Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שמתי לב שיש תת פורום לכל משחק רשמי גדול, כמו כסף זהב קריסטל, ירוק אדום כחול, ויש את משחקים שונים שזה ערוכים וכו'

אני חשבתי שתת פורום שצריך זה לא למשחקים ערוכים, אלא לפוקימון צינוק מסתורי (כולם)
    זה גם רשמי והרבה יותר משחקים, יש צוות הצלה אדום, כחול, חוקרי הזמן, חוקרי השמיים, חוקרי האופל, וזה יכול להצליח

למה שדווקא סוג המשחק הזה יהיה במשחקים שונים של פוקימון?
    משחקים שונים צריכים להיות אנשים שלא מחברת נינטנדו שהכינו אותם, מלאנצ'רים של Rmxp או גרסאת האק, אבל לא משחק כמו זה

ובקשר לשחור לבן 2, נראלי שפשוט ישנו את "שחור ולבן" ל"שחור ולבן - כללי" שזה יכלול את 2
    ואני יודע שזה דברים פשוטים, יש לי ניסיון בניהול ראשי בvb, זה צ'יק צ'ק אצלכם בפאנל

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שחור ולבן 2 אפילו לא יצאו, נחכה לראות אם יש שינויים במדריכים והכל.. בכל מקרה, הסבירות לדעתי גבוהה שהם באמת יהיו ביחד, אבל אם הם יהיו שונים מאוד אז לא.

לפוקימון צינוק מיסתורי לא צריך פורום משלו.. אתה רואה התעניינות בפורום מצד המשתמשים לגבי המשחקים האלו? אני לא כלכך רואה, ואני לצערי חושב שגם לא נראה. לכן אין טעם בפתיחת פורום כזה

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    למה מההתחלה לא היה, כל פורום חדש הצליח, יכולתם לעשות את זה כשהתחילו עם הפוקימון צינוק מסתורי, זה יכול להצליח ויכול להיות שלא, מה רע בלנסות? עוד תת פורום אחד לא יעשה כאן משהו לא לאגים תאמינו לי..

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

4. מייסד האתר והפורום
    אם stm ימליץ לפתוח את התת פורום אני אפתח.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •