Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24
  1. היכל התהילה
    ברוכים הבאים, הנושא הזה לא רק לאוהבי וואן פיס, גם מי שלא רואה או קורא וואן פיס מוזמן להגיב כאן.
    בנושא זה תוכלו להמציא פירות שטן- את אותם פירות בעלי הטעם המגעיל אשר מי שאוכל אותם מקבל כוחות מיוחדים ונחלש ממים.

אתם יותר ממוזמנים להגיב על פירות של אחרים ולעזור להם לשפר אותם, להמציא להם מתקפות, ולעזור!

יש אישור מליאור D=
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster
    טוב יש אישור
    הערה אבן מים יכולה לבטל את יכולת פרי השטן ולא רק מים. המים רק גורמים למשתמש להיות חלש כזה.
    מותר להקפיץ את האשכול הזה!

הקטגוריות:
    שם הפרי:
    מקור השם:
    סוג הפרי:
    מראה:
    כוחו של הפרי:
    חולשות:
    מתקפות:
    הערות:
    והנה ההסבר:
    שם הפרי: איך קוראים לפרי השטן, זכרו לכתוב לפי התבנית (מילה כפולה קצרה המתארת את כוח הפרי או מתארת מושג כלשהו שקשור לפרי)+(נו מי) לדוגמא: Gomu Gomu no Mi
    מקור השם: מאיפה לקחתם את השם של הפרי? מה המשמעות שלו?
    סוג הפרי: פרמיסייה/זואן/לאגייה (אם אתם לא מכירים את אחד מהם, בדקו בוויקיה של וואן פיס Permicia/Lugia/Zoan)
    מראה: איך הוא נראה, באיזו צורה ובאיזה מרקם, ניתן להוסיף את הריח, אפשר גם תמונה [אם אתם מספיק מוכשרים להכין בפוטושופ/צייר/ציור על דף D=]
    כוחו של הפרי: מה הוא עושה, מה אכילתו נותנת למשתמש בו
    חולשות: פרי לא יכול להיות בלתי מנוצח, אש תמיד תכובה על ידי מים, אז חוץ מהחולשה הקלאסית של כל פירות השטן (מים, אין יכולת לשחות) מה החולשות של אותו פרי?
    מתקפות: אתם מוזמנים להמציא מתקפות לפרי השטן שלכם, אין מה להסביר ממש
    הערות: אם יש לכם משהו להוסיף על הפרי שאין לא מקום מתאים באף אחת מהקטגוריות
    בסופו של דבר נעשה תחרות והמנצח יזכה בפרס, תודה לליאור על הרעיון של התחרות.

2. היכל התהילה
    לינקיית הפירות

פירות שנוצרו על ידי איתי:
    שם הפרי: Tere Tere no Mi
    מקור השם: Terepōto, ביפנית זה טלפורט
    סוג הפרי: פרמיסייה
    מראה: בצבע סגול כהה, פרי בצורה אליפסית עם בליטות שחורות שנראות כמו פסים מרחוק, הריח שלו מסריח.
    כוחו של הפרי: מאפשר השתגרות ממקום למקום ושיגור חפצים ואנשים, לא ניתן לשגר אדם הלא מעוניין להשתגר ליותר ממספר מטרים, כמו כן לא ניתן לשגר חפצים הגדולים מפסנתר. לא ניתן לשגר חפצים לתוך אנשים.
    חולשות: אם היריב תופס במשתמש המשתמש לא יכול לשגר רק את עצמו. קרח- המשתמש לא יכול לשלוט במקום אליו הוא מעוניין להשתגר במידה והוא נמצא במקום שיש בו קרח והוא החליק.
    מתקפות: Tere Tere Chop- המשתמש רץ לכיוון היריב עם יד נעולה בצורה פתוחה [כמו של מכת קראטה] ומשתגר לכחצי מטר מהיריב, הוא משתמש במהירות ו"חותך" את היריב ככה.
    Tere Tere Jump- המשתמש משגר את עצמו לאוויר, ואז משגר חפצים שעליהם הוא קופץ וככה נשאר באוויר.
    Tere Tere Kick Storm- המשתמש משגר חפצים ובועט אותם על יריבו, משגר אותם לטווח קרוב ולבסוף משגר את עצמו לגובה ובועט ליריב בפרצוף.
    הערות: הפרי משתגר ממקום למקום פעם בחודש, שם הוא שוהה חודש ומשתגר למקום הבא.

שם הפרי: Kake Kake no Mi
    מקור השם: Kakeru- הכפיל, כפל ביפנית
    מראה:
    כוחו של הפרי: מאפשר למשתמש להשתכפל לכמה עותקים של עעצמו שרק ירצה, ולשלוט בכולם
    חולשות: אם המשתמש נפגע [ולא אחד העותקים], כל העותקים יעלמו. כאשר המשתמש רוצה שהם יעלמו, הוא "שואב" את העותקים והם מתמזגים לגופו.
    מתקפות:
    הערות: אני אוסיף את השאר אחר הצהריים, אתם מוזמנים להוסיף

קדימה, הפירות מחכים לכם!

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    מה עם לבטל את השבירה של השיגור-מן?
    חמוף

4. היכל התהילה
    אתה מוכן להסביר את עצמך ולנסח את זה? כי אני לא הבנתי ממש למה [lema] אתה מתכוון

5. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Chopper צפה בהודעה
    אתה מוכן להסביר את עצמך ולנסח את זה? כי אני לא הבנתי ממש למה [lema] אתה מתכוון
    סיכמנו אתמול שאיש השיגורים שבור, לא?
    אז למה לא הוספת משהו שאולי יצליח לגרום לו להיות נורמלי..?
    חמוף

6. היכל התהילה
    אתה מתכוון להגבלות?
    אתה יכול להציע משהו? אני זוכר שדיברנו אבל לא זוכר איך הדיון הסתיים Xd

7. אבל הופיר יותר
    אתה מתכוון להגבלות?
    אתה יכול להציע משהו? אני זוכר שדיברנו אבל לא זוכר איך הדיון הסתיים Xd
    דיברנו על זה שהוא יכול לשגר כל דבר אל תוך מישהו ולהרוג אותו ככה בקלות, גם עם הגבלה של כמה מטרים זה עדיין אפשרי, קרבות מתנהלים בדרך כלל מקרוב לגמרי.
    חמוף

8. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ワンピース צפה בהודעה
    דיברנו על זה שהוא יכול לשגר כל דבר אל תוך מישהו ולהרוג אותו ככה בקלות, גם עם הגבלה של כמה מטרים זה עדיין אפשרי, קרבות מתנהלים בדרך כלל מקרוב לגמרי.
    אתה מתכוון שהפגיעה תהיה מבפנים? נגיד אני אשגר כדור תותח שיופיע בתוך בטן של מישהו?
    רשמתי שהוא לא יכול לעשות את זה.. ובוואן פיס לא ראיתי מישהו מת מכדור תותח שהתפוצץ עליו או מחרב שהועפה עליו. [שהוא נפגע ממנה.]

9. אבל הופיר יותר
    אתה מתכוון שהפגיעה תהיה מבפנים? נגיד אני אשגר כדור תותח שיופיע בתוך בטן של מישהו?
    רשמתי שהוא לא יכול לעשות את זה.. ובוואן פיס לא ראיתי מישהו מת מכדור תותח שהתפוצץ עליו או מחרב שהועפה עליו. [שהוא נפגע ממנה.]
    כן, נניח שמשהו כזה.
    איפה רשמת? לא ראיתי..
    הם לא נפגעים כי זה ישירות אליהם ויש להם דרך להתמודד עם זה, מבפנים אילו הגנות יש?? חוץ באמת ממשתמשי לוגיה, אבל עם האקי הכל אפשרי..
    חמוף

10. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ワンピース צפה בהודעה
    כן, נניח שמשהו כזה.
    איפה רשמת? לא ראיתי..
    הם לא נפגעים כי זה ישירות אליהם ויש להם דרך להתמודד עם זה, מבפנים אילו הגנות יש?? חוץ באמת ממשתמשי לוגיה, אבל עם האקי הכל אפשרי..
    כאן:
    פירות שנוצרו על ידי איתי:
    שם הפרי: Tere Tere no Mi
    מקור השם: Terepōto, ביפנית זה טלפורט
    מראה: בצבע סגול כהה, פרי בצורה אליפסית עם בליטות שחורות שנראות כמו פסים מרחוק, הריח שלו מסריח.
    כוחו של הפרי: מאפשר השתגרות ממקום למקום ושיגור חפצים ואנשים, לא ניתן לשגר אדם הלא מעוניין להשתגר ליותר ממספר מטרים, כמו כן לא ניתן לשגר חפצים הגדולים מפסנתר. לא ניתן לשגר חפצים לתוך אנשים.
    חולשות: אם היריב תופס במשתמש המשתמש לא יכול לשגר רק את עצמו. קרח- המשתמש לא יכול לשלוט במקום אליו הוא מעוניין להשתגר במידה והוא נמצא במקום שיש בו קרח והוא החליק.
    מתקפות: Tere Tere Chop- המשתמש רץ לכיוון היריב עם יד נעולה בצורה פתוחה [כמו של מכת קראטה] ומשתגר לכחצי מטר מהיריב, הוא משתמש במהירות ו"חותך" את היריב ככה.
    Tere Tere Jump- המשתמש משגר את עצמו לאוויר, ואז משגר חפצים שעליהם הוא קופץ וככה נשאר באוויר.
    Tere Tere Kick Storm- המשתמש משגר חפצים ובועט אותם על יריבו, משגר אותם לטווח קרוב ולבסוף משגר את עצמו לגובה ובועט ליריב בפרצוף.
    הערות: הפרי משתגר ממקום למקום פעם בחודש, שם הוא שוהה חודש ומשתגר למקום הבא.

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הנואש לווינר צפה בהודעה
    יודע מה? סבבה.
    אם זה מה שאתה רוצה לחשוב עליי שיהיה לך בכיף..
    אני לא מנסה להתחמק, כי יש לי קלף מנצח. והוא קלף שאומר שאני לא מבין בוואן פיס.
    אם אתה רוצה, אני ינסה לחשוב על פרי, אבל אני לא מבטיח לך שאני ייצור משהו שלא קיים או שאני אדע איזה סוגים יש בוואן פיס.
    שתהיה בעניין.
    ~~~
    שם הפרי: Sakka Sakka no Mi
    מקור השם: Sakka מהמילה Sakkaku (ביפנית תעתוע/אשליה)
    סוג הפרי: Permicia נראה לי.. לא מצאתי סוג יותר מתאים. זואן הוא בטוח לא, ולוגיה זה בכלל אלמנטים S:
    מראה: פרי חום בהיר, בצורת עיגול מושלמת. מלא קוצים מבצבצים בצבע ירקרק ומדיף צחנה בלתי נסבלת.
    כוחו של הפרי: אכילתו נותנת למשתמש לעוות את המציאות בעיני האויב, ולגרום לו להשתגע. הוא יכול לחשוף בעיני האויב זכרונות דיכאוניים ודברים אחרים שיכולים לגרום לו לסבול. המשתמש יכול להראות לאויב את הפחדים הכי גדולים שלו אפילו מבלי שיידע מה הם. כמו כן, חוץ מהאשליות האלה, כך הוא גם יכול להראות דברים שקרו בעבר או דברים חזותיים אחרים בעיני מי שהוא מחליט להראות לו.
    חולשות: האויב צריך להסתכל באותו בן אדם ולשמור על קשר עין כדי שהמתקפה תצליח.
    מתקפות:
    Sakka Sakka Story-המשתמש בפרי משתמש באשליה ולא מיידע את האויב. ואז הוא בונה לו סיפור בהתאם לצורך, לדוגמא שהאויב ניצח אותו. ואז בהמשך הסיפור, בעוד האויב בטוח שהוא ניצח את המשתמש בפרי, קורים לו דברים איומים כביכול באשליה, בלי שהוא יידע שזה אשליה, ויהיה בטוח שזה אמיתי. זה יגרור למעשים איומים, והתאבדות.
    Sakka Sakka Technique of double-המשתמש בפרי יכול לגרום לאויב להזות שהמשתמש בפרי נמצא במקום אחר, או מאחוריו. זה גורם בלבול לאויב.
    Sakka Sakka Faces- גורם למשתמש בפרי להראות בפני כולם אדם אחר, או בעל פרצוף שונה. טכניקת הסוואה מצוינת, ויעילה. אי אפשר להשתנות לחפצים וחיות.
    הערות: פאקינג אובר פאוור! בגלל זה הייתי צריך לעשות הרבה חולשות.
    ועוד דבר, אל תגדום אותי אם יש מישהו כזה, או שזה כוח לא הגיוני בגלל אני יודע מה. תרחם קצת LOL
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 05-10-2012 בשעה 03:24 PM
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי הנואש לווינר צפה בהודעה
    שתהיה בעניין.
    ~~~
    שם הפרי: Distor Distor no Mi
    מקור השם: Distor מהמילה Distortion (באנגלית עיוות/אשליה)
    סוג הפרי: Permicia נראה לי.. לא מצאתי סוג יותר מתאים. זואן הוא בטוח לא, ולוגיה זה בכלל אלמנטים S:
    מראה: פרי חום בהיר, בצורת עיגול מושלמת. מלא קוצים מבצבצים בצע ירקרק ומדיף צחנה בלתי נסבלת.
    כוחו של הפרי: אכילתו נותנת למשתמש לעוות את המציאות בעיני האויב, ולגרום לו להשתגע. הוא יכול לחשוף בעיני האויב זכרונות דיכאוניים ודברים אחרים שיכולים לגרום לו לסבול. המשתמש יכול להראות לאויב את הפחדים הכי גדולים שלו אפילו מבלי שיידע מה הם. כמו כן, חוץ מהאשליות האלה, כך הוא גם יכול להראות דברים שקרו בעבר או דברים חזותיים אחרים בעיני מי שהוא מחליט להראות לו.
    חולשות: לוקח זמן למקד את האנרגיה לעיוות את המציאות ולכן זה מחליש את המשתמש, והוא צריך להיות בריכוז תמידי. כמו כן, יש גבול זמן שבו המשתמש יכול להשתמש בכוחות כל פעם. ככל שהוא משתמש בכוחות הפרי, אורך חייו אוזל. בנוסף להכל, האויב צריך להסתכל באותו בן אדם ולשמור על קשר עין כדי שהמתקפה תצליח.
    מתקפות: אתם מוזמנים להמציא מתקפות לפרי השטן שלכם, אין מה להסביר ממש
    הערות: פאקינג אובר פאוור! בגלל זה הייתי צריך לעשות הרבה חולשות.
    ועוד דבר, אל תגדום אותי אם יש מישהו כזה, או שזה כוח לא הגיוני בגלל אני יודע מה. תרחם קצת LOL
    מגניב, לא צריך את החולשות האלו, היחידה שאולי מתאימה היא הזאת שהוא חייב להסתכל על המטרה
    שמע יש שם אנשים שהופכים לאלמנטים כמו אש או ברק, זה חזק אבל בסדר, גם הפרי של ניקו רובין דיי חזק [לחיץ] אבל הוא ברמה בסדר.
    וכע זה פרמיסייה
    אני מציע את השם Sakka Sakka no Mi, זה מהמילה Sakkaku ביפנית [היא אומרת אשליה/תעתוע]
    ושכחת מתקפות
    אבל אהבתי את הפרי [=

13. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    שם הפרי: Miro miro no Mi
    מקור השם:Mirror זה מראה באנגלית
    סוג הפרי:Permicia
    מראה:אליפסה לא מושלמת כי באמצע של הפרי יש סוג של קו צר שגורם לפרי להיראות כמו שני כדורים(בצורה שמזכירה יותר שעון חול ואינסוף),קוצי זכוכית על חלק אחד מהשניים,קוצי רעל ארוכים יותר שנראים כמו חצים סגולים-ורודים,ריח מדהים כמו בושם שיכול להיות כמו צחנה חומצית,מוציא מיץ מקוציו ומייבש את כל הסביבה.
    כוחו של הפרי:חיקוי של כל דבר. אם יש בן אדם חזק והמשתמש הוא חלש,הבן אדם גורם למציאות להתהפך ולכל אחד מהם להפוך לשני,הוא הופך אחד מהם למי שהוא מביט בו כמו מראה. אם המשתמש רואה כריש או כל חיה שהיא הוא יכול להפוך אליה ולקבל את יכולותיה.המשתמש יכול לשלב בין חלקים של מי שהוא כבר השתנה אליהם וכך ליצור דמות חדשה.
    חולשות:בכדי להשתנות חייבים לראות את מה שמשתנים אליו לפחות פעם אחת,אם מה שאליו אתם משתנים נפדע כמו למשל:אתם משתנים לבן אדם חזק ואז הוא מאבד יד,אז גם המשתמש יאבד יד(מה שאומר שאין טעם להילחם במזוכיסט,חח..).
    מתקפות:המתקפות של אחרים ועוד כמה מתקפות שאצור בהמשך היום
    הערות: תדע שאני רואה וואן פיס ולא מת על זה, אבל רוצה לפתוח קבוצת סגידה? וזה אובר פאוור בגלל שזה מראה
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Monkey D Luffy צפה בהודעה
    מגניב, לא צריך את החולשות האלו, היחידה שאולי מתאימה היא הזאת שהוא חייב להסתכל על המטרה
    שמע יש שם אנשים שהופכים לאלמנטים כמו אש או ברק, זה חזק אבל בסדר, גם הפרי של ניקו רובין דיי חזק [לחיץ] אבל הוא ברמה בסדר.
    וכע זה פרמיסייה
    אני מציע את השם Sakka Sakka no Mi, זה מהמילה Sakkaku ביפנית [היא אומרת אשליה/תעתוע]
    ושכחת מתקפות
    אבל אהבתי את הפרי [=
    הוספתי 3 מתקפות, וערכתי את השם.
    מחקתי את זה שזה גורם להתקצרות החיים.. אבל אני חושב שכדאי להשאיר עוד כמה גבולות..
    לפי מה שראיתי, לוגיה זה סוג הפרי הכי חזק. הוא נותן שליטה מוחלטת באלמנטים.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    ככה זה בוואן פיס, תשאיר רק את הזה של הקשר עין..
    אפשר לעשות שאי אפשר לעשות על הרבה אנשים באותו זמן
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    שם הפרי: Miro miro no Mi
    מקור השם:Mirror זה מראה באנגלית
    סוג הפרי:Permicia
    מראה:אליפסה לא מושלמת כי באמצע של הפרי יש סוג של קו צר שגורם לפרי להיראות כמו שני כדורים(בצורה שמזכירה יותר שעון חול ואינסוף),קוצי זכוכית על חלק אחד מהשניים,קוצי רעל ארוכים יותר שנראים כמו חצים סגולים-ורודים,ריח מדהים כמו בושם שיכול להיות כמו צחנה חומצית,מוציא מיץ מקוציו ומייבש את כל הסביבה.
    כוחו של הפרי:חיקוי של כל דבר. אם יש בן אדם חזק והמשתמש הוא חלש,הבן אדם גורם למציאות להתהפך ולכל אחד מהם להפוך לשני,הוא הופך אחד מהם למי שהוא מביט בו כמו מראה. אם המשתמש רואה כריש או כל חיה שהיא הוא יכול להפוך אליה ולקבל את יכולותיה.המשתמש יכול לשלב בין חלקים של מי שהוא כבר השתנה אליהם וכך ליצור דמות חדשה.
    חולשות:בכדי להשתנות חייבים לראות את מה שמשתנים אליו לפחות פעם אחת,אם מה שאליו אתם משתנים נפדע כמו למשל:אתם משתנים לבן אדם חזק ואז הוא מאבד יד,אז גם המשתמש יאבד יד(מה שאומר שאין טעם להילחם במזוכיסט,חח..).
    מתקפות:המתקפות של אחרים ועוד כמה מתקפות שאצור בהמשך היום
    הערות: תדע שאני רואה וואן פיס ולא מת על זה, אבל רוצה לפתוח קבוצת סגידה? וזה אובר פאוור בגלל שזה מראה
    זה לא הגיוני, יש פרי שטן שמשנה את המראה שלך לאנשים אחרים (אתה יכול לשנות את המראה שלך לכל אדם אחר שתרצה) ואתה כללת אשכרה את כל פירות הזואן
    לא רק שזה לא אפשרי שיהיה פרי כזה, זה פשוט מוגזם בצורה מטורפת

אני אשנה מחר את הפרי של הטלפורציה, לא יהיה ניתן לשגר חפצים.
    אחרת זה אובר פאוור באמת מוגזם

מי זה השמעקסי שנעץ את האשכול? [=

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •