Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 15 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 225
  1. Surgeon of Death
    ונתן ומאסטר ליאון -
    יונתן אתם קבוצה אתם הולכים שם ביחד היא לא התכוונה להשאיר אתכם ותזכור שיש לך רינגן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם קופצים מענף לענף אל עבר האגם ואתם מגיעים לאגם אבל שם אתם רואים רק ערפל סמיך שמקשה עליכם מאוד לראות את האגם ומסביב לו. אתם מנסים להתקרב לערפל הסמיך ופתאום לי אבורמה מתחיל לקבל מכות ממישהו שבלתי ניתן לראות אותו, אותם אנשים מנסים להתקיף את רין אבל היא מצליחה להדוף ולהתחמק מכל המכות שמנסים לתת לה. אתם עומדים גב מול גב(אקירה ונארו) דיי חשופים לפגיעות ואתם שומעים נשיפות כבדות ליידכם.
    מה תעשה?
    גיליתי שזה רעיון מטופש,תחזיר לי מים ורוח (אתה לא חייב עכשיו,אני ממש מצטער שאני חופר)
    ארכז את הצ'אקרה שלי ואז אומר "ראיטון:קאנגקיהא" אעביר את צ'אקרת החשמל מיד ליד ואפגע איתה איפה שאני מרגיש צ'אקרה (כן,רינגאין יכול לראות את זה)

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוקיו -
    "אתה לא סומך על אביך?" הוא מסתכל אליך החיוך מעביר את חרבו במהירות אל חרבך ומפיל לך אותה על הריצפה.
    "אף-פעם אל תוריד את ההגנה שלך מל היריב שלך" הוא אומר לוקח את חרבך ונותן לך אותה שוב "קדימה תתקוף אותי שוב והפעם אל תפחד" הוא אומר ומצפה ממך להיות הוגן.
    מה תעשה?
    "אני לעולם לא אפגע באבא שלי,אם תבקש אני כן." אומר לאבי ואדקור אותו בחזה במהירות,תוך כדי שאני מזרים צ'אקרת ברק לחרב.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    יוקיו -
    אתה מתקדם לדקור את אביך בחזה ופוגע בו, אתה רואה את אביך מדמם למוות ונופל ארצה אל האדמה.
    חשבת שמת? אתה כנראה צודק, סתם לא. פתאום אתה רואה שהכפיל נהיה יותר ויותר כחול ומתחיל להיעלם אבא שלך השתמש בטכניקת "כפיל ברק" והוא מגיח במהירות מאחוריך "כמו שאמרתי כבר, לעולם אל תוריד את ההגנה שלך בפניך יריבך וזה שאתה בני לא יגרום לי להקל עליך" הוא אומר לך בלחש ובעיניים רציניות הוא מניף את חרבו שנהפכת לברק ועוצר את הקרב. "אתה חלש מדיי עכשיו בני, אתה תתחזק בהמשך האימונים שלנו ושל קבוצתך." הוא אומר לך בחיוך. "הגיע הזמן שתלך לישון" הוא אומר ומלווה אותך למיטה מתחת לכרית אתה מזהה מכתב מהסנסיי שלך שבו כתוב שהמשימה מחר מבוטלת.

יונתן -
    אני כבר אוסיף לך 3 ג'וטסויים נוספים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחשמל אדם אחד הוא מתחשמל ומתעלף וכבר אחרי זה יוצאים עליך 2 נינג'ות ששולחות אגרופים ובעיטות לעברך.
    מה תעשה?

ריי -
    אתה תוהה לעצמך מי בעצם היו אותם נינג'ות מכפר הערפל ומה הם רצו מכם, סאקורה סנסיי מסבירה לך שבעצם הם היו נינג'ות מכפר הערפל אך גם היא לא מודעת למה הם תקפו אתכם ומה הם בדיוק רצו מכן. אתה שואל אותה מה לעשות עכשיו והיא אומרת לך שכולכם משוחררים הביתה ומשחררת אותכם הביתה.
    מה תעשה?

בארי -
    התבלבלתי שוב זה כן היה לין בשמות XD
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "זה הרוח של הנינג'ה שאני אוהב" הוא אומר לך בחיוך ומלטף לך את הראש, "נתחיל את המשימה מחר, לא משהו שאמור להטריד אותנו משימה סוג D ואל תדאג אוביטו ולין יהיו יותר רכים בהמשך" הוא אומר לך בחיוך ונעלם.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

4. משתמש מנוסה
    יוקיו -
    אתה מתקדם לדקור את אביך בחזה ופוגע בו, אתה רואה את אביך מדמם למוות ונופל ארצה אל האדמה.
    חשבת שמת? אתה כנראה צודק, סתם לא. פתאום אתה רואה שהכפיל נהיה יותר ויותר כחול ומתחיל להיעלם אבא שלך השתמש בטכניקת "כפיל ברק" והוא מגיח במהירות מאחוריך "כמו שאמרתי כבר, לעולם אל תוריד את ההגנה שלך בפניך יריבך וזה שאתה בני לא יגרום לי להקל עליך" הוא אומר לך בלחש ובעיניים רציניות הוא מניף את חרבו שנהפכת לברק ועוצר את הקרב. "אתה חלש מדיי עכשיו בני, אתה תתחזק בהמשך האימונים שלנו ושל קבוצתך." הוא אומר לך בחיוך. "הגיע הזמן שתלך לישון" הוא אומר ומלווה אותך למיטה מתחת לכרית אתה מזהה מכתב מהסנסיי שלך שבו כתוב שהמשימה מחר מבוטלת.

יונתן -
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחשמל אדם אחד הוא מתחשמל ומתעלף וכבר אחרי זה יוצאים עליך 2 נינג'ות ששולחות אגרופים ובעיטות לעברך.
    מה תעשה?

ריי -
    אתה תוהה לעצמך מי בעצם היו אותם נינג'ות מכפר הערפל ומה הם רצו מכם, סאקורה סנסיי מסבירה לך שבעצם הם היו נינג'ות מכפר הערפל אך גם היא לא מודעת למה הם תקפו אתכם ומה הם בדיוק רצו מכן. אתה שואל אותה מה לעשות עכשיו והיא אומרת לך שכולכם משוחררים הביתה ומשחררת אותכם הביתה.
    מה תעשה?

בארי -
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "זה הרוח של הנינג'ה שאני אוהב" הוא אומר לך בחיוך ומלטף לך את הראש, "נתחיל את המשימה מחר, לא משהו שאמור להטריד אותנו משימה סוג D ואל תדאג אוביטו ולין יהיו יותר רכים בהמשך" הוא אומר לך בחיוך ונעלם.

הנה משפט משלי...

5. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    [COLOR="RoyalBlue"]

בארי -
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ״תודה, סנסיי״ אני אומר בלחש לעצמי ומחייך. ״אולי כדאי שאני אתאמן קצת״ אני אומר לעצמי. פוטון; שינוקו רנפה!״ אני אומר בזמן שאני אוגר צ׳אקרה בגוף. לאחר שאני מסיים את האימונים אני הולך לבית להתארגן למחר.

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    יוקיו -
    "אוף,באסה..חבל שהמשימה מחר מבוטלת.." אומר בתחושת עצב קלה "טוב,כדאי שאלך לישון,מחכה כנראה יום מפתיע מחר." ואלך למיטתי ולישון.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    בארי -
    אתה מתאמן ומשפר את יכולותיך באלמנט הרוח יותר אתה הולך לביתך ופוגש את אבא שלך הוא שואל אותך איך היה במפגש שלכם ואתה עונה לו שהיה בסדר אתה נכנס לחדרך ומתארגן למשימה הראשונה שלכם, אתה מתחיל לשמוע משפטים מן הסלון "שמעת את השמועות החדשות?" אמא שלך שואלת את אביך, "לא אילו שמועות?" הוא עונה לה.
    "השמועות על הבן של מיטוקו ופוגאקו אם אני לא טועה שמו איטאצ'י" היא אומרת ומפסיקה לרגע "הוא כבר סיים את האקדמייה לסטודנטים צעירים והוא העיר את השארינגן!" היא אומרת בהתפלאות, "אך הוא מוזר מאוד, אני רואה אותו יותר מידיי שקט ואפלולי כזה אני דיי דואגת מזה שכוח גדול כזה יהיה בבחור קטן" היא אומרת דיי בדאגה.
    "אל תדאגי.." אביך אומר ומרגיע את אמך "הוא הרי הבן של מנהל משטרת קונוהא לא?" הוא שואל "הוא ייגדל להיות נינג'ה משבט האוצ'יהא כמו כולם" הוא מתחיל דיי יותר לדבר בשקט "הוא גם ייעזור בתוכניתנו לגבי קונוהא" הוא אומר בנימה דיי ערמומית, "אני לא אוהבת את הרעיון הזה לגבי הכפר האנשים שם כולם טובים.." היא אומרת בלית ברירה וקוראת לך "בארי אתה ישן?"
    מה תעשה?

יוקיו -
    אתה נרדם ולאחר מס' שעות אתה מתעורר מרעש מסויים שהיה בבית אתה שומע מהסלון "מה זה?!" אמא שלך צועקת ונדהמת למראה עיניה שכל הסלון מפורק אבא שלך נועל את דלת חדרך בכדיי שלא תשמע את הרעש שבסלון לפתע 2 נינג'ות מופיעות בחדרך והם עם מגן מצח בסימן של עיגול מוזר כלשהו ועיגול נוסף עליו אחד מהם תופס בחולצתך ומרים אותך לאוויר ולאחר מכן מטיח אותך לקיר, "אתה תולעת קטנה ומעצבנת" הוא אומר לך וזורק אותך לקיר בצד השני של חדרך הוא לוקח קונאי "תמות!" הוא מתקדם באיטיות להרוג אותך מה תעשה?.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-25-2012 בשעה 02:07 PM

הנה משפט משלי...

8. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    יונתן ומאסטר ליאון -
    יונתן אתם קבוצה אתם הולכים שם ביחד היא לא התכוונה להשאיר אתכם ותזכור שיש לך רינגן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם קופצים מענף לענף אל עבר האגם ואתם מגיעים לאגם אבל שם אתם רואים רק ערפל סמיך שמקשה עליכם מאוד לראות את האגם ומסביב לו. אתם מנסים להתקרב לערפל הסמיך ופתאום לי אבורמה מתחיל לקבל מכות ממישהו שבלתי ניתן לראות אותו, אותם אנשים מנסים להתקיף את רין אבל היא מצליחה להדוף ולהתחמק מכל המכות שמנסים לתת לה. אתם עומדים גב מול גב(אקירה ונארו) דיי חשופים לפגיעות ואתם שומעים נשיפות כבדות ליידכם.
    מה תעשה?

[COLOR="DimGray[/COLOR]
    *אסתובב כשאשתמש ב"Bunshin no jutsu - טכניקת כפילים-טכניקה בסיסית המשמשת להתחמקות או לפתיון" כשאני בצורת בן אדם ואשאיר אותם ככה כדי שיבדקו מה הבן אדם עושה וב"דובוטסו-וואשי ג'וטסו: תוכל להפוך לנשר ולהתעופף.
    " כשאני בודק מה הוא עושה.
    אם אני רואה שהוא עושה משהו רע\חשוד: אגרום לכפילים שלי להחזיק אותו ואנסה לשאול אותו בשביל מי הוא עובד(לא ערכת את האופי שלי ואין לי כוח לשלוח לך שוב).
    אם אני רואה שהוא מותקף והוא בעצם בצד הטוב:אגרום לכפילים שלי להחזיק את כל האנשים ואשאל אותם בשביל מי הם עובדים.(השקעה כשאני עוד משקיע במ"ת, תשבח בבקשה).
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

9. bbuuuii
    שם: עידן
    בארי -
    אתה מתאמן ומשפר את יכולותיך באלמנט הרוח יותר אתה הולך לביתך ופוגש את אבא שלך הוא שואל אותך איך היה במפגש שלכם ואתה עונה לו שהיה בסדר אתה נכנס לחדרך ומתארגן למשימה הראשונה שלכם, אתה מתחיל לשמוע משפטים מן הסלון "שמעת את השמועות החדשות?" אמא שלך שואלת את אביך, "לא אילו שמועות?" הוא עונה לה.
    "השמועות על הבן של מיטוקו ופוגאקו אם אני לא טועה שמו איטאצ'י" היא אומרת ומפסיקה לרגע "הוא כבר סיים את האקדמייה לסטודנטים צעירים והוא העיר את השארינגן!" היא אומרת בהתפלאות, "אך הוא מוזר מאוד, אני רואה אותו יותר מידיי שקט ואפלולי כזה אני דיי דואגת מזה שכוח גדול כזה יהיה בבחור קטן" היא אומרת דיי בדאגה.
    "אל תדאגי.." אביך אומר ומרגיע את אמך "הוא הרי הבן של מנהל משטרת קונוהא לא?" הוא שואל "הוא ייגדל להיות נינג'ה משבט האוצ'יהא כמו כולם" הוא מתחיל דיי יותר לדבר בשקט "הוא גם ייעזור בתוכניתנו לגבי קונוהא" הוא אומר בנימה דיי ערמומית, "אני לא אוהבת את הרעיון הזה לגבי הכפר האנשים שם כולם טובים.." היא אומרת בלית ברירה וקוראת לך "בארי אתה ישן?"
    מה תעשה?
    אני לא עונה, אני מתקדם לאט לאט על קצות האצבעות למיטה שלי כדי שיחשבו שאני ישן. "אני אברר את הפרטים בבוקר" אני אומר לעצמי בלחש.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון -
    אתה משתמש בטכניקה ענן לבן מכסה אותך ואתה הופך לנשר אתה מנסה להסתכל מלמעלה על המתרחש אך הערפל הסמיך מפריע לך ואתה לא יכול לראות כלום לפתע אתה רואה שנפער חור בענן ועף לעברך קונאי בשביל לפגוע בך הוא מתקרב ומתקרב מה תעשה?

בארי -
    אתה נכנס למיטה ומתחזה ליישן אמך פותחת את הדלת ורואה אותך ישן "יש לנו ילד כל-כך תמים וחמוד, אני לא אוהבת שהוא ייתערב בזה" היא אומרת במחשבה שאתה ישן יוצאת מהחדר וסוגרת את דלת חדרך.
    לפתע שוריקן נורה מהחלון ממש ליידך עם פתק על המשימה "תגיע לרחוב בלהבלה בעוד שעה, ממרו" זה מה שכתוב בפתק מה תעשה?

הנה משפט משלי...

11. NYO HO HO
    יוקיו -
    אתה נרדם ולאחר מס' שעות אתה מתעורר מרעש מסויים שהיה בבית אתה שומע מהסלון "מה זה?!" אמא שלך צועקת ונדהמת למראה עיניה שכל הסלון מפורק אבא שלך נועל את דלת חדרך בכדיי שלא תשמע את הרעש שבסלון לפתע 2 נינג'ות מופיעות בחדרך והם עם מגן מצח בסימן של עיגול מוזר כלשהו ועיגול נוסף עליו אחד מהם תופס בחולצתך ומרים אותך לאוויר ולאחר מכן מטיח אותך לקיר, "אתה תולעת קטנה ומעצבנת" הוא אומר לך וזורק אותך לקיר בצד השני של חדרך הוא לוקח קונאי "תמות!" הוא מתקדם באיטיות להרוג אותך מה תעשה?.
    "לא,לעולם לא אמות בידי נינג'ה אחרת!" אומר לשתי הנינג'ות ואקח את החרב שלי שהחבאתי מתחת לכרית,אזרים לה צ'אקרת ברק ואדקור את הנינג'ה שהצמידה אותי לקיר.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    ריי -
    מה תעשה?
    אני אחזור לביתי ואחלוץ את נעלי בכניסה.
    אני אכין לעצמי ראמן ואוכל אותו.
    אחרי זה אני אצא לחצר של ביתי ואתחיל להתאמן על מתקפת החשמל החדשה שלי.
    לאחר כמה נסיונות אני גם אתאמן על טכניקות השבט שלי.
    לאחר האימונים אני אלך להתקלח ואז לישון בתקווה שמחר יהיה לנו משימה מעניינית נוספת.

13. Surgeon of Death
    יונתן -
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה תעשה?
    אשתמש בפוטון:רוח עצומה כדי לעקב אותם ,לאחר מכן אשתמש שוב בראיטון:קאנגקיהא,בתקווה שריכזתי כמות צ'אקרה מדויקת,כדי להעיף אותם משם,לאחר מכן אחכה קצת שהם יתקפו אותי ואז אשתמש בטכניקת החלפת גוף כדי לברוח שם בשבי לא לבזבז הרבה צ'אקרה

14. משתמש מנוסה
    יוקיו -
    אתה מתחמק מהנינג'ה ולוקח את חרבך מהר מעביר לה צ'אקרת ברק ודוקר את הנינג'ה, הוא מתחיל לדמם והוא משתטח על ריצפת חדרך, השינובי השני מוציא במהירות קונאי ודוקר לך את כף היד, ידך מדממת לאחר מכן השינובי לוקח את הנינג'ה שדקרת ונעלם. אבא שלך נכנס לבדוק מה קרה והוא רואה שיש דם על ריצפת החדר, "מה קרה כאן?" הוא אומר ומעביר מבט על היד שלך, "איך זה קרה לך?" הוא שואל בדאגה רבה.

ריי -
    אתה חולץ את נעליך, אוכל ראמן ומתחיל להתאמן לאחר מכן אתה הולך לישון, אתה תעורר בבוקר לקול הציפורים שמצייצות ויודע שהולך להיות יום יפה היום לפתע מופיע מולך פתק שאומר שהיום לא תהיה פעילות של משימות ואתם משוחררים מה תעשה?.

יונתן -
    אתה משתמש בטכניקה ונושף רוח חזקה מאוד שמעיפה את הערפל הסמיך ואת הנינג'ות שהסתתרו בעזרתו וגם את לי אבורמה הוא מתרסק על עץ ונופל לאדמה, אתה שם לב שהנינג'ות שתקפו אתכם לבושים במדים סגולים והם עכשיו מרוסקים על האדמה מה תעשה?.

הנה משפט משלי...

15. משתמש מנוסה
    ריי -
    אתה חולץ את נעליך, אוכל ראמן ומתחיל להתאמן לאחר מכן אתה הולך לישון, אתה תעורר בבוקר לקול הציפורים שמצייצות ויודע שהולך להיות יום יפה היום לפתע מופיע מולך פתק שאומר שהיום לא תהיה פעילות של משימות ואתם משוחררים מה תעשה?.
    'אוף עד שקיוויתי שיהיה משהו מעניין היום' אחשוב לעצמי ואוכל ארוחת בוקר.
    אחר כך אלך להתאמן על היכולות שלי וברגע שימאס לי אני אצא לטייל לי בעיר.
    בתקווה שאני אמצא משהו מעניין לעשות.

עמוד 6 מתוך 15 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •