Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣DarkStyle♣ צפה בהודעה
    תיכננת שהפורום יגדל איתך??.../=
    אולי היום אנחנו חושבים שהפורום של ילדים קטנים,
    אבל תזכור שפעם אנחנו היינו הילדים האלו שאהבו לשחק פוקימון ולהיות בפורום עם אנשים נחמדים,
    היום יש אנשים ואתה בינייהם שלא ממש משנה להם מה הם מפרסמים בפורום כאילו הפורום הזה הוא של נוער או בוגרים,
    הפורום לפי דעתי נועד לילדים שאוהבים לדבר עם ילדים אחרים בכל נושא שעולה על רוחם,
    כל עוד זה מתאים,אתה לא יכול לשנות את מה שילדים אוהבים,
    מה אתה באמת חושב שאם תגידו את זה אז רותם ייעשה הוקוס פוקוס וכל הקהילה תהפוך לבוגרת?..
    תחשבו קצת../=
    כולם גודלים, אז למה לא, הקהילה לא תשאר לנצח בגיל 13 או מה שזה לא יהיה S:
    ולא אמרתי שזה פורום לילדים קטנים, רק שזאת התפיסה שאף אחד לא רוצה לעזוב כמעט ומתרצים לי אותה כל 5 שניות.
    ולא, לא "הוקוס פוקוס", אבל צריך להתחיל ולצאת מנקודת הנחה שחברי הפורום כבר, כמו שאמרת, נערים, ולא ילדים, ולהתנהג בהתאם.
    חמוף

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני מסכים שיש לנתב את הפורום לרמה קצת יותר בוגרת, אבל תכלס, הקהילה עדיין מאוד קטנה. ילדים מתרגשים בכל משחק פוקימון שצץ, או דיג'ימון.

3. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אני מסכים שיש לנתב את הפורום לרמה קצת יותר בוגרת, אבל תכלס, הקהילה עדיין מאוד קטנה. ילדים מתרגשים בכל משחק פוקימון שצץ, או דיג'ימון.
    זה נכון, אבל בכל זאת, הפורום שונה לכללי והוא לא מיועד כבר לילדים אוהבי פוקימון (גם אם עוד יש רבים מהם), צריך להתייחס בצורה יותר בוגרת.
    חמוף

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    תתייחס, טוב, אבל עדיין פשוט אין קהילה בלי כל הילדים. כל מי שמתבגר לרוב פורש. בדיוק כמו איתי וכו', כמה שכשהם היו ילדים ורצינו קהילה בוגרת, כשהם פרשו נותרנו עם ילדים חדשים.

5. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    תתייחס, טוב, אבל עדיין פשוט אין קהילה בלי כל הילדים. כל מי שמתבגר לרוב פורש. בדיוק כמו איתי וכו', כמה שכשהם היו ילדים ורצינו קהילה בוגרת, כשהם פרשו נותרנו עם ילדים חדשים.
    מבחינתי, גם בני 13 בערך כבר מספיק בסדר, לא צריכים להחשב כילדים.
    אז עם כוללים אותם, שזה בערך הגילאים עליהם מדובר מחוץ לתחומי הפוקימון פה, אפשר שיהיה פורום בוגר יותר.
    זאת אומרת, לא ברמה בוגרת שלי ושלך (18+ וכאלה), אבל ממש לא כמו עכשיו.
    חמוף

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •