Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי guyeldar צפה בהודעה
    לא נראלי שצריך כל כך לגוון בסוגי מתקפות עד רק מתקפה אחת מכל סוג אצל פוקימון, לא מבין מה הבעיה בשתי/3 סוגי מתקפות אצל כל פוקימון לא צריך להגזים עם הגיוון וגם יש פוקימונים שאין להם כמעט מתקפות חזקות מסוגים מגוונים או שהם נגיד חלשים בפיזי וחזקים במיוחד ויש להם רק סוג אחד של מתקפות מיוחדות(כמו jolteon)

מזתומרת מתקפות hyper beam והדבר השני שאמרת?
    לרוב הפוקימונים יש מתקפות אחרות אפילו לצ'אריזרד.
    יש בעיה כי זה מיותר למשל FIRE BLAST סופר אפקטיבי על קבוצת פוקימונים וFLAMETHROWER סופר אפקטיבי על אותם פוקימונים מה עשינו בזה? לעומת זאת אם נשים לצ'אריזרד Solar beam ו SUNNY DAY יהיה לו מתקפת עשב כדי לפגוע בפוקימוני מים שבלי ה סאני דיי הם היו מביסים אותו ועם 3 מתקפות אש איך תפגע בפוקימוני מים או אבן?

HYPER BEAM,GIGA IMPACT,BLAST BURN,FRENZY PLANT,HYDRO CANNON,ROCK WRECKER
    למה? כי זה מבזבז 2 תורות על התקפה עם 150 BP ואם זה לא סטאב אפילו גרוע יותר Thunderbolt + סטאב מגיע לבערך 145 כוח (אין לי כוח לחשב כרגע וזה בטור אחד...אז למה HYPER BEAM? סתם
    זה חרא מהלכים אם אתה לא מבין אל תבין אבל קיצר מי שמזכיר אותם בכלל בסט מחוץ לסלוקינג ופוריגון Z בדאבלים הוא נוב מוחלט שרק לוקח בחשבון כוח.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. משתמש מנוסה
    לא ראיתי ב serebii שום מתקפה שאפשר לשים לצריזרד שקוראים לה solar beam אתה בטוח שאפשר לשים לו אותה? ואתה בטוח ששווה לבזבז תור בשביל להשתמש במתקפה כמו sunny day? פשוט אין לי מושג כמה היא עוזרת

3. משתמש מנוסה
    לצ'אריזארד זה טוב כי זה יחזק לו את המתקפת אש הנוספת..

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי guyeldar צפה בהודעה
    לא ראיתי ב serebii שום מתקפה שאפשר לשים לצריזרד שקוראים לה solar beam אתה בטוח שאפשר לשים לו אותה? ואתה בטוח ששווה לבזבז תור בשביל להשתמש במתקפה כמו sunny day? פשוט אין לי מושג כמה היא עוזרת
    זה לא נקרא לבזבז תור להישתמש בHYPER BEAM כן נקרא לבזבז תור.

הSUNNY DAY מחזק מתקפות אש ולכן הוא יהיה חזק יותר ויוכל להישתמש בSOLAR BEAM בלי טעינה..
    אני לא בטוח האם הוא לומד SOLAR BEAM בדור 3...

דור 3 גרוע בקרבות.. הכל פשוט גרוע עם הפיזי/מיוחד הזה שהוא פשוט לא משהו.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

5. משתמש מנוסה
    הוא לא יכול ללמוד ת solar beam הזה בדקתי בעצמי אבל שמתי לו fly במקום ה heat wave

6. משתמש מנוסה
    טוב סופי כרגע- צ'אריזארד עם flamethrower,fire blast,iron tail,double edge
    דרגונייט- flamethrower(נגד קרח), dragon claw(מהלך דרקון, סטאב לא?), fly, earthquake
    ועוד משהו, החלפתי את ג'ולטיאון בנידוקינג, נראה לי שאדמה ורעל הם סוגים עדיפים על חשמל, בנוסף ללפרס יש את ה thunderbolt מהלך חשמל טוב ולכן אני לא חייב את ג'ולטיאון וגם כבר יש לי את אקזקיוטור שהוא טוב נגד פוקימוני מים. בניתי לנידוקינג סט פאסיבי הגנתי לדעתי מצוין תגידו לי איך הוא:
    ice beam
    sandstorm
    toxic
    protect

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •