Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל

Steel Life

דברי פתיחה
    לכל מי שהתעניין,הנה סוף סוף סיפור מקורי שיפעל כל שבת שניה(השבת הזאת הפרק הראשון).הסיפור הוא בעצם משהו שרציתי לפתוח מזמן אבל עכשו יש לי זמן,גם אם זה רק בכל שבת שניה.הסיור יפעל בכל שבת שנייה כדי לתת לכם זמן להגיב וכדי שאני אוכל להשקיע בשני הסיפורים שלי.הסיפור בעצם הוא כמו חיים רגילים אבל יש בהם משהו ממש לא רגיל שיוצר את כל הסיפור,אתם תגלו מה זה בהמשך(פרק2).

הקדמה: (סליחה שהיא קצרה,אבל אז אתם תגלו יותר מדי על הסיפור)
    לפני 160 שנים,מעבדה ממשלתית
    חמישה מדענים נראו בודקים חמישה תאים מוזרים,לכל אחד מהתאים היה צבע שונה: לראשון מהתאים היה צבע כחול, לשני היה צבע ירוק,לשלישי צבע ורוד,לרביעי צבע סגול ולחמישי כתום-זהוב. כל אחד מהמדענים לבש חלוש לבן ועל כל חלוק היה אות אחת מהאותיות האלו " P.A.I.A.L.". אחד מהם בדק חיבורים באזור וחיבר וניתק כל מיני כבלים. כעבור כמה שעות מדען 1 אמר:"אנחנו מוכנים לפרויקט" ומדען 2 ענה לו "אז עוד 3...2...1!". כל התאים זהרו בצבעם והאזור פתאום התפוצץ כשממנוו עפו 5 מטאורים לעבר החלל.

כעבור 160 שנה,תיכון "אקלוברי"
    ילד בן 16,שיער בלונדיני זהוב שמכסה את עיניו,חולצה תכולה-טורקיז,ג'קט כסוף שמכסה את חולצתו,ג'ינס כחול ונעליי ספורט אדומות,עיניים כחולות-תכולות-טורקיז תמימות ואוזניות שחורות מסביב לצווארו. אותו ילד נקרא טורי מאסאקוטו,הוא הלך לשיעור וראה שהגיע בטעות לכיתת המחשבים. במקום לראות שומרי מסך מוזרים,טורי ראה שעל אחד מהמחשבים הופיעו האותיות "P.A.I.A.L" והמחשב התחיל לגדול ולגדול...

מה דעתכם על הסיפור? והקטע של המחשב יותר קול ממה שהוא נראה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אין לי מושג, פשוט אין לי מושג מה אתה חושב שאתה עושה.
    כל דקה פותח מספר שורות ומחליט שזה סיפור חדש.

חלאס. תתרכז בסיפור אחד.

וגם העלילה פה מגומגמת ולא מרוכזת, אין לי מושג מה אתה רוצה.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אין לי מושג, פשוט אין לי מושג מה אתה חושב שאתה עושה.
    כל דקה פותח מספר שורות ומחליט שזה סיפור חדש.

חלאס. תתרכז בסיפור אחד.

וגם העלילה פה מגומגמת ולא מרוכזת, אין לי מושג מה אתה רוצה.
    זה ישתנה בפרק הבא ורציתי לפתוח אותו מזמן אבל אז לא היה לי זמן
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. משתמש מנוסה
    Steel Life

פרק א' 16 שנים של שקרים!
    המחשב גדל וגדל עד שהגיע לגודל גופי,הוא נעשה צר יותר,הוא הפך לבן אדם. יותר נכון,בת אדם.שיער שהוא באופן מוזר,ירוק גלי,חולצה כחולה שמכוסה במעיל שחור,חצאית שחורה.נעלי עקב שחורות,עיניים תכולות וחיך מדהים,האמת היא שהתהאבתי במחשב או יותר נכון בפייסבוק,מזמן ועכשו אני מתאהב במישהו מהמחשב. אותה בחורה מוזרה שאלה אותי "באיזה שנה אני? מי אתה?" ועניתי לה "קודם תאמרי לי מי את!" היא אמרה "אני חלק מפרויקט P.A.I.A.L.. פרויקט בינה מלאכותית(זה לא ראשי התיבות) . קוראים לי מישל פוג'ידה. הייתי אמורה להתעורר אחרי 100 שנים,אז באיזה שנה אני?" עניתי לה "2012" ופתאום ראיתי אותה זוהרת בירוק ומשתנה למשהו יותר גדול....

בגלל שלא הגיבו המון,זה קדימון לפרק הראשון.תגיבו ואני אעשה פרקים ארוכים יותר.

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Wtf Wtf Wtf!
    זה לא פרק!
    אפילו עם התיאור זה לא מספיק ארוך!
    וזה אמור להיות תנאי?
    'תגיבו בסיפור הגרוע והלא מושקע שלי ואני אשקיע' אתה אמור קודם להשקיע ואז אחרים יקראו
    ותפסיק לפתוח 20 סיפור בשבוע!
    יש לך יותר סיפור בפורום מאשר לכל אחד אחר!
    אם אתה רוצה ציון זה
    100- מתוך 10
    אפילו ההקדמה יותר ארוכה מהבושה לפרק הזה

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Death The Kid צפה בהודעה
    Wtf Wtf Wtf!
    זה לא פרק!
    אפילו עם התיאור זה לא מספיק ארוך!
    וזה אמור להיות תנאי?
    'תגיבו בסיפור הגרוע והלא מושקע שלי ואני אשקיע' אתה אמור קודם להשקיע ואז אחרים יקראו
    ותפסיק לפתוח 20 סיפור בשבוע!
    יש לך יותר סיפור בפורום מאשר לכל אחד אחר!
    אם אתה רוצה ציון זה
    100- מתוך 10
    לא הבנת,הפרקים בשבת שנייה וזה רק קדימון,אם יגיבו על הקדימון אדע שכדאי לי לפרסם פרק שני(כי ראשון בכל מקרה יהיה)

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    Steel Life

פרק א' 16 שנים של שקרים!
    המחשב גדל וגדל עד שהגיע לגודל גופי,הוא נעשה צר יותר,הוא הפך לבן אדם. יותר נכון,בת אדם.שיער שהוא באופן מוזר,ירוק גלי,חולצה כחולה שמכוסה במעיל שחור,חצאית שחורה.נעלי עקב שחורות,עיניים תכולות וחיך מדהים,האמת היא שהתהאבתי במחשב או יותר נכון בפייסבוק,מזמן ועכשו אני מתאהב במישהו מהמחשב. אותה בחורה מוזרה שאלה אותי "באיזה שנה אני? מי אתה?" ועניתי לה "קודם תאמרי לי מי את!" היא אמרה "אני חלק מפרויקט P.A.I.A.L.. פרויקט בינה מלאכותית(זה לא ראשי התיבות) . קוראים לי מישל פוג'ידה. הייתי אמורה להתעורר אחרי 100 שנים,אז באיזה שנה אני?" עניתי לה "2012" ופתאום ראיתי אותה זוהרת בירוק ומשתנה למשהו יותר גדול....

בגלל שלא הגיבו המון,זה קדימון לפרק הראשון.תגיבו ואני אעשה פרקים ארוכים יותר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    לא הבנת,הפרקים בשבת שנייה וזה רק קדימון,אם יגיבו על הקדימון אדע שכדאי לי לפרסם פרק שני(כי ראשון בכל מקרה יהיה)
    מה הקשר שהפרקים הם כל שבת שנייה?זה לא קדימון,כתוב 'פרק א'...' מה זה אומר?שזה פרק א!!!!

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Death The Kid צפה בהודעה
    מה הקשר שהפרקים הם כל שבת שנייה?זה לא קדימון,כתוב 'פרק א'...' מה זה אומר?שזה פרק א!!!!
    אם אתה לא מבין,אל תגיב..

9. משתמש מנוסה
    בוא תסביר לי,אם זה לא פרק א' מה שציטטתי בהודעה הקודמת שלי,מה זה לכל השדים והרוחות!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •