שלום לכולם,
אני קראתי קצת בסרבי על אימון EV ויש לי כמה שאלות:
אם אני נגיד כל רמה עד עכשיו קיבלתי עוד נקודה למהירות ועכשיו הרגתי 4 זובת אז כל רמה מעכשיו אני יקבל שתי נקודות למהירות?
הבנתי שאם אני הורג 4 זובתים אני מקבל +1 במהירות כשאני עולה רמה אבל אם הרגתי 8? אני יקבל ישר +2?
לגבי החפץ שמפצל את הEXP, הבנתי שהוא נותן לשתי הפוקמונים (זה שנילחם וזה עם החפץ) את ה-+1 אבל אם נגיד לפוקמון שנילחם יש חפץ שמכפיל את הנקודות שמקבלים (נגיד +2 ל4 פוקמונים במקום +1) אז גם הפוקמון שעם החפץ שמפצל את הEXP גם יקבל כפול?
לפני יומיים לכדתי הרקרוס והתחלתי לאמן אותו בלי אימון EV אז איך אני יודע כמה עלה לו במה אם זה אפשרי?
הבנתי שיש מקסימום לכמה נקודות EV אפשר להעלות לכל סטט איך אני יודע שהגעתי למקסימום כי היה רשום שם שברגע שזה במקסימום אני סתם מבזבז את הזמן כי זה כבר לא משפיע... אז איך אני יכול לדעת, שוב אם זה בכלל אפשרי, ואם לא אז מה לעשות?
איך אני בוחר איזה סטט אני מחזק לפוקימון? את מה שחזק או את מה שחלש - לדוגמא הרקרוס לחזק לו את ה-Attack שזה הכי גבוהה אצלו או את ה-Sp. Attack/Defense שהם היותר חלשים?
אני יודע שממש הפצצתי בשאלות לא פשוטות שמצריכות הסבר ואני יודה מאוד!!!! לכל מי שיענה! תודה מראש![]()