חזרתי מהעבודה מחר משכורת (((:
חזרתי מהעבודה מחר משכורת (((:
זה לא משנה מי נתן את הבאן,הסיבה היא התגרות בך,הוא אמר שהוא הולך להוריד אותך,זה לא מצא חן בעיניי מי שנתן לו את הבאן,ובינבן אותו.
ואני חושב שעמית,ליאור,איתי,דור,מגל ועוד כמה מדברים איתי,אני בסדר
אני חושב שאני יכול להסתדר בלעדיך
אבל שמעתי שדור כבר לא מדבר איתך במסן Xd
מי שאיבד פה יותר חברים זה אתה,כי אני איבדתי רק אותך,אתה איבדת אותי ואת דור
והיחידים שאני "רשע" עליהם זה אתה וליאון XD [וגם לליאון אני לא כזה "רשע" בזמן האחרון,מקסימום הערות בונות לא מי יודע מה משמחות]
היי כולם.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
הלו יואב מה קורה? תגיד אני לדעתך "רשע"
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אני לא השטן,אני הבן של אל המוות Xd [הכינוי שלי הוא דמות מאנימה שהיא הבן של אל המוות].
שום מילה על הדואל ביננו?
מאוד נהנתי נגדך.
בואנה הדק מדהים! דפקתי לניב דסטרויר שהרס 3!!! יש פה יכולת אדירה לסינכרואים וקסיזים 5 חזקים, ממש אחלה!!! בניתי ב5 דקות
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כתבתי בנושא הרשמי Xd
זה דק אדיר,מזכיר לי את הדק סיכרנון שלי,הרעיון של הסלווב הזה אדיר,זה לא משהו שרואים בכל דק.
מה עם הסרטונים?
נפלא אלך לראות, ותודה רבה הסלבג' באמת אחד האסים, מהלך פשוט זה להחזיר איתו ג'אנק, להוריד רמה ללבל איטר וככה להביא דסטרויר שהורס 2 ם:::::::::
ואכתוב לך שם
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אני אישית הייתי משתמש בקלף "Synchro Material" אתה יכול להשתמש במפלצת של היריב בשביל לעשות סיכרנו
מה זה השטויות האלה שכתבו עלי במשוב איזה קללה יש על שמי?
נכון, דור לא מדבר איתי במסן'.
אבל אם נחשב את זה, הוא היה חבר טוב שלי יותר ממה שאתה תהיה של כל אחד ואחד מהחברים שלך.. אני לא יודע אם הוא חושב שאני חבר טוב, אבל עובדה שלי הוא עוזר ועזר, משבח וכיף לדבר איתו. דור מהווה רק מעט מכל החברים
אני לא רוצה להרחיב על זה, אבל אני מוכן להתערב איתך שלפחות שלושה משתמשים אמרו לי שהם שונאים אותך, עוד לפני שזה קרה, וגם אחרי שזה קרה. אני לא איבדתי שום חברים, להפך, יש לי הרבה.. אני גם מנסה להיות עם יותר, וזה מצליח לרוב. אני לא מבזבז את היום שלי בלקרוא למישהו נוב, או לומר לפקח במסן' שהוא ז*ן של פקח.
אני גם לא כפוי טובה, אם היו נותנים לי באן, ואז מורידים את הבאן ומחזירים לי את הווינר, כלומר מבטלים את העונש, לא הייתי מקלל את הפקח במסן'.
אני חושב שאתה ילד כפוי טובה, ומתנהג בצורה אנוכית ומגעילה. אני לא רוצה כבר קשר איתך, אז רק שתפנים את זה
היי יואב, יש חדש?
החלטתי למסקנה שכנראה בסוף השבוע אני אקרא ת'סיפור שלך, זה הימים היחידים שכנראה יהיה לי זמן..
עשית מסן'? D:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)