Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ]מדריך השקעה[/SIZE]

הערה: המדריך מיועד לכל דבר אבל מתאים לספרות בעיקר.
    ויש אישור:
    5סבבה תפרסם

הקדמה
    שלום לכל מי שרוצה לדעת איך להשקיע ולכל מי שרוצה לצחוק עליי כשאדון בהשקעה, אבל ישנה אולי את דעתו. הסעיפים הבאים הם חלקי השקעה ועל חלק מהם יולבשו:סיפורים שלי ומ"תים בתכנון שלי, בגלל שהמדריך הוא בעצם להשקעה בהכול.

תוכן עניינים:
    1.הקדמה
    2.תוכן עניינים
    3.א.דוגמא ליצירת מתח
    3.ב.מומנטומים נפוצים
    4.חשיבותה של מקוריות
    5.השקעה
    6.מידע
    7.סוף דבר

3.א. דוגמא ליצירת מתח
    לסיפורים חדשים ולכל דבר יש דרכים למשוך אליו אנשים, הדרכים האלה נקראות "מומנטומים". הנה הדוגמא שאמרתי:

ג'ייק החליט לענות לאתגר של הסמוראי המצחיק מאוד ונלחם בו. כשהחרב יצאה מצדו השני של הסמוראי הזקן הוא התגלה כמו במראה והפך לשד מקרח. השד מקרח יצר קלשון בצורת נחש מקרח וירה אותו אל ג'ייק.
    מה יקרה?
    האם ג'ייק יחיה?
    כל זאת ועוד אתם תראו בפרק הבא!
    כל טעות תסומן לידה מינוס עם כמה נקודות זה מוריד וכל דבר טוב יסומן לידו פלוס עם כמה נקודות זה מוסיף:

1.הרעיון:הרעיון נחמד מאוד ומקורי כמובן שהפרק גם כן.+ 20 נקודות
    2.בואו נעזוב את השטות של הסמוראי המצחיק ונתאר אותו בצורה פשוט מוזרה.- 4 נקודות נעלמו
    3.בקרב אסור להיות עצלן והמספר חייב לפרט כי קרבות הן אחד מסוגי המומנטום הכי טובים(הסוגים יוסברו ויערכו כל פעם שימצא עוד סוג של מומנטום). - 7 נקודות חלפו
    4.בדרך שהחרב יצאה היא מומנטום נהדר,צריך לפרט על החרב ועל מה היא עשתה.- 5 נקודות חלפו
    5.הדינוזאור היה מגניב ואפשר לומר שהוא מומנטום. + 5
    6.החרב והבפרק הבא היו מעצבנים וכל קורא היה מחליט לא לקרוא את הסיפור.- 3 נקודות נעלמו.

ואם משקללים את כל זה: קיבלנו 8! עכשו ככה הקטע נראה אחרי תיקון:
    אז בסוף,אחרי הרהורים רבים,ג'ייק החליט להיענות לאתגר של הסמוראי המוזר למראה.שניהם הלכו לדוג'ו הלחימה שהיה עליו סמל של פוקדור(בדיוק, זה מפרק שאפרסם בשבת בסיפור שלי ונאלצתי לשנות אותו לדוגמה), ג'ייק הוציא את צ'ארמנדר ואז הסמוראי אמר "לא, אנחנו נילחם בקרב אמיתי, לא קרב פוקימונים. ובכל מקרה, היטמונלי שלי ינצח אותך". הסמוראי הוציא שתי חרבות שכתוב עליהן משהו ביפנית\סינית\תאילנדית\הודית(נזכרתי פתאום בקטע מהפיג'מות) ונתן לג'ייק אחת. הם התחילו להילחם,הסמוראי עמד לשסע את צווארו של ג'ייק אבל ג'ייק התכופף בזמן. החרב של ג'ייק לעומת זאת, עברה את הלב של הסמוראי הזקן וגרמה לו להפוך לצורתו האמיתית, דינוזאור קרח. והדינוזאור יצר קלשון מקרח בצורת נחש וירה אותו במהירות אל לבו של ג'ייק...
    ועכשו קיבלנו: 100!

3.ב. מומנטומים נפוצים
    אני עליתי רק על קצת מומנטומים ואערוך כל פעם שאמצא עוד אחד

מומנטום 1: קרב
    מומנטום 2:אירוע טראומתי שמוביל לשינוי תכונה
    מומנטום 3:הוספת דמות מפתח
    מומנטום 4:דמות מהעבר
    מומנטום 5:יריב
    מומנטום 6:מוות של דמות
    ויתגלו בהמשך

4.חשיבותה של מקוריות
    כל סיפור ומ"ת צריך להיות מקורי ואם יש רעיון שנלקח בחלקו ממישהו אחר, אאו בטא שעזר, צריך להודות לו ולתת קרדיט. הסעיף הזה חשוב לא פחות מהסעיפים האחרים אבל קצר מאוד לעומת הסעיפים האחרים.

5.השקעה
    גם אם דף הפתיחה או ההקדמה מרשימים,תמיד צריך להשקיע יותר בתוכן של הסיפור\מ"ת. גם הסעיף הזה קצר יותר מהסעיפים האחרים וחשוב בדיוק כמוהם.

6.מידע
    בדיוק כמו הסעיפים לפניו, סעיף זה חשוב לא פחות משאר הסעיפים וקצר יותר מהם. מידע הוא פרט חשוב מאוד בכל דבר,אבל יותר מדי מידע הוא מסובך ויכול לקלקל מתח גם ופחות מדי מידע זה גם לא טוב. האמצע הוא שאומרים את הפרטים החשובים ועל כמה מהפרטים הפחות חשובים אומרים בקצרה.

7. סוף דבר
    נו, אז מה דעתכם על המדריך עכשו? מקווה שעזרתי ואם תגיבו אז כנראה שאפרסם עוד המון פעילויות ומדריכים, ובכלל אשקיע בכל הפורומים(לפחות אנסה בכולם).
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    מה זה "מדריך לכל דבר"? מדריך צריך להיות ספציפי, אם זה בפורום ספרות אז שיהיה לסיפורים! שמתי לב גם שהתייחסת יותר למ"ת מאשר לסיפור. המדריך הזה לא עזר או יעזור לי בכלל.

"מדריך להשקעה"?
    א'. זה לא נראה בכלל שהשקעת, אלא שכתבת איזה שתי שורות - בכל סעיף והגדלת את הכתב. הסיבה היחידה שסעיפים 4-7 הם קצת יותר משורה אחת היא בגלל שכתבת "הסעיף הזה חשוב לא פחות מהסעיפים האחרים אבל קצר מאוד לעומת הסעיפים האחרים."

ב'. יש במדריך הזה 7 סעיפים (שד"א ה2 הראשונים מהם הם מיותרים ולא צריכים להיקרא סעיפים) והשקעה הוא רק סעיף אחד ומאוד לא מושקע משם.

לסיכום:
    זה מדריך אידיוטי, מוכלל לדברים לא קשורים, לא עוזר, ולא מושקע בעליל.
    מצטער שהשתמשתי במילים כ"כ בוטות, אבל זוהי הדרך היחידה שבה הייתי יכול לבטא את הרגשתי

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣Gogeta ssj4♣ צפה בהודעה
    מה זה "מדריך לכל דבר"? מדריך צריך להיות ספציפי, אם זה בפורום ספרות אז שיהיה לסיפורים! שמתי לב גם שהתייחסת יותר למ"ת מאשר לסיפור. המדריך הזה לא עזר או יעזור לי בכלל.

"מדריך להשקעה"?
    א'. זה לא נראה בכלל שהשקעת, אלא שכתבת איזה שתי שורות - בכל סעיף והגדלת את הכתב. הסיבה היחידה שסעיפים 4-7 הם קצת יותר משורה אחת היא בגלל שכתבת "הסעיף הזה חשוב לא פחות מהסעיפים האחרים אבל קצר מאוד לעומת הסעיפים האחרים."

ב'. יש במדריך הזה 7 סעיפים (שד"א ה2 הראשונים מהם הם מיותרים ולא צריכים להיקרא סעיפים) והשקעה הוא רק סעיף אחד ומאוד לא מושקע משם.

לסיכום:
    זה מדריך אידיוטי, מוכלל לדברים לא קשורים, לא עוזר, ולא מושקע בעליל.
    מצטער שהשתמשתי במילים כ"כ בוטות, אבל זוהי הדרך היחידה שבה הייתי יכול לבטא את הרגשתי
    1+ אבל לא בהכרח במילים בוטות LOL
    בכל מקרה, אני לא כל כך מסכים עם מגל, ובגלל זה אני יוסיף את מה שאני חושב מהמילים שלי..

נכון שהמדריך לא ממש עוזר, אבל ליאון השקיע בו (:
    אמנם, אני חושב שהקטעים שניהם לא מושלמים בכלל (מה זה הטמטום הזה? לקטוע פרק בסוגריים..? זה הורס את כל הסיפור, לא לדבר על זה שיש כאן כביכול 'בדיחות' ,בלשון המעטה, שלא קשורות בכלל) אבל לפחות רואים שהשקעת, אייל..

בכל מקרה, תודה על הפרסום.. אני אישית לא ישתמש באיך שיצרת את הקטעים שלך, כי הם לא טובים, אבל אני מניח שזה אולי יעזור לאנשים מתחילים כדרך התחלתית..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    קודם כל ח''ח על ההשקה^^
    מגל זה ממש לא יפה אנ'לא מאמינה עליייך 0:

יש עוד מה לשפר במדריך, המדריך אמור להיות קצת יותר ממוקד וספציפי.
    ויש מידע חסר ומידע עודף(במובן של לא קשור לנושא)

אבל שוב כל הכבוד על ההשעה
    רואים כי אתה משתדל ומתאמץ מאוד

עם תמשיך כך ותמשיך להשתפר אשמח עם תפרסם מדריך מתוקן ביום מן הימים^^
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    בעיה אחת-
    המדריך בסדר... בערך.

אבל, אתה כתבת את זה רע! זה לא טוב, זה כתוב רע.

6. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אני חושב שזה מקסים שאתה רוצה לעזור ולתרום. הבעיה שכרגע יש לך עוד לאן להתקדם עד שתהפוך למורה, אבל ישר כוח.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    אני חושב שזה מקסים שאתה רוצה לעזור ולתרום. הבעיה שכרגע יש לך עוד לאן להתקדם עד שתהפוך למורה, אבל ישר כוח.

אני באמת חושב שזו הדרך הנכונה להעיר את זה. כל הכבוד אביב! אני ממש מעריך את זה.

8. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אני באמת חושב שזו הדרך הנכונה להעיר את זה. כל הכבוד אביב! אני ממש מעריך את זה.
    מצטער אם זה ספאם, אבל אתה מעריך אותי או את אביב?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •