Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    טוב אז אני יודע שרמת הפורום לא משהו אבל בכל זאת כדי שתילמדו קצת הנה צוות הגשם שלי ניסיתי איתו איזה 20 קרבות בסמוגון והיו לי רק 2-3 הפסדים וגם זה היה צמוד

הנה הצוות בפעולה:
    http://pokemon.aesoft.org/replay-Ila...ht--2012-04-21
    (הערה: היו לי קרבות יותר טובים אבל לא מצאתי אותם ... הקרבות הטובים שלי תמיד הולכים לאיבוד...)

Breloom (M) @ Toxic Orb
    Trait: Poison Heal
    EVs: 4 HP / 252 Atk / 252 Spd
    Jolly Nature (+Spd, -SAtk)
    - Focus Punch
    - Substitute
    - Stone Edge
    - Spore

90% מהפעמים הוא הליד שלי קודם כל אני שם אותו רק נגד פוקימונים איטיים אני שם אותם לישון עם SPORE שבדור 5 זה מהלך מאוד שבור כי זה מבטיח לי לפחות 2 תורות חופשיים אחר כך אני שם SUBTITUTE שמגן עליי מהתקפות לפחות אחת חזקה, FOCUS PUNCH זה פשוט מהלך רצחני 150 כוח (225 אחרי סטאב) אבל הבעיה היא שאם פוגעים בי היא לא עובדת בשביל זה ה SUB.
    STONE EDGE פוגע במעופפים ובעל חושי שFOCUS PUNCH לא אפקטיבי נגדם
    החלטתי לא לשים סטאב שני כי דרגונייט מציק לי ועשב זה לא סוג מי יודע מה טוב התקפי.
    הוא אחד היחידים ששורד אדמה בשישייה שלי.

Lanturn (F) @ Leftovers
    Trait: Volt Absorb
    EVs: 252 HP / 252 Def / 4 SDef
    Bold Nature (+Def, -Atk)
    - Heal Bell
    - Volt Switch
    - Scald
    - Thunder Wave

בגלל שכבר היו לי 3 פוקימוני מים ואני אוהב לשים HEAL BELL בשישיות שלי אז שמתי את לאטורן יש לו יכולת סופגת חשמל הוא מאוד טוב הגנתית כי הוא שורד כל מה שרוב פוקימוני המים יכולים לעשות
    VOLT SWITCH בשביל להחליף + נזק זה מאוד שימושי.
    HEAL BELL נגד סטטוסים שאני שונא.
    SCALD שורף ודי חזק בגשם.
    וTHUNDER WAVE הורס מלא פוקימונים מהירים.

Carracosta (M) @ Life Orb
    Trait: Solid Rock
    EVs: 252 Atk / 4 SDef / 252 Spd
    Adamant Nature (+Atk, -SAtk)
    - Aqua Jet
    - Stone Edge
    - Earthquake
    - Shell Smash
    כוכב הצוות
    AQUA JET בגשם פשוט רצחני בעיקרון זאת המתקפה היחידה שאני משתמש בה
    אבל כשאני יכול אני משתמש בSHELL SMASH זה מעלה את ההתקפה והמהירות על חשבון ההגנות
    STONE EDGE זה סטאב משני
    וEARTHQUAKE פוגע בכמה דברים ששתי ההתקפות האחרות לא, לדוגמה FERROTHORN.

Politoed (F) @ Choice Scarf
    Trait: Drizzle
    EVs: 4 HP / 252 SAtk / 252 Spd
    Modest Nature (+SAtk, -Atk)
    - Ice Beam
    - Hydro Pump
    - Focus Blast
    - Hidden Power [Grass]

מביא הגשם יש לו צ'ויס סקארף כלומר הוא די מהיר הוא מהיר מרוב הפוקימונים במשחק אבל אני יכול להישתמש רק במתקפה אחת בכל פעם.
    ICE BEAM פוגע בעשב/דרקונים
    FOCUS MISS לא פוגע בכלום הוא פשוט מפספס סתם... בעיקרון הוא אמור לפגוע בפרוטהורן ו... שום דבר אחר לא עולה לי לראש.. דברים שחלשים ללחימה..
    HYDRO PUMP זאת ההתקפה שאני משתמש ב99% מהפעמים היא פשוט מתקפה ממש חזקה בעיקר בגשם שזה כמעט תמיד כשפוליטואד בזירה.
    HP עשב פוגע בפוקימוני מים אחרים ובסוואמפרט,קווגסוויאר וכאלה.

Tentacruel (F) @ Black Sludge
    Trait: Rain Dish
    EVs: 252 HP / 252 Def / 4 SDef
    Bold Nature (+Def, -Atk)
    - Protect
    - Rapid Spin
    - Scald
    - Toxic Spikes

יש לו יכולת שמעלה יותר חיים בכל תור בגשם לכן שמתי לו PROTECT
    RAPID SPIN מעיף את ה STEALTH ROCK המעצבן מהזירה
    SCALD שורף וזה חזק.
    TOXIC SPIKES מרעיל ליריב את כל השישייה שהם לא מתכת/מעופפים או רעל.

Ferrothorn (M) @ Leftovers
    Trait: Iron Barbs
    EVs: 252 HP / 4 Atk / 252 SDef
    Sassy Nature (+SDef, -Spd)
    - Power Whip
    - Gyro Ball
    - Stealth Rock
    - Leech Seed

פרוטהורן זהו אין הסבר זה פרוטהורן.

הערה: בניתי את הצוות הזה היום אז אם מישהו מבין ויש לו הערות בכיף..

אבל אם מישהו אומר לי שיש לי כפל סוגים אני אתן לו שקל.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. אני ניניני אני סמל מיני
    יש לך כפל סוגים!!!!

סתם,אחלה שישיה..באמת אוהב שישיות כאלו.
    אשמח להלחם איתך.

קרדיט ענק לרועי!

3. bbuuuii
    שם: עידן
    שישייה ממש חזקה, אתה ממש טוב בעניין הזה..
    אגב, אם אתה לא מזהה זה buizel שולט...

Spoiler ספוילר

4. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי אלבזון צפה בהודעה
    יש לך כפל סוגים!!!!

סתם,אחלה שישיה..באמת אוהב שישיות כאלו.
    אשמח להלחם איתך.
    שרת סמוגון רק תשלח הודעה ואני אתחבר אם אני אתחבר לפורום... בשבוע הקרוב אנסה לבדוק כמה ימים...

אה באמת לא ידעתי עידן חשבתי שפרשת... חח

טוב נו ככה זה כשחורשים על כל סמוגון מוצאים רעיונות לסטים ושישיות אז חשבתי לעשות שישייה סביב קארקוסטה הקטע הוא שהשיישיה ממש חלשה ל3 סוגים שכל אחד מהם מוגן רק על ידי פוקימון אחחד פחות או יותר.

5. אני ניניני אני סמל מיני
    אגב,לא עדיף לצב(אני לא זוכר את השם) לשים וואיט הרב במקום?

קרדיט ענק לרועי!

6. bbuuuii
    שם: עידן
    כמו שאומרים, אין שישייה מושלמת... אתה פשוט צריך לשמור בסוד את הסוגים האלה והכל יהיה בסדר חח..

Spoiler ספוילר

7. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי אלבזון צפה בהודעה
    אגב,לא עדיף לצב(אני לא זוכר את השם) לשים וואיט הרב במקום?
    לפעמים עדיף אבל אני לא תמיד עושה Shell Smash ויש לי Aqua Jet אז הפעם שמתי Life Orb לרוב אני שם להם White Herb
    לא שמתי כי אני יודע שרוב האנשים מצפים לSHELL SMASH אבל אני לא מיד אעשה את זה כי אני לא תמיד מוצא לזה תור פנוי אז הלייף אורב מחזק את כל ההתקפות לפני.

טוב מממ, מה אני אגיד לך?
    מהליד אני לא מתלהב. בעיניי אם אתה כבר משלב בצוות פוקימונים מדור חמש ועוד בוחר לשחק ברלום, אז תלך על אחד אחד עם טקנישיאן ומאק פאנצ' [ולשנות לו ת'סט בהתאם. לפי שעה אין לי רעיון למובסט אחר אבל]. כאילו למה להתעלם מהיכולת הזו שלו פלוס ההתקפה המדהימה שלו לעזאזל. נוסף לזה, לתת לו טבע ג'ולי ולהשקיע לו נקודות Ev בספיד נשמע לי רעיון רע. הספיד שלו גם ככה ממוצע [ממוצע אחרי כל הפלוסים של הטבע ומקס EV], עדיף להשקיע לו בhp במקום. ואם זו שישיית גשם, למה לא לפתוח ישר עם פוליטווד? טנטקרול- הייתי מחליף לו ת'סקולד בקונפיוס ראיי, שיש לה 100% דיוק וגם ככה הוא לא תוקף מיוחד משהו. לצב אני מציע להמיר את הנקודות של הספיד לנקודות בhp, ולהחליף לו את השל סמאש בקארס [curse]. והערה אחרונה- מה עם להחליף את הפוקוס של פוליטוד בסוואגר\פריש סונג ולתת לו טבע טימיד?

נראלי פה סיימתי. למעשה אני שנים לא שיחקתי בpo ובאופן כללי אין לי ממש נסיון בקרבות Wifi, ובייחוד לא בשילוב פוקימונים מדור חמישי, אבל אני נותן הערות לפי ההתרשמות הכללית שלי מהצוות. משהו כאן בכלזאת חסר לי, לא יודע. אולי משהו עם לאנטרן ו\או פרוטהורן. שיהיה בהצלחה.

9. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי דברים יומיומיים כאלה צפה בהודעה
    טוב מממ, מה אני אגיד לך?
    מהליד אני לא מתלהב. בעיניי אם אתה כבר משלב בצוות פוקימונים מדור חמש ועוד בוחר לשחק ברלום, אז תלך על אחד אחד עם טקנישיאן ומאק פאנצ' [ולשנות לו ת'סט בהתאם. לפי שעה אין לי רעיון למובסט אחר אבל]. כאילו למה להתעלם מהיכולת הזו שלו פלוס ההתקפה המדהימה שלו לעזאזל. נוסף לזה, לתת לו טבע ג'ולי ולהשקיע לו נקודות Ev בספיד נשמע לי רעיון רע. הספיד שלו גם ככה ממוצע [ממוצע אחרי כל הפלוסים של הטבע ומקס EV], עדיף להשקיע לו בhp במקום. ואם זו שישיית גשם, למה לא לפתוח ישר עם פוליטווד? טנטקרול- הייתי מחליף לו ת'סקולד בקונפיוס ראיי, שיש לה 100% דיוק וגם ככה הוא לא תוקף מיוחד משהו. לצב אני מציע להמיר את הנקודות של הספיד לנקודות בhp, ולהחליף לו את השל סמאש בקארס [curse]. והערה אחרונה- מה עם להחליף את הפוקוס של פוליטוד בסוואגר\פריש סונג ולתת לו טבע טימיד?

נראלי פה סיימתי. למעשה אני שנים לא שיחקתי בpo ובאופן כללי אין לי ממש נסיון בקרבות Wifi, ובייחוד לא בשילוב פוקימונים מדור חמישי, אבל אני נותן הערות לפי ההתרשמות הכללית שלי מהצוות. משהו כאן בכלזאת חסר לי, לא יודע. אולי משהו עם לאנטרן ו\או פרוטהורן. שיהיה בהצלחה.
    CONFUSE RAY זה נטו גימיק... והSCALD נועד לשריפה בעיקר...
    אני לא תמיד פותח עם פוליטואד כי הרוב פותחים עם חול או שמש וזה מזיק ולכן אני מעדיף להביס את ניינטיילס,טיראניטר,היפוודון או אבומסנו לפני שאני מוציא את פוליטואד...

החלטתי שפוליטואד זה סקארף אז אני לא רוצה מהלכים הגנתיים..
    אתה משוגע? SHELL SMASH זאת הסיבה למה אני משתמש בCARACOSTA זה נותן לי +2 בהתקפה ובמהירות (הסיבה שבגללה השקעתי במהירות)

TECHNICAN עוד לא שוחרר. וזה לא ליד אני יכול להחליף ליד מתי שבא לי אני לרוב שם את ברלום ראשון...
    המטרה במהירות היא להביס את היטראן לא סובל אותו ועוד כמה מתכות כמו סיזור ולהרדים אותם.
    ושמתי לו FOCUS PUNCH + SUBTITUTE איפה התעלמתי פה מההתקפה? המהלך מביס ב2 מכות את סקארמורי!

החלפתי לנטורן בROTOM-W הסט הכי נפוץ של הCHOICE SCARF

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •