אהה אוקיי,מדוזה עוד לא התחילה את המהלך שלה?
אגב,ידעת שפעם אל המוות היה יותר רציני? [ואני מדבר על אותו מטומטם שעכשיו מנהל את שיבוסן]
אהה אוקיי,מדוזה עוד לא התחילה את המהלך שלה?
אגב,ידעת שפעם אל המוות היה יותר רציני? [ואני מדבר על אותו מטומטם שעכשיו מנהל את שיבוסן]
נכון יש את חרב השדים המפגר הזה,קורונה,יש לו דם שחור,הדם הזה גורם לו להיות חרב שדים או משהו כזה,מדוזה רוצה לבדוק איך סול יגיב לזה.
לא רק שהוא לא נחמד, הוא אחד הקלפים הנוראיים שראיתי ם: הוא קלף של מינוס שמרחיק לך לייט. אם לא ימצאו משהו שהוא ממש תומך בו, הוא יהיה לזבל של קלף. מה העדיפות שלו בעצם על גולד סרקו לכל הרוחות? שהוא מזומן ולכן פגיע לוורנינג וכו'? O: סרקו מז*** אותו, הוא מרחיק לך לייט בדיוק באותה המידה, אבל גם מביא ליד... שזה...נחמד ם: וזה לא עולה לך בזריקת קלף מהיד. בקיצור חרא טהור עד שתימצא סיבה שלא
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ykwqXuMPsoc[/YOUTUBE]
אחד השירים
מה קורה? משעמם לי מאודדדדד
ספוילר
Why vanguard > Yugioh
כמובן שאני מדבר על הציור~
EB03 (כן קלפים חדשים שלא הופיעו באנימה ושלושת האחרונים כנראה שגם לא יופיעו[רויאל שאדוו וקגרו]...)
ספוילר
הייתי רוצה להתלהב אבל את כל המגניבים לא נוכל להשיג לעולם.
אביב
מה קורה?
אני מדבר באותו זמן עם עומר בשיחה קולית (omer Poke)
ספוילר
וואו אני בדילמה אם לחשוב על טובת הפורום בסרטון על דק חדש שגם יעזור לאנשים להכיר ויהיה אחלה של סרטון, או לשמור לטורניר השלישי Xd כנראה סרטון ם: מי שרוצה להיות מניאק זה דק שיכול להביא זנמיינס די בקלות(כמובן אצלנו זנמיינס לא חוקי חחח)
אביב
נראה לי בטורניר הבא אני יעשה באן ליסט מיוחד רק לנו שכולל את כל הקלפים השבורים בעולם.
חחחחח יאוו מילה זה רעיון טורניר עם קלפים שבבאן(לא חייב כולם פשוט אפשר להכניס לדק קלפים שבבאן)
זה ההפך הגמור ממה שאמרתי אבל זה גם רעיון מעולה,אני מבין למה טרישולה ודרגון אנבוי בבאן,אבל למה פוט אוף גרייד בבאן?
אתה רציני אחי? 2 קלפים ככה רק על ידי הפעלת קסם זה קלף די שבור
אני יודע שזה די שבור,אבל ליד שאר הקלפים ששבאן זה לא כזה נורא,נכון?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)