שלום אני אולי לא ידוע בקרב הכינוי החדש שלי והחתימה שנערכה על ידי גורמים לא ידועים אבל אני הייתי יותר ידוע בעבר בשם killerbee וכן אני יודע שזה אמור להיות killerB אבל נרד מזה עכשיו...
אומנם פרשתי לפני מספר לא מועט של ימים ואף חודשים ספורים אבל אני מציץ מדי פעם בפורום הראשון שנרשמתי אליו ובהידרדרות המתמדת שלו...
את אשכול זה פתחתי במטרה אחת ובמטרה אחת בלבד שהיא לדון בנושא שהפורום לא באמת הפך לכללי אלא נשאר פורום פוקימון אבל עם סיווג "טכני" אחר, כמעט תמיד יש חצי ואף יותר מהאשכולות ה"חמים" של הפורום שקשורים לפוקימון, בפורומים כמו חת"ם עדיין יש משחקים מעטים שלא קשורים לפוקימון שפעילים, מבחינת נושאי הסיפורים אני חייב להודות שמאז הפעם האחרונה שהייתי פה יש הרבה יותר סיפורים שלא קשורים לפוקימון אך עדיין זה לא מספק. פורום ציור ממוחשב מלא בשטויות פוקימוניות ואל תגידו שאין דברים אחרים כי זה תירוץ.
על הנו"ד אני אפילו לא אתחיל כי זה יגרור לטמטום לא רצוי.
בפורומים היחידים שאין הרבה מה לפרסם שם על פוקימון לא ממש פעילים (חוץ מכמובן דיבורים)...
עכשיו אסביר כמה דברים:
1) נושא זה מתאים למשוב
2) תגובות כמו "אם לא מתאים לך תלך" או "למה חזרת" או "אם פרשת אז למה אתה פה" ייתקבלו בברכה אבל ייחשבו לספאם, לא אענה להן ולא ייתרמו לדיון
3) אני מקבל אך ורק ספאם משובח בנושאים שלי
4)אין לכתוב דואר נאצה בפרטי
5)לא לא דילגתי על מספר
תהנו