הייתי אומר בעיה שלך שאתה צופה באנימה... אבל... בעיה שלך שאתה צופה באנימה ם: ואי אפשר להגיד עליה מדרדרת. היא נמצאת במקום שנמוך כמו ים המלח, בקיצור, מפה אפשר רק לעלות לא לרדת
הייתי אומר בעיה שלך שאתה צופה באנימה... אבל... בעיה שלך שאתה צופה באנימה ם: ואי אפשר להגיד עליה מדרדרת. היא נמצאת במקום שנמוך כמו ים המלח, בקיצור, מפה אפשר רק לעלות לא לרדת
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
גיאוגרפיה פויי
קרדיט ענק לרועי!
לא עידן, לא צריך לחפש תירוצים, הסדרה פשוט זורקת אותם אלינו. וזו לא הסיבה שהיא זבל אורגני, יש פשוט טריליון דברים אחרים, ו99% מהאנשים הבינו את זה ם:
מי מתעניין בואנגארד?
אביב
שיחקתי נגד עצמי עם קלפי הואנגארד שלי וחבר שלי[xd], לואנגארד שלי עם בוסט(ווינגאל->טריסטן] 14k, ליריב[אארמו->יאקשה] 15k.
אני קורא ליוניקורן לזירה, שמוסיף 2k לטריסטן עם יכולתו ושם אותו על 16!
כשמגיע לתקוף ליריב יש 5 נזק, ולכן הוא מגן עם 5k מהיד ועולה ל20!
דרייב צ'ק - בריג'יט גרייד 3, אין טריגר.
אבל מה?! לטריסטן יש יכולת שמעלה ב5k אם חשפת גרייד 3 בדרייב צ'ק! עולה ל21k עובר הגנה ועושה נזק 6!!!!
וזה אחרי שעשה לי סופריאור ריידו עם יאקשה וברסרקר דרגון שגם זרק לי תבלאסטר שלי. ועוד שלא היה לי גרייד 3 כל המשחק.
אביב
נשמע נחמד,מאיפה קנית את הקלפים?
לא רק נשמע נחמד, זה היה אדיר Xd
מtrollandtoad.com
אביב
איזה באסה שאין משחק כמו ה-dn או ה-wc\tf של ואנגארד,לא סובל את המשחקים האלה בתוכנה המפגרת הזאת שאני לא זוכר איך קוראים לה
לא מסוגל לשחק ואנגארד באינטרנט. רק במציאות. זה משחק שכיף במציאות, להרים קלף מהטיופ דק ולקוות לטריגר, במחשב זה חרא
אביב
כבר אמרת לי את זה פעם לא?
כן ><
אין משחק פיארטים אחד טוב בעולם. אני משתגע. סיד מאיירס הוא הטוב בין גרועים, יש בו המון דברים נחמדים אבל לא מספיק. וגם סיימתי בערך
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)