתה מודע למפגש בשעה 4.
    מה תעשה?
    אשאל אחד מהאזרחים העוברים-שבים "מה השעה?" ולאחר התשובה שלו אלך הביתה לאכול משהו ולאמר להורים שלי "עוד מעט אני נפגש עם המורה והקבוצת גנינים החדשה שלי" אם השעה היא בערך 3:50-אתחיל ללכת לעבר רחוב בלהבלה אם מתחת ל3:50 אשאר בבית לנוח קצת עד השעה

12. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    מאסטר ליאון -
    אתה מגיע לרחוב שבו אתם אמורים להתחיל את המשימה, שם אתה מוצא את הסנסיי שלך ואת לי אבורמה.
    רין מסתכלת בשעון שעל ידה ולפתע חבר הצוות השלישי הגיע והוא אקירה בלאק.
    אתה מסתכל על אקירה ורואה ילד רזה בעל ז'קט אדום, אתה מעיף מבט בעיניו ורואה מראה מוזר בעיניו יש מעין עיגולים כאלה ועיניו סגולות ורודות.
    "טוב שהגעת" רין אומרת לתלמיד, "המפגש הזה היה אמור להיות מפגש קבוצתי אבל אנחנו נצטרך למהר כי משהו קורה באגם שליד הכפר" היא אומרת דיי בלחץ ומסבירה לכם שצריך לבדוק מה קורה שם והמפגש הקבוצתי יידחה למחר.
    "אז קדימה!" היא מזרזת ואתם כבר רואים אותה מקפצת על העצים אל עבר האגם.

ריי -
    אתה קם בבוקר, מתלבש, שם את מגן המצח ויוצא אל הרחוב לעבר מקום המפגש של קבוצתך.
    אתה מגיע למקום המפגש ושם אתה רואה את המורה שלך לבד מסתכלת בשעון שעל ידה, רואה אותך.
    "בוקר טוב ריי-קון" אומרת לך בחיוך ומחכה גם לשאר חבריך לקבוצה.
    השעון מראה לבינתיים שהשעה מתקרבת ל-8:30, "נו איפה הם?" היא מסתכלת בשעונה.
    לאחר 2 דקות היקארו ואל מגיעים "גומנסיי" היקארו מסמיקה ואומרת.
    "יכולנו להגיע מהר יותר אילו אל היה מתעורר בזמן וממהר כמוני, במקום שאצטך ללכת לביתו ולהעיר אותו" היא אמרה ונתנה אגרוף לראש של אל.
    "טוב, קדימה אנחנו בפיגור של זמן המשימה היום היא ללכת להחזיר חיה שנאבדה ביער שסביב הכפר לבעליה." היא אמרה בחיוך ויצאה לדרך היא התחילה לקפץ על העצים אל תוך היער.

קאיטו -
    אתה ממשיכים לקפץ על עצים ביער אתה נצמד אל טירונו סנסיי בכדיי להתרחק מהתאומים אתה מעיף מבט על טירונו סנסיי ולפתע איצ'ירו הארונו מגיע למולך ומעיף בבעיטה קונאי שאמור היה לפגוע בך מיכיוון שלא שמת לב.
    "מה?!" טירונו סנסיי התפלא "כולם עיצרו ותתחבאו מאחורי העצים" מזהיר לכם טירונו סנסיי 'מה קורה כאן?' טירונו סנסיי תוהה.
    'מי זרק את זה?' הוא ממשיך לתהות, " ברלה ברלה צא החוצה" אתם רואים חבורה של שלושה נינג'ות שמחפשים אתכם. "לא תוכלו להתחבא מפנינו" הם אומרים ומתחילים להסתכל לכל עבר.
    'מי הם' תוהה טירונו סנסיי והסתכל על מגן המצח שבמצחם ונדהם לגלות 'זהו מגן המצח של כפר הערפל' מה הם עושים כאן ומה הם מחפשים' טירונו סנסיי תוהה, הוא מסתכל על שינו הארונו ורואה שהוא מפוחד מכל העניין הזה והנשימות שלו התחילו להיות יותר כבדות "מצאנו אתכם" קבוצת הנינג'ות מכפר הערפל אומרים והולכים לכיוונו של שינו הארונו.
    מה תעשה?

יוקיו -
    תשקיע קצת יותר בבקשה ..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מממ..., אתה שמעת" אמר אבא שלך ונאנח, "אוקיי בן חיכיתי ליום הזה שתהפוך סוף סוף לשינובי" הוא אמר והתקדם לעברך לקח את החרב שלך ואמר "הגיע הזמן שתלמד קצת טכניקות מאביך איך להילחם" הוא אומר לך ומוציא אותך לבחוץ.
    הניף את חרבך לעברך והחרב התמלאה צ'אקרת ברק והפכה לברק.
    "אתה רואה את זה זוהי טכניקה בסיסית בכדיי להילחם עם טכניקות הכפר שלך" הוא אומר לך ומראה לך בדיוק איך להוסיף לחרב צ'אקרת ברק ולהפוך אותה לחרב, אתה מנסה ומנסה אך לא מצליח הצ'אקרה שלך קטנה מידיי.
    "בני, תצטרך להבין שהצ'אקרה היא לאו דווקא לכוח פיזי ותצטרך להתרכז ממש בשביל להוסיף צ'אקרה נוספת לחרב שלך" הוא מציע לך אתה מתחיל להתרכז ממש ומצליח! מזל טוב הצלחת להוסיף לחרבך צ'אקרת ברק!
    אחרי שעשית זאת אתה מרגיש ממש עייף ושאימצת את עצמך יותר מידיי.
    "קדימה בן אתה תוכל בוא ותתקוף אותי" הוא אומר ומוציא חרב אחרת אשר הייתה בחדרו.
    מה תעשה?

בארי -
    אתה לא יכול לעשות אוזוצ'יהא אם השבט שלך הוא שבט האוצ'יהא אז גם כך שם המשפחה שלך.
    ותגיב קצת יותר מושקע חבר..
    והתבלבלתי קצת עם השמות השם של המורה שלך הוא ממרו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מגיע לחנות הראמן ושם אתה רואה את לין ואוביטו ביחד אוכלים מאותה קערה ראמן, לפתע המורה שלך ממרו הגיע. תיאור ממרו- בעל שיער צהוב, ז'קט ג'ונין, תחבושות בידיו, בעל משקפיים.
    "שלום" הוא אומר ומחייך לעברכם, "אני הוא ממרו אינוזוקה המורה שלכם" הוא אומר ומגיעה לדלפק שם את ידיו על הדלפק ומזמין גם לך ראמן "העובד החדש שלי לא נמצא דווקא פה עכשיו, אבל אני אכין לכם אותם טריים טריים" אמר לכם אירוקה מוכר הראמן בחנות, "טוב תרצו לספר קצת על עצמכם?" הוא אמר לכם, "אתה משבט האוצ'יהא לא?" הוא אומר ומסתכל על הסימן שבגב החולצה שלך, "מה איתך?, מה שמך ומה תרצה להיות שתגדל?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

Sniper -
    מעכשיו אני קורא לך יונתן D:
    ~~~~~~~~~
    אתה שואל את אחד האזרחים והוא עונה לך שהשעה עכשיו היא 5 לארבע, אתה מתקדם לעבר מקום המפגש שקיבלת מחתול הנינג'ה ושם אתה פוגש את לי אוברמה, נארו טאיג'ורו ואת רין.
    "טוב שהגעת" רין אומרת אליך, "המפגש הזה היה אמור להיות מפגש קבוצתי אבל אנחנו נצטרך למהר כי משהו קורה באגם שליד הכפר" היא אומרת דיי בלחץ ומסבירה לכם שצריך לבדוק מה קורה שם והמפגש הקבוצתי יידחה למחר.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-18-2012 בשעה 06:26 PM

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

13. Surgeon of Death
    Sniper -
    מעכשיו אני קורא לך יונתן D:
    ~~~~~~~~~
    אתה שואל את אחד האזרחים והוא עונה לך שהשעה עכשיו היא 5 לארבע, אתה מתקדם לעבר מקום המפגש שקיבלת מחתול הנינג'ה ושם אתה פוגש את לי אוברמה, נארו טאיג'ורו ואת רין.
    "טוב שהגעת" רין אומרת אליך, "המפגש הזה היה אמור להיות מפגש קבוצתי אבל אנחנו נצטרך למהר כי משהו קורה באגם שליד הכפר" היא אומרת דיי בלחץ ומסבירה לכם שצריך לבדוק מה קורה שם והמפגש הקבוצתי יידחה למחר.
    'נראה לה שאני מפסיד את זה' אחשוב לעצמי ואתחיל לקפוץ גם אני על העצים, אומר "Henge No Jutsu" ואהפוך לקוף,כדי שאם היא תסתכל אחורה היא תראה רק קוף נורמלי שקופץ על העצים.

14. משתמש מנוסה
    ריי -
    אתה קם בבוקר, מתלבש, שם את מגן המצח ויוצא אל הרחוב לעבר מקום המפגש של קבוצתך.
    אתה מגיע למקום המפגש ושם אתה רואה את המורה שלך לבד מסתכלת בשעון שעל ידה, רואה אותך.
    "בוקר טוב ריי-קון" אומרת לך בחיוך ומחכה גם לשאר חבריך לקבוצה.
    השעון מראה לבינתיים שהשעה מתקרבת ל-8:30, "נו איפה הם?" היא מסתכלת בשעונה.
    לאחר 2 דקות היקארו ואל מגיעים "גומנסיי" היקארו מסמיקה ואומרת.
    "יכולנו להגיע מהר יותר אילו אל היה מתעורר בזמן וממהר כמוני, במקום שאצטך ללכת לביתו ולהעיר אותו" היא אמרה ונתנה אגרוף לראש של אל.
    "טוב, קדימה אנחנו בפיגור של זמן המשימה היום היא ללכת להחזיר חיה שנאבדה ביער שסביב הכפר לבעליה." היא אמרה בחיוך ויצאה לדרך היא התחילה לקפץ על העצים אל תוך היער.
    "בוא נעשה את זה" אני אומר לחברי לצוות בחיוך.
    אני קופץ לעץ הקרוב ביותר אלי ואז אני מתחיל לזנק מעץ לעץ אחרי המורה שלי בעוד שאני מקפיד לקפוץ לענפים עמידים כדי לא להתרסק וליפול מהעצים.

15. bbuuuii
    שם: עידן
    [COLOR="SeaGreen"]

בארי -
    אתה לא יכול לעשות אוזוצ'יהא אם השבט שלך הוא שבט האוצ'יהא אז גם כך שם המשפחה שלך.
    ותגיב קצת יותר מושקע חבר..
    והתבלבלתי קצת עם השמות השם של המורה שלך הוא ממרו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מגיע לחנות הראמן ושם אתה רואה את לין ואוביטו ביחד אוכלים מאותה קערה ראמן, לפתע המורה שלך ממרו הגיע. תיאור ממרו- בעל שיער צהוב, ז'קט ג'ונין, תחבושות בידיו, בעל משקפיים.
    "שלום" הוא אומר ומחייך לעברכם, "אני הוא ממרו אינוזוקה המורה שלכם" הוא אומר ומגיעה לדלפק שם את ידיו על הדלפק ומזמין גם לך ראמן "העובד החדש שלי לא נמצא דווקא פה עכשיו, אבל אני אכין לכם אותם טריים טריים" אמר לכם אירוקה מוכר הראמן בחנות, "טוב תרצו לספר קצת על עצמכם?" הוא אמר לכם, "אתה משבט האוצ'יהא לא?" הוא אומר ומסתכל על הסימן שבגב החולצה שלך, "מה איתך?, מה שמך ומה תרצה להיות שתגדל?" הוא שואל אותך.
    מה תעשה?

יש לי גם תירוץ לתגובה הלא מושקעת אבל אני אחסוך את זה ממך...
    אגב, זה שאני בשבט אוצ'יהא לא אומר שאני אמור לדעת גם קאטון? כאילו סגנון אש?
    ~~~~~~~~~~~~
    "אני בארי אוצ'יהא" אני עונה עם חיוך גדול וגאווה בעיניים. "בניתי כבר סדר לאיך אני אגיע למטרה הראשית שלי, להיות הוקאגה!" אני מציג את המטרה ומתחיל להתלהב. עני ממשיך מיד לפירוט, " אני אלמד לשלוט בג'וטסויים הכי חזקים שאני יכול, ואני אלמד גם להשתמש בשרינגן, היכולת הכי טובה של השרינגן, אני אנצח מלא נינג'ות חזקות ויציל הרבה אנשים מכפרים אחרים, ככה יכירו בי ובכוח שלי!" אני כבר מצאתי את עצמי עומר על הכיסא.הסתכלתי על התגובות של סנסיי וחבריי לקבוצה, ומיד חייכתי שוב.

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 15 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •