Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 132
  1. משתמש מנוסה
    Pokemon - The Victory Road | Part1

קוד:
    אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל Apachai לפתוח את Pokemon The Victory Road| Part 1,
    רקע~
    כדור הארץ קיים כבר מיליארדי שנים. במהלך השנים צצו להם בעלי החיים. החל מהאמבה, דרך הדינוזאורים ולבסוף הגיעו לעולם יצורים בגדלים שונים, יצורים אלו נקראו הפוקימונים. האמונה המודרנית היא שהם הגיעו מהחלל החיצון, אך לא ידוע יותר מכך.
    הם החלו כקטנים ולאט לאט התפתחו והתפשטו במהרה ברחבי כל היבשות והימים בעולם.

ביחד עם הפוקימונים, קם גם גזע האדם בעולם. לאט לאט גילה האדם את הקשר בינו לבין הפוקימונים, את המחוזות השונים, ובמהלך השנים הרבות שחלפו בני האדם התפתחו בטכנולוגיה השונה. מאז הומצא הפוכדור, שאפשר את תפיסתם של הפוקימונים, מכשיר הפוקדע, שהכיל מידע על כל פוקימון שהתגלה עד כה, שמות חולקו למחוזות השונים, מכונים קמו, ובמהרה אף הוכרזה תחרות הליגה הראשונה בעולם, שהתקיימה במחוז קאנטו המפורסם. 256 מאמנים ברי מזל הצליחו לאסוף 8 תגים מידיהם של 8 מנהיגי מכון, שכל אחד מהם התמחה בסוג אחר של פוקימון. מאמנים אלו נלחמו אחד נגד השני, אולם רק אחד הוכתר כאלוף הפוקימונים הראשון.
    מאז חלפו מאות שנים, אלופים חדשים הוכתרו, והוקמו ליגות נוספות במחוזות נוספים - ג'וטו, הואן, וסינו.
    בני האדם והפוקימונים חיו בשלום והטכנולוגיה התפתחה.

השנה, החליטו מנהלי הליגה לעשות משהו שונה. במקום לאסוף תגי מכון בשביל להגיע לליגה, המאמנים השונים יצטרכו לנצח 16 תחרויות שיפוזרו בכל אחד מהמחוזים (כלומר, 4 תחרויות בכל מחוז). כל תחרות תאורגן בידי 2 מנהיגי מכון, ותהיה קשורה לסוג המכון שלהם. הרמה תלך ותהפוך לקשה מתחרות אחת לשנייה. כהוכחה לניצחון בתחרות, יקבלו המאמנים תג מפלסטיק עם הספרה של אותה תחרות. אחרי שינצחו בשלושה מתוך ארבעת התחרויות במחוז מסויים, רק אז יגלו את מיקום התחרות הרביעית. לאחר שינצחו בה, ילחמו המאמנים באלוף הראשי של האליט פור באותו מחוז. ברגע שינצחו אותו, יוכלו לעבור למחוז הבא.
    מי שינצח את כל 16 התחרויות השונות ואת אלופי האליט פור של המחוז, יקבל את הזכות להילחם במאסטר פוקימונים הגדול בכל הזמנים - אש קאטצא'ם, שנולד, כמוכם, בעיר פאלט. מי שינצח אותו יוכתר לאלוף המאסטר הגדול הבא!

אולם, 4 קבוצות שונות קמו בסתר, והן רוצות לעצור את התחרויות השונות. חלקם רוצות לגנוב את הפוקימונים של המאמנים, וחלקם רוצים להשתלט על כל המחוז בעזרת הפוקימונים האגדיים.
    בשל כך, החיים במחוז לא יחזרו להיות כפי שהיו.

אתם ילדים צעירים, המתגוררים בעיר פאלט שבמחוז קאנטו. כל ילדותם חלמתם לצאת למסע הפוקימונים שלהם. לפני כשבוע קיבלתם מכתב מפרופסור אוק, ובו נאמר שהחלום שלכם עומד להתגשם, מכיוון שנבחרתם להתחיל את מסע הפוקימונים שלכם. לקבלת הפוקימון ההתחלתי שלהם, עליכם להגיע מחר ב08:30 למעבדת הפוקימונים שלו.
    אתם תוכלו לבחור בין שלושת הפוקימונים הבאים:
    - צרמנד'ר, פוקימון הלהבה. סוג אש.
    - סקווירטל, פוקימון הצב. סוג מים
    - באלבאזור, פוקימון הזרע. סוג עשב
    השבוע חלף, וכעת הגיע היום הגדול, בו אתם יוצאים למסע הפוקימונים שלו כה חיכיתם.
    בהצלחה!

חוקים:
    #1 כל חוקי הפורום הגלובאלים של הפורום חלים במשחק ללא יוצא מין הכלל.
    #2 כל חוקי פורום חת"מ בהנחיות של מנהלי הפורום תקפים כאן.
    #3 במקרה ופספסתי אתכם בתגובה, או יש לכם שאלה הקשורה בתוכן המשחק (למשל מהם המתקפות של הפוקימונים שלכם) יש לפנות אליי בפרטי.
    #4 אין לקלל ולהשמיץ את מנהל המשחק או את שאר המתמודדים במשחק.
    #5 במידה ושכחתם לרשום משהו בתגובתם, ניתן להשתמש לצורך כך בכפתור העריכה. אין צורך להגיב שוב ישר.
    #6 מי שלא יגיב שלושה ימים בלי הודעה מראש, יוקפא ישירות. אם עד סוף אותו שבוע הוא לא יצור איתי קשר בפרטי, יוצא מהמשחק.
    #7 רק המשתתפים רשאים להגיב במשחק זה. מי שלא רשום/נרשם לאחר שההרשמה נסגרה, יענש בידי מנהלי הפורום.
    #8 הכי חשוב, להנות כמובן! :}

טופס הרשמה:
    שם מלא: שמכם במשחק
    ספרייט: תמונת המאמן שלכם, אחת מאילו שלא בשימוש.
    רקע: רקע די מפורט של 3-5 שורות, על הילדות שלכם, אירועים מיוחדים שקרו בה, ועוד.
    פוקימון התחלתי: לבחור אחד מההתחלתיים.
    בקשות/הערות/הארות:

הערה ~ משחק זה מתמקד במחוז קנטו. המסע בשאר המחוזות יערך במשחקים הבאים.

לא להגיב!

2. משתמש מנוסה
    מפת המחוז~

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    מאמנים חשובים

Professor Oak

הפרופסור של מחוז קנטו.

Topaz Rock

היריב שלכם במשחק. אתם מכירים אותו מילדותכם בעיר. ילד עשיר שכל היום קיבל את מה שרצה מהוריו. נחשב לטיפוס יהיר ולא פעם רבתם איתו. טופז שואף גם הוא לזכות בתואר המאסטר הבא.
    פוקימונים: / / (תלוי בפוקימון ההתחלתי שלכם)
    פגש את:
    Spoiler ספוילר

צוות רוקט
    זהו הצוות שפועל ברחבי קאנטו ומנסה לחבל בתחרויות ולהשתלט על המחוז. אנשיו מסתובבים במסווה בין האנשים וחושפים את עצמם כשהם רוצים.

4. משתמש מנוסה
    רשומים:

r03e
    שם מלא: ג'וני רייל
    ספרייט: .
    ציוד: פוקדורים (X5), תיק למסע , פוקדע, אוכל ושתייה, מחסנית תגים.
    Spoiler ספוילר

~Donphan~
    שם מלא: אלון סטורם
    Spoiler ספוילר

Sire Despair
    שם מלא: ג'ון סמית'
    Spoiler ספוילר

The Sir
    שם מלא: יאמאטו הטאקה~Yamato Hatake .
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    שם מלא: טאקויה אקירו.
    Spoiler ספוילר

Pooh
    שם מלא: דארן ווסט | Darren West.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    התחרויות
    התחרויות השונות באות כדי לבחון את העוצמה, החכמה והידע של המאמן בהתמודדות עם דברים שונים. כל תחרות תעסוק בדבר אחר, אותו תגלו רק כאשר תגיעו לשם.
    מהן התחרויות? יחשף בהמשך.

קרדיטים
    # לאתרים floatzel וpokemontopaz על הספרייטים.
    # לאתר Serebii על המידע.
    # לLordAbizi על האישור.

אפשר להגיב! :}

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    שם מלא: אנטוני פארקר
    ספרייט:
    רקע: אנטוני נולד בעיירה פאלט שבמחוז קנטו. מאז שהיה קטן הוא וטופז רוק היו יריבים בדם, אנטוני שנא מאוד את טופז בשל היותו עשיר ושחצן, לעמות אנטוני, שהיה ילד רגיל ונחמד בעל בית חם וקטן. אביו של אנטוני גדל בהואן שם תפקד כחוקר פוקימונים ואמו של אנטוני הייתה מגדלת מובילה בעולם הפוקימון. שאנטוני הגיע לגיל 7 אביו חזר להואן לחקר פוקימונים עתיקים, מה שגרם לאנטוני להתעצבן כי הוא ראה שלאמו קשה לתחזק את הבית לבד אבל הוא לא היה יכול לעשות שום דבר בעניין. 3 שנים חלפו ואביו של אנטוני נהרג במפולת סלעים שקרתה בהואן בזמן חפירות,דבר זה גרם לאנטוני להכנס לדיכאון עמוק עד שהגיע המכתב מפרופסור אוק לגביי התחלת המסע של אנטוני, דבר זה הוציא אותו מהדיכאון והוא החליט להפוך למאסטר פוקימונים ולהנציח את אביו בכך שיקים לכבודו כאשר יהפוך למאסטר פוקימונים מוזאון לחקר מאובנים.
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
    בקשות/הערות/הארות: לתפוס פיקאצ'ו!
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שם מלא: אלון... ואין לי רעיון לשם משפחה חח
    ספרייט: עוד מעט
    רקע: אלון נולד בעיר סרוליאן, ובגיל 3 עבר לעיר פאלט. הוא אוהב מאוד לצייר אנשים ופוקימונים, ואף מוכשר בזה מאוד. אלון תמיד חלם שכשיהיה גדול יבחר בבלבאזור, אף על פי שבשפחתו בחרו בפוקימונים אחרים, הוא יודע שפוקימוני העשב הם יותר נחמדים מהאחרים. חוץ מזה שהוא מפחד מפוקימוני אש, יש לו פחד משריפות, וכאשר ראה בתמונת פרסום את הלהבה של פוקימון הלטאה ממש פחד.. והחליט מראש שהוא יבחר בבלאזור.
    אלון חולם לא נלחם בקרב פוקימונים או ראה אחד אמיתי, ואין לו ניסיון. אבל ראה אותם בטלוויזיה וממש נלהב, הוא תמיד חשב שזה פשוט וממש קל, אבל ההורים שלו אמרו לו שהוא מאוד טועה, ושבקרב צריך כוח ומוח. מדי פעם אלון ראה מתקפות בטלוויזיה, והיה מצייר אותן בצורה שונה, ומשלב אותן עם מתקפות אחרות. הוא מאוד טוב בלתכנן אסטרטגיות.
    כיום אלון נרגש לקראת המסע, ויודע ב100 אחוז שהוא הולך לבחור בבלבאזור.
    פוקימון התחלתי: בלבאזור
    בקשות/הערות/הארות: פאנפי! D:

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שם מלא: ג'ון סמית'
    ספרייט:
    רקע: ג'ון נולד בפאלט. אימו נהרגה כשהוא היה קטן,ואביו נטש אותו אצל אחיה של אימו ולא חזר. פעם אחרונה שהוא שמע מאביו הוא היה במחוז אחר,רחוק מאוד,ככה שג'ון לא יראה אותו שוב,ככל הנראה.בכל מקרה, מאז שג'ון זוכר את עצמו,הוא גר אצל דודו.דודו הוא מאמן פוקימוני מים שהיה בעבר מנהיג מכון המים בעיר סרוליאן. מגיל צעיר ג'ון היה מוקף בפוקימוני מים,ולמד הרבה על פוקימוני מים. דודו נתן לו גם להילחם עם פוקימוני מים-נגדו ונגד כל מיני מאמנים מזדמנים שחיפשו מקום להתאמן. בדרך כלל-ג'ון ניצח אותם בעזרת הבלאסטויס החזק של דודו,סקארפי. כשהוא הגיע לגיל המתאים,הזמן שבו היה צריך לבחור פוקימון, הוא ידע בדיוק איזה פוקימון הוא ייקח-סקווירטל.
    פוקימון התחלתי: סקווירטל
    בקשות/הערות/הארות: לתפוס דיגלט,ובלספראוט.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-13-2012 בשעה 05:45 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה
    שלושתכם רשומים!
    ג'ון, פה במשחק אין מחוז יונובה לכן אתה לא יודע עליו. תשנה את הרקע שם.
    *אין מקום יותר כרגע!*

התחלה משותפת לאלון ואנתוני:

אתם מתעוררים ביום חלוקת הפוקימונים נרגשים. אתם מתלבשים במהרה ולוקחים את התיק ובו הציוד למסע אותו ארגנתם בערב שלפני. אתם יורדים למטה ונכנסים למטבח שם נמצאת אימכם. היא מגישה לכם ארוחת בוקר ומחבקת אותם בהתרגשות. אתם מסיימים לאכול במהרה וקמים מהשולחן. אתם נפרדים ממנה והיא אומרת לכם לא לשכוח לבקר אותה שוב לפני שאתם עוזבים את העיר!
    אתם יוצאים החוצה וצועדים אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אוק. כעבור זמן קצר אתם מגיעים אל דלת המעבדה ודופקים בה. את הדלת פותח לכם אדם לבוש בחלוק ושיער קצת אפרפר - פרופסור אוק "ברוך הבא! אני מניח שבאת לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך, נכון?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בראשך. "בוא אחרי" הוא אומר לך ומוביל אותך לחדר גדול בתוך המעבדה "אתה תוכל לבחור פוקימון בין אחד מהבאים" הוא אומר ומציג לפניך את שלושת ההתחלתיים - סקווירטל, באלבאזור וצ'רמנדר. שלושתם קופצים משמחה ומנסים להציג לפניך את כוחם. במי תבחרו?

ג'ון~
    אתה קם בבוקר החלוקה בבית דודך, ומתארגן במהירות. אתה יורד את המטבח ושם דודתך מקבלת את פניך, ומגישה לך ארוחת בוקר. כעבור כמה שניות נכנס דודך למטבח, ומאחל לך הצלחה במסע הפוקימונים שלך. אתה מסיים לאכול, לוקח את התיק שלך ונפרד מהם לשלום. אתה יוצא ומתחיל ללכת אל עבר מעבדת הפוקימונים. כעבור כמה דקות אתה מגיע אליה ודופקים בה. את הדלת פותח לכם אדם לבוש בחלוק ושיער קצת אפרפר - פרופסור אוק "ברוך הבא! אני מניח שבאת לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך, נכון?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בראשך. "בוא אחרי" הוא אומר לך ומוביל אותך לחדר גדול בתוך המעבדה "אתה תוכל לבחור פוקימון בין אחד מהבאים" הוא אומר ומציג לפניך את שלושת ההתחלתיים - סקווירטל, באלבאזור וצ'רמנדר. שלושתם קופצים משמחה ומנסים להציג לפניך את כוחם. במי תבחר?

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Apachai צפה בהודעה
    ג'ון~
    אתה קם בבוקר החלוקה בבית דודך, ומתארגן במהירות. אתה יורד את המטבח ושם דודתך מקבלת את פניך, ומגישה לך ארוחת בוקר. כעבור כמה שניות נכנס דודך למטבח, ומאחל לך הצלחה במסע הפוקימונים שלך. אתה מסיים לאכול, לוקח את התיק שלך ונפרד מהם לשלום. אתה יוצא ומתחיל ללכת אל עבר מעבדת הפוקימונים. כעבור כמה דקות אתה מגיע אליה ודופקים בה. את הדלת פותח לכם אדם לבוש בחלוק ושיער קצת אפרפר - פרופסור אוק "ברוך הבא! אני מניח שבאת לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך, נכון?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בראשך. "בוא אחרי" הוא אומר לך ומוביל אותך לחדר גדול בתוך המעבדה "אתה תוכל לבחור פוקימון בין אחד מהבאים" הוא אומר ומציג לפניך את שלושת ההתחלתיים - סקווירטל, באלבאזור וצ'רמנדר. שלושתם קופצים משמחה ומנסים להציג לפניך את כוחם. במי תבחר?
    שיניתי.
    ~~~

'ברור מההתחלה. סקווירטל הוא פוקימון ממש טוב.' אני חשוב בחיוך,נהנה מהרגע הזה של התחלת המסע."פרופסזור,אני לקוח את סקווירטל." אני אומר בחיוך ומחייך אל השניים האחרים,ואז מסמן לסקווירטל לבוא אליי..
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה

אתם מתעוררים ביום חלוקת הפוקימונים נרגשים. אתם מתלבשים במהרה ולוקחים את התיק ובו הציוד למסע אותו ארגנתם בערב שלפני. אתם יורדים למטה ונכנסים למטבח שם נמצאת אימכם. היא מגישה לכם ארוחת בוקר ומחבקת אותם בהתרגשות. אתם מסיימים לאכול במהרה וקמים מהשולחן. אתם נפרדים ממנה והיא אומרת לכם לא לשכוח לבקר אותה שוב לפני שאתם עוזבים את העיר!
    אתם יוצאים החוצה וצועדים אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אוק. כעבור זמן קצר אתם מגיעים אל דלת המעבדה ודופקים בה. את הדלת פותח לכם אדם לבוש בחלוק ושיער קצת אפרפר - פרופסור אוק "ברוך הבא! אני מניח שבאת לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך, נכון?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בראשך. "בוא אחרי" הוא אומר לך ומוביל אותך לחדר גדול בתוך המעבדה "אתה תוכל לבחור פוקימון בין אחד מהבאים" הוא אומר ומציג לפניך את שלושת ההתחלתיים - סקווירטל, באלבאזור וצ'רמנדר. שלושתם קופצים משמחה ומנסים להציג לפניך את כוחם. במי תבחרו?
    'בחירה קשה במיוחד' אחשוב לעצמי בהתרגשות ואתחיל להתלבט 'אני חושב שאני אקח פוקימון אשףאז זה יהיה צ'רמנדר!' אחליט בראשי על הפוקימון ואפנה לפרופסור "אני אבחר ב..." אצור מתח באוויר "צ'רמנדר!" אומר לאחר המתנה קצרה
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

"צ'ארמנדר..לא בשבילי" אומר ואסתכל עליו, אשתדל שלא להתרכז בלהבה הבוערת והעוצמתית שלו.
    "הסקווירטל באמת חמוד, אבל גם לא" אומר ברוגע, בתקווה ששניהם יבינו.
    "בלבאזור, הוא הבחירה שלי" אומר לפרופ' אוק ואלטף את הבלבאזור במצחו. אחכה לראות כיצד פרופ' אוק יגיב, ולאחר שייתן לי את הציוד הנדרש אצא למסעי..

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אלון~
    "אני אבחר בבאלבאזור!" אתה קורא ומצביע לעבר באלבאזור, שמיד קופץ בשמחה ורץ לעברך "בחירה מצויינת! הוא יהיה פוקימון מעולה עבורך" אומר לך פרופסור אוק ומגיש לך את הפוכדור שלו "הנה גם 5 פוכדורים נוספים ופוקדע. בעזרת הפוכדורים תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ובעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש במסע" הוא מוסיף ומגיש לך אותם "אז, שיהיה לך בהצלחה!" הוא אומר ואתה יוצא החוצה יחד עם באלבאזור שהולך לצדך בשמחה.

אנטוני~
    "אני... אני אבחר בצרמנד'ר!" אתה קורא וצרמנד'ר מיד קופץ במקומו בשמחה ומתקרב אלייך, מחייך מעט בביישנות "בחירה מעולה! צרמנד'ר יהיה פוקימון מעולה בשבילך" אומר לך פרופסור אוק, בזמן שסקווירטל ובאלבאזור נראים מעט מדוכדכים בגלל שלא בחרת אותם. "הנה הפוכדור של צרמנד'ר, ובנוסף גם 5 פוכדורים איתם תוכל לתפוס פוקימונים אחרים לשישיה שלך, ופוקדע איתו תוכל לבדוק עליהם מידע" הוא אומר לך ומגיש לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה כשצרמנד'ר הולך לצידך.

ג'ון~
    "אני אבחר בסקווירטל!" אתה אומר אחרי כמה שניות של מחשבה ומצביע לעברו. הוא קופץ בשמחה ומזנק ישר אל תוך זרועותיך. צרמנד'ר ובאלבאזור נראים מעט מאוכזבים "מצויין! הוא יהיה פוקימון שימושי עבורך" הוא אומר לך. "הנה הפוכדור של סקווירטל, ובנוסף גם 5 פוכדורים איתם תוכל לתפוס פוקימונים אחרים לשישיה שלך, ופוקדע איתו תוכל לבדוק עליהם מידע" הוא אומר לך ומגיש לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה כשסקווירטל בידיך.

14. משתמש מנוסה
    אנטוני~
    "אני... אני אבחר בצרמנד'ר!" אתה קורא וצרמנד'ר מיד קופץ במקומו בשמחה ומתקרב אלייך, מחייך מעט בביישנות "בחירה מעולה! צרמנד'ר יהיה פוקימון מעולה בשבילך" אומר לך פרופסור אוק, בזמן שסקווירטל ובאלבאזור נראים מעט מדוכדכים בגלל שלא בחרת אותם. "הנה הפוכדור של צרמנד'ר, ובנוסף גם 5 פוכדורים איתם תוכל לתפוס פוקימונים אחרים לשישיה שלך, ופוקדע איתו תוכל לבדוק עליהם מידע" הוא אומר לך ומגיש לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה כשצרמנד'ר הולך לצידך.
    'סוף סוף המסע שלי מתחיל!' אחשוב לעצמי בשמחה ואתכופף ללטף מעט את צ'רמנדר ואז אתחיל בדבריי עם חיוך חמים "שלום לך צ'רמנדר! שמי הוא אנטוני פארקר ואני המאמן החדש שלך!" אציג את עצמי "ביחד אנחנו הולכים להפוך לאלופים ואז אני סוף סוף אוכל להנציח את זיכרונו של אבי..." אומר לו במעט דיכדוך ואמשיך "עכשיו אנחנו הולכים לעבוד קשה מאוד ביחד ולעבור המון ביחד עד שנצליח להיות האלופים!" אומר לו מלא בביטחון ואתחיל לרוץ איתו לכיוון דרך מספר 01
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אנטוני~
    אתה מתחיל לרוץ אל עבר דרך 01 יחד עם צרמנד'ר שרץ אחריה בשמחה. אחרי כמה דקות אתה מגיע אל הדרך. אתה רואה שדות וצמחיה רבה כשביניהם עובר שביל גדול. צרמנד'ר מסתכל עליך ומצביע קדימה. אתה מחייך אליו ואתם מתחילים לצעוד בשביל.
    כעבור מספר שניות אתם שומעים רחש מאחד השיחים שלצידכם. כעבור כמה שניות מגיח מתוכו זחל ורדרד. נראה שהוא לא הבחין בך עדיין.

עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •