פורסם במקור על ידי
RangerForce
יוקיו -
XD, סארוטובי.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אספר לך כשנגיע לחדרו של ההוקאגה, שניכם קופצים אל המבנה של ההוקאגה ומגיעים למול דלתו של המשרד של ההוקאגה סארוטובי, קאקאשי מנסה לפתוח את הדלת ורואה כי נעולה, "שלום האטאקה קאקאשי" אתם שומעים מצידו השני של המיסדרון ומולכם עומד איש בעל שיער חלק ושחור, חליפת ג'ונינים ומגן מצח בצורת בנדנה על ראשו "אתם מחפשים את סארוטובי-סאמה?, הוא לא פה הוא בביקור אצל כפר הענן" הוא אומר לכם בחיוך וכשידיו בכיסיו.
"זה מאוד חשוב, תודיע לי שסארוטובי-סאמה יחזור" קאקאשי אומר ברצינות, ומתחיל ללכת ולצאת מהמבנה, הוא מסתכל עליך ומתחיל לדבר, "שמו של אותו איש שראינו הוא נקרא הידרה, נינג'ה עריקה שהשתמשה בכוחותיה לא לטובה, היא בעלת כישרון עצום שלא ניתן לדמיין בכלל, היא יכולה לשלוט בכל האלמנטים של הנינג'ה, הסנסיי שלי מינאטו נאמיקאזה שהוא היה ההוקאגה הרביעי התעמת איתו ובסופו של דבר הצליח להביס אותו ולחתום אתו באותו מקום שהיינו, עכשיו שהוא השתחרר זה לא טוב בכלל, הקרב יכול להיות קרוב מאוד." הוא אומר בדאגה, "בוא!" הוא מוסיף "נלך לכפר הענן!" הוא אומר בהחלטיות רבה "נלך לדווח להוקאגה על זה, זו תהיה דרך ארוכה אבל אל תדאג יש לי כאן כל מה שנצטרך"
הוא מביא לך תיק מלא במצרכים חשובים והוא מתחיל לרוץ לכיוון כפר הענן.