מקנזי
קיבלת ראשון 2 פוקימונים בשישיה קיבל מתקפה לבידירל
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אתה הולך לאגם ריצ'י עם טרטוויג ובידריל , ורואה שם פוקימון ענקי , אתה בודק אותו בפוקדע "קיוגר , פוקימון הלוויתן , קיוגר ידוע כפוקימון אגדי , לפני כ30 שנה קיוגר שקע בתרדמת ארוכה באגם ריצ'י , כיום אפשר לראות אותו באגם זה בבירור בגלל גודלו הרב ." הפוקדע אומר ומשתתק , לאחר כמה זמן של שחיה אתה יוצא מן המים ומחזיר את הפוקימונים לפוקדורים , לפני זה אתה בודק את בידריל בפוקדע "בידריל פוקימון דבורת היער , בידריל משוטט ליד העצים אבל נדיר לראותו אפילו שיש בהרבה דרכים עצים , בדריל פוקימון דיי תוקפני אבל לאחר שנתפס נאמן , מתקפותיו הן עוקץ רעל , מיקוד אנרגיה ויריית חוט." הפוקדע אומר ומשתתק , לפתע בידריל מנענע את כנפיו ואז יוצר 2 מערבולות [בידריל למד רוח] , אתה מחזיר אותם , מה תעשה ?
אנדרו
"אה כן שחכתי לומר , מספר החדר הוא 1." היא אומרת , אתה עולה לקומה השנייה ורואה שם חדרים ממוספרים מ1-5 , אתה הולך לחדר אחד ופותח אותו , אתה מוציא את ריאולו ולפתע הוא מוציא מן ידו כדור כחול אחד [ריאולו למד כדור הילה] ולאחר מכן קופץ על הכדור ונפגע מימנו , אתה שלא מבין מה הלך עכשיו נכנס למיטתך ונרדם , אתה מתעורר ומחזיר את ריאולו לפוקדור , אתה יוצא ממרכז הפוקימון כשלפתע מדברים אליך ממכשיר הקשר , אתה שומע שאומרים שהוולקנוס שדדו את המכון שבו יש סוללה אשר מספקת חשמל לכל העיר והמשימה שלך היא להחזיר את הסוללה , לפתע כל האורות בעיר נכבים , מה תעשה ?
אנסה להרגע ואביט מסביב כדי לשמוע רעש חשוד או לראות מישהו רץ 'בוקר עכשיו, אז זה לא אמור להפריע לאף אחד בינתיים, אבל כדאי שאני אחזיר את זה עד הערב' אני חושב לעצמי ומחליט ללכת למכון כדי לראות מה אפשר למצוא ב"זירת הפשע", 'טביעות רגליים, חפצים ועוד כל מיני דברים' אחשוב כשאני נזכר בתוכניות הבילוש שהיתי רואה בטלויזיה
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אנדרו
אתה הולך למכון ולפתע מישהו () יוצא מן המכון שהוא מחזיק סוללה ענקית על גבו , אתה מבין שזה מי שגנב את הסוללה אז אתה מאתגר אותו לקרב , "רוצה קרב , אוקיי , עם אני מנצח אז אתה עוזב ועם אתה מנצח אני נותן לך את הסוללה." הוא אומר וזורק פוקדור , לפתע יוצא פוקימון צב (
) , מה תעשה ?
מקנזי
טרטוויג עולה על בידריל מכיוון שהוא לא יכול לעוף ואז בידריל עף לידך , לפתע אתה רואה פוקימון שנראה כמו דג עם קרן () משתולל , לפתע אתה אתה רואה שגם טרטוויג ובידריל רועדים ולפתע מתעלפים , מה תעשה ?
מירה
סנאיבי עוטף את המערבולות עם הגפנים ולפתע המערבולות מסתובבות לכיוון הפוקימון , הפוקימון עף לאחר שהמערבולת פוגעת בו , הפוקימון מתנגש בעץ ואז שולח עוד מערבולות לכיוון סנאיבי ואז סנאיבי נפגע ועף לעץ , לפתע סנאיבי רץ לכיוון הפוקימון והפוקימון רץ לכיוון סנאיבי שניהם מתנגשים וזזים קצת אחורה .
מצב הקרב :
20 מתוך 30
30 מתוך 35 .
דניאל
צ'יקוריטה יורה זרעים על החצים ואז יש מסך עשן , צ'יקוריטה שזוכר מהו מקומו של בידריל פוגע בו עם בלימה ומעיף אותו אחורה , בלי שאתה וצ'יקוריטה רואים בידריל יורה את המחטים על צ'יקוריטה ואז הם פוגעים בו .
מצב הקרב :
35 מתוך 40
30 מתוך 40
דניאל
צ'יקוריטה רצה מאחורי בידריל אשר לשמה לב שהיא זזה ממקומה ואז קופצת , שהיא קופצת אתה רואה לפתע שצ'יקוריטה יוצרת בעזרת העלה שלה כדור ירוק ואז היא זורקת אותו על בידריל [צ'יקוריטה למדה כדור אנרגיה] בידריל אשר רק עכשיו ראתה שצ'יקוריטה נעלמה נפגעת מהכדור ועפה אחורה .
מצב הקרב :
25 מתוך 40
30 מתוך 40
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)