Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 15 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 225
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוקיו -
    אתה הולך אל היער ומנופף אל הוריך, הם מנופפים לך חזרה, "בהצלחה" אומרת לך אמך והיא ואביך מנופפים לך לשלום.
    אתה נכנס אל תוך היער בלית ברירה והמדבקה בידך, אתה רואה את קאקאשי יושב על איזה ענף עבה של עץ וקורא איזשהו ספר, הוא מסתכל עליך ומראה חיוך לאחר מכן הוא קם ומתחיל לברוח לצפון היער.
    מה תעשה ?
    "חכה חכה קאקאשי אני אשים לך את המדבקה הזאת!" אומר לקאקאשי וארוץ אל צפון העיר דרך העצים(כמו שהם במשימות קופצים בין העצים).
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    יוקיו -
    חכה חכה Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועק עליו את זה ומתחיל לקפץ בין ענף של עץ לענף של עץ אחר במרדף אחר קאקאשי. קאקאשי מגיע למרחב פתוח עם דשא ומסביב עצים מקיפים אותו הוא מסתכל לצדדים באדישות רבה ואז מחליט לקפוץ על איזה עץ ולחכות לך שם.
    אתה מקפץ ורואה איזשהו אור ואתה נכנס לאותו מרחב גדול בעל דשא עצים סובבים אותו, באמצע היער יש קונאי ואיתו סימן חתימה כאילו חתמו באותו מקום משהו.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי RangerForce צפה בהודעה
    אייל -
    "מצויין", היא אומרת ומתחילה לצחקק על מה שאמרת כרגע, אתם הולכים אל המסעדה ושם אירוקה אומר לכם שלום בחיוך רחב ומשם אתם פונים לחדר אחר שבתוך החנות ומתיישבים באחד מן השולחנות שם, מגיע מלצר ומגיש לכם צלחות מלאות במטעמים, אתם מתחילים לאכול ורין-סנסיי מתחילה לדבר היא שואלת את אקירה איך הוא הצליח להעיף את כל הנינג'ות האלו.
    אתה רואה שהמטעמים נורא טעימים ומגרים במיוחד, מה תעשה?

[/COLOR]
    אתחיל לאכול מכל המטעמים ואחרי שאתמלא עד רמה שבה אוכל לשלוט בעצמי, אלך אל המלצר ואשאל אותו איפה האיש שמכין ראמן ואחרי שהוא יאמר לי,אני אשאל את האיש שמכין ראמן "יש לי מתכון אחד מדהים של ראמן,רוצה לשמוע? אם הוא יהיה טוב תוכל להגיש אותו".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. bbuuuii
    שם: עידן
    לכולם יש לי בקשה ואני ארצה לדעת איזה יום אתם במשחק, כלומר ישנתם כבר אז עבר יום.
    אני רוצה לדעת את מס' הימים של כולם בבקשה.

יוקיו -
    "אתה הרגת נינג'ה של הראיקאגה הרביעי?!" הוא שואל בהתפלאות ובהרבה דאגה,"אתה בני הינך בגיל שתוכל להילחם ולהרוג" הא אומר לך בנימה דיי בעלת רחמים וחוזר לנושא העיקרי. "זה לא טוב.." הוא מוסיף, "אם זה ימשיך כך נצטרך לעבור גם מכאן" הוא אומר בדאגה, "לבינתיים מצאתי לך מי שישמור עליך וילמד אותך טכניקות חדשות, הוא הרבה יותר טוב ממני בנוגע ללימוד טכניקות ברק" הוא אומר לך ומחבק אותך, הוא לוקח לך את היד פותח מגירה בחדרך מוציא תחבושות וחובש לך את היד, "אתה תפגוש אותו בבוקר עכשיו חזור לישון" הוא אומר לך ומלוקח אותך למיטה ומכסה אותך בשמיכה.

ריי -
    אתה אוכל את ארוחת הבוקר ומתאמן על יכולות שינוי תודעה והגוף התורשתית של השבט שלך לאחר-מכן אתה הולך לך אל תוך העיר ומטייל בכפר, אתה מגיע לרחוב שבו נמצאת חנות הראמן ומחנות הראמן אתה רואה אדם בעל מסיכה בורח ובידיו שקית עם קופסת ראמן, אחריו אתה רואה את אירוקה מוכר הראמן מתחיל לרדוף אחריו עם מקל "גנב! גנב!".
    מה תעשה?

בארי -
    אתה מתלבש במהירות ונוריך לא שומעים אותך ועדיין חושבים שאתה ישן אתה קופץ מן חלון ביתך והולך למקום המפגש, שם אתה רואה את לין ואוביטו ואת המורה ממרו. "אוקיי, כולם פה המשימה שלכם היא ללכת ולמצוא כלוב דיי גדול שבתוכו נמצא נמר נדיר שצריך להחזיר לכפר" הוא אומר מחייך לעברכם מעניק לכם מפה ומראה לך את הנקודה בשיעור שבה נמצא אותו כלוב לין לוקחת את המפה בידה ומתחילה ללכת לכיוון הנקודה שמסומנת במפה אוביטו הולך בחיבוק ידיים גם איתה.
    מה תעשה?
    אני דרך האייפון ולכן אני לא מוחק את התגובות של האחרים..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מתחיל ללכת בהליכה איטים אחריהם. לאחר כמה שניות אני מגביר את ההליכה ומתקדם לעבר לין. בזמן הליכה אני שואל אותה ״לין, אני יודע שההיכרות הראשונה שלנו לא הצליחה ממש, מה דעתך לנסות להכיר שוב מחדש? ברגל ימין?״. אני מושיט לה יד בכוונה ללחוץ את ידה, ״היי, אני בארי!״ אני אומר כם חיוך גדול.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    בארי -
    אתה הולך אל לין ומבקש להתחיל מחדש, היא מסתכלת אל כל צדדי היער ומתחילה לחפש את הנקודה על המפה, כנראה שהיא לא שמה לב אליך. אתם הולכים כולכם ומגיעים אל אמצע היער "מצאתי!" לין צועקת בשמחה ומעיפה את המפה מידה, המפה מגיעה אל ידך ואתה שם לב שהכלוב הוא לא איפה שממרו-סנסיי סימן לכם במפה לפתע מן הכלוב משתחרר עשן לבן ומופיע במקום הכלוב נינג'ה בעלת בֵגֶד לבָן, ומגן מצח שהוא לא סמלו של קונוהא. הוא רץ לעברך עם קונאי בידו ומתכוון לפגוע בך מה תעשה ?

אייל -
    אתה פונה אל אירוקה ומבקש ממנו אם הוא ירצה את המתכון שלך לראמן שלו, "אני אשמח!" עונה לך אירוקה "מהו המתכון?" הוא שואל אותך בחיוך רחב ומחכה לתשובה ממך.

הנה משפט משלי...

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    בארי -
    אתה הולך אל לין ומבקש להתחיל מחדש, היא מסתכלת אל כל צדדי היער ומתחילה לחפש את הנקודה על המפה, כנראה שהיא לא שמה לב אליך. אתם הולכים כולכם ומגיעים אל אמצע היער "מצאתי!" לין צועקת בשמחה ומעיפה את המפה מידה, המפה מגיעה אל ידך ואתה שם לב שהכלוב הוא לא איפה שממרו-סנסיי סימן לכם במפה לפתע מן הכלוב משתחרר עשן לבן ומופיע במקום הכלוב נינג'ה בעלת בֵגֶד לבָן, ומגן מצח שהוא לא סמלו של קונוהא. הוא רץ לעברך עם קונאי בידו ומתכוון לפגוע בך מה תעשה ?

אייל -
    אתה פונה אל אירוקה ומבקש ממנו אם הוא ירצה את המתכון שלך לראמן שלו, "אני אשמח!" עונה לך אירוקה "מהו המתכון?" הוא שואל אותך בחיוך רחב ומחכה לתשובה ממך.
    אומר לו "מתחילים במים חמים מאוד,אז מוסיפים למים החמים מים קרים. שמים כמות מלאה של אטריות,פלפלים,לא משנה איזה פלפלים יש לך,העיקר שהם קצוצים. מוסיפים כמה תבלינים,בעיקר מלח ופלפל ואם יש לך עוד,תאמר לי כדי שאסביר לך איזה מהם טוב,בצל וכמה ירקות מהירקות שיש לך,אפילו ירקות שיש בכל בית רק שיהייו טריים. את הכמות העודפת של האטריות מההתחלה,אנחנובעצם מוציאים בזהירות את הכמות שלדעתך עודפת וחותכים אותה עד שהיא חלקים קטנים.שמים רוטב מיוחד שאני אומר לך כשאסיים את המתכון, ומערבבים ובוחשים במהירות את כל המרכיבים עד שהם מתערבבים,המרכיב הבא הוא הסוד הכי שמור ומשהו שעובר במשפחתי,אבל אני מוכן לגלות לך,מתחת לסלעי מלח שבים עצמו,יש נציבי מלח קלים לשבירה,כששוברים אותם רואים מאגר של צדפות מסוג מיוחד וכשפותחים את הצדפות האלה יש בהן שמן מיוחד שכדאי לך להשתמש בו גם למנות אחרות, ואז מערבבים אותו עם כל התערובת ואז יש לך ראמן מוכן." אבלע רוק ואמשיך "את הרוטב מכינים כך: לוקחים שלוש צדפות מהסוג שאמרתי לך,שמים אותן שלמות בתוך מים חמים למשך שעה ואחרי השעה הזאתי שמים באותם מים חמים פלפל ותבלינים אחרים שיש לך,זה לא משנה אילו תבלינים,שמים חתיכות של בשר דג טרי שנחתך בקפידה בתוך המים החמים ששמנו. מוציאים את הצדפות ופותחים אותן כדי שהחלק הפנימי יצא ומערבבים את הכול עד שאתה רואה שהרוטב מעורבב ואז שמים אותו בראמן.". אחרי שהראמן יהיה מוכן,אטעם ואתן לאירוקה לטעום ואחכה לתשובתו.

*חפרתי...
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. NYO HO HO
    יוקיו -
    חכה חכה Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועק עליו את זה ומתחיל לקפץ בין ענף של עץ לענף של עץ אחר במרדף אחר קאקאשי. קאקאשי מגיע למרחב פתוח עם דשא ומסביב עצים מקיפים אותו הוא מסתכל לצדדים באדישות רבה ואז מחליט לקפוץ על איזה עץ ולחכות לך שם.
    אתה מקפץ ורואה איזשהו אור ואתה נכנס לאותו מרחב גדול בעל דשא עצים סובבים אותו, באמצע היער יש קונאי ואיתו סימן חתימה כאילו חתמו באותו מקום משהו.
    'אני מכיר את הסימן הזה!זה סימן של פצצות!' אחשוב לעצמי ואקח את הקונאי במהירות ואזרוק אותו לעבר קאקאשי.
    NYO HO HO BITCH

8. Surgeon of Death
    יונתן -
    מצטער לא שמתי לב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קורא להם פחדנים והולך לשאול את רין-סנסיי מתי תהיה המשימה הבאה ההיא עונה לך שמחר תהיה המשימה הבאה ואתה צריך לאזור כוחות ולנוח לקראת מחר. אתה הולך שמח על כך שסיימת משימה ראשונה, אבל דיי שונה, אתה מתקדם אל חנות הראמן ואיתך נכנס לי אבורמה ורין-סנסיי לתוך מקום בתוך החנות עם שולחנות ישיבה "אני מזמינה לכולנו אוכל, לכוד זה שסיימנו משימה ראשונה" היא אומרת בחיוך ולאחר מכן משנה את הבעת פניה לסקרנות ונזכרת שמגני המצח שלהם היו של אנשי כפר הערפל ' מה הם עשו כאן?, למה הם תקפו אותנו?' היא שואלת את עצמה ולפתע מגיע למולכם מלצר שמביא לכם הרבה צלחות מלאות בראמן וסטייקים, רין מחייכת אליך והיא נזכרת באיך שהעפת את כולם בטכניקת הפוטון שלך, היא מתיישבת לוקחת צלחת ראמן ומתחילה לדבר איתכם "אז איך הצלחת בעצם להעיף את כל האנשים שתקפו אותנו?" היא שואלת אותך בחיוך ומחכה לתשובתך.
    "בגלל הרינגן"
    אומר ואשתוק לרגע,לאחר מכן אמשיך "אין לי מושג איך קיבלתי את היכולת הזאת (אולי בזכות דניאל) אבל יש לי אותה מאז שאני זוכר את עצמי" אומר ואחכה לתשובתה

9. משתמש מנוסה
    אייל -
    אתה אומר לו את כל המתכון בעל פה והוא מתחיל לרשום את זה בתוך דף במהירות רבה ממש שלב אחרי שלב כמו שאמרת לו לעשות, לאחר שאתה מסיים להקריא לו את המתכון הוא שולח מלצר שלו אל הים בכדי לחפש שם את הצדפות "האי" הוא אומר ומצדיע מוריד את בגדיו מתחת לבגדיו יש לו בגדי צלילה (לך תבין XD) הוא מחבר שנורקל ואת משקפת הצליל ומתחיל לרוץ לעבר איזשהו ים לחפש אותו, "עכשיו מה עם הרוטב הסודי?, שאמרת שתגיד לי בסוף המתכון." הוא שואל אותך בחיוך רחב.

יוקיו -
    "לא!, אל תעשה את זה!" קאקאשי אומר לך ברצינות לפני שאתה מוציא את הקונאי משם, אתה מוציא את הקונאי ומנסה לזרוק על קאקאשי אך לפני שאתה זורק האדמה נפתחת לחור אתה רואה שהסימן החתימה נבלע לתוך החור ומשם יוצא אור גדול ובוהק שמסנוור אותך לרגע לאחר שאתה חוזר לראות כראוי אתה רואה בן-אדם מתעופף מולך גובהו בינוני, בעל שיער שחור, חליפה אפורה עם חגורה לבנה במותנו, כפתורים שחורים במרכז החליפה, השרוולים מכוסים עד סוף קצות אצבעותיו הוא לאט לאט חוזר אל הקרקע ומתבונן אל כל הצדדים באדישות מרובה ומעביר את מבטו אליך בקרירות, הוא מפנה את אצבעו לעברך ומהאצבע יוצאת קרן אש והיא מתקרבת ממש קרוב למולך מה תעשה?

יונתן -
    אתה מסביר לה שזה בגלל הרינגאן ושאתה לא יודע מהיכן השגת את הרינגן הזה, 'הרינגן.., כוח חזק מאוד אצל ילד קטן כל-כך רק שזה לא ישפיע לרעה על הכפר' היא תוהה בסקרנות אבל משחררת חיוך לעברך, היא רואה שכבר גמרתם את כל המטעמים ויוצאת אל המטבח של אירוקה בשביל לקרוא לנארו ולהגיד לו שאתם יכולים ללכת עכשיו, לאחר שהיא הולכת לי אבורמה נזכר בזה שבעזרת טכניקת הפוטון שלך הוא נפגע מהעץ הוא דופק את ידו על השולחן ואומר "שמעת פעם על המילה חבר?!" הוא אומר לך בכעס רב, "אתה לא קול כמו שאתה חושב שאתה!" הוא אומר בהנפת ידיים והוא כועס עליך.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 05-09-2012 בשעה 05:31 PM

הנה משפט משלי...

10. bbuuuii
    שם: עידן
    בארי -

אני עושה את חותמות הידיים ואומר "פוטון; שינוקו רנפה!" ומכוון לעבר הנינג'ה שרצה אליי.

Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    יוקיו -
    "לא!, אל תעשה את זה!" קאקאשי אומר לך ברצינות לפני שאתה מוציא את הקונאי משם, אתה מוציא את הקונאי ומנסה לזרוק על קאקאשי אך לפני שאתה זורק האדמה נפתחת לחור אתה רואה שהסימן החתימה נבלע לתוך החור ומשם יוצא אור גדול ובוהק שמסנוור אותך לרגע לאחר שאתה חוזר לראות כראוי אתה רואה בן-אדם מתעופף מולך גובהו בינוני, בעל שיער שחור, חליפה אפורה עם חגורה לבנה במטונו, כפתורים שחורים במרכז החליפה, השרוולים מכוסים עד סוף קצות אצבעותיו הוא לאט לאט חוזר אל הקרקע ומתבונן אל כל הצדדים באדישות מרובה ומעביר את מבטו אליך בקרירות, הוא מפנה את אצבעו לעברך ומהאצבע יוצאת קרן אש והיא מתקרבת ממש קרוב למולך מה תעשה?
    "הצילו!" אצעק ואתחמק מין הקרן.לאחר מכן אוציא את החרב שלי,אזריק לה צ'אקרת ברק ואשאל את האיש הזה:"מי אתה?"
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    סאגה ב': האיש המוזר שיצא מתוך החותם !!

בארי -
    אתה משתמש בחותמות הידיים אך מיכיוון שאתה לא שולט בטכניקה זאת בשלמות (נשאר לך שלב אימונים אחד) אז לוקח לך זמן עד שאתה מסיים את כל חותמות הידיים ולבינתיים הנינג'ה מגיע ממש קרוב אליך אבל בסופו של דבר את מצליח להשלים את חותמות הידיים ולהשתמש בטכניקה, אתה מעיף בחוזקה את הנינג'ה ובגדה מתחיל להיקרע מהטכניקה, הוא מושכב על הריצפה ולין בורחת לה מאחורי אוביטו, אוביטו במהירות שולף את הקונאי שלו ועוד שלושה שוריקנים ומתכנן לזרוק לעבר הנינג'ה שכבר שוכבת כל הריצפה, אבל לפתע "מה זה אמור להיות?!" לין צועקת ומסתכלת לשמיים, כולכם מעבירים מבט לשמיים ורואים מן אבוקת אור גדולה שנהיית יותר ויותר קטנה עד שנעלמת "זה יכול להיות?" אותה נינג'ה אומרת בחיוך ובאושר, היא מעבירה מבט אליכם ולפתע היא מקבצת את אצבועתיה ועשן סמיך מכסה את כל המקום אתם מרגיש שמתקרבים אליך ומישהו שם אותך על גבו ולוקח אותך במהירות אבל אתה לא יודע לאן ומי זה (סביר להניח שזאת הנינג'ה D: כ)

יוקיו -
    הקרן מתקרבת קרוב אליך ואתה רוצה להתחמק מן הקרן ואתה מרגיש מישהו שלוקח אותך על גבו ובורח איתך, זהו קאקאשי הוא בורח איתך חזרה לכפר בדאגה ואתה שם לב שהוא קצת רועד בגופו,אתם מגיעים לכפר וקאקאשי לוקח אותך במהירות לביתך ורץ במהירות אל ההוקאגה ולדווח לו על מה שראיתם.
    (אתה יכול ללכת אחריו ולבקש ממנו לדעת את הסיפור)

הנה משפט משלי...

13. NYO HO HO
    יוקיו -
    הקרן מתקרבת קרוב אליך ואתה רוצה להתחמק מן הקרן ואתה מרגיש מישהו שלוקח אותך על גבו ובורח איתך, זהו קאקאשי הוא בורח איתך חזרה לכפר בדאגה ואתה שם לב שהוא קצת רועד בגופו,אתם מגיעים לכפר וקאקאשי לוקח אותך במהירות לביתך ורץ במהירות אל ההוקאגה ולדווח לו על מה שראיתם.
    (אתה יכול ללכת אחריו ולבקש ממנו לדעת את הסיפור)
    *טוב שאתה אומר לי מה לעשות Xd השאלה היא,אגב, לאיזה הוקאגה הולכים..
    "מה הולך כאן קאקאשי?מי היה האיש הזה?" אשאל את קאקאשי בזמן שאלך אחריו אל ההוקאגה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    יוקיו -
    XD, סארוטובי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אספר לך כשנגיע לחדרו של ההוקאגה, שניכם קופצים אל המבנה של ההוקאגה ומגיעים למול דלתו של המשרד של ההוקאגה סארוטובי, קאקאשי מנסה לפתוח את הדלת ורואה כי נעולה, "שלום האטאקה קאקאשי" אתם שומעים מצידו השני של המיסדרון ומולכם עומד איש בעל שיער חלק ושחור, חליפת ג'ונינים ומגן מצח בצורת בנדנה על ראשו "אתם מחפשים את סארוטובי-סאמה?, הוא לא פה הוא בביקור אצל כפר הענן" הוא אומר לכם בחיוך וכשידיו בכיסיו.
    "זה מאוד חשוב, תודיע לי שסארוטובי-סאמה יחזור" קאקאשי אומר ברצינות, ומתחיל ללכת ולצאת מהמבנה, הוא מסתכל עליך ומתחיל לדבר, "שמו של אותו איש שראינו הוא נקרא הידרה, נינג'ה עריקה שהשתמשה בכוחותיה לא לטובה, היא בעלת כישרון עצום שלא ניתן לדמיין בכלל, היא יכולה לשלוט בכל האלמנטים של הנינג'ה, הסנסיי שלי מינאטו נאמיקאזה שהוא היה ההוקאגה הרביעי התעמת איתו ובסופו של דבר הצליח להביס אותו ולחתום אתו באותו מקום שהיינו, עכשיו שהוא השתחרר זה לא טוב בכלל, הקרב יכול להיות קרוב מאוד." הוא אומר בדאגה, "בוא!" הוא מוסיף "נלך לכפר הענן!" הוא אומר בהחלטיות רבה "נלך לדווח להוקאגה על זה, זו תהיה דרך ארוכה אבל אל תדאג יש לי כאן כל מה שנצטרך"
    הוא מביא לך תיק מלא במצרכים חשובים והוא מתחיל לרוץ לכיוון כפר הענן.

הנה משפט משלי...

15. NYO HO HO
    יוקיו -
    XD, סארוטובי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אספר לך כשנגיע לחדרו של ההוקאגה, שניכם קופצים אל המבנה של ההוקאגה ומגיעים למול דלתו של המשרד של ההוקאגה סארוטובי, קאקאשי מנסה לפתוח את הדלת ורואה כי נעולה, "שלום האטאקה קאקאשי" אתם שומעים מצידו השני של המיסדרון ומולכם עומד איש בעל שיער חלק ושחור, חליפת ג'ונינים ומגן מצח בצורת בנדנה על ראשו "אתם מחפשים את סארוטובי-סאמה?, הוא לא פה הוא בביקור אצל כפר הענן" הוא אומר לכם בחיוך וכשידיו בכיסיו.
    "זה מאוד חשוב, תודיע לי שסארוטובי-סאמה יחזור" קאקאשי אומר ברצינות, ומתחיל ללכת ולצאת מהמבנה, הוא מסתכל עליך ומתחיל לדבר, "שמו של אותו איש שראינו הוא נקרא הידרה, נינג'ה עריקה שהשתמשה בכוחותיה לא לטובה, היא בעלת כישרון עצום שלא ניתן לדמיין בכלל, היא יכולה לשלוט בכל האלמנטים של הנינג'ה, הסנסיי שלי מינאטו נאמיקאזה שהוא היה ההוקאגה הרביעי התעמת איתו ובסופו של דבר הצליח להביס אותו ולחתום אתו באותו מקום שהיינו, עכשיו שהוא השתחרר זה לא טוב בכלל, הקרב יכול להיות קרוב מאוד." הוא אומר בדאגה, "בוא!" הוא מוסיף "נלך לכפר הענן!" הוא אומר בהחלטיות רבה "נלך לדווח להוקאגה על זה, זו תהיה דרך ארוכה אבל אל תדאג יש לי כאן כל מה שנצטרך"
    הוא מביא לך תיק מלא במצרכים חשובים והוא מתחיל לרוץ לכיוון כפר הענן.
    "אני לא הייתי ממהר ללכת לשם,מסוכן שם.במיוחד בשבילי." אומר לקאקאשי "למשפחה שלי יש בעיות עם הראיקגה,הוא שונא אותנו.עדיף היה לשלוח לו מסר לשם בעזרת יונה או ציפור כלשהי."
    NYO HO HO BITCH

עמוד 8 מתוך 15 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •