מישהו ראה?
נגמר 2-2 ו3-2 בסיכום
נשרק פנדל לברצלונה שמסי החטיא
צ'לסי סתם בונקריסטית, היא לא קבוצה שכיף בכלל לראות אותה משחקת.
ריאל תפסיד את המשחק שלה מול באיירן שתפתח אותה כמו במשחק הראשון, ובאיירן לוקחת אליפות.
נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-25-2012 בשעה 01:26 PM
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
צורת משחק משעממת?, הצורה הזאת גורמת לנו לשלוט בכדור כל המשחק וככה נוכל להתקיף אם תשים לב לאיך שזה תראה שזה צורת משחק טובה מאוד, מה משעמם פה? יש לנו התקפות חדות ומהירות, בעיטות של צ'אבי, דני אלבס עם הפצצות, אלקסיס חלוץ ענק, מסי נתינת כדורים אגדיים ופירוק ההגנה של ריאל, אינייסטה אחראי על מהלכי המשחק, פויול ופיקה הגנה בעלת טכניקה אדירה ויש עוד אז תראה מה משעמם פה.
וגם מה הפכת את ריאל?, פעם אחת ניצחתם בקלאסיקו זה כבר 5 שנים התחלתם לעוף? תחזרו לקרקע אנחנו עדיין יותר טובים והכי הצחיק אותי שהתחלתם לחגוג בסיום כאילו אתם יודעים שאתם לא יכולים לנצח את בארסה ואיכשהו ניצחתם.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
נו אז שאתם שולטים בכדור?, אנחנו וצ'לסי ניצחנו אותכם בצדק, לא בעיטתם שום בעיטה אתמול חוץ מהגולים, הפנדל המפוקפק והבעיטה של מסי, וגם הקלאסיקו חוץ מהגל לא עשתם כלום, צלסי אולי עשתה הגנה אבל זה היה משחק חוץ, זה ברור שב1-0 תעשה הגנה וכך גם אנחנו שתיקו אנחנו רצינו.
וחוץ מזה אני בדעה הזאת כבר 4-5 שנים, ואיכשהוא ניצחנו? הייתם צריכים להגיד תודה שבנזמה ורונאלדו בסיום יכלו לעשות רביעייה.
ואיפה היו אדון מסי, אינסייסטה, צ'אבי ואלבס שלך אתמול?.
ולזכיריך ניצחנו אותכם שנה שעברה בגביע ועוד קודם לכם קיבלתם תמיד תבוסות אז אתם אלה שתחזרו לקרקע.
ותראה את החתימה שלי, בדיוק בשבילך.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
מי היה מאמין שטורס יכניס!
עכשיו אם ריאל עולה כמעט בטוח לוקחים תאלופות לצלסי יש בעייה בגמר ושחקנים חשובים לא ישחקו
די מתאו ענק!
HALA MADRID
ספוילר
מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
ירידה מהתאריך:2.8.11
ספוילר
PUTA BARCELONA
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)