Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 15 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 225
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    יונתן ומאסטר ליאון -
    יונתן אתם קבוצה אתם הולכים שם ביחד היא לא התכוונה להשאיר אתכם ותזכור שיש לך רינגן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם קופצים מענף לענף אל עבר האגם ואתם מגיעים לאגם אבל שם אתם רואים רק ערפל סמיך שמקשה עליכם מאוד לראות את האגם ומסביב לו. אתם מנסים להתקרב לערפל הסמיך ופתאום לי אבורמה מתחיל לקבל מכות ממישהו שבלתי ניתן לראות אותו, אותם אנשים מנסים להתקיף את רין אבל היא מצליחה להדוף ולהתחמק מכל המכות שמנסים לתת לה. אתם עומדים גב מול גב(אקירה ונארו) דיי חשופים לפגיעות ואתם שומעים נשיפות כבדות ליידכם.
    מה תעשה?

ריי -
    אתם קופצים מענף לענף וסורקים את האזור בכדיי למצוא את החיה לפתע אתה שומע רחש מוזר בענפים המורה סאקורה מסתכלת אחורה ורואה שאל נעלם, אתם שומעים עוד רחש ואתה מרגיש דמות שאוחזת בך ולוקחת אותך מכיוון היער אל מקום אחר, הוא נותן לך מכה ואתה מאבד את ההכרה.
    אתה מתעורר במקום מוזר כמו בקתה קטנה וליידך אתה רואה את אל שהוא כבול בחבל ופיו חסום בסלוטייפ, אתה שם לב שאתה לא כבול ביידך והשומר שהיה אמור לשמור עליכם נרדם לו.

בארי -
    ממממ... כן כי זה האלמנט שמייחס את השבט שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי, מה איתכם שתיכם?" הוא אומר ומצביע על לין ואוביטו, ששניהם לבינתיים משוחחים בניהם. "אין לי כל-כך תכניות לעתיד, אבל בטח שאוכל יותר ראמן טעימים כאלה!" היא אומרת בהחלטיות שמחה ומזמינה עוד ראמן.
    ממרו סנסיי שואל את אוביטו את אותן שאלות "אני רוצה.. להפוך לחזק יותר ויותר ולהביא שלום לעולם השינובים" הוא אומר בקרירות רבה. אתם מסיימים את המפגש וממרו סנסיי מודיע לכם שמשימתכם הראשונה היא היום בשעה 4 ונעלם.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    ריי -
    אתם קופצים מענף לענף וסורקים את האזור בכדיי למצוא את החיה לפתע אתה שומע רחש מוזר בענפים המורה סאקורה מסתכלת אחורה ורואה שאל נעלם, אתם שומעים עוד רחש ואתה מרגיש דמות שאוחזת בך ולוקחת אותך מכיוון היער אל מקום אחר, הוא נותן לך מכה ואתה מאבד את ההכרה.
    אתה מתעורר במקום מוזר כמו בקתה קטנה וליידך אתה רואה את אל שהוא כבול בחבל ופיו חסום בסלוטייפ, אתה שם לב שאתה לא כבול ביידך והשומר שהיה אמור לשמור עליכם נרדם לו.
    אני מוציא בשקט קונאי ומשחרר אותי ואת אל, לאחר זאת אני מחזיר את הקונאי בשקט ומסמן לאל לבוא בשקט אחרי. אני פותח את הדלת בזהירות כדי לא להעיר את השומר ויוצא משם יחד אם אל לראות איפה אנחנו נמצאים.

3. bbuuuii
    שם: עידן

בארי -
    ממממ... כן כי זה האלמנט שמייחס את השבט שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי, מה איתכם שתיכם?" הוא אומר ומצביע על לין ואוביטו, ששניהם לבינתיים משוחחים בניהם. "אין לי כל-כך תכניות לעתיד, אבל בטח שאוכל יותר ראמן טעימים כאלה!" היא אומרת בהחלטיות שמחה ומזמינה עוד ראמן.
    ממרו סנסיי שואל את אוביטו את אותן שאלות "אני רוצה.. להפוך לחזק יותר ויותר ולהביא שלום לעולם השינובים" הוא אומר בקרירות רבה. אתם מסיימים את המפגש וממרו סנסיי מודיע לכם שמשימתכם הראשונה היא היום בשעה 4 ונעלם.
    למה ליונתן יש ריננגן?? לא פייר ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    ״טוב אז... מה התחביבים שלכם?״ אני שואל אצ אוביטו ולין (זה לא היה רין?). ״מה אתם חושבים על ממרו סנסיי?״ אני שואל עוד, ״איזה ג׳וטסואים אתם כבר יודעים? מה הג׳וטסוים שתרצו ללמוד? מאיזה שבט אתם? אתם מאמינים בשיתוף פעולה כמוני? תנחשו מתי אני אהיה כבר בוגר מספיק כדי לקבל את השארינגן שלי!״ אני מתקיף בשאלות.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    בארי -
    אני שוב מתבלבל עם השמות, כן זה רין ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "הפפפפ.." רין נאנחת, "כמה שאלות.." אומרת לך בצורה סנובית ומסתובבת לאוביטו. אוביטו שוב פעם לא עונה ובאותו מבט מוזר וקריר.
    מפה מה תעשה? (מצטער שזה קצר.., כי אני לא יכול לעשות פעולות שאתה תעשה..)

ריי -
    חשבתי שתשתמש בטכניקה של השבט שלך וכך תוכל להתחמק גם מן השומר אשר נמצא סמוך דלת שאותו לא ראית XD
    אהה.. ו.. אתה פתחת את עמ' 5 אז אתה מקבל ג'וטסו נוסף והוא: ראיטון:ברק-בטכניקה זאת המשתמש אוגר צ'אקרת ברק בגופו מעביר אותה ליד ושולח על יריבו בצורת ברק.
    אהה.. ו..רמז תסתכל בג'וטסויים הבסיסיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את אל באיטיות ובשקט ושניכם יוצאים מחוץ לבקתה אתם רואים שכבר חושך ואתם רואים גם שמולכם יש הרבה עצים בלי כל משהו מיוחד ואינכם יכולים לזהות היכן אתם. מאחוריכם נמצא השומר שלא מבין איך הצלחתם לצאת וחיש מהר משתמש בג'וטסו מרדים שמרדים אתכם שוב והפעם אתם מתעוררים שוב אבל הפעם גם ידיך קשורות.
    והפעם גם השומר שבבקתה ער ומתבונן בכם בזהירות.

הנה משפט משלי...

5. משתמש מנוסה
    ריי -
    חשבתי שתשתמש בטכניקה של השבט שלך וכך תוכל להתחמק גם מן השומר אשר נמצא סמוך דלת שאותו לא ראית XD
    אהה.. ו.. אתה פתחת את עמ' 5 אז אתה מקבל ג'וטסו נוסף והוא: ראיטון:ברק-בטכניקה זאת המשתמש אוגר צ'אקרת ברק בגופו מעביר אותה ליד ושולח על יריבו בצורת ברק.
    אהה.. ו..רמז תסתכל בג'וטסויים הבסיסיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את אל באיטיות ובשקט ושניכם יוצאים מחוץ לבקתה אתם רואים שכבר חושך ואתם רואים גם שמולכם יש הרבה עצים בלי כל משהו מיוחד ואינכם יכולים לזהות היכן אתם. מאחוריכם נמצא השומר שלא מבין איך הצלחתם לצאת וחיש מהר משתמש בג'וטסו מרדים שמרדים אתכם שוב והפעם אתם מתעוררים שוב אבל הפעם גם ידיך קשורות.
    והפעם גם השומר שבבקתה ער ומתבונן בכם בזהירות.
    אני משתמש בטכניקת בריחת חבל ומשתחרר.
    אני מוציא קונאי וזורק אותו על השומר.
    אני משתמש בסימני הידיים ואז משתמש במקתפת קאנגקיהא על השומר.

6. bbuuuii
    בארי -
    אני שוב מתבלבל עם השמות, כן זה רין ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "הפפפפ.." רין נאנחת, "כמה שאלות.." אומרת לך בצורה סנובית ומסתובבת לאוביטו. אוביטו שוב פעם לא עונה ובאותו מבט מוזר וקריר.
    מפה מה תעשה? (מצטער שזה קצר.., כי אני לא יכול לעשות פעולות שאתה תעשה..)
    ״ממ..״ אני נאנח ומשפיל מבט. אני יורד מהכיסא (עמדתי עליו) והולך לכיוון הוילון שתוחם את האזור של מסעדת הראמן. אני מרים את מבטי ואומר ״אני יעזוב את הסנובים האלה והתאמן בעצמי״ לאחר שניסית לעודד את עצמי אני הולך לחפש את ממרו סנסיי (ככה קוראים לו?) כדי שיעזור לי ללמוד ג׳וטסו חדש.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ריי -
    אתה זורק את הקונאי על השומר וזה פוגע בבטנו הוא מתחיל לדמם ובזמן שהוא מדמם אתה מעלף את השומר שביציאה. השומר שהיה בבקתה מוציא את הקונאי מבטנו והולך להילחם בכם הוא צועק "סויטון:שחרור מים טכניקת מפל מים" הוא אומר ומים רבים מתאספים בצורה ספיראלית והם מגיעים ממקום מרוחק בתוך היער ומסתערים עליכם, אל דיי נלחץ מהמצב.
    מה תעשה?

בארי -
    כן קוראים לו ממרו
    ~~~~~~~~~
    אתה הולך מן חנות הראמן במבט מושפל ולאחר מכן אתה מעודד את עצמך והולך לחפש את ממרו סנסיי.
    לפתע ממרו סנסיי מופיע לפניך במהירות רבה "חיפשת אותי?" הוא אומר.
    מה תעשה?

הנה משפט משלי...

8. bbuuuii
    [COLOR="DimGray"]
    בארי -
    כן קוראים לו ממרו
    ~~~~~~~~~
    אתה הולך מן חנות הראמן במבט מושפל ולאחר מכן אתה מעודד את עצמך והולך לחפש את ממרו סנסיי.
    לפתע ממרו סנסיי מופיע לפניך במהירות רבה "חיפשת אותי?" הוא אומר.
    מה תעשה?
    "א.. אתה מתחיל להפחיד אותי" אני אומר לממרו סנסיי ומסתכל עליו באופן מפחיד. "א.. אני רוצה ללמוד ג'וטסו, לבדוק אם יש לי עוד אלמנט, ז.. זאת אומרת, באקדמיה למדנו שיש נינג'ות שיש להם יותר מאלמנט אחד, ויש לי כבר אחד שהוא אלמנט האש.." אני מסביר לממרו סנסיי למה חיפשתי אותו.

Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוקיו -
    תשקיע קצת יותר בבקשה ..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מממ..., אתה שמעת" אמר אבא שלך ונאנח, "אוקיי בן חיכיתי ליום הזה שתהפוך סוף סוף לשינובי" הוא אמר והתקדם לעברך לקח את החרב שלך ואמר "הגיע הזמן שתלמד קצת טכניקות מאביך איך להילחם" הוא אומר לך ומוציא אותך לבחוץ.
    הניף את חרבך לעברך והחרב התמלאה צ'אקרת ברק והפכה לברק.
    "אתה רואה את זה זוהי טכניקה בסיסית בכדיי להילחם עם טכניקות הכפר שלך" הוא אומר לך ומראה לך בדיוק איך להוסיף לחרב צ'אקרת ברק ולהפוך אותה לחרב, אתה מנסה ומנסה אך לא מצליח הצ'אקרה שלך קטנה מידיי.
    "בני, תצטרך להבין שהצ'אקרה היא לאו דווקא לכוח פיזי ותצטרך להתרכז ממש בשביל להוסיף צ'אקרה נוספת לחרב שלך" הוא מציע לך אתה מתחיל להתרכז ממש ומצליח! מזל טוב הצלחת להוסיף לחרבך צ'אקרת ברק!
    אחרי שעשית זאת אתה מרגיש ממש עייף ושאימצת את עצמך יותר מידיי.
    "קדימה בן אתה תוכל בוא ותתקוף אותי" הוא אומר ומוציא חרב אחרת אשר הייתה בחדרו.
    מה תעשה?
    *אני אנסה,פשוט אני יכול להגיב רק בשעות כאלה השבוע(יש לי מבחן גדול בהיסטוריה ואני לומד כל היום+חוזר מבצפר ב-4)
    "אוקיי אבא,אני אנסה!" אומר לאבא שלי ואקח את החרב 'הינה זה בא..' אחשוב לעצמי ואסויף צ'אקרת ברק לחרב שלי.לאחר מכן אני אלך לכיוון אבא שלי ואעשה כאילו אני דוקר אותו,אך בעצם אני לא אדקור אותו.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    בארי -
    הוא מסתכל עליך במבט מתלבט ואומר "אוקיי, תחזיק את זה לרגע" ומביא לך דף בצורת ריבוע כזה אתה נוגע בו והוא מתקמט "כן, זה מראה שאני אוכל ללמד אותך את זה." הוא מסתכל לעברך ולוקח אותך למגרש גרוטאות ישן בכפר.
    "טכניקות פוטון הן טכניקות שתוקפות בחדות כמו תער" הוא אומר לך ולוקח 2 מכוניות דיי בקלות וממקם אותם ומראה לך את הג'וטסו פוטון: שינוקו רנפה -המשתמש נום נשימה עמוקה ונושף להבים של רוח על יריבו.
    הוא הורס בקלות רבה את המכוניות הוא מסביר לך שתצטרך להתרכז ולשחרר את הצ'אקרה דרך הפה.
    מה תעשה?

יוקיו -
    "אתה לא סומך על אביך?" הוא מסתכל אליך החיוך מעביר את חרבו במהירות אל חרבך ומפיל לך אותה על הריצפה.
    "אף-פעם אל תוריד את ההגנה שלך מל היריב שלך" הוא אומר לוקח את חרבך ונותן לך אותה שוב "קדימה תתקוף אותי שוב והפעם אל תפחד" הוא אומר ומצפה ממך להיות הוגן.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-18-2012 בשעה 11:01 PM

הנה משפט משלי...

11. bbuuuii
    בארי -
    הוא מסתכל עליך במבט מתלבט ואומר "אוקיי, תחזיק את זה לרגע" ומביא לך דף בצורת ריבוע כזה אתה נוגע בו והוא מתקמט "כן, זה מראה שאני אוכל ללמד אותך את זה." הוא מסתכל לעברך ולוקח אותך למגרש גרוטאות ישן בכפר.
    "טכניקות פוטון הן טכניקות שתוקפות בחדות כמו תער" הוא אומר לך ולוקח 2 מכוניות דיי בקלות וממקם אותם ומראה לך את הג'וטסו פוטון: שינוקו רנפה -המשתמש נום נשימה עמוקה ונושף להבים של רוח על יריבו.
    הוא הורס בקלות רבה את המכוניות הוא מסביר לך שתצטרך להתרכז ולשחרר את הצ'אקרה דרך הפה.
    אני עוצם עיניים ומתרכז. אני נושם נשימות עמוקות בהדרגתיות. ברגע שאני מגיע להפרש של כ15 שניות בין כל נשימה, אני שואף הרבה אוויר, פותח עיניים, ומוציא את כל האוויר ביחד עם הצ'קרה החוצה בכל הכוח.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ריי -
    אתה זורק את הקונאי על השומר וזה פוגע בבטנו הוא מתחיל לדמם ובזמן שהוא מדמם אתה מעלף את השומר שביציאה. השומר שהיה בבקתה מוציא את הקונאי מבטנו והולך להילחם בכם הוא צועק "סויטון:שחרור מים טכניקת מפל מים" הוא אומר ומים רבים מתאספים בצורה ספיראלית והם מגיעים ממקום מרוחק בתוך היער ומסתערים עליכם, אל דיי נלחץ מהמצב.
    מה תעשה?
    "אומנות נינגה: טכניקת בלבול תודעה וגוף" אני אומר במהירות ואשלב את ידי בצורת ריבוע.
    "אל תדאג אל" אני אומר.
    אני מנסה לשתק אותו כדי לבטל את טכניקת מפל המים שלו.

13. משתמש מנוסה
    בארי -
    אתה מצליח להוציא להבים מפיך בעזרת צ'אקרת הרוח מזל טוב למדת את הג'וטסו "פוטון: שינוקו רנפה"!
    "כל הכבוד!, זה היה בהחלט מצוין" ממרו סנסיי מעודד אותך ואומר לך שזה מספיק להיום ואתה כבר מספיק מותש תוכל לפרוש מהמשימה הראשונה שלכם היום מיכיוון שאתה מותש, מה תחליט?

ריי -
    אתה משתמש בטכניקה נכנס לגופו של יריבך ומשתק אותו, מפל המים נוחת על היער. אתה חוזר לגופך המקורי והשומר התעלף.
    לפתע באים אליכם עוד שלושה אנשים בעלי סימן מגן מצח מוזר שאתה לא מזהה מהצד אתה רואה שוריקן נזרק לעברם ואתה שומע "שוריקאן קאגה בונשין נו ג'וטסו!" והשוריקן הופך למלא שוריקנים שפוגעים בשלושת הנינג'ות המוזרים האלה שמתגלים לבסוף להעתקים. סאקורה סנסיי והיקארו מגיעים אליכם "אני רואה שטיפלתם כבר בחלק מאלה" סאקורה סנסיי אמרה לכם.
    אתה ממשיך לראות את אל דיי לחוץ מהמצב הזה והוא עם מבט מושפל "מצטערת שלקח הרבה זמן, הגיע הזמן לחזור לכפר ולדווח להוקאגה על המשימה שלנו" היא אומרת ואתם חוזרים לכפר עם החיה שנאבדה(הם מצאו אותה בדרך).
    אתם מגיעים לחדרו של סארוטובי הירוזן ומגלים שהוא לא נמצא בחדרו אלא בביקור בכפר הענן החבוי קומוגאקורה.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-18-2012 בשעה 11:31 PM

הנה משפט משלי...

14. משתמש מנוסה
    ריי -
    אתה משתמש בטכניקה נכנס לגופו של יריבך ומשתק אותו, מפל המים נוחת על היער. אתה חוזר לגופך המקורי והשומר התעלף.
    לפתע באים אליכם עוד שלושה אנשים בעלי סימן מגן מצח מוזר שאתה לא מזהה מהצד אתה רואה שוריקן נזרק לעברם ואתה שומע "שוריקאן קאגה בונשין נו ג'וטסו!" והשוריקן הופך למלא שוריקנים שפוגעים בשלושת הנינג'ות המוזרים האלה שמתגלים לבסוף להעתקים. סאקורה סנסיי והיקארו מגיעים אליכם "אני רואה שטיפלתם כבר בחלק מאלה" סאקורה סנסיי אמרה לכם.
    אתה ממשיך לראות את אל דיי לחוץ מהמצב הזה והוא עם מבט מושפל "מצטערת שלקח הרבה זמן, הגיע הזמן לחזור לכפר ולדווח להוקאגה על המשימה שלנו" היא אומרת ואתם חוזרים לכפר עם החיה שנאבדה(הם מצאו אותה בדרך).
    אתם מגיעים לחדרו של סארוטובי הירוזן ומגלים שהוא לא נמצא בחדרו אלא בביקור בכפר הענן החבוי קומוגאקורה.
    מה תעשה?
    'מעניין מה כל הסיפור הזה היה' אני אחשוב לעצמי.
    'למה הם תקפו אותנו?, מה אנחנו כבר עשינו להם' אני אמשיך לחשוב עד שאני אגש לסאקורה סנסיי.
    "אז סנסיי מה אנחנו עושים עכשיו?" אני שואל.
    "אחרי הכל ההוקאגה כבר לא כאן" אני מוסיף.

15. bbuuuii
    בארי -
    אתה מצליח להוציא להבים מפיך בעזרת צ'אקרת הרוח מזל טוב למדת את הג'וטסו "פוטון: שינוקו רנפה"!
    "כל הכבוד!, זה היה בהחלט מצוין" ממרו סנסיי מעודד אותך ואומר לך שזה מספיק להיום ואתה כבר מספיק מותש תוכל לפרוש מהמשימה הראשונה שלכם היום מיכיוון שאתה מותש, מה תחליט?

"לפרוש? ממשימה ראשונה? ממרו סנסיי, אתה לא מכיר אותי בכלל" אני אומר בגאווה ומחייך אל ממרו סנסיי. "קדימה קדימה, מתי מתחילים את המשימה??" אני שואל את ממרו סנסיי בהתרגשות. "אהה. ו.." אני מוריד את הנימה השמחה ועובר לפרצוף עצוב, "אביטו ורין... אתה חושב שהם ירצו לצאת ביחד איתי למשימה ממרו סנסיי?" אני שואל.

Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 15 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •