Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שלום לכולם,

אני קראתי קצת בסרבי על אימון EV ויש לי כמה שאלות:

אם אני נגיד כל רמה עד עכשיו קיבלתי עוד נקודה למהירות ועכשיו הרגתי 4 זובת אז כל רמה מעכשיו אני יקבל שתי נקודות למהירות?

הבנתי שאם אני הורג 4 זובתים אני מקבל +1 במהירות כשאני עולה רמה אבל אם הרגתי 8? אני יקבל ישר +2?

לגבי החפץ שמפצל את הEXP, הבנתי שהוא נותן לשתי הפוקמונים (זה שנילחם וזה עם החפץ) את ה-+1 אבל אם נגיד לפוקמון שנילחם יש חפץ שמכפיל את הנקודות שמקבלים (נגיד +2 ל4 פוקמונים במקום +1) אז גם הפוקמון שעם החפץ שמפצל את הEXP גם יקבל כפול?

לפני יומיים לכדתי הרקרוס והתחלתי לאמן אותו בלי אימון EV אז איך אני יודע כמה עלה לו במה אם זה אפשרי?

הבנתי שיש מקסימום לכמה נקודות EV אפשר להעלות לכל סטט איך אני יודע שהגעתי למקסימום כי היה רשום שם שברגע שזה במקסימום אני סתם מבזבז את הזמן כי זה כבר לא משפיע... אז איך אני יכול לדעת, שוב אם זה בכלל אפשרי, ואם לא אז מה לעשות?

איך אני בוחר איזה סטט אני מחזק לפוקימון? את מה שחזק או את מה שחלש - לדוגמא הרקרוס לחזק לו את ה-Attack שזה הכי גבוהה אצלו או את ה-Sp. Attack/Defense שהם היותר חלשים?

אני יודע שממש הפצצתי בשאלות לא פשוטות שמצריכות הסבר ואני יודה מאוד!!!! לכל מי שיענה! תודה מראש

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    נהוג לומר זובטים עם ט'..

דבר חשוב לגבי Ev אל תתחיל לאמן לפני שאתה משיג טבע ויכולת מתאימה ואם יש לך תוכנות מיוחדות גם Iv מתאים.

הev מצטבר אל תחשוב על זה כמכלול של 255 נקודות בכל סטט (כאשר אתה צריך מקסימום 252 בסטט אם לא נקודת סטט אחת הולכת לאיבוד וחבל..) לא משנה כמה הבסת זה מוסיף את הנקודות הרשומות בסרביי.

האלה השנייה: לא נראה לי שזה מכפיל לו.
    שאלה שלישית: אפשר לדעת רק עם תוכנות עריכה.
    שאלה רביעית: אתה רושם לעצמך כמה Ev קיבלת מכל סוג פוקימון למשל אם זובט זה +1 במהירות יש לך פוקירוס וmacho Brace אתה מקבל +4 במהירות על כל זובט אתה סופר כמה זובטים הבסת ל252 זה 63 זובאטים עם מאצ'ו בראס ופוקירוס.

אל תחזק סטטוסים חלשים תחזק סטטוסים שאתה משתמש בהם.
    ההתקפה של הרקרוס חזקה אז תחזק אותה עוד יותר כנ"ל המהירות אה.

אגב אם זה לא לויפי אתה סתם מתאמץ אין צורך לאמן אם זה לא לויפי.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה! עזרתה מאוד!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •