Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 15 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 225
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    יוקיו -
    "אתה לא אמור לדאוג בכלל", הוא אומר לך בחיוך "אני פה איתך ואשמור עליך כל זמן שנהיה שם" הוא מוסיף שם עליך את התיק שנתן לך "קדימה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ לכיוון כפר הענן (ייקח איזה חצי יום להגיע לשם).

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי RangerForce צפה בהודעה
    יוקיו -
    "אתה לא אמור לדאוג בכלל", הוא אומר לך בחיוך "אני פה איתך ואשמור עליך כל זמן שנהיה שם" הוא מוסיף שם עליך את התיק שנתן לך "קדימה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ לכיוון כפר הענן (ייקח איזה חצי יום להגיע לשם).
    "טוב,אם אתה אומר קאקאשי-סאמה." אומר לקאקאשי ואלך איתו לכיוון כפר הענן בפחד מהראיקגה.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    יוקיו -
    כעבור 3 שעות~
    "קח תשתה" קאקאשי אומר לך ונותן לך בקבוק מים מלא במים שביל שתשתה, "בוא נעצור כאן." הוא אומר לך ומוריד את תיקו לקרקע, אתה מסתכל סביב ורואה שהמקום הררי ומלא בהרים רבים במקום, "אין לנו זמן.." הוא אומר בדאגה ובנימת לית ברירה, "אתה צריך ללמוד משהו שיחזק אותך בצורה רבה, הצ'ידורי" הוא אומר לך בעיניים רציניות, הוא מניף את ידו אל הקרקע ומחזיק את ידו בעזרת ידו השנייה, ולפתע מתוך כף ידו נוצר כדור ברק, הוא רץ לעבר סלע ושובר אותו בעזרת הצ'ידורי. "אתה רואה?, אתה צריך לרכז כמות של צ'אקרה בידך ואז כדור הברק יופיע" הוא אומר לך ומחכה שתעשה זאת. אתה מרכז את הצ'אקרה ומצליח ליצור את כדור הברק אך חלש מאותו כדור בהרבה מאותו כדור של קאקאשי מזל טוב הצלחת ללמוד צ'ידורי! , "מצוין!" קאקאשי אומר לך "עכשיו ננוח חצי שעה ואז נמשיך את דרכנו אל כפר הענן." הוא אומר לך ומוציא מתיקו שמיכה כזאת ופורש אותה על הקרקע לאחר מכן הוא מוציא 2 חמגשיות ומתיישב ומתחיל לאכול אחת "קדימה תאכל", הוא אומר לך בחיוך.

הנה משפט משלי...

4. NYO HO HO
    יוקיו -
    כעבור 3 שעות~
    "קח תשתה" קאקאשי אומר לך ונותן לך בקבוק מים מלא במים שביל שתשתה, "בוא נעצור כאן." הוא אומר לך ומוריד את תיקו לקרקע, אתה מסתכל סביב ורואה שהמקום הררי ומלא בהרים רבים במקום, "אין לנו זמן.." הוא אומר בדאגה ובנימת לית ברירה, "אתה צריך ללמוד משהו שיחזק אותך בצורה רבה, הצ'ידורי" הוא אומר לך בעיניים רציניות, הוא מניף את ידו אל הקרקע ומחזיק את ידו בעזרת ידו השנייה, ולפתע מתוך כף ידו נוצר כדור ברק, הוא רץ לעבר סלע ושובר אותו בעזרת הצ'ידורי. "אתה רואה?, אתה צריך לרכז כמות של צ'אקרה בידך ואז כדור הברק יופיע" הוא אומר לך ומחכה שתעשה זאת. אתה מרכז את הצ'אקרה ומצליח ליצור את כדור הברק אך חלש מאותו כדור בהרבה מאותו כדור של קאקאשי מזל טוב הצלחת ללמוד צ'ידורי! , "מצוין!" קאקאשי אומר לך "עכשיו ננוח חצי שעה ואז נמשיך את דרכנו אל כפר הענן." הוא אומר לך ומוציא מתיקו שמיכה כזאת ופורש אותה על הקרקע לאחר מכן הוא מוציא 2 חמגשיות ומתיישב ומתחיל לאכול אחת "קדימה תאכל", הוא אומר לך בחיוך.
    *לא לומדים בכזאת קלות את הצ'ידורי.אגב-מה אם סימני ידיים?אין במשחק שלך?
    "תודה קאקאשי סנסיי." אומר לקאקאשי ואקח את החמגשית שלי.'וואוו,למדתי טכניקה כזאת טובה.שמעתי מאנשים שקאקאשי עצמו המציא אותה,אז למדתי אותה ממקור ראשון!' אחשוב לעצמי בזמן האוכל.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אייל -
    אתה אומר לו את כל המתכון בעל פה והוא מתחיל לרשום את זה בתוך דף במהירות רבה ממש שלב אחרי שלב כמו שאמרת לו לעשות, לאחר שאתה מסיים להקריא לו את המתכון הוא שולח מלצר שלו אל הים בכדי לחפש שם את הצדפות "האי" הוא אומר ומצדיע מוריד את בגדיו מתחת לבגדיו יש לו בגדי צלילה (לך תבין XD) הוא מחבר שנורקל ואת משקפת הצליל ומתחיל לרוץ לעבר איזשהו ים לחפש אותו, "עכשיו מה עם הרוטב הסודי?, שאמרת שתגיד לי בסוף המתכון." הוא שואל אותך בחיוך רחב.

[/COLOR]
    *סאגה ב' התחילה גם אצלי?
    אומר לו "אמרתי לך כבר,את הרוטב מכינים כך: לוקחים שלוש צדפות מהסוג שאמרתי לך,שמים אותן שלמות בתוך מים חמים למשך שעה ואחרי השעה הזאתי שמים באותם מים חמים פלפל ותבלינים אחרים שיש לך,זה לא משנה אילו תבלינים,שמים חתיכות של בשר דג טרי שנחתך בקפידה בתוך המים החמים ששמנו. מוציאים את הצדפות ופותחים אותן כדי שהחלק הפנימי יצא ומערבבים את הכול עד שאתה רואה שהרוטב מעורבב ואז שמים אותו בראמן.".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

6. משתמש מנוסה
    יוקיו -
    אני יודע שלא בכזות קלות ואני מצטער אבל זה ייפגום באיכות של הצ'ידורי בגדול.
    וכן יש חותמות ידיים פשוט דיי מיהרתי(גם במשחק) ולא רציתי שהכל יימחק אז התחלתי להגביר קצב מצטער~
    ואתה לא חייב לפרט אלא רק להגיד שעושה את חותמות הידיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אוכל את החמגשית ובזמן שאתה אוכל אותה אתה מרגיש שמח שלמדת את טכניקת הצ'ידורי מקאקאשי, לאחר שאתם מסיימים, קאקאשי קם, שם את תיקו על גבו ואומר לך שעכשיו צריך כבר ללכת אל כפר הענן, אך לפני שתלכו לשם הוא מבקש ממך לנסות שוב את הצ'ידורי על אחד מהסלעים הענקיים שנמצאים בשביל שלכם. אתה מנסה שוב וגורם לחור דיי קטן בסלע "צריך הרבה אימונים, אתה עוד תשתפר" הוא אומר לך והולך אל עבר כפר הענן.

אייל -
    אצל כולם
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי" הוא אומר ופתאום חוזר אותו מלצר שאירוקה שלח אותו ודג בפיו XD, "הנה הצדפות" הוא אומר ומואיד מעליו את בגדי הצלילה ומחזיר את מדי המלצר שלו, אירוקה מכין הכל כראוי ולפתע נכנסת רין סנסיי ואומרת לך שאתם משוחררים ויכולים ללכת, היא באה לצאת אבל אירוקה עוצר אותה ומבקש ממנה לטעום מן הראמן החדש, רין טועמת ומחכים רגע בקוצר רוח, "נהדר!" היא אומרת ויוצאת החוצה, "תודה רבה על המתכון ילד, תגיד מה הוא שמך?, והאם תרצה לעבוד כאן" הוא שואל אותך.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 05-09-2012 בשעה 10:35 PM

הנה משפט משלי...

7. משתמש מנוסה
    [COLOR="RoyalBlue"]אייל -
    אצל כולם
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי" הוא אומר ופתאום חוזר אותו מלצר שאירוקה שלח אותו ודג בפיו XD, "הנה הצדפות" הוא אומר ומואיד מעליו את בגדי הצלילה ומחזיר את מדי המלצר שלו, אירוקה מכין הכל כראוי ולפתע נכנסת רין סנסיי ואומרת לך שאתם משוחררים ויכולים ללכת, היא באה לצאת אבל אירוקה עוצר אותה ומבקש ממנה לטעום מן הראמן החדש, רין טועמת ומחכים רגע בקוצר רוח, "נהדר!" היא אומרת ויוצאת החוצה, "תודה רבה על המתכון ילד, תגיד מה הוא שמך?, והאם תרצה לעבוד כאן" הוא שואל אותך.
    *אני טבח נינג'ה חח..
    אומר לאירוקה "כן,אני אשמח לעבוד פה ושמי הוא נארו טאיג'ורו,יש לי המון מתכונים אם תרצה.".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

8. NYO HO HO
    יוקיו -
    אני יודע שלא בכזות קלות ואני מצטער אבל זה ייפגום באיכות של הצ'ידורי בגדול.
    וכן יש חותמות ידיים פשוט דיי מיהרתי(גם במשחק) ולא רציתי שהכל יימחק אז התחלתי להגביר קצב מצטער~
    ואתה לא חייב לפרט אלא רק להגיד שעושה את חותמות הידיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אוכל את החמגשית ובזמן שאתה אוכל אותה אתה מרגיש שמח שלמדת את טכניקת הצ'ידורי מקאקאשי, לאחר שאתם מסיימים, קאקאשי קם, שם את תיקו על גבו ואומר לך שעכשיו צריך כבר ללכת אל כפר הענן, אך לפני שתלכו לשם הוא מבקש ממך לנסות שוב את הצ'ידורי על אחד מהסלעים הענקיים שנמצאים בשביל שלכם. אתה מנסה שוב וגורם לחור דיי קטן בסלע "צריך הרבה אימונים, אתה עוד תשתפר" הוא אומר לך והולך אל עבר כפר הענן.
    *אתה לא צריך להגיד לי שיש, אני יודע שיש..
    "חכה לי קאקאשי!" אומר לקאקאשי וארוץ אחריו. 'איזה פחד,אני מקווה שהראיקגה או החיילים שלו לא יהרגו אותי..' אחשוב לעצמי.
    NYO HO HO BITCH

9. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    רשומים ושחכתי להוסיף אופי אז תערכו ותוסיפו בבקשה D:
    התחלה:
    אתם שינובי שהרגע סיימתם את הלימודים כסטודנטים באקדמייה ומחלקים אותכם לקבוצות.
    לפניכם עומד המורה שעבר איתכם את כל שנות הלימוד באקדמייה ועזר לכם לעבור אותה והוא, איקרו קינומוטו.
    הוא מסביר לכם על המשמעות של השינובי ועל עולם השינובי וכולי' ואחר-כך עובר להקראת שמות וחלוקה לקבוצות.
    "קבוצה מס' 7-איטאצ'י אוצ'יהא, אוסאי טאוקומי, שוקו אוצ'יהא." מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
    "קבוצה מס' 8-ריי יאמאנקה, אל אקימיצ'י, היקארו היוגה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
    "קבוצה מס' 9-נארו נארה, אקירה בלאק, לי אבורמה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 10.
    "קבוצה מס' 10-בארי אוצ'יהא, אוביטו ריו, לין איצ'יגו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
    "קבוצה מס' 11-יוקיו ראיצודן, מיקו קינומוטו, רין אינוזוקה" מסיים ואז עובר לקבוצה מס' 12.
    "קבוצה מס' 12-קאיטו ג'ונקינה, איצ'ירו ושינו הארונו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 13.
    "קבוצה מס' 13-מירו היוגה, ניוקי יאמאנאקה(בן). מסיים ועובר להקראת המורים שיהיו אחראיים לתלמידים.
    -----------------------------
    "קבוצה מס' 7-אי שינו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
    "קבוצה מס' 8-סאקורה מיקו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
    "קבוצה מס' 9-רין" מסיים ועובר לקבוצה מס' 10.
    "קבוצה מס' 10-שינו אינוזוקה" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11.
    "קבוצה מס' 11-סארוטובי מיקואו" אמר ועבר לקבוצה מס' 12.
    "קבוצה מס' 12-טירונו קאקוזו" אמר ועבר לקבוצה 13
    "קבוצה מס' 13-מאיטו יומה" וסיים את ההקראה.

אתם שמים לב שליידכם בשולחן מונח מגן ראש עם הסימן של קונוהא וזה מראה שמעכשיו אתם גנינים.
    אתם סיימתם את מעשיכם באקדמייה ויצאתם ממנה אל ביתכם.
    מה תעשו מכאן?
    אני מסובב את מגן המצח מעל כתף ימין, דרך הלב (שם נמצא הברזל) אל מתחת לכתף שמאל. אני הולך לכיוון האבן עם השמות החרוטים בה, מניח שם פרח שקניתי לפני יום הלימודים, ולוחש "אל תדאג, אני אנקום את נקמתך". אני חוזר לאיזור האקדמיה ומחפש את מירו, ניוקי או מאיטו.

10. משתמש מנוסה
    אייל -
    "מצוין!" אירוקה אומר לך בחיוך, ומראה לך את כל חלקיה הגדולים של החנות, הוא מראה לך את המטבח שמלא בטבחים שמכינים אוכל ללקוחות, הוא מראה לך את החדרים הפנימיים ששם אפשר לשבת על שולחנות ולאכול מטעמים מן החנות, הוא מראה לך את המרתף ששם נמצאים כל הרכיבים שאירוקה משתמש להכנת הראמן, הוא לוקח אותך גם לעמדת ההגשה וקבלת הלקוחות ושם אתה רואה 3 לקוחות רעבים מאוד לראמן שרוצים לאכול, אירוקה אומר לך ללכת למטבח ולהתחיל להכין את האוכל לפי המתכון החדש והמיוחד שלך.

יוקיו -
    אתה מתקדם אל עבר קאקאשי ואתם ממשיכים בדרככם אל עבר כפר הענן.
    ~לאחר 2 שעות הליכה~
    אתה מתחיל להיראות עייף וקאקאשי נותן לך שוב את בקבוק המים בשביל שתשתה, אתם מגיעים להר דיי גבוה שמשם אתם יכולים לראות את שער הכניסה לכפר הענן, "הנה הוא" קאקאשי אומר ומסתכל אל עבר השער שמעותר בסמל הענן של הכפר. קאקאשי מתחיל להגביר קצב ולהתקדם אל השער, אתם מתקדמים אל השער ושם אתם רואים 2 נינג'ות בעלות מגן מצע בצבע לבן עם סימן מוזר עליו, "קאקאשי-סאמה, ברוך הבא!" אתם שומעים מאחד השומרים שמנופף לכם לשלום בחיוך, אתם עומדים מול השער וקאקאשי שואל את אותו נינג'ה שומר האם סארוטובי-סאמה נמצא שם והוא נענה בחיוב הוא גם שואל אותו היכן הוא נמצא ברגעים אלו ואותו נינג'ה-שומר מספר לו בשמחה, השער נפתח בשבילכם ואתם נכנסים אל תוך הכפר, "קדימה בוא איתי!" קאקאשי אומר לך והוא רץ לאותו מקום שהנינג'ה-שומר אמר לו.

PizzaBlaster -
    אתה חוזר אל האקדמיה ומחפש את אחד מחברי הצוות שלך או את המורה שלכם, אתה עובר ליד חדר באקדמיה ושם אתה רואה ילד שמתאמן על טכניקות בסיסיות לנינג'ה, "אני ניוקי יאמאנקה אביס את כל הרשעים!" הוא אומר בהחלטיות ובגאווה, בזמן שהוא משתמש בבונשין נו ג'וטסו. הוא מסתכל לצד ורואה אותך, הוא מצביע עליך ואומר "מהו שמך?!" הוא צועק בלי פחד.

הנה משפט משלי...

11. bbuuuii
    שם: עידן
    סאגה ב': האיש המוזר שיצא מתוך החותם !!

בארי -
    אתה משתמש בחותמות הידיים אך מיכיוון שאתה לא שולט בטכניקה זאת בשלמות (נשאר לך שלב אימונים אחד) אז לוקח לך זמן עד שאתה מסיים את כל חותמות הידיים ולבינתיים הנינג'ה מגיע ממש קרוב אליך אבל בסופו של דבר את מצליח להשלים את חותמות הידיים ולהשתמש בטכניקה, אתה מעיף בחוזקה את הנינג'ה ובגדה מתחיל להיקרע מהטכניקה, הוא מושכב על הריצפה ולין בורחת לה מאחורי אוביטו, אוביטו במהירות שולף את הקונאי שלו ועוד שלושה שוריקנים ומתכנן לזרוק לעבר הנינג'ה שכבר שוכבת כל הריצפה, אבל לפתע "מה זה אמור להיות?!" לין צועקת ומסתכלת לשמיים, כולכם מעבירים מבט לשמיים ורואים מן אבוקת אור גדולה שנהיית יותר ויותר קטנה עד שנעלמת "זה יכול להיות?" אותה נינג'ה אומרת בחיוך ובאושר, היא מעבירה מבט אליכם ולפתע היא מקבצת את אצבועתיה ועשן סמיך מכסה את כל המקום אתם מרגיש שמתקרבים אליך ומישהו שם אותך על גבו ולוקח אותך במהירות אבל אתה לא יודע לאן ומי זה (סביר להניח שזאת הנינג'ה D: כ)

יוקיו -
    הקרן מתקרבת קרוב אליך ואתה רוצה להתחמק מן הקרן ואתה מרגיש מישהו שלוקח אותך על גבו ובורח איתך, זהו קאקאשי הוא בורח איתך חזרה לכפר בדאגה ואתה שם לב שהוא קצת רועד בגופו,אתם מגיעים לכפר וקאקאשי לוקח אותך במהירות לביתך ורץ במהירות אל ההוקאגה ולדווח לו על מה שראיתם.
    (אתה יכול ללכת אחריו ולבקש ממנו לדעת את הסיפור)
    אני מחכה על הגב של אותה הנינג׳ה עד שנצא מהעשן ואני אוכל לראות מי זה.

Spoiler ספוילר

12. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    PizzaBlaster -
    אתה חוזר אל האקדמיה ומחפש את אחד מחברי הצוות שלך או את המורה שלכם, אתה עובר ליד חדר באקדמיה ושם אתה רואה ילד שמתאמן על טכניקות בסיסיות לנינג'ה, "אני ניוקי יאמאנקה אביס את כל הרשעים!" הוא אומר בהחלטיות ובגאווה, בזמן שהוא משתמש בבונשין נו ג'וטסו. הוא מסתכל לצד ורואה אותך, הוא מצביע עליך ואומר "מהו שמך?!" הוא צועק בלי פחד.
    שאלה: אני כבר יכול להשתמש בשארינגאן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

"קוראים לי ריי אוצ'יהא. אתה איתי בקבוצה נכון?" אני אומר בקול משועמם. "תקשיב, בוא נמצא גם את האחרים ונתחיל להתאמן, מה אתה אומר?". אם הוא עונה לי בחיוב, אנחנו הולכים לחפש אותם. אם לא, אני אומר לו: "מה אתה אומר שנתאמן יחד?"

13. משתמש מנוסה
    אייל -
    "מצוין!" אירוקה אומר לך בחיוך, ומראה לך את כל חלקיה הגדולים של החנות, הוא מראה לך את המטבח שמלא בטבחים שמכינים אוכל ללקוחות, הוא מראה לך את החדרים הפנימיים ששם אפשר לשבת על שולחנות ולאכול מטעמים מן החנות, הוא מראה לך את המרתף ששם נמצאים כל הרכיבים שאירוקה משתמש להכנת הראמן, הוא לוקח אותך גם לעמדת ההגשה וקבלת הלקוחות ושם אתה רואה 3 לקוחות רעבים מאוד לראמן שרוצים לאכול, אירוקה אומר לך ללכת למטבח ולהתחיל להכין את האוכל לפי המתכון החדש והמיוחד שלך.

[/COLOR]
    אלך למטבח ואכין את הראמן לפי מה שאמרתי לאירוקה בהתחלה:"מתחילים במים חמים מאוד,אז מוסיפים למים החמים מים קרים. שמים כמות מלאה של אטריות,פלפלים,לא משנה איזה פלפלים יש לך,העיקר שהם קצוצים. מוסיפים כמה תבלינים,בעיקר מלח ופלפל ואם יש לך עוד,תאמר לי כדי שאסביר לך איזה מהם טוב,בצל וכמה ירקות מהירקות שיש לך,אפילו ירקות שיש בכל בית רק שיהייו טריים. את הכמות העודפת של האטריות מההתחלה,אנחנובעצם מוציאים בזהירות את הכמות שלדעתך עודפת וחותכים אותה עד שהיא חלקים קטנים.שמים רוטב מיוחד שאני אומר לך כשאסיים את המתכון, ומערבבים ובוחשים במהירות את כל המרכיבים עד שהם מתערבבים,המרכיב הבא הוא הסוד הכי שמור ומשהו שעובר במשפחתי,אבל אני מוכן לגלות לך,מתחת לסלעי מלח שבים עצמו,יש נציבי מלח קלים לשבירה,כששוברים אותם רואים מאגר של צדפות מסוג מיוחד וכשפותחים את הצדפות האלה יש בהן שמן מיוחד שכדאי לך להשתמש בו גם למנות אחרות, ואז מערבבים אותו עם כל התערובת ואז יש לך ראמן מוכן." אבלע רוק ואמשיך "את הרוטב מכינים כך: לוקחים שלוש צדפות מהסוג שאמרתי לך,שמים אותן שלמות בתוך מים חמים למשך שעה ואחרי השעה הזאתי שמים באותם מים חמים פלפל ותבלינים אחרים שיש לך,זה לא משנה אילו תבלינים,שמים חתיכות של בשר דג טרי שנחתך בקפידה בתוך המים החמים ששמנו. מוציאים את הצדפות ופותחים אותן כדי שהחלק הפנימי יצא ומערבבים את הכול עד שאתה רואה שהרוטב מעורבב ואז שמים אותו בראמן."

14. משתמש מנוסה
    בארי -
    אתה יוצא מטווח הערפל, ורואה שמי שמחזיק אותך על גבו הוא אותה נינג'ה שתקפה אתכם, היא מחזיקה אותך חזק מאוד בלי שתוכל לזוז אפילו. הנינג'ה מתחילה לקפץ רחוק ורחוק יותר עד שאתם מגיעים למגדל ענק עם 5 קומות ובסופו של המגדל יש שעון, הנינג'ה מכניסה אותך פנימה אל המגדל ומתחילה לרדת למדרגות אל מתחת לאדמה, אל מקום שנראה כמו בית כלא. היא מניחה אותך על הרצפה בלי לשחרר את האחיזה וקושרת אותך בעזרת מטפחה קשר מסובך בידיים פותחת כלוב אחד בתוך החדר וזורקת אותך לשם, "המנהיג ישמח לראות אותך" הוא אומר בחיוך זדוני ומתחיל לצחוק צחוק מרושע, סוגר את הכלוב והולך לו במעלה המדרגות.

PizzaBlaster -
    אתה לא יכול תצטרך להעיר את השארינגן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "א...ו..צ'י..הא?" הוא שואל בפחד רב ואתה כבר רואה את הדאגה בפניו, הוא בולע רוק ומתעשת "אתה הוא משבט האוצ'יהא!" הוא אומר ומצביע עליך, "אתה אמור להיות חזק, אני רוצה להלחם בך!" הוא ממשיך בלי פחד, הוא מתעלם מהצעתך לאימון קבוצתי ומאתגר אותך לקרב, מה תעשה?

אייל -
    אתה מכין את הראמן, אתה רואה שהוא נראה טוב ומוכן היטב, מגיע לפניך מלצר ולוקח את הראמן ויוצא מהחדר אל הלקוחות, אירוקה מגיע לפניך ואומר לך שתוכל ללכת אך לפני כן תצטרך לשטוף את הכלים הוא אומר ומתחיל לצחקק טיפה, אתה רואה כמות אדירה של כלים מלוכלכים ושיקח לך לפחות עד הערב לשטוף את כולם.
    מה תעשה?

הנה משפט משלי...

15. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"]אייל -
    אתה מכין את הראמן, אתה רואה שהוא נראה טוב ומוכן היטב, מגיע לפניך מלצר ולוקח את הראמן ויוצא מהחדר אל הלקוחות, אירוקה מגיע לפניך ואומר לך שתוכל ללכת אך לפני כן תצטרך לשטוף את הכלים הוא אומר ומתחיל לצחקק טיפה, אתה רואה כמות אדירה של כלים מלוכלכים ושיקח לך לפחות עד הערב לשטוף את כולם.
    מה תעשה?
    *אני שחקן טוב?
    אצחקק בעצמי ואומר לו "זו טכניקה שהמצאתי בבית:ספונג'ור נו ג'וטסו(זה יהיה מוזר אם זה יהיה ג'וטסו שלי)" ואז ארוץ כשאני סורק את כל הכלים לכיור ואקח סבון כשאמחץ אותו באגרופיי על הכלים ואז אוציא את המים כשאני מכניס את הכלים יחד עם המים לדלי ואשפוך אותך לכיור ומשם אשים את הכלים במקומם.

עמוד 9 מתוך 15 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •