אני לא יודע אם עדיין אפשר להירשם, אבל אני אשמח אם תאשר את השתתפותי.
טופס הרשמה:
כינוי : אורן
שם : מקנזי
תיאור: שיער שחור קצר,עיניים ירוקות ושמחות,חולצה חלקה בצבע אדום,מכנסיים שחורים ועור די חיוור.
אופי : נחמד, חברותי, ואוהב פוקימונים קטנים.
עבודה : מתאם
פוקימון התחלתי : טרטוויג
ציוד : פוקדור חכם , אוכל פוקיומנים , משרוקית פוקימונים,תיק פרסים,ציוד ללילה וערכת עזרה ראשונה לפוקימונים.
הערות/הארות : אם אפשר, אשמח שתהיה אפשרות לתפוס באיזה שהוא מקום פוקימון דרקון חזק.
ציון ראשוני :10. נשמע לי משחק מדהים!
ה fc שלי:
פלטינום:4641-7736-1273
יהלום:2881-1656-5648
פנינה:4985-1092-2693
מקנזי
היום , 1 במרץ 2035. " שלום לך מקנזי, אנו מבינים שבדקת את המייל שלך יום יום כדי לראות אם אישרנו את הבקשה שלך להיות מתאם.
לא ממש רצינו לאשר דבר זה בשל הגורמים המאורעות השונות במחוז.
אך לבסוף הכריע ההחלטה שאין בכך צרה אנו לא רוצים ליצור מהומה ולחץ בקרב התושבים , להפך אפילו אנחנו חושבים שאישור זה יעזור לנו מאוד לקדם את המחוז.
לכן אנו שמחים להודיע לך על כך שהתקבלת , אתה רשאי להיות מתאם.
מפני שאתה גר בעיירת פיארס , אתה מוזמן להגיע לפרופסור קיים ממנו תקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך והוא ידריך אותך להמשך הדרך, שיהיה בצלחה.
~אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?~
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אנדרו
ריאולו צועק על טרטוויג וזה גורם לו לשחרר אותו , לאחר מכן ריאולו משתמש באגרוף שאיבה שמהאגרוף יוצאים אגרופים קטנים שמתחברים לטרטוויג ושואבים מימנו אנרגיה תוך כדי שריאולו נותן לטרטוויג אגרוף , לאחר מכן טרטוויג משליח על ריאולו עלי תער שפוגעים בו ,
מצב הקרב
20 מתוך 35 .
30 מתוך 45 .
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
היום , 1 במרץ 2035. " שלום לך מקנזי, אנו מבינים שבדקת את המייל שלך יום יום כדי לראות אם אישרנו את הבקשה שלך להיות מתאם.
לא ממש רצינו לאשר דבר זה בשל הגורמים המאורעות השונות במחוז.
אך לבסוף הכריע ההחלטה שאין בכך צרה אנו לא רוצים ליצור מהומה ולחץ בקרב התושבים , להפך אפילו אנחנו חושבים שאישור זה יעזור לנו מאוד לקדם את המחוז.
לכן אנו שמחים להודיע לך על כך שהתקבלת , אתה רשאי להיות מתאם.
מפני שאתה גר בעיירת פיארס , אתה מוזמן להגיע לפרופסור קיים ממנו תקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך והוא ידריך אותך להמשך הדרך, שיהיה בצלחה.
~אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?~
אני אומר לעצמי:"סוף סוף התקבלתי, כמה זמן חיכיתי!", ונפרד מהורי לפני שאני הולך לפרופסור.
ה fc שלי:
[SIZE="3"]מירה[/S[IMG][/IMG]IZE]
את מחזירה את סניבי וחוסמת את רטטה בגופך , את מרגישה קצת כאב ברגע שרטטה מתנגש בך אבל את מתעלמת מזה , "מה לעזאזל את עושה , אסור להחזיר את הפוקימון לפוקדור באמצע קרב." המאמן אומר והולך , "ודרך אגב קוראים לי ג'וני סטיו." המאמן אומר והולך להמשך הדרך , אתה ממשיכה בדרך כשלפתע את רואה פוקימון שנראה כמו דרקון עף בשמיים () , ומתחתיו פוקימון שנראה כמו ציפור לוחם (
) , "אתה תהיה שלי ארודקטייל." מישהי אומרת (
) ואת המישהי הזאת את מזהה כאחת מהמתאמות המובילות בעולם , את מתקדמת כשלפתע עומד מולך פוקימון שחור (
) , מה תעשי ?
__________________________________________________ ___________________________. B.
מקנזי
אתה נפרד מהוריך ולפתע אתה רואה הרבה פוקימונים שברחו מהמעבדה של פרופ׳ קיים , ״ילד , אתה יכול בבקשה להביא את הפוקימונים האלה ?״ הפרופ׳ שואל אותך מן המעבדה , ״כן ברור.״ אתה אומר , ׳לאיזה חלק של העיר כדאי לי ללכת קודם?׳ אתה חודב לעצמך , מה תעשה ?
נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 05-12-2012 בשעה 10:00 PM
אני אמור לתפוס פוקימונים וכאלה או שאני צריך פשוט להמשיך ולקוות לטוב?
---------------------------------
'נראה טוב בשביל אימון' אחשוב לעצמי ואוציא את ריאולו מהפוכדור "צא ריאולו". לאחר מיכן אגיד לריאולו "תשתמש במתקפה מהירה על פיקצ'ו ואז תשתמש באגרוף שאיבה, תן את כל מה שיש לך" אוסיף בהתרגשות 'אני מתחיל להתרגל לזה' אחשוב
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
מקנזי
אתה נפרד מהוריך ולפתע אתה רואה הרבה פוקימונים שברחו מהמעבדה של פרופ׳ קיים , ״ילד , אתה יכול בבקשה להביא את הפוקימונים האלה ?״ הפרופ׳ שואל אותך מן המעבדה , ״כן ברור.״ אתה אומר , ׳לאיזה חלק של העיר כדאי לי ללכת קודם?׳ אתה חושב לעצמך , מה תעשה ?
אני אשתדל לאסוף את הפוקימונים ולהביא אותם אל המעבדה.
ה fc שלי:
אנדרו
*אתה לא חייב לתפוס אותו .
ריאולו משתמש במתקפה מהירה שפוגעת בפיקאצ'ו ומעיפה אותו אחורה , לאחר מכן ריאולו שואב את האנרגיה של פיקאצ'ו ומנצח אותו , אתה מחזיר את ריאולו לפוקדור ומתקדם בדרך , לפתע אתה נרדם וכשאתה מתעורר אתה נמצא בתוך מבנה קשור לכיסא , מה תעשה ?
מקנזי
אתה אוסף את כל הפוקימונים וחוזר לפרופ' קיים , "תודה רבה מקנדי , שמעתי שאתה מתאם חדש אז הינה הפוקדע והפוקדורים , ואיזה פוקימון רצית תזכיר לי." הוא אומר ונותן לך את הפוקדורים .
כינוי : עולה אושאוט
שם : דניאל
תיאור\ספרייט :הספרייט לא עובד אני אשים תיאור : איש עם שער בלונדיני עיניים ירוקות חולצה כחולה מכנס ירוק כובע שחור ונעל כחולה
אופי :מאוד נחמד, אוהב פוקימונים, ומאוד פופולרי בחברה
עבודה : מתאם
פוקימון התחלתי : צ'יקוריטה
ציוד : אוכל למסע ופוקדורים
הערות/הארות :לתפוס גיבל\גאסטלי
ציון ראשוני :נראה לי אחלה משחק אבל לא the best ציון :תשע מתוך עשר
נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-17-2012 בשעה 04:09 PM
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)