Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה

אז מאיפה להתחיל? טוב אני יתחיל מהעובדה הבאה P: אישית, ביוגי הו, יש לי חולשה נורא נורא נורא נורא גדולה החולשה הזאת היא בעצם למפלצות בוס(כמו DAD או ה3000 של הקוקאי מאירו וכאלה) כל פעם שאני רואה מפלצת בוס מסויימת אני מחליט שאני חייב חייב חייב לבנות לה דק לא משנה מה וגם אם היא תצא כושלת ולרוב באמת יוצאת פאן דק כושלת ללא סיכוי, אבל הפעם, הפעם זה היה שונה.
    זה התחיל מזה שראיתי את הקלף בוס של הדק הזאת בעצם, Grand Soil(בדואלינג הוא Gransoil).
    ישר התלהבתי וחשבתי לעצמי איך אני מצליח לבנות דק שבאמת תעבוד איתו ואז סרקתי קצת את הבוסטר החדש והבנתי שמרוב ההתלהבות מהארצ'טייפים החדשים, בכלל לא שמתי לב לתמיכה הנהדרת שהביאו למפלצות rock\earth.
    חושבים שקשה להביא את gransoil? תחשבו שוב. אז בסך הכל יש לי שלוש עותקים של קלף מלכודת נהדר ששולח מפלצת rock מהדק לגרייב ונותן ליריב -500 LP. עוד קלף זירה שכאשר מפלצת rock מושמדת אני פשוט יכול לשלוח עוד אחת לגרייב אבל הוא איטי מדי ובגלל זה הוא רק ב2 עותקים אצלי עם טררה אחד.
    עכשיו נכון שצריך בשביל gransoil 5 מפלצות בדיוק אבל זה בכלל לא בעיה כשיש לי את colossal head שכאשר הוא בגרייב אני יכול לעשות לו בניש ולהשתמש באפקט כמו של book of moon.
    הקואקי מאירו משמעותיים ועצם ההקרבה שלהם מחזק את מספר מפלצות האדמה בגרייב.
    dsut knight עם אפקט פיליפ שולח מפלצת אדמה לגרייב וblock golem כאשר אני מקריב אותו הוא מביא 2 מפלצות אדמה לxyz מהיר בדרך כלל לFairy king alverd שיש לו באמת אחלה אפקט שעל ידי דיטץ' אני מוריד 500 התקפה והגנה לכל מפלצת שהיא לא אדמה בזירה עכשיו גם אם אני לא באמת רוצה להוריד נקודות אני יכול לעשות את הדיטץ' בשביל להוסיף מפלצת אדמה לגרייב אבל מה שווה כל זה כמובן אם בעצם אין לי את gransoil ביד? או שיש לי אותו אבל אין לי תמספר המדויק? פה נכנס לתמונה הקלף הבא:Lavalval chain בזכות דיטץ' שלו אני יכול או לשים מפלצת בראש הדק או לשלוח קלף מהדק לגרייב!! זה קלף מטורף שפשוט עוזר לדק הזאת ברמות אדירות! אני בכל הדואלים כמעט הגעתי למצבים שאני עם 2 מפלצות אדמה בגרייב השתמשתי באפקט הראשון שלו לשלוח עוד מפלצת ולעשות דיטץ' ככה שזה כבר 4 ואז תור אחרי באפקט השני בשביל לעשות דיטץ' שזה 5 ולשים gransoil בטופ של הדק.
    ונניח שיש gransoil שהחייה מפלצת כלשהי הרי יש לו אפקט בעייתי שאומר שאם המפלצת שהוא החייה עוזבת את הזירה אני צריך לדלג על שלב הקרב הבא שלי, הפיתרון הוא חד וחלק:XYZ בלי בעיה xyz רמה 4 מהיר שיסיים את הדואל בדרך כלל. נלחמתי עם הדק נגד עומר ורן אפילו ראה אותה מנצחת דק דרקונים!!! עם רד אייס ופולסאר וכל השאר!. בקיצור נתתי פה חפירה ענקית אבל זה היה שווה את זה חוץ מזה אני פתוח להצעות לגבי הדק =] יש פה עוד קלפים שאני לא ממש צריך להסביר למה הם כאן כמו morphing jar או grand mole וכו'...

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    עשית טעות קשה בקריאת הקלף כי כשהבוס עוזב אין Bf, תשמע זה מגניב רצח לבנות דק כזה אני יכול להגיד מלא כמה שזה מגניב, הקטע שמלכתחילה לבנות דק על בוס שהוא חרא(מונסטר ריבורן עם תנאי הפעלה שעוד דופק לך BF אחד) ... קצת קשה לי עם זה ><

ובלוק גולם החדש אם היה אומר ארת' היה שבור Xd אבל עדיין מגניב

אגב ג'יאנט ראט לא עדדיף מדאסט נייט? כי היא תביא לך לזירה להקרבה או משהו סינכרון ואקסיד, והוא סתם זורק?
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. משתמש מנוסה
    XDDD וואי שמתי לב עכשיו שאתה צודק אבל זה לא משנה כי בתכלס אני מסיים בדרך כלל את הקרבות שלי בתור שהוא מזומן =] וכעיקרון אם אני מצליח לעשות xyz 8 איתו בדרך כלשהי זה ימנע ממנו לעזוב תמגרש לא ככה? אני די בטוח שזה אפשרי עם שתי עותקים שלו כי יצא לי כבר כמה פעמים להביא אותו פעמיים לזירה אז לעשות זימון לxyz של ההירוגליף יעזור ואם זה המצב אז כנראה שאני יכניס גם safe zone כנראה במקום כמה קלפים וstarlight
    אה ובקשר לdust knight אני שם אותו כי הוא חלק מהפואנטה של הדק שעוזר לי להביא מפלצות לגרייב
    וכמובן תודה על התגובה =] זה קלף די מבלבל שמזל שהבהרת לי עליו את זה אבל עדיין אני מאמין איכשהו בפוטנציאל שלו

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אבל ראט מביא לזירה ואז אם תקריב או תסנכרן ואפילו אקסיד או סתם תגן על החיים, הוא יגיע לגרייב מתישהו \:

והאמת שכן אם תמצא דרכים טובות לאקסיד(אולי טראג שהופכת ל8 ם: רגע זה אפשרי איתה בכלל?) אז בדיצ' זה לא נחשב שעזב תזירה
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. משתמש מנוסה
    לא בדיץ' זה לא נחשב שעזב תזירה וטראג זה גם אחלה רעיון אני צריך לעבוד על זה למרות שבנתיים לא יצא לי מקרה שהוא נשלח לגרייב :p
    ובנוגע לראט אתה צודק כנראה שאני ישים אותו

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מצטער שלא הגבתי קודם
    הדק הזה אדיר,אני לא ממש מבין ברוק דק אבל המרונפיק הזה [זה עם היכולת פליפ] יכול להיות חיסרון,בגלל שאם יש לך 4 מפלצות רוק בגרייב ועוד שתיים ביד זה יכול די להרוס לך את העיקרון של הדק.

7. משתמש מנוסה
    תודה ומורפינג זה כוח שליפה די בטוח שלא יהיה מצב כזה ואם היה אני פשוט מתנהל למחוק את הרוק oopart

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •