מצרכים ל-20 כדורים:
250 גרם מרציפן גולמי
1 כף פיסטוקים מקולפים וקצוצים דק
1 כפית מחית פיסטוק -אופציונלי
10 משמשים מיובשים
כף סוכר דמררה אורגני
אבקת זהב אכילה – להשיג בחנויות מתמחות
אופן הכנה:
1. מלית משמשים- במעבד מזון לטחון את המשמשים והסוכר עד שנוצרת מחית.
2. לקצוץ דק את הפיסטוקים ולערבב עם 50 גרם מרציפן והמחית פיסטוק- ניתן גם לערבב במעבד מזון. ליצור עיגולים בגודל אפון.
3. לחלק את המרציפן הנותר ל20 עיגולים, לפתוח אותו ביד, ולהניח עיגול מרציפן פיסטוק וטיפה מהמחית משמש ,לסגור בעדינות ולגלגל לצורת כדור.
4. בעזרת מברשת להבריש את אבקת הזהב ולעטוף בנייר צלופן.
קרדיט לאתר השף הלבן