Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    בלב זהב ונשמת כסף מתחת לעיר ויולט אפשר להשיג חפץ מהאיש שמחזק מתקפות עשב

בעיר השניה של המשחק אפשר להשיג חפץ שמחזק מתקפות מים

אני רוצה בבקשה את כל הרשימה אם אפשר דרך סרבי או דרך שמישהו יכתוב

את השמות החפצים שמחזקים את כל מתקפות האש האדמה ואת כל מה שיש תודה.
    [

וואלה התקלת אותי. נראה איך אני יכול לעזור לך...

ליד הדיי-קר בעיר גולדנרוד, יש מים נכון? תשחה שם תרד עד הסוף יש שם אייס-טריינרס, תלחם נגד כולן והאחרונה תתן לך mystic Water- מחזק התקפות מים.

dragon Fang משיגים בdragon's Den, איפה שמקבלים ת'תג מקלייר אחרי הקרב ואת הדרטיני וכו'. זה נמצא מצד ימין שמה צריך לחצות את המערבולת ואתה תתחבר לשם לבד אם תלך ימינה..

metal Coat [הוא גם חפץ מהסוג הזה המחזק התקפות מסוג ברזל בנוסף להיותו חפץ פיתוח] משיגים גם אחרי שמוצאים את הילדה של הג'נטלמן על האונייה למחוז קנטו, וגם בעיר סרוליאן, בתחנת הכוח שמה אחרי החלק עם המאמנים יש מישהו שמחפש דוגטריו [וגם אם יש לך סבלנות וזמן אתה יכול למצוא כאלה על מגנמייטים פראיים, סיכויים של 5%]. אתה תופס דוגטריו והוא בתמורה שולח לך מגנטון שמחזיק מטאל קווט.

charcoal- החפץ שמחזק התקפות מסוג אש ניתן לקבל אחרי שביצעת את המשימה עם הפרפטצ' בעיר אזאלי אחרי שעברת ת'מכון [אלה שנותנים לך קאט אם אתה מביא את שני הפרפטצ'ים לבעלים שלהם]. תגיע לעיר, ובדיוק מתחת לmart יש ביתן כזה קטן מימין למכון, תדבר עם אחד מהאנשים והוא יגיד שהוא שכח לתת לך את זה או משהו ואז תקבל אחד.

nevermeltice- החפץ שמחזק התקפות מסוג קרח. במערה שבין העיר השביעית לשמינית, "מערת הקרח", אפשר להגיע אליו בתוך פוכדור אם שוברים איזו אבן [רוקסמאש].

blackglasses- החפץ שמחזק התקפות מסוג אופל. ניתן למצוא לפחות אחד כזה במערה [למטה משמאל, לא להדרדר בשבילים...] שמתחת לעיר השמינית. צריך לטייל קצת שם אבל בסוף מגיעים אליו [אם אני זוכר נכון מקבלים אותו מnpc עם משקפיים, ילד הכוונה].

ישנם כמובן גם הincenses, החפצים שאם הורה ספציפי מחזיק אותם יוולד תינוק מסויים [כמו מר. מיים למשל]. לחלק מהחפצים האלה יש את אותו אפקט של חיזוק התקפות מסוג מסויים [כמו החפץ של מר. מיים, Odd Incense. אותו כנ"ל לגבי Wave, Rose, Rock ו-sea]

את השאר דומני שהשגתי מפוקימונים פראיים. הנה התאמה של החפץ לפוקימון. זכור שלמציאת חפץ כזה על פוקימון ספציפי יש רק 5%.

diglett/dugtrio - Soft Sand [אדמה]

tentacool/cruel - Posion Barb [רעל]

masquerain - Silverpowder [חרק]

dodou/dodrio/fearow - Sharp Beak [תעופה]

twistedspoon - Abra Kadabra Alakazam [עלחושי]

ישנה נראלי עוד אפשרות, שאני אישית לא בחנתי אותה עדיין, אבל דיברתי עם Stm והוא אישר לי שזו דרך להשיג חפצים כאלה והיא מתחת לכניסה לvictory Road, יש ביתן קטן כזה בצד ויש בו ספר. אתה קורא בספר ונדמה לי מופיעים לך שם שמות של אנשים+ דרך מסויימת במשחק+ יום מסויים. אתה הולך לאותו מקום באותו היום ויהיו שם אנשים שלא תראה בד"כ, תדבר איתם והם יתנו לך חפץ כזה מיוחד. הו, מצאתי מדריך מפורט ממני ומבין ממני. תיעזר בזה:

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Week_Siblings

תעדכן אותי אם הצלחת להשיג את מבוקשך...

3. משתמש מנוסה
    אם הצלחתי להתקיל אותך כנראה שזה באמת היה שאלה קשה חחח סתם אחי

ראשית

כל הכבוד לך על ההשקעה ועל היוזמה שלך לפרט על התשובה שלך מאוד אהבתי את זה.

דבר שני כל מה שכתבת זה פחות או יותר כל הסוגי פוקמונים שקיימים נכון?
    [

ציטוט פורסם במקור על ידי Champion צפה בהודעה
    אם הצלחתי להתקיל אותך כנראה שזה באמת היה שאלה קשה חחח סתם אחי

ראשית

כל הכבוד לך על ההשקעה ועל היוזמה שלך לפרט על התשובה שלך מאוד אהבתי את זה.

דבר שני כל מה שכתבת זה פחות או יותר כל הסוגי פוקמונים שקיימים נכון?
    אני תמיד שמח להגיש עזרה אם אני יכול. אני שמח לראות שאנשים יודעים להעריך השקעה
    למה התכוונת בשאלה הראשונה- אם פחות או יותר כיסיתי את כל הסוגים? האמת פסחתי על כמה, כן. אני מציע לך להיכנס ללינק שקישרתי אותך אליו, שם תקבל תשובה איך להגיע לחפצים שלא הזכרתי

5. משתמש מנוסה
    תראה יש בלינק חלק ובתגובה של דברים יומיומיים כמעט את הכל אבל אני השגתי את כל החפצים תוך כדי משחק אז אני ממליץ לך שכל עוד אתה לא לחוץ כ"כ על החפצים פשוט תהנה לשחק ואז אתה תשיג את הכל.
    בכל מקרה הנה רשימת החפצים שרצית:
    Absorb Bulb: מעלה את ההתקפה המיוחדת אם המחזיק נפגע ממתקפת מים, יעיל לאש ואדמה.
    Charcoal: מעלה את מתקפות האש.
    Earth Plate: מעלה את אפקטיביות מתקפות האדמה.
    Eviolite: מעלה את ההגנות של המחזיק כל עוד הוא יכול להתפתח.
    Exp. Share: מעלה לפוקימון נקודות ניסיון גם אם הוא לא השתתף בקרב. אני בכל אופן ממש אוהב את האיטם הזה.
    Expert Belt: מעלה את הסיכויים לכך שהמתקפה תהיה סופראפקטיבית.
    Flame Plate: מעלה את האפקטיביות התקפות האש.
    Float Stone: מעלה את משקל המחזיק. לפי מה שאני יודע פוקימוני אש ואדמה בעיקר הם די כבדים. בעזרת מתקפה שאם אני לא טועה, קוראים לה Trick Room, ככל שהפוקימון יותר מהיר הוא יתקוף יותר מהר.
    Focus Band: אם המחזיק נפגע ממתקפה שאמורה לחסל אותו לגמרי (ko Attack) הוא נשאר עם נקודת חיים אחת.
    King's Rock: אם המחזיק תוקף את היריב, ליריב יש 11.7% להתעלף.
    Lagging Tail: מאט את המחזיק. בדיוק כמו Float Stone.
    Lax Incense: אם היריב תוקף את המחזיק, יש 5% שהמחזיק יתחמק מהמתקפה.
    Leftovers: בכל סוף תור מוחזרות למחזיק 1/16 מכמות נקודות החיים המקסימליות שלו.
    Life Orb: מתקפות המחזיק עולות ב-30% אך יורדות למחזיק 10% מכמות נקודות המקסימליות שלו.
    Light Clay: כאשר המחזיק משתמש במתקפות Reflect או Light Screen אפקט המתקפה נמשך 8 תורות במקום 5.
    Luck Incense: סכום הכסף מהקרב מוכפל אם הפוקימון אשר מחזיק את האיטם יגדל פי שניים.
    Lucky Egg: אם המחזיק יקבל נקודות ניסיון, נקודות הניסיון שנתקבלו יגדלו ב- 50%.
    Muscle Band: מתקפות פיזיות גודלות ב- 10%.
    Scope Lens: מגדיל את הסיכויים למתקפה קריטית.
    Shell Bell: אם המחזיק נפגע ע"י היריב, המחזיק מקבל שמינית מנקודות החיים שירדו לו.
    Wide Lens: מעלה את הסיכויים להתרחשות המתקפות ב- 10%.
    Wise Glasses: מעלה את המתקפות המיוחדות ב- 10%.
    Zoom Lens: אם המחזיק תוקף אחרון, הסיכויים לתקיפה עולה ב- 20%.

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    רשימה של חפצים כלליים שמחזקים מתקפות של סוגים:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi...enhancing_item
    שים לב שיש איזה חפץ אחד או שניים שקיימים רק במשחקי הדור השני (כמו Pink Bow).
    כל החפצים האלה מחזקים מתקפות מהסוג שלהם ב-20%.
    עם זאת, לפני משחקי הדור הרביעי הם העלו רק ב-10%.

רשימה של כל ה-Plate:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Plate
    באופן כללי הם נועדו לארכיוס ומשנים את הסוג שלו כמו גם את סוג אחת מהמתקפות שלו.
    עם זאת הם משפיעים גם על פוקימונים אחרים, ומעלים מתקפות מהסוג של כל plate ב-20%.
    יש plate לכל סוג חוץ מסוג רגיל.

יש מספר Incense:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Incense
    חלקם מעלים מתקפות של סוגים מסוימים, וחלק מעלים דברים אחרים כמו התחמקות ועוד כמה השפעות שונות.

ויש גם את ה-Orbs:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Timespace_orbs
    אך הם משפיעים רק על האגדי שקשור אליהם, ולא על פוקימונים אחרים.

רשימה של כל ה-Gem:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Gem

אלו חפצים שקיימים רק במשחקים שחור ולבן, אבל חשבתי שבכל מקרה כדאי לציין אותם.
    הם מחזקים מתקפות מהסוגים שלהם פי 1.5, אך מיד אחרי השימוש נעלמים.
    כלומר אלה חפצים חד פעמיים.
    החדשות הטובות שניתן למצוא אינסוף כאלה ב"חול זז" במערות.
    אבל כאמור רק בשחור ולבן.

7. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי mr. krabs צפה בהודעה
    תראה יש בלינק חלק ובתגובה של דברים יומיומיים כמעט את הכל אבל אני השגתי את כל החפצים תוך כדי משחק אז אני ממליץ לך שכל עוד אתה לא לחוץ כ"כ על החפצים פשוט תהנה לשחק ואז אתה תשיג את הכל.
    בכל מקרה הנה רשימת החפצים שרצית:
    Absorb Bulb: מעלה את ההתקפה המיוחדת אם המחזיק נפגע ממתקפת מים, יעיל לאש ואדמה.
    Charcoal: מעלה את מתקפות האש.
    Earth Plate: מעלה את אפקטיביות מתקפות האדמה.
    Eviolite: מעלה את ההגנות של המחזיק כל עוד הוא יכול להתפתח.
    Exp. Share: מעלה לפוקימון נקודות ניסיון גם אם הוא לא השתתף בקרב. אני בכל אופן ממש אוהב את האיטם הזה.
    Expert Belt: מעלה את הסיכויים לכך שהמתקפה תהיה סופראפקטיבית.
    Flame Plate: מעלה את האפקטיביות התקפות האש.
    Float Stone: מעלה את משקל המחזיק. לפי מה שאני יודע פוקימוני אש ואדמה בעיקר הם די כבדים. בעזרת מתקפה שאם אני לא טועה, קוראים לה Trick Room, ככל שהפוקימון יותר מהיר הוא יתקוף יותר מהר.
    Focus Band: אם המחזיק נפגע ממתקפה שאמורה לחסל אותו לגמרי (ko Attack) הוא נשאר עם נקודת חיים אחת.
    King's Rock: אם המחזיק תוקף את היריב, ליריב יש 11.7% להתעלף.
    Lagging Tail: מאט את המחזיק. בדיוק כמו Float Stone.
    Lax Incense: אם היריב תוקף את המחזיק, יש 5% שהמחזיק יתחמק מהמתקפה.
    Leftovers: בכל סוף תור מוחזרות למחזיק 1/16 מכמות נקודות החיים המקסימליות שלו.
    Life Orb: מתקפות המחזיק עולות ב-30% אך יורדות למחזיק 10% מכמות נקודות המקסימליות שלו.
    Light Clay: כאשר המחזיק משתמש במתקפות Reflect או Light Screen אפקט המתקפה נמשך 8 תורות במקום 5.
    Luck Incense: סכום הכסף מהקרב מוכפל אם הפוקימון אשר מחזיק את האיטם יגדל פי שניים.
    Lucky Egg: אם המחזיק יקבל נקודות ניסיון, נקודות הניסיון שנתקבלו יגדלו ב- 50%.
    Muscle Band: מתקפות פיזיות גודלות ב- 10%.
    Scope Lens: מגדיל את הסיכויים למתקפה קריטית.
    Shell Bell: אם המחזיק נפגע ע"י היריב, המחזיק מקבל שמינית מנקודות החיים שירדו לו.
    Wide Lens: מעלה את הסיכויים להתרחשות המתקפות ב- 10%.
    Wise Glasses: מעלה את המתקפות המיוחדות ב- 10%.
    Zoom Lens: אם המחזיק תוקף אחרון, הסיכויים לתקיפה עולה ב- 20%.
    מה שהדגשתי אלו חפצים של דור 5...
    TRICK ROOM... ההפך הוא הנכון ככל שהפוקימון יותר איטי הוא יתקוף קודם... והאפקט של טריק רום הוא ל5 תורות.
    KINGS ROCK זה לא נכון זה הסיכוי לFLINCH כלומר לא לעשות כלום באותו התור וזה כמובן אם הפוקימון הנתקף איטי יותר...

בחפצים האלו כדאי למשחק אבל לויפי יש פחות חפצים טובים:
    Choice Scarf/Specs/Band: מעלה פי 1.5 סטט מסוים מהיריות/התקפה מיוחדת/התקפה בהתאמה אך מותר להישתמש במתקפה אחת בכל פעם שהפוקימון יוצא מהפוקדור.
    Life Orb: מחזק כל התקפה פי 1.3 אבל מוריד 10% מהחיים כל פעם שתוקפים.
    Leftovers: מעלה 1/16 מהחיים בכל סוף טור תרופה לנזק של סופת החול/ברד
    Chesto Berry:מעיר משינה פעם אחת. (טוב למשתמשי REST למיניהם או נגד ברלום)
    Lum Berry: חוסם סטטוסים פעם אחת. (גם שינה)
    Expert Belt: מעלה פי 1.3 התקפות סופר אפקטיביות. לא מעלה שום סיכויים... מתקפה היא סופר אפקטיבית לפי סוג.
    Light Clay: 5 תורות של REFLECT וLIGHT SCREEN במקום 8 .
    Focus Sash: אם יש לך חיים מלאים ואתה מקבל מכה אז נשאר לך 1 חיים *חד פעמי*

דור 5
    Eviolite: לחיזוק הגנות של תת התפתחויות משתמשים עיקריים: צ'אנסי,דאסקלופס,פוריגון2,טאנגלה.
    Flying Gem: משתמשים עם ACROBATICS וזה יוצא התקפה אחת שמורידה פול נזק כמעט להכל אבל תלוי במשתמש.
    Air Balloon: נותן חסינות למתקפות אדמה עד שהפוקימון מקבל מכה שימוש העיקרי הוא על היטראן.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •