מצרכים ל-24 יחידות:
3 כפות חלב
גרידה של 1 תפוז
2 כפות דבש
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1ביצה L+ חלמון
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
125 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס דחוסה של קליפות תפוזים מסוכרות קצוצות דק

אופן הכנה:
1. לערבב בקערה בעזרת מטרפה את החלב, דבש, גרידת תפוז ,מלח ,סוכר והביצים.
את הקמח והאבקת אפייה להוסיף בהדרגה. לזלף את החמאה המומסת לתוך התערובת.
2. לשמן את תבניות המדליין ולצקת לתוכם את התערובת. לאפות ב-160 מעלות כ-20 דקות.


קרדיט לאתר השף הלבן