Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 65
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    יוקיו
    אתה פתאום רואה זוהר ענק ואחריו אתה מחזיק מכשיר קטן,בערך בגודל טמגוצ'י ובמקום פונימון יש יצור צהוב מוזר עם קרן( טסונמון). מה תעשה?

*מזל טוב! פונימון התפתח לטסונמון()! דף הרשום שלך יעודכן בהתאם בקרוב!
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    הנה התחלה אחרת במקום לערוך החלטתי לעשות התחלה יותר מושקעת אז הנה..

אתם רואים שאתם גיבורים שנלחמים בגוש פסולת רקוב וכחול שמשכפל את עצמו,אתם נלחמים נגדו יחד עם כלב ים לבן-סגול\דינוזאור צהוב\דינוזאור כחול עם וי צהוב\כלב מוזר עם קרן\יצור מוזר עם כנפיים בגב וכולו צהוב(אעדכן לרשומים חדשים ותמחקו את מה שלא תצטרכו). אתם רואים את המנהיג יורה להבה ירוקה-סגולה ואז הוא אומר "טיקטקטיקיקיקיקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואתם מבינים שאתם חולמים. אתם יוצאים מהמיטה וחושבים עדיין על החלום שחלמתם,אתם פותחים את חלון חדרכם ורואים בוקר יפהפה.אתם יוצאים מחדרכם אל חדר האמבטיה ורואים את אביכם יושן על הספה ונוחר כשבטלוויזיה יש חדשות ושם אומרת האישה בחדשות "חפרפרת סגולה עם מקדחות השתתפה בפריצת בנק......" וחושבים שאתם עדיין חולמים. אתם נכנסים לחדר האמבטיה ומנקים את אוזניכם ונזכרים שאתם שונאים את זה,אתם שוטפים את פניכם,מצחצחים שיניים,מתרחצים בזריזות, מתנגבים ויוצאים מהאמטיה בכפכפים שלכם כשאתם עטופים בחלוק אמבטיה כחול. אתם מתלבשים במכנסיים חומות,נעליים חומות כמו של אביכם,חולצה לבנה,עניבה כחולה,ג'קט חום ומסרקים את עצמכם. אתם יוצאים לכיוון הכיתה ושומעים צלצול,רק לא יודעים אם הוא ראשון,שני,שלישי ואז אתם שומעים נהמה מוזרה בכיתה.

"מה זה אמור להיות?זה הסוף שלי...." אחשוב בזמן שאכנס לכיתה.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    הנה התחלה אחרת במקום לערוך החלטתי לעשות התחלה יותר מושקעת אז הנה..

"מה זה אמור להיות?זה הסוף שלי...." אחשוב בזמן שאכנס לכיתה.
    טורי
    *תשקיע יותר ואיזה צבע תרצה? תשרשר בבקשה
    אתה חושב שזה סופך המר ונכנס לכיתה, אתה רואה את המורה מחזיקה ביצה כתומה עם פסים כחולים כהים שאתה שומע ממנה נהמות ואתה שומע את הביצה אומרת "טורי,טורי, תעזור לי!" והמורה אומרת "תלמידים,היום נראה אורגניזם חי בוקע".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    ריקאגו
    *תשקיע יותר, איזה צבע תרצה להמשיך?
    אתה חושב "מה זה הרעש הזה?" בחרדה והולך בזהירות רבה במסדרון,פותח את הדלת ורואה שהמורה מחזיקה ביצה כחולה-כתומה שאתה שומע ממנה נהמות והביצה אומרת לך אחרי כמה נהמות, "תעזור לי ריקאגו!,תעזור לי!" והמורה אומרת "תלמידים,היום נלמד על יצורים חיים שבוקעים.
    צבע: ירוק
    - - - - - - - -
    'אני מדמיין?' אחשוב לעצמי 'לא לא אני שמעתי בברור הביצה הזאת ביקשה ממני עזרה' אני אהרהר בראשי.
    'אני חייב לעשות משהו' אמשיך לחשוב 'אבל מה? כולם יחשבו שאני משוגע' אמשיך לחשוב עד שארים את ידי ואומר "המורה יש משהו מוזר בביצה הזאת" אני אומר.
    "אני לא חשוב שזה הכי בטוח להשאיר אותה במקום הזה" אני אומר ואנסה לבלף.
    'מה אני אעשה??' אחשוב לעצמי בלחץ.

5. משתמש מנוסה

ריקאגו
    * ככה טוב?
    המורה מתרגזת ואומרת "אין בביצה הזאת שום דבר מוזר!" וממשיכה "בתוך הביצה האורגניזם החי הוא עובר רך וכשהוא מוכן לבקיעה אנחנו נראה אותו כמו ילד קטן". אתה רואה את הביצה זוהרת ויוצאת ממנה רוח רפאים קטנה(:
    פויומון),אתה רואה גם שכל האנשים נעחמו ושמתוך שער זוהר בצדדים שבתוכו יש מראה וירטואלי ירוק וממנו יוצאים אנשי אבן וראשנים סגולים( גוטסומון) ( אוטממון). מה תעשה?

6. משתמש מנוסה

ריקאגו
    * ככה טוב?
    המורה מתרגזת ואומרת "אין בביצה הזאת שום דבר מוזר!" וממשיכה "בתוך הביצה האורגניזם החי הוא עובר רך וכשהוא מוכן לבקיעה אנחנו נראה אותו כמו ילד קטן". אתה רואה את הביצה זוהרת ויוצאת ממנה רוח רפאים קטנה(:
    פויומון),אתה רואה גם שכל האנשים נעחמו ושמתוך שער זוהר בצדדים שבתוכו יש מראה וירטואלי ירוק וממנו יוצאים אנשי אבן וראשנים סגולים( גוטסומון) ( אוטממון). מה תעשה?
    אם אפשר את הירוק הכי כהה פשוט הירוק הזה מכאיב בעיניים.
    - - - - -
    'מה הולך כאן?!?' אחשוב לעצמי.
    "מ...מי אתם?" אומר בגמגום ואז אזכר בכך שהביצה ביקשה ממני עזרה.
    אני ארוץ, אתפוס את רוח הרפאים ואברח יחד איתה מהכיתה.
    "מה הולך פה?????" אני אשאל בפאניקה את הרוח בזמן שאנו רצים.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוקיו
    אתה פתאום רואה זוהר ענק ואחריו אתה מחזיק מכשיר קטן,בערך בגודל טמגוצ'י ובמקום פונימון יש יצור צהוב מוזר עם קרן( טסונמון). מה תעשה?

*מזל טוב! פונימון התפתח לטסונמון()! דף הרשום שלך יעודכן בהתאם בקרוב!
    "וואוו פונימון!התפתחת!" אומר לטסונמון בבטחון "עכשיו-תקוף את הדיג'ימונים האלה שבאים!" 'וואוו,יש לי דיג'יכלי,דיג'ימון ברמת אימונים-אני מאלף אמיתי!' אחשוב לעצמי בשמחה.
    NYO HO HO BITCH

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    *תשקיע יותר ואיזה צבע תרצה? תשרשר בבקשה
    אתה חושב שזה סופך המר ונכנס לכיתה, אתה רואה את המורה מחזיקה ביצה כתומה עם פסים כחולים כהים שאתה שומע ממנה נהמות ואתה שומע את הביצה אומרת "טורי,טורי, תעזור לי!" והמורה אומרת "תלמידים,היום נראה אורגניזם חי בוקע".
    *צבע אדום,אבל כהה.

"מה אני כבר יכול לעשות?" אומר למורה בזמן שאקח את הביצה."וואו,מעניין למה הביצה הזאת כל כך..כל כך...פראית!" אחשוב בזמן שאאבק עם הביצה ואמתין לבקיעתה.

9. משתמש מנוסה

טורי
    *תלחץ על צטט,זה הרבה יותר יפה וקל
    אתה נאבק עם הביצה והמורה שולחת אותך לריתוק מהיר(אתה נשלח אליו מיד והוא ארוך יותר מריתוק רגיל, מצטער) ואתה רואה את הביצה שנשארה אצלך במקרה זוהרת והופכת ליצור מוזר וכחול שאומר לך "תודה,תודה,תודה שהצלת אותי,אני צ'יבומון (:
    ). מה תעשה?

יוקיו
    אתה חושב שאתה מאלף אמיתי בשמחה ואתה רואה את טסונמון תוקף את גוטסומון ואת אוטממון הראשיים עם הקרן שלו ואומר לך "תבדוק בדיג'יכלי איזה מתקפות אני יודע(עודכן) ותאמר לי לתקוף בהם,אבל כרגע אני אתחיל בחרב קרן!" ואתה רואה שהקרן של טסונמון הופכת לכסופה ודומה יותר ללהב שנכנס באוטממונים והגוטסומונים. מה תעשה?

ריקאגו
    *ככה גם טוב?
    כשאתה רץ אתה רואה שכל בני האדם נעלמו ואז הרוח אומרת לך "אני פויומון ואני דיג'ימון.החלק של מי אני באמת זה סיפור ארוך אבל אספר בקצרה את מה שאני יודע:האנשים האלו בטח נעלמו למאורה של גרורומון,הוא אל של המון דיג'ימונים ואוכל בני אדם,אני דיג'ימון בעצמי ואתה המאלף שלי, אתה יכול לגרום לי להתפתח לכל מיני צורות,לשלוט בי ועוד המון דברים שאני בטח לא יודע אבל יש כנראה.דיג'ימונים הם דמויות משחק מחשב ומשחק קלפים במקור אבל הם התחילו כפרויקט בינה מלאכותית של "יוצרי המפלצות" ושם כל הדיג'ימונים נראו כמו משחק פאקמן." פויומון בולע קצת רוק(כן,יש לו רוק) וממשיך "איש אחד החליט להמשיך את הפרויקט ויצר את הדיג'ימונים,הם חדרו לעולם האמיתי ואז אותו איש שקוראים לו דרך אגב שיבומי,יצר עולם דיגיטלי והוקמו סוכנויות לעצירת דיג'ימונים ולחיסולם. אני לא זוכר עוד כרגע, אה כן, יש לך מכשיר שנקרא "דיג'יכלי" ואיתו אתה שולט בי". פויומון ממשיך ואומר "אני דיג'ימון ברמת רענן ואני מתפתח לדיג'ימון ברמת אימונים,טוקומון". אתה רואה אותו ממשיך אחרי כמה נשימות לרווחה ואומר "מה שהולך פה שמדען מרושע אחד בשם ג'יי טיירוסה שולט בעולם הדיגיטלי ונעלם למשך כמה שנים אחר כך,בזמן שהוא נעלם דיג'ימונים התחילו להשתגע יותר ויותר וגרורומון הוא אחד המשוגעים ביותר,תנסה לצאת מהבית ספר כדי לראות למה אני מתכוון".
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 04-23-2012 בשעה 07:04 PM

10. NYO HO HO
    יוקיו
    אתה חושב שאתה מאלף אמיתי בשמחה ואתה רואה את טסונמון תוקף את גוטסומון ואת אוטממון הראשיים עם הקרן שלו ואומר לך "תבדוק בדיג'יכלי איזה מתקפות אני יודע(עודכן) ותאמר לי לתקוף בהם,אבל כרגע אני אתחיל בחרב קרן!" ואתה רואה שהקרן של טסונמון הופכת לכסופה ודומה יותר ללהב שנכנס באוטממונים והגוטסומונים. מה תעשה?
    *לא כתבת לי שום מתקפות.
    "תשתמש בינתיים בחרב קרן שוב!" אומר לטסונמון ובינתיים אבדוק בדיג'יכלי אילו מתקפות טסונמון יודע.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אתה צריך לצטט אותי, אני לא מצטט אותך

יומה
    המורה אומרת לך "התלמיד יומה ריי, אם תמשיך בהתנהגות זו אתה תושעה מן בית ספרנו לזמן לא נודע". ואתה רואה שער זוהר בכתום-צהוב בקצוות,ירוק מבפנים ונראה מבפנים מראה דיגיטלי של מחשב מבפנים(יענו שער מסייברס, אני אביא לך תמונה אם תצטרך) שממנו יש נהמה ואז זוהר ענק מופיע. אחרי הזוהר כל הבית ספר מכוסה צמחים ובמצב לא טוב, חוץ מזה כל האנשים נעלמו ואתה רואה את הביצה זוהרת והופכת לגוש שחור מוזר(:
    ). מה תעשה?
    "מה?!" אגיד בהתפלאות, "מה הולך כאן?" אמשיך ואעלה פרצוף מודאג "מה זה היצור הזה?" אגיד ואסתכל על היצור שבקע מהביצה "מי אתה או.. מה אתה.." אשאל אותו בסקרנות.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

12. משתמש מנוסה

יוקיו
    טסונמון מצליח להביס את הדיג'ימונים ואומר לך לצאת החוצה. אתה רואה שהדיג'ימונים קמים במהרה ושומע צעדים ענקיים עם נהמות,אתה רואה שכתוב בדיג'יכלי שהמתקפות של טסונמון הן: נשיפת בועות-הדיג'ימון יורה בועות ורודות. עוצמה:חלש
    שיסוע זאב-הדיג'ימון מכוסה בהילה בצורת זאב בגודל כלב לברדור בוגר ומכוסה בסכינים משסעים וקטנים שיחתכו המון דיג'ימונים בריצה אחת. עוצמה:בינוני עד חזק(ברמת אימונים אתה קרוב לטירון).
    חרב קרן- הדיג'ימון מגדיל את הקרן שלו עד שהיא הופכת ללהב משונן. עוצמה:בינוני עד חזק.
    גיצים כחולים-הדיג'ימון יורה גיצים כחולים ממנו.עוצמה:בינוני עד חזק
    מטאור זאב כחול- הדיג'ימון יוצר הילת זאב מלהבה כחולה סביב גופו ואז יורה את עצמו כמו מטאור אל הדיג'ימון היריב. מה תעשה?

יומה
    בוטמון אומר לך: "אני בוטמון ואני דיג'ימון.החלק של מי אני באמת זה סיפור ארוך אבל אספר בקצרה את מה שאני יודע:האנשים האלו בטח נעלמו למאורה של גרורומון,הוא אל של המון דיג'ימונים ואוכל בני אדם,אני דיג'ימון בעצמי ואתה המאלף שלי, אתה יכול לגרום לי להתפתח לכל מיני צורות,לשלוט בי ועוד המון דברים שאני בטח לא יודע אבל יש כנראה.דיג'ימונים הם דמויות משחק מחשב ומשחק קלפים במקור אבל הם התחילו כפרויקט בינה מלאכותית של "יוצרי המפלצות" ושם כל הדיג'ימונים נראו כמו משחק פאקמן." בוטמון בולע קצת רוק(כן,יש לו רוק) וממשיך "איש אחד החליט להמשיך את הפרויקט ויצר את הדיג'ימונים,הם חדרו לעולם האמיתי ואז אותו איש שקוראים לו דרך אגב שיבומי,יצר עולם דיגיטלי והוקמו סוכנויות לעצירת דיג'ימונים ולחיסולם. אני לא זוכר עוד כרגע, אה כן, יש לך מכשיר שנקרא "דיג'יכלי" ואיתו אתה שולט בי". בוטמון ממשיך ואומר "אני דיג'ימון ברמת רענן ואני מתפתח לדיג'ימון ברמת אימונים,קורומון". אתה רואה אותו ממשיך אחרי כמה נשימות לרווחה ואומר "מה שהולך פה שמדען מרושע אחד בשם ג'יי טיירוסה שולט בעולם הדיגיטלי ונעלם למשך כמה שנים אחר כך,בזמן שהוא נעלם דיג'ימונים התחילו להשתגע יותר ויותר וגרורומון הוא אחד המשוגעים ביותר,תנסה לצאת מהבית ספר כדי לראות למה אני מתכוון". מה תעשה?

הודעה חשובה! עודכנו המתקפות!

13. NYO HO HO
    יוקיו
    טסונמון מצליח להביס את הדיג'ימונים ואומר לך לצאת החוצה. אתה רואה שהדיג'ימונים קמים במהרה ושומע צעדים ענקיים עם נהמות,אתה רואה שכתוב בדיג'יכלי שהמתקפות של טסונמון הן: נשיפת בועות-הדיג'ימון יורה בועות ורודות. עוצמה:חלש
    שיסוע זאב-הדיג'ימון מכוסה בהילה בצורת זאב בגודל כלב לברדור בוגר ומכוסה בסכינים משסעים וקטנים שיחתכו המון דיג'ימונים בריצה אחת. עוצמה:בינוני עד חזק(ברמת אימונים אתה קרוב לטירון).
    חרב קרן- הדיג'ימון מגדיל את הקרן שלו עד שהיא הופכת ללהב משונן. עוצמה:בינוני עד חזק.
    גיצים כחולים-הדיג'ימון יורה גיצים כחולים ממנו.עוצמה:בינוני עד חזק
    מטאור זאב כחול- הדיג'ימון יוצר הילת זאב מלהבה כחולה סביב גופו ואז יורה את עצמו כמו מטאור אל הדיג'ימון היריב. מה תעשה?
    אחי אין מתקפות כאלה!לטסונמון יש כולה מתקפות ממש חלשות כמו הבועות והקרן הזאת שאמרת,חוצמזה שלדיג'ימון ברמת טירון יש מתקפה אחת או שתיים ולא עשרים אלף!נמאס לי כבר שאתה מסבך את הכול ולא עושה כמו שצריך!אני פורש!
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה

ריקאגו
    *ככה גם טוב?
    כשאתה רץ אתה רואה שכל בני האדם נעלמו ואז הרוח אומרת לך "אני פויומון ואני דיג'ימון.החלק של מי אני באמת זה סיפור ארוך אבל אספר בקצרה את מה שאני יודע:האנשים האלו בטח נעלמו למאורה של גרורומון,הוא אל של המון דיג'ימונים ואוכל בני אדם,אני דיג'ימון בעצמי ואתה המאלף שלי, אתה יכול לגרום לי להתפתח לכל מיני צורות,לשלוט בי ועוד המון דברים שאני בטח לא יודע אבל יש כנראה.דיג'ימונים הם דמויות משחק מחשב ומשחק קלפים במקור אבל הם התחילו כפרויקט בינה מלאכותית של "יוצרי המפלצות" ושם כל הדיג'ימונים נראו כמו משחק פאקמן." פויומון בולע קצת רוק(כן,יש לו רוק) וממשיך "איש אחד החליט להמשיך את הפרויקט ויצר את הדיג'ימונים,הם חדרו לעולם האמיתי ואז אותו איש שקוראים לו דרך אגב שיבומי,יצר עולם דיגיטלי והוקמו סוכנויות לעצירת דיג'ימונים ולחיסולם. אני לא זוכר עוד כרגע, אה כן, יש לך מכשיר שנקרא "דיג'יכלי" ואיתו אתה שולט בי". פויומון ממשיך ואומר "אני דיג'ימון ברמת רענן ואני מתפתח לדיג'ימון ברמת אימונים,טוקומון". אתה רואה אותו ממשיך אחרי כמה נשימות לרווחה ואומר "מה שהולך פה שמדען מרושע אחד בשם ג'יי טיירוסה שולט בעולם הדיגיטלי ונעלם למשך כמה שנים אחר כך,בזמן שהוא נעלם דיג'ימונים התחילו להשתגע יותר ויותר וגרורומון הוא אחד המשוגעים ביותר,תנסה לצאת מהבית ספר כדי לראות למה אני מתכוון".
    ככה זה מעולה!, תודה.
    - - - -
    "אני לא כל כך מבין אל מה אתה מדבר אבל אני מניח שאיו לי ברירה" אני אומר.
    "אז אנחנו שותפים" אני אומר לפויומון בחיוך.
    אני ממשיך לרוץ בכל המהירות לצאת מבית הספר.
    בעודי אני רץ אני מדי פעם מסתכל אחורה לראות אם הדיג'ימונים האלו עדיין עוקבים אחריי.

15. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

יומה
    בוטמון אומר לך: "אני בוטמון ואני דיג'ימון.החלק של מי אני באמת זה סיפור ארוך אבל אספר בקצרה את מה שאני יודע:האנשים האלו בטח נעלמו למאורה של גרורומון,הוא אל של המון דיג'ימונים ואוכל בני אדם,אני דיג'ימון בעצמי ואתה המאלף שלי, אתה יכול לגרום לי להתפתח לכל מיני צורות,לשלוט בי ועוד המון דברים שאני בטח לא יודע אבל יש כנראה.דיג'ימונים הם דמויות משחק מחשב ומשחק קלפים במקור אבל הם התחילו כפרויקט בינה מלאכותית של "יוצרי המפלצות" ושם כל הדיג'ימונים נראו כמו משחק פאקמן." בוטמון בולע קצת רוק(כן,יש לו רוק) וממשיך "איש אחד החליט להמשיך את הפרויקט ויצר את הדיג'ימונים,הם חדרו לעולם האמיתי ואז אותו איש שקוראים לו דרך אגב שיבומי,יצר עולם דיגיטלי והוקמו סוכנויות לעצירת דיג'ימונים ולחיסולם. אני לא זוכר עוד כרגע, אה כן, יש לך מכשיר שנקרא "דיג'יכלי" ואיתו אתה שולט בי". בוטמון ממשיך ואומר "אני דיג'ימון ברמת רענן ואני מתפתח לדיג'ימון ברמת אימונים,קורומון". אתה רואה אותו ממשיך אחרי כמה נשימות לרווחה ואומר "מה שהולך פה שמדען מרושע אחד בשם ג'יי טיירוסה שולט בעולם הדיגיטלי ונעלם למשך כמה שנים אחר כך,בזמן שהוא נעלם דיג'ימונים התחילו להשתגע יותר ויותר וגרורומון הוא אחד המשוגעים ביותר,תנסה לצאת מהבית ספר כדי לראות למה אני מתכוון". מה תעשה?

הודעה חשובה! עודכנו המתקפות!
    "הוא.." אגיד וארעד טיפה, "הוא הרגע דיבר!" וארוץ בבהלה לקצה השני של החדר ואסתכל על הדיג'ימון, "מה הולך פה?" אגיד בתמיהה ואחשוב שכל זה הוא בעצם חלום שלי אמשש בכיסי וראה מכשיר מוזר כזה ואבין שבעצם זה אותו דיג'יכלי שהוא דיבר עליו, אקח אותו בידי ואצא איתו מחוץ לבית הספר ואראה שכל בית הספר מוקף צמחים "מה קורה פה?!" אגיד בתמיהה.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •