Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 65
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מגל,אתה אוהב דיג'ימון? אני גם מכין לוגו אבל זה לא קשור

האמת היא שיש מקומות כמספר הדיג'ימונים, ותחיליף לדיג'ימון אחר כי וימון תפוס(תבחר בוורמון ובהתפתחות מהירה אחת תהיה שותף של חרק קולי לגמרי)
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    מגל,אתה אוהב דיג'ימון? אני גם מכין לוגו אבל זה לא קשור

האמת היא שיש מקומות כמספר הדיג'ימונים, ותחיליף לדיג'ימון אחר כי וימון תפוס(תבחר בוורמון ובהתפתחות מהירה אחת תהיה שותף של חרק קולי לגמרי)
    אני כרגע רואה את אדוונסצ'ר 01...
    אפשר לבחור גאומון? אם לא, אז איך קוראים לכלב ים הזה, ההתחלתי של ג'ק ב01?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣Gogeta ssj4♣ צפה בהודעה
    אני כרגע רואה את אדוונסצ'ר 01...
    אפשר לבחור גאומון? אם לא, אז איך קוראים לכלב ים הזה, ההתחלתי של ג'ק ב01?
    גומאמון וקיבלת עכשו דיג'ימון ממש טוב(המשחק יהיה מיוחד), הכנתי לוגו, מה דעתך?(לוגו ראשון,תהיה עדין)

בכל מקרה,הנה התחלה: (היא נמחקה כבר שלוש פעמים ואני משחזר אותה במלואה, תשקיעו את כל נשמתכם ומצטער שאני עצבני)

התחלה לכולם:
    אתם רואים שאתם גיבורים שנלחמים בגוש פסולת רקוב וכחול שמשכפל את עצמו,אתם נלחמים נגדו יחד עם כלב ים לבן-סגול\דינוזאור צהוב\דינוזאור כחול עם וי צהוב\כלב מוזר עם קרן\יצור מוזר עם כנפיים בגב וכולו צהוב(אעדכן לרשומים חדשים ותמחקו את מה שלא תצטרכו). אתם רואים את המנהיג יורה להבה ירוקה-סגולה ואז הוא אומר "טיקטקטיקיקיקיקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואתם מבינים שאתם חולמים. אתם יוצאים מהמיטה וחושבים עדיין על החלום שחלמתם,אתם פותחים את חלון חדרכם ורואים בוקר יפהפה.אתם יוצאים מחדרכם אל חדר האמבטיה ורואים את אביכם יושן על הספה ונוחר כשבטלוויזיה יש חדשות ושם אומרת האישה בחדשות "חפרפרת סגולה עם מקדחות השתתפה בפריצת בנק......" וחושבים שאתם עדיין חולמים. אתם נכנסים לחדר האמבטיה ומנקים את אוזניכם ונזכרים שאתם שונאים את זה,אתם שוטפים את פניכם,מצחצחים שיניים,מתרחצים בזריזות, מתנגבים ויוצאים מהאמטיה בכפכפים שלכם כשאתם עטופים בחלוק אמבטיה כחול. אתם מתלבשים במכנסיים חומות,נעליים חומות כמו של אביכם,חולצה לבנה,עניבה כחולה,ג'קט חום ומסרקים את עצמכם. אתם יוצאים לכיוון הכיתה ושומעים צלצול,רק לא יודעים אם הוא ראשון,שני,שלישי ואז אתם שומעים נהמה מוזרה בכיתה.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 04-21-2012 בשעה 06:17 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה לכולם:
    אתם רואים שאתם גיבורים שנלחמים בגוש פסולת רקוב וכחול שמשכפל את עצמו,אתם נלחמים נגדו יחד עם כלב ים לבן-סגול\דינוזאור צהוב\דינוזאור כחול עם וי צהוב\כלב מוזר עם קרן\יצור מוזר עם כנפיים בגב וכולו צהוב(אעדכן לרשומים חדשים ותמחקו את מה שלא תצטרכו). אתם רואים את המנהיג יורה להבה ירוקה-סגולה ואז הוא אומר "טיקטקטיקיקיקיקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואתם מבינים שאתם חולמים. אתם יוצאים מהמיטה וחושבים עדיין על החלום שחלמתם,אתם פותחים את חלון חדרכם ורואים בוקר יפהפה.אתם יוצאים מחדרכם אל חדר האמבטיה ורואים את אביכם יושן על הספה ונוחר כשבטלוויזיה יש חדשות ושם אומרת האישה בחדשות "חפרפרת סגולה עם מקדחות השתתפה בפריצת בנק......" וחושבים שאתם עדיין חולמים. אתם נכנסים לחדר האמבטיה ומנקים את אוזניכם ונזכרים שאתם שונאים את זה,אתם שוטפים את פניכם,מצחצחים שיניים,מתרחצים בזריזות, מתנגבים ויוצאים מהאמטיה בכפכפים שלכם כשאתם עטופים בחלוק אמבטיה כחול. אתם מתלבשים במכנסיים חומות,נעליים חומות כמו של אביכם,חולצה לבנה,עניבה כחולה,ג'קט חום ומסרקים את עצמכם. אתם יוצאים לכיוון הכיתה ושומעים צלצול,רק לא יודעים אם הוא ראשון,שני,שלישי ואז אתם שומעים נהמה מוזרה בכיתה.
    *איך מהבית אני ישר בבית הספר את זה לא הבנתי,אתה צריך גם לעשות התחלה יותר קצרה ולא לפרט את כל מה שעושים.נוסף על כך אתה יכול לכתוב בצורה כללית, במקום לכתוב את כל הדיג'ימונים שבחרו אתה פשוט יכול לכתוב "עם יצור מוזר".אתה לא תוכל לתקן עכשיו אבל להבא תלמד לקצר.
    "מה קורה פה?מה זה הרעש הזה?" אשאל את עצמי ואלך אל הכיתה ואבדוק מה קורה שם.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Itachi צפה בהודעה
    *איך מהבית אני ישר בבית הספר את זה לא הבנתי,אתה צריך גם לעשות התחלה יותר קצרה ולא לפרט את כל מה שעושים.נוסף על כך אתה יכול לכתוב בצורה כללית, במקום לכתוב את כל הדיג'ימונים שבחרו אתה פשוט יכול לכתוב "עם יצור מוזר".אתה לא תוכל לתקן עכשיו אבל להבא תלמד לקצר.
    "מה קורה פה?מה זה הרעש הזה?" אשאל את עצמי ואלך אל הכיתה ואבדוק מה קורה שם.
    *איזה צבע תרצה? ותשקיע יותר. אתה ישר בבית ספר כי אתה גר קרוב אליו

אתה הולך אל הכיתה וחושב "מה קורה פה?,מה זה הרעש הזה?" ופתאום רואה את המורה מחזיקה ביצה כחולה עם כתמים צהובים. היא אומרת מיד אחרי זה, "תלמידים, היום אנחנו נראה יצור חי בוקע" ואתה שם לב שהביצה זוהרת בכחול, אתה שומע ממנה קול קטן ותינוקי שלוחש "יוקיו,יוקיו תעזור לי!".

6. היורתמים לא תמיד מנצחים

התחלה לכולם:
    אתם רואים שאתם גיבורים שנלחמים בגוש פסולת רקוב וכחול שמשכפל את עצמו,אתם נלחמים נגדו יחד עם תולעת ירוקה(אעדכן לרשומים חדשים ותמחקו את מה שלא תצטרכו). אתם רואים את המנהיג יורה להבה ירוקה-סגולה ואז הוא אומר "טיקטקטיקיקיקיקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואתם מבינים שאתם חולמים. אתם יוצאים מהמיטה וחושבים עדיין על החלום שחלמתם,אתם פותחים את חלון חדרכם ורואים בוקר יפהפה.אתם יוצאים מחדרכם אל חדר האמבטיה ורואים את אביכם יושן על הספה ונוחר כשבטלוויזיה יש חדשות ושם אומרת האישה בחדשות "חפרפרת סגולה עם מקדחות השתתפה בפריצת בנק......" וחושבים שאתם עדיין חולמים. אתם נכנסים לחדר האמבטיה ומנקים את אוזניכם ונזכרים שאתם שונאים את זה,אתם שוטפים את פניכם,מצחצחים שיניים,מתרחצים בזריזות, מתנגבים ויוצאים מהאמטיה בכפכפים שלכם כשאתם עטופים בחלוק אמבטיה כחול. אתם מתלבשים במכנסיים חומות,נעליים חומות כמו של אביכם,חולצה לבנה,עניבה כחולה,ג'קט חום ומסרקים את עצמכם. אתם יוצאים לכיוון הכיתה ושומעים צלצול,רק לא יודעים אם הוא ראשון,שני,שלישי ואז אתם שומעים נהמה מוזרה בכיתה.
    'קודם חלום עם יצורים מוזרים... אח"כ חפרפרת עם מקדחה שהשתתפה בשוד בנק... ועכשיו נהמה מכיוון בית הספר... מה קורה כאן?' אחשוב לעצמי בתמיהה. אני אתקדם לכיוון הכיתה ואסתכל דרך החלון מה קורה שם ומיהו הנוהם הנ"ל.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

7. משתמש מנוסה
    'קודם חלום עם יצורים מוזרים... אח"כ חפרפרת עם מקדחה שהשתתפה בשוד בנק... ועכשיו נהמה מכיוון בית הספר... מה קורה כאן?' אחשוב לעצמי בתמיהה. אני אתקדם לכיוון הכיתה ואסתכל דרך החלון מה קורה שם ומיהו הנוהם הנ"ל.
    *זה הכי קרוב לחום שמצאתי
    אתה מתקדם מהר לכיוון הכיתה ורואה שהמורה שלך מחזיקה ביצה ירוקה עם כתמים ורודים בצורת לב שרועדת ויוצאות ממנה נהמות,אבל אתה היחיד ששומע את זה. המורה אומרת "תלמידים,היום נלמד על יצורים שבוקעים" ואתה רואה שהביצה זורחת.
    מה תעשה?

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    *איזה צבע תרצה? ותשקיע יותר. אתה ישר בבית ספר כי אתה גר קרוב אליו

אתה הולך אל הכיתה וחושב "מה קורה פה?,מה זה הרעש הזה?" ופתאום רואה את המורה מחזיקה ביצה כחולה עם כתמים צהובים. היא אומרת מיד אחרי זה, "תלמידים, היום אנחנו נראה יצור חי בוקע" ואתה שם לב שהביצה זוהרת בכחול, אתה שומע ממנה קול קטן ותינוקי שלוחש "יוקיו,יוקיו תעזור לי!".
    *כחול.
    'למה הכל הזה קורא אליי?' אחשוב לעצמי בתמיהה 'אני מקווה שזה יהיה שווה את זה..'.לאחר מכן ארוץ אל עבר המורה,אקח את הביצה במהירות ואצא מין הכיתה."מה אתה רוצה ממני?איך אתה יודע את השם שלי?איך לזעזאזל ביצה מדברת?!" אשאל את הביצה כשארוץ מהכיתה.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Itachi צפה בהודעה
    *כחול.
    'למה הכל הזה קורא אליי?' אחשוב לעצמי בתמיהה 'אני מקווה שזה יהיה שווה את זה..'.לאחר מכן ארוץ אל עבר המורה,אקח את הביצה במהירות ואצא מין הכיתה."מה אתה רוצה ממני?איך אתה יודע את השם שלי?איך לזעזאזל ביצה מדברת?!" אשאל את הביצה כשארוץ מהכיתה.
    אתה יוצא כשהאנשים אומרים שאתה משוגע ועושים קולות קוקוקוקוקוקוקוקוקוקו,הביצה ממשיכה לזהור ופתאום יש בידך גוש גומי אדום עם שלוש קרניים ועיניים לבנות(:
    ). אתה שם לב לזוהר מהכיתה ורואה שכולם נעלמו.

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    *זה הכי קרוב לחום שמצאתי
    אתה מתקדם מהר לכיוון הכיתה ורואה שהמורה שלך מחזיקה ביצה ירוקה עם כתמים ורודים בצורת לב שרועדת ויוצאות ממנה נהמות,אבל אתה היחיד ששומע את זה. המורה אומרת "תלמידים,היום נלמד על יצורים שבוקעים" ואתה רואה שהביצה זורחת.
    מה תעשה?
    זה בסדר
    ~~~~~~
    אני אסתובב סביב בית הספר ואכנס דרך הכניסה הראשית. אני אכנס לכיתה ואתנצל על האיחור האגרסיבי. "מה הולך לבקוע מהביצה הזאת?" אשאל את המורה, "בכלל לא ראיתי את הביצה הזו אי פעם... האם היא ביצה משוחזרת בעזרת D.N.A של יצור שנכחד?" אנסה להסתיר את דאגותיי בנוגע לביצה בעזרת הפגנת ידע מרשימה ביותר.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

11. משתמש מנוסה
    זה בסדר
    ~~~~~~
    אני אסתובב סביב בית הספר ואכנס דרך הכניסה הראשית. אני אכנס לכיתה ואתנצל על האיחור האגרסיבי. "מה הולך לבקוע מהביצה הזאת?" אשאל את המורה, "בכלל לא ראיתי את הביצה הזו אי פעם... האם היא ביצה משוחזרת בעזרת D.N.A של יצור שנכחד?" אנסה להסתיר את דאגותיי בנוגע לביצה בעזרת הפגנת ידע מרשימה ביותר.
    יוקי
    *נראה לי ש בנתיים אני די טוב,נכון? בתגובה אחרי התגובה הזאת המסלול שלך ושל עמית יפרד
    המורה אומרת לך "כן,טוב,לפחות נראה לי.אני קיבלתי אותה מהמחשב שלי אחרי שלחצתי על כתובת "מעוניין לנסות את יכולותינו? לחץ כאן!"". אתה רואה את הביצה רועדת ואומרת "יוקי,יוקי,עזור לי!" ואז זוהרת, היא משתנה פתאום ליצור מוזר עם עלה בראש(:
    ). מה תעשה?

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    יוקי
    *נראה לי ש בנתיים אני די טוב,נכון? בתגובה אחרי התגובה הזאת המסלול שלך ושל עמית יפרד
    המורה אומרת לך "כן,טוב,לפחות נראה לי.אני קיבלתי אותה מהמחשב שלי אחרי שלחצתי על כתובת "מעוניין לנסות את יכולותינו? לחץ כאן!"". אתה רואה את הביצה רועדת ואומרת "יוקי,יוקי,עזור לי!" ואז זוהרת, היא משתנה פתאום ליצור מוזר עם עלה בראש(:
    ). מה תעשה?
    אתה השתפרת, זה נכון...
    ~~~~~~~
    "המורה, ממך ציפית ליותר! את הבאת לשיעור ביצה שיצאה מהמחשב?! שיצאה בגלל שלחצת על פרסומת קופצת?!" אצעק עליה באגרסיביות, "ועוד הבאת אותה לשיעור?!". פתאום, אני אשים לב שהיצור המוזר מדברת, אליי. "תביאי לי את זה!" אני אקח מהמורה את היצור המוזר ואצא החוצה בריצה תוך כדי שאצעק למורה "מקווה שלמדת את הלקח!!!"

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

13. משתמש מנוסה
    אתה השתפרת, זה נכון...
    ~~~~~~~
    "המורה, ממך ציפית ליותר! את הבאת לשיעור ביצה שיצאה מהמחשב?! שיצאה בגלל שלחצת על פרסומת קופצת?!" אצעק עליה באגרסיביות, "ועוד הבאת אותה לשיעור?!". פתאום, אני אשים לב שהיצור המוזר מדברת, אליי. "תביאי לי את זה!" אני אקח מהמורה את היצור המוזר ואצא החוצה בריצה תוך כדי שאצעק למורה "מקווה שלמדת את הלקח!!!"

יוקיו
    *יש לי מספיק זמן כדי להגיב לך
    המורה אומרת לך "אני מצטערת אבל...." ואתה רואה זוהר בכיתה שאחריו כולם נעלמים. היצור המוזר אומר לך "שלום לך,אני הדיג'ימון שלך,ליפמון!" ומתחיל לקפוץ בשמחה.(תגיב מהר ואספיק להגיב עוד תגובה)

14. היורתמים לא תמיד מנצחים

יוקיו
    *יש לי מספיק זמן כדי להגיב לך
    המורה אומרת לך "אני מצטערת אבל...." ואתה רואה זוהר בכיתה שאחריו כולם נעלמים. היצור המוזר אומר לך "שלום לך,אני הדיג'ימון שלך,ליפמון!" ומתחיל לקפוץ בשמחה.(תגיב מהר ואספיק להגיב עוד תגובה)
    "לאן כולם נעלמו?!" אשאל את היצור המוזר שמכונה 'ליפמון', "מה זה דיג'ימון?!", "מי אתה?!"
    ~~~~~~
    הכי מהיר שאני יכול ;)

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

15. משתמש מנוסה
    "לאן כולם נעלמו?!" אשאל את היצור המוזר שמכונה 'ליפמון', "מה זה דיג'ימון?!", "מי אתה?!"
    ~~~~~~
    הכי מהיר שאני יכול ;)
    *יש,עכשו אני יכול להגיב עד 23:00

יוקיו
    ליפמון אומר לך "זה סיפור ארוך אבל אספר בקצרה את מה שאני יודע:האנשים האלו בטח נעלמו למאורה של גרורומון,הוא אל של המון דיג'ימונים ואוכל בני אדם,אני דיג'ימון בעצמי ואתה המאלף שלי, אתה יכול לגרום לי להתפתח לכל מיני צורות,לשלוט בי ועוד המון דברים שאני בטח לא יודע אבל יש כנראה.דיג'ימונים הם דמויות משחק מחשב ומשחק קלפים במקור אבל הם התחילו כפרויקט בינה מלאכותית של "יוצרי המפלצות" ושם כל הדיג'ימונים נראו כמו משחק פאקמן." ליפמון בולע קצת רוק(כן,יש לו רוק) וממשיך "איש אחד החליט להמשיך את הפרויקט ויצר את הדיג'ימונים,הם חדרו לעולם האמיתי ואז אותו איש שקוראים לו דרך אגב שיבומי,יצר עולם דיגיטלי והוקמו סוכנויות לעצירת דיג'ימונים ולחיסולם. אני לא זוכר עוד כרגע, אה כן, יש לך מכשיר שנקרא "דיג'יכלי" ואיתו אתה שולט בי". ליפמון ממשיך ואומר "אני דיג'ימון ברמת רענן ואני מתפתח לדיג'ימון ברמת אימונים,מינומון". מה תעשה?

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •