Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 65
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    אתה יוצא כשהאנשים אומרים שאתה משוגע ועושים קולות קוקוקוקוקוקוקוקוקוקו,הביצה ממשיכה לזהור ופתאום יש בידך גוש גומי אדום עם שלוש קרניים ועיניים לבנות(:). אתה שם לב לזוהר מהכיתה ורואה שכולם נעלמו.
    *אחי אתה לא חייב להגיב למישהו ישר אחרי שהוא מגיב,חכה קצת..
    אגב-כתבת למגל שהוא יוקיו ואני יוקיו במשחק,לא וקוראים יוקי זה שונה.
    "מה אתה לעזאזל?" אשאל את היצור המוזר והאדום שיצא מין הביצה "אתה קשור לזוהר הזה מהכיתה שהעלים את התלמידים שם?"
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Itachi צפה בהודעה
    *אחי אתה לא חייב להגיב למישהו ישר אחרי שהוא מגיב,חכה קצת..
    אגב-כתבת למגל שהוא יוקיו ואני יוקיו במשחק,לא וקוראים יוקי זה שונה.
    "מה אתה לעזאזל?" אשאל את היצור המוזר והאדום שיצא מין הביצה "אתה קשור לזוהר הזה מהכיתה שהעלים את התלמידים שם?"
    יוקיו
    *טוב,אבל משעמם לי כי אחי יושן אז אני יכול רק בטלפון,אני במקביל רואה סייברס מחדש. אני התבלבלתי,מצטער
    היצור המוזר אומר לך "אני דיג'ימון וקוראים לי פונימון ואתה המאלף שלי." וממשיך "מי אני באמת זה סיפור ארוך אבל אספר בקצרה את מה שאני יודע:האנשים האלו בטח נעלמו למאורה של גרורומון,הוא אל של המון דיג'ימונים ואוכל בני אדם,אני דיג'ימון בעצמי ואתה המאלף שלי, אתה יכול לגרום לי להתפתח לכל מיני צורות,לשלוט בי ועוד המון דברים שאני בטח לא יודע אבל יש כנראה.דיג'ימונים הם דמויות משחק מחשב ומשחק קלפים במקור אבל הם התחילו כפרויקט בינה מלאכותית של "יוצרי המפלצות" ושם כל הדיג'ימונים נראו כמו משחק פאקמן." פונימון בולע קצת רוק(כן,יש לו רוק) וממשיך "איש אחד החליט להמשיך את הפרויקט ויצר את הדיג'ימונים,הם חדרו לעולם האמיתי ואז אותו איש שקוראים לו דרך אגב שיבומי,יצר עולם דיגיטלי והוקמו סוכנויות לעצירת דיג'ימונים ולחיסולם. אני לא זוכר עוד כרגע, אה כן, יש לך מכשיר שנקרא "דיג'יכלי" ואיתו אתה שולט בי". פונימון ממשיך ואומר "אני דיג'ימון ברמת רענן ואני מתפתח לדיג'ימון ברמת אימונים,טסונמון". מה תעשה?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    גומאמון וקיבלת עכשו דיג'ימון ממש טוב(המשחק יהיה מיוחד), הכנתי לוגו, מה דעתך?(לוגו ראשון,תהיה עדין)

בכל מקרה,הנה התחלה: (היא נמחקה כבר שלוש פעמים ואני משחזר אותה במלואה, תשקיעו את כל נשמתכם ומצטער שאני עצבני)

התחלה לכולם:
    אתם רואים שאתם גיבורים שנלחמים בגוש פסולת רקוב וכחול שמשכפל את עצמו,אתם נלחמים נגדו יחד עם יצור מוזר עם כנפיים בגב וכולו צהוב. אתם רואים את המנהיג יורה להבה ירוקה-סגולה ואז הוא אומר "טיקטקטיקיקיקיקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואתם מבינים שאתם חולמים. אתם יוצאים מהמיטה וחושבים עדיין על החלום שחלמתם,אתם פותחים את חלון חדרכם ורואים בוקר יפהפה.אתם יוצאים מחדרכם אל חדר האמבטיה ורואים את אביכם יושן על הספה ונוחר כשבטלוויזיה יש חדשות ושם אומרת האישה בחדשות "חפרפרת סגולה עם מקדחות השתתפה בפריצת בנק......" וחושבים שאתם עדיין חולמים. אתם נכנסים לחדר האמבטיה ומנקים את אוזניכם ונזכרים שאתם שונאים את זה,אתם שוטפים את פניכם,מצחצחים שיניים,מתרחצים בזריזות, מתנגבים ויוצאים מהאמטיה בכפכפים שלכם כשאתם עטופים בחלוק אמבטיה כחול. אתם מתלבשים במכנסיים חומות,נעליים חומות כמו של אביכם,חולצה לבנה,עניבה כחולה,ג'קט חום ומסרקים את עצמכם. אתם יוצאים לכיוון הכיתה ושומעים צלצול,רק לא יודעים אם הוא ראשון,שני,שלישי ואז אתם שומעים נהמה מוזרה בכיתה.
    'מה זה הרעש הזה' אחשוב לעצמי בעודי נכנס מעט לחרדה.
    אני אלך בזהירות במסדרון ואפתח את הדלת של הכיתה על מנת לראות מהו הרעש הזה.

4. NYO HO HO
    יוקיו
    *טוב,אבל משעמם לי כי אחי יושן אז אני יכול רק בטלפון,אני במקביל רואה סייברס מחדש. אני התבלבלתי,מצטער
    היצור המוזר אומר לך "אני דיג'ימון וקוראים לי פונימון ואתה המאלף שלי." וממשיך "מי אני באמת זה סיפור ארוך אבל אספר בקצרה את מה שאני יודע:האנשים האלו בטח נעלמו למאורה של גרורומון,הוא אל של המון דיג'ימונים ואוכל בני אדם,אני דיג'ימון בעצמי ואתה המאלף שלי, אתה יכול לגרום לי להתפתח לכל מיני צורות,לשלוט בי ועוד המון דברים שאני בטח לא יודע אבל יש כנראה.דיג'ימונים הם דמויות משחק מחשב ומשחק קלפים במקור אבל הם התחילו כפרויקט בינה מלאכותית של "יוצרי המפלצות" ושם כל הדיג'ימונים נראו כמו משחק פאקמן." פונימון בולע קצת רוק(כן,יש לו רוק) וממשיך "איש אחד החליט להמשיך את הפרויקט ויצר את הדיג'ימונים,הם חדרו לעולם האמיתי ואז אותו איש שקוראים לו דרך אגב שיבומי,יצר עולם דיגיטלי והוקמו סוכנויות לעצירת דיג'ימונים ולחיסולם. אני לא זוכר עוד כרגע, אה כן, יש לך מכשיר שנקרא "דיג'יכלי" ואיתו אתה שולט בי". פונימון ממשיך ואומר "אני דיג'ימון ברמת רענן ואני מתפתח לדיג'ימון ברמת אימונים,טסונמון". מה תעשה?
    *וואוו איזה ארוך!רואים שמשעמם לך XD
    "רגע,אם אתה אומר שיש לי את הדיג'יכלי הזה, אז איפה הוא?" אשאל את פונימון בתמיהה 'וואוו,רק רמה נמוכה כזו ויודע כל כך הרבה, זה משהו שלא רואים כל יום.טוב,כדאי לסמוך עליו למרות שהוא כזה קטן,הוא הדיג'ימון היחיד שפגשתי עד עכשיו.' אחשוב לעצמי.
    NYO HO HO BITCH

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    סורי על האיחור אחי,תסלח לי?

אתם רואים שאתם גיבורים שנלחמים בגוש פסולת רקוב וכחול שמשכפל את עצמו,אתם נלחמים נגדו יחד עם כלב ים לבן-סגול\דינוזאור צהוב\דינוזאור כחול עם וי צהוב\כלב מוזר עם קרן\יצור מוזר עם כנפיים בגב וכולו צהוב(אעדכן לרשומים חדשים ותמחקו את מה שלא תצטרכו). אתם רואים את המנהיג יורה להבה ירוקה-סגולה ואז הוא אומר "טיקטקטיקיקיקיקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואתם מבינים שאתם חולמים. אתם יוצאים מהמיטה וחושבים עדיין על החלום שחלמתם,אתם פותחים את חלון חדרכם ורואים בוקר יפהפה.אתם יוצאים מחדרכם אל חדר האמבטיה ורואים את אביכם יושן על הספה ונוחר כשבטלוויזיה יש חדשות ושם אומרת האישה בחדשות "חפרפרת סגולה עם מקדחות השתתפה בפריצת בנק......" וחושבים שאתם עדיין חולמים. אתם נכנסים לחדר האמבטיה ומנקים את אוזניכם ונזכרים שאתם שונאים את זה,אתם שוטפים את פניכם,מצחצחים שיניים,מתרחצים בזריזות, מתנגבים ויוצאים מהאמטיה בכפכפים שלכם כשאתם עטופים בחלוק אמבטיה כחול. אתם מתלבשים במכנסיים חומות,נעליים חומות כמו של אביכם,חולצה לבנה,עניבה כחולה,ג'קט חום ומסרקים את עצמכם. אתם יוצאים לכיוון הכיתה ושומעים צלצול,רק לא יודעים אם הוא ראשון,שני,שלישי ואז אתם שומעים נהמה מוזרה בכיתה.
    "מה זה?אני מקווה שזה לא דיג'ימון..."אומר בחשש.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    סורי על האיחור אחי,תסלח לי?

"מה זה?אני מקווה שזה לא דיג'ימון..."אומר בחשש.
    שלושה דברים:

א' תשרשר

ב' תשקיע יותר

ג' אתה לא יודע עדיין מה זה דיג'ימון!

תערוך ואגיב לך שוב

ציטוט פורסם במקור על ידי Itachi צפה בהודעה
    *וואוו איזה ארוך!רואים שמשעמם לך XD
    "רגע,אם אתה אומר שיש לי את הדיג'יכלי הזה, אז איפה הוא?" אשאל את פונימון בתמיהה 'וואוו,רק רמה נמוכה כזו ויודע כל כך הרבה, זה משהו שלא רואים כל יום.טוב,כדאי לסמוך עליו למרות שהוא כזה קטן,הוא הדיג'ימון היחיד שפגשתי עד עכשיו.' אחשוב לעצמי.

יוקיו

אתה מחליט לסמוך על פונימון והוא אומר לך "החכמים הדיגיטליים אמרו לי שכשיגיע הזמן אתה תדע,הם גם אמרו שאני הייתי לוחם אגדי פעם. אתה רוצה לדעת איפה גרורומון?". ואז כשפונימון לא מספיק אפילו לסיים משפט, אתה רואה פסלי אבן וראשנים סגולים שיוצאים משער זוהר בצדדים,ירוק בפנים והוא משקף מראה דיגיטלי כמו מחשב(יענו שער מסייברס). הדיג'ימונים: ( גוטסומון) ( אוטממון)

ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    'מה זה הרעש הזה' אחשוב לעצמי בעודי נכנס מעט לחרדה.
    אני אלך בזהירות במסדרון ואפתח את הדלת של הכיתה על מנת לראות מהו הרעש הזה.
    ריקאגו
    *תשקיע יותר, איזה צבע תרצה להמשיך?
    אתה חושב "מה זה הרעש הזה?" בחרדה והולך בזהירות רבה במסדרון,פותח את הדלת ורואה שהמורה מחזיקה ביצה כחולה-כתומה שאתה שומע ממנה נהמות והביצה אומרת לך אחרי כמה נהמות, "תעזור לי ריקאגו!,תעזור לי!" והמורה אומרת "תלמידים,היום נלמד על יצורים חיים שבוקעים.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

7. NYO HO HO
    יוקיו

אתה מחליט לסמוך על פונימון והוא אומר לך "החכמים הדיגיטליים אמרו לי שכשיגיע הזמן אתה תדע,הם גם אמרו שאני הייתי לוחם אגדי פעם. אתה רוצה לדעת איפה גרורומון?". ואז כשפונימון לא מספיק אפילו לסיים משפט, אתה רואה פסלי אבן וראשנים סגולים שיוצאים משער זוהר בצדדים,ירוק בפנים והוא משקף מראה דיגיטלי כמו מחשב(יענו שער מסייברס). הדיג'ימונים: ( גוטסומון) ( אוטממון)
    *אמרתי לך שאתה לא צריך לצטט את התגובות של מי שמשחק במ"ת שלך,הם מי שצריכים לצטט אותך!
    "מה זה הדברים האלה?" אשאל את פונימון "אתה חושב שתוכל לעצור אותם?" 'הלוואי שפונימון יוכל,אחרת אני אבוד' אחשוב לעצמי בתקווה שפונימון יוכל לעזור לי.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה

יוקיו
    *מצטער,אני שכחתי
    פונימון אומר לך "אני לא יכול,הם דיג'ימונים ברמת טירון,הרמה אחרי הרמה הבאה שלי. פסל האבן הוא גוטסומון והראשןם הוא אוטממון,תבדוק עליהם בדיג'יכלי". אתה חושב שאתה אבוד ואתה רואה את פונימון קופץ אל הגוטסומונים והאוטממונים.

9. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    כינוי בפורום: Sindaquil Boy

שם הדמות: יומה ריי.

שם השותף:אגומון.

תמונה:

הערות/בקשות: אין.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-22-2012 בשעה 05:37 PM

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    כינוי בפורום: Sindaquil Boy

שם הדמות: יומה.

שם השותף:אגומון.

תמונה:

הערות/בקשות: אין.
    התקבלת,תגיב להתחלה ותשקיע,איזה צבע תרצה?

11. משתמש מנוסה
    אתם רואים שאתם גיבורים שנלחמים בגוש פסולת רקוב וכחול שמשכפל את עצמו,אתם נלחמים נגדו יחד עם כלב ים לבן-סגול\דינוזאור צהוב\דינוזאור כחול עם וי צהוב\כלב מוזר עם קרן\יצור מוזר עם כנפיים בגב וכולו צהוב(אעדכן לרשומים חדשים ותמחקו את מה שלא תצטרכו). אתם רואים את המנהיג יורה להבה ירוקה-סגולה ואז הוא אומר "טיקטקטיקיקיקיקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואתם מבינים שאתם חולמים. אתם יוצאים מהמיטה וחושבים עדיין על החלום שחלמתם,אתם פותחים את חלון חדרכם ורואים בוקר יפהפה.אתם יוצאים מחדרכם אל חדר האמבטיה ורואים את אביכם יושן על הספה ונוחר כשבטלוויזיה יש חדשות ושם אומרת האישה בחדשות "חפרפרת סגולה עם מקדחות השתתפה בפריצת בנק......" וחושבים שאתם עדיין חולמים. אתם נכנסים לחדר האמבטיה ומנקים את אוזניכם ונזכרים שאתם שונאים את זה,אתם שוטפים את פניכם,מצחצחים שיניים,מתרחצים בזריזות, מתנגבים ויוצאים מהאמטיה בכפכפים שלכם כשאתם עטופים בחלוק אמבטיה כחול. אתם מתלבשים במכנסיים חומות,נעליים חומות כמו של אביכם,חולצה לבנה,עניבה כחולה,ג'קט חום ומסרקים את עצמכם. אתם יוצאים לכיוון הכיתה ושומעים צלצול,רק לא יודעים אם הוא ראשון,שני,שלישי ואז אתם שומעים נהמה מוזרה בכיתה.
    "מה הולך פה?" אגיד בתמיהה, "מה היה הרעש הזה" אגיד וארוץ לכיוון שממנו שמעתי את הרעש המוזר בכיתה.

הנה משפט משלי...

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    "מה הולך פה?" אגיד בתמיהה, "מה היה הרעש הזה" אגיד וארוץ לכיוון שממנו שמעתי את הרעש המוזר בכיתה.
    יומה
    *תשקיע יותר ואיזה צבע תרצה?
    אתה רץ אל הכיתה ורואה את המורה מחזיקה ביצה כתומה עם פסים אדומים שממנה אתה שומע נהמות וזעקות לעזרה "יומה,יומה תעזור לי!" והמורה אומרת "תלמידים, היום אנחנו נראה אורגניזם חי בוקע".

13. משתמש מנוסה
    צבע אדום~
    "מה?!, הביצה הזאת הרגע דיברה אליי" אגיד בלחש לעצמי ואשלח אצבע לגעת בביצה כמה וכמה פעמים בכדיי למשש אותה. "לא בטח סתם דימיינתי" אוסיף בלחש, "לא!, היא באמת דיברה אלי" אגיד ואקח אותה מהמורה ואחזיק אותה לרגע.

הנה משפט משלי...

14. משתמש מנוסה
    אתה צריך לצטט אותי, אני לא מצטט אותך

יומה
    המורה אומרת לך "התלמיד יומה ריי, אם תמשיך בהתנהגות זו אתה תושעה מן בית ספרנו לזמן לא נודע". ואתה רואה שער זוהר בכתום-צהוב בקצוות,ירוק מבפנים ונראה מבפנים מראה דיגיטלי של מחשב מבפנים(יענו שער מסייברס, אני אביא לך תמונה אם תצטרך) שממנו יש נהמה ואז זוהר ענק מופיע. אחרי הזוהר כל הבית ספר מכוסה צמחים ובמצב לא טוב, חוץ מזה כל האנשים נעלמו ואתה רואה את הביצה זוהרת והופכת לגוש שחור מוזר(:
    ). מה תעשה?

15. NYO HO HO

יוקיו
    *מצטער,אני שכחתי
    פונימון אומר לך "אני לא יכול,הם דיג'ימונים ברמת טירון,הרמה אחרי הרמה הבאה שלי. פסל האבן הוא גוטסומון והראשןם הוא אוטממון,תבדוק עליהם בדיג'יכלי". אתה חושב שאתה אבוד ואתה רואה את פונימון קופץ אל הגוטסומונים והאוטממונים.
    "איזה דיג'יכלי בראש שלך אמרתי לך שאין לי כזה!" אצעק על הפונימון 'שיט אנחנו אבודים..' אחשוב לעצמי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •