Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    הכיתה שלי בבית הספר מעבירה את הטקס אז אמרתי לרב שלי שאני רוצה לעשות קטע על משהוא שהוא עוד לא חלל והוא עוד חי ובזכותו אנכנו חיים וזה מה שכתבתי:

ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל אנו זוכרים את החיילים האמיצים שנהרגו כדי להגן ולהציל את העם היהודי ומדינת ישראל אך אף פעם לא מזכירים את אלה שעדיין חיים ומצילים אותנו מידי יום וסובלים מזה לכן ביום זה אני נזכיר אדם חשוב שבגלל מעשה חשוב למען מדינת ישראל הוא סובל בכלא כבר 27 שנים ארוכות אני מדבר על יונתן פולארד אשר נולד ב7 באוגוסט 1954 הוא יהודי אזרח ארצות הברית שעבד באגף המודיעין של הצי האמריקני בוושינגטון ובאותו הזמן ריגל למען ישראל. הוא נתפס ונידון למאסר עולם. פולארד כלוא מאז נובמבר 1985 ומתקיימת מחאה ציבורית בישראל ובארצות הברית הקוראת לחנינתו ולשחרורו.
    המידע שמסר לישראל שימש להיערכות הגנתית מפני נשק להשמדה המונית של ארצות ערב וכך הציל אותנו
    לאורך השנים טען פולארד כי פעל מתוך רצון להגן על קיומה של מדינת ישראל. לדבריו, במהלך עבודתו גילה שגורמים מסוימים במערך הביטחון הלאומי בארצות הברית מונעים במכוון מישראל חלק מהמידע שהייתה אמורה לקבל על פי מזכר הבנות משנת 1983, וסבר שאי העברת המידע מעמידה חיי ישראלים בסכנה. לדבריו פעל כדי לגרום להעברת המידע לישראל, כפי שסוכם בין שתי המדינות, ורק כשמאמציו אלו לא נשאו פרי הוא החל להעביר את המידע ישירות לישראל.
    ובגלל שהוא רצה להציל את המדינה שלו הוא כלוא כבר 27 שנים קשות וארוכות שבהן הוא עובר ניתוחים קשים בגלל מצבו הבריאותי כמו שקרא לו בתחילת החודש
    כיום עשרות אלפי ישראלים ואמריקאים רוצים בשחרורו וכך גם אני וזה המועט שבמועט על הסיפור של אדם שהציל את חיינו והוא עדיין משלם את העונש על זה

אשמח לשמוע שיפורים והצעות להוסיף או על איזה עוד אנשים שהם עוד חיים לכתוב
    נערך לאחרונה על ידי Amitlv, 04-23-2012 בשעה 11:54 PM

כמו תמיד. עמיטריד.

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני מאמין שצריך לתת את הדעת על כך שהוא צריך להיות בחוץ, לעשות את מסע ההסברה והשכנוע במלוא הכח.

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    זה לא שכנוע זה אמור להיות קטע שאני מקריא בדקה עד 2 בטקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

כמו תמיד. עמיטריד.

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני לא חושב שיש קשר בין שתי הדברים. ההקרבה של אותן חיילים לא ניתן להשוואה אחרי הכל...

אני ממליץ לא לערבב.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אתה שוכח שיום הזכרון זה לא רק לחללי מערכות ישראל, אלא גם לנפגעי פעולות איבה.
    יש הבדל בין מישהו שהקריב את עצמו וחי, לבין אחד שמת. במיוחד עצם זה שאחד שמת משפיע על חבריו, משפחתו ומכריו. (אני לא אומר שמי שעוד חי לא משפיע על חבריו, פשוט מוות יותר צורם ועצוב)
    אבל כל הכבוד על הרעיון

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    א)כל הכבוד על זה שיש לך הרבה פחות שגיאות כתיב בקטע הזה ממה שיש לך ברגיל.
    ב)אני מאוד שמח שאתה רואה את נקודת המבט הזו של יום הזכרון לחללי מערכות ישראל,נקודה שלפי דעתי אף אחד לא חשב עליה.
    יפה שכתבת את זה.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •