Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    אני לא יודע אם זה קשור לכאן לפורום של הסדרה אז אני אשאל כאן מקסימום טעיתי.. [=

אני לא מבין את הקטע שפוריגון לא מופיע בסדרה, האם זה בגלל הפרק שהושהה..

אם כן אז למה אין אותו יותר בסדרה או את ההתפתחויות שלו הוא דווקא ניראה לי פוקימון מגניב ומעניין וגם פוריגון 2 ופוריגון Z נראים קטלניים..

שיעשו איזה פרק עליהם ושישנו להם את המתקפות או משהו כזה..

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    גם אני חושב ככה.
    אני לא מבין אם זה מתאים לסדרה או לכאן.. אבל נשאיר פה.

עוד לא הבנתי אם בגלל המתקפות היה התקף אפילפסיה (או איך שלא קוראים לזה) או בגלל הצבעים של פוריגון, אם זה בגלל ההתקפות שפשוט ישנו..
    זה מאוד מטומטם מצידם לעשות פוקימון בידיעה שהם לא יראו אותו באנימה!

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    הדברים הללו נכתבו באתר,

"סיבה לגניזה: בפרק זה צוות רוקט נלחם נגד אש וחבריו. במהלך הלחימה, צוות רוקט שיגר אל אש מתקפת טילים, ופיקאצ'ו תקף אותם במתקפת חשמל, דבר שיצר הבהובים מהירים מאוד בתוספת צבע מאוד בהיר. צופים בעלי לקויות אפילפסיה לקו בעיוורון זמני וחלקם גם איבדו את הכרתם. הפרק מאז נגנז בכל העולם, הפוקימון 'פוריגון' נאסר מכל השתתפות בסדרה (למרות שיש לו התפתחויות) והמתקפה של פיקאצ'ו קיבלה גוונים כהים יותר.
    הערה: אם אינכם חולי אפילפסיה, אתם יכולים לצפות בפרק בלי חשש."

ממה שאני מבין אין כאן קשר כלל לפוריגון אלא בכלל המכת חשמל של פיקצ'ו יצרה את ההיבהובים,

חוץ מזה גם במשחקים הוא מאוד קשה להשגה יכול להיות שזה נובע מהסדרה ?

בנוסף אני לא אוהב את הקטע הזה שאין פוקימונים מהדור 1-3 שלא קשורים לאש ולשאר הדמויות המרכזיות, מה יש שיעשו איזה פרק אחד כאשר הפוקימון המרכזי יהיה איזה פוקימון קצת ישן..

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    צריך להבין שאחרי שידור הפרק פוקימון לא שודר זמן מה
    ולמעשה הפרק הוחרם ע"י ממשלת יפן
    על מנת לא להזכיר את הפרק בכלל ולמרות שלפוריגון לא היה באמת חלק בקטע הבעייתי, הוחלט יותר לא להראות אותו בסדרה ובסרטים.
    ולכן גם את הצורות המפותחות שלו.
    ושוב אני מדגיש את הסיבה-הפרק גרם נזק רב כ"כ (700 ילדים) עד שממשלת יפן החרימה אותו.
    ועוד מדובר על סדרת ילדים אז זה נושא מאוד רגיש.

עם זאת כדאי לציין שפוריגון עצמו נראה לשניה-שתיים באחד מהפתיחים של אחד מהסרטים של פוקימון

לגביי המשחקים זה בכלל לא קשור
    המשחקים הראשונים יצאו לפני הסדרה ובהם ניתן רק להשיג אותו בקזינו
    מכיוון שהוא מתפתח גם בדרך מיוחדת, לא נתנו אפשרות להשיג את הצורות המפותחות שלו שלא בהתפתחות (כמו שקורה עם הרבה פוקימונים שמתפתחים בהחלפה).

עוד משהו שצריך להבין שמי שיוצר את הפוקימונים עצמם, מי שיוצר את המשחקים ומי שכותב את הסדרה-מדובר על צוותים שונים של אנשים.
    כמובן שיש קשר והכל, אבל מי שעשה את פוריגון 2 ו-z לא קשור ישירות לסדרה עצמה, ולכן יצר אותם בלי בעיה.
    מה גם שחלק ניכר מהדור השני כבר היה קיים בזמן שהעונה הראשונה שודרה (טוגפי, הואו) אז כנראה לא רצו לשנות.
    וכאמור גם בגלל שפוריגון עצמו לא היה הגורם להתקף.

אגב זו לא הפעם היחידה שעשו שינויים עקב מקרים בעייתים.
    אחרי פיגועי ה-11/9 בארה"ב לא שידרו בשידורים חוזרים מספר פרקים שהזכירו את המגדלים, וגם אחר כך שחזרו לשדר אותם שינו את שמות הפרקים.
    והיו עוד דוגמאות כמו ג'ינקס, שבהתחלה הייתה עם עור שחור ואז שינו אותה לסגול.
    זאת מכיוון שהייתה תלונה שג'ינקס מחזקת סטריוטיפים של נשים שחורות.

ויש עוד לא מעט דוגמאות.
    רק לפני שנה עקב רעידת האדמה והצונאמי בעקבותיה לא שודרו ביפן 2 פרקים מיוחדים בהם היו אמורים להופיע צוות פלזמה לראשונה באנימה.
    מכיוון שבפרקים יש הרבה הרס וזה מזכיר את ההרס ביפן.
    הפרקים היו אמורים רק להדחות (פרק נוסף שנדחה שודר אחרי כמה חודשים) אך עד היום לא שודרו וצוות פלזמה עדין לא הופיע (למרות שעוד מעט אש במכון השביעי).

5. משתמש מנוסה
    בכל זאת כשקבעו את החוק לא היה עוד פוריגון 2 או פוריגון Z, אז למה אותם לא משדרים ?

ואם זה בגלל שהן קשורות לפוריגון למה בכלל יצרו לו התפתחויות כשידעו שהן לא ישודרו מה רק בשביל המשחקים ? זה אידיוטי.

לדעתי לא היו צריכים "להעניש" את פוריגון או את התפתחותין, עשו מה שעשו והחלישו את צבע הברק של פיקצ'ו זה הכל בשביל מה להוסיף ? מה סתם בא ראש הממשלה ואמר "את הפוקימון הזה אני לא רוצה יותר בסדרה"? אני לא מבין את הקטע הזה..

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    זה לא נאמר בפרוש למה לא מראים את ההתפתחויות, אבל ניתן להבין לבד
    כמו שרשמתי כבר, אלה שיוצרים את הפוקימונים יוצרים אותם למשחקים
    ובמשחקים אין מניע לשים כל פוקימון שהוא

צריך להבין שהמשחקים הם הדבר העיקרי של פוקימון, יותר מהסדרה ויותר מהסרטים ויותר מהמגנות.
    פוקימון התחיל מהמשחקים והכל מבוסס על המשחקים.
    אז כן, בשביל המשחקים.

אתה צודק ברמת העיקרון, אבל אתה צריך להבין שמדובר בתרבות אחרת וצריך לקבל את זה
    מי יודע אולי אי פעם כן יראו אותם, אבל כרגע חוץ מאולי כמה אגדיים וכמובן פוקימונים מדור 5, פוריגון 2 ו-Z הם הפוקימונים היחידים שלא הראו אותם באנימה

לעוד פרטים על מה היה בפרק, כנס לפה:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/EP038

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •