Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,276 עד 1,290 מתוך 1504
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    עומר אל תיקח את כל הקרדיט לעצמך O:
    גם אני עוזר לך במ"ת

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי I♥Alon צפה בהודעה
    היי אביזי.. אתה עוד זוכר אותי? ד"א, מי רוצה הצצה למ"ת שלי? (אני מתכוון שיוכל לראות את התג שהכנתי עכשיו, תג ממש מקורי :])
    אני מעדיף הצצה לכולו

כל הכבוד! אוהב אותך *****. אני לא מגלה את זה, אל תדאג. אני עומד לפתוח מ"ת מושקע, עם תגים ערוכים, טריינרים ופייקים. לא פייקדע שלם, אבל אגדיים והתחלתיים כניראה. גם מפה חדשה מחוז חדש ועלילה חדשה. אני אשמח לשלוח לך מה שהכנו בפרטי, אם יש לך רעיונות.
    אני אתן לך רעיונות לפייקדע שלם לאיזה שתרצה,אגדיים,התחלתיים או רגילים.
    תנו לי רעיונות לפוקדורים חדשים.. חשבתי על פוקדור מעופף עם כנפיים שיהיה יותר קל לתפוס פוקימונים מעופפים איתו.. עוד רעיונות?
    מלא... אני אומר לך אחר כך
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ציטוט פורסם במקור על ידי accelerator צפה בהודעה
    נכנסת לדמות שלו ונתת לי נקודה למחשבה ברצינות שאני לומד להעריך אותו עכשיו גם בתכלס כן הוא לא נראה כזה רע ומה שאמרת באמת נכון, לדוגמא באימפל דאון שהוא פגש את לופי לא הייתה לו מטרה להרוג אותו כי הוא כבר הפך לשיצ'יבוקאי אחרי שהסגיר את אייס, או בפוסט אניס לובי לפני שהוא נלחם עם אייס הוא הציע לו להיות הנאקאמה(מקווה שככה כותבים) שלו
    חחחח אוף איתך איתי אני כותב בגללך בצהוב כי זה קטעים שלא הגעת אליהם אפילו שהם בכלל לא נחשבים ספוילרים ושודרו לפני כמעט שלוש שנים שנתיים נראלי

אה ו...שהוא פגש את לופי בג'איה כשהוא דיבר על כמה שזה אפשרי חלומות ושזה לגיטמי והכל...כאילו שזה טוב שיהיו לך חלומות לא כמו באלמי המסריח הזה
    נכון, בלקבירד הוא דמות מדהימה פשוט צריך לראות את זה. מה אתה חושב, רוג'ר המלך המכובד גם לא עשה דברים כביכול רעים? הוא חיסל את הצוות של סקוארדו(משמע הרג). אבל ככה זה, אלו פיראטים לא בלרינות ם: הולך לסרט בקתת הפחד
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    היי כולם

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    נכון, בלקבירד הוא דמות מדהימה פשוט צריך לראות את זה. מה אתה חושב, רוג'ר המלך המכובד גם לא עשה דברים כביכול רעים? הוא חיסל את הצוות של סקוארדו(משמע הרג). אבל ככה זה, אלו פיראטים לא בלרינות ם: הולך לסרט בקתת הפחד
    אה אם כבר הזכרת תקטע של סקוארדו וציינו כמה שטיץ' מדהים אז חייבים לציין שלפי דעתי wb מדהים בדיוק כמוהו ואפילו יותר הקטע הזה שהוא חיבק את סקוארדו כמעט הוריד לי דמעות...
    ד"א למה בלאקבירד חטף תבוני הזאת מהסופרנובה ?

6. משתמש מנוסה
    תגיד מור,אתה עדיין רואה ואנגארד?

7. משתמש מנוסה
    וואי טוב ששאלת XDD בדיוק היום חזרתי לראות אחרי חודשיים נראלי שלא ראיתי שעצרתי בפרק 61 היום ראיתי מפרק 61 עד פרק 1 של העונה הראשונה אני לא מאמיןgold paladin XDD ידעתי עליהם עוד לפני שהתחילה העונה השנייה בגלל הבוסטר ה6

8. משתמש מנוסה
    61 איזה קרב זה?
    הקרב של אייצ'י Vs רן היה אדיר!

9. משתמש מנוסה
    ההתחלה של הקרב בין מיסאקי ואסאקה וכן הקרב של אייצ'י מול רן באמת היה ענק אני גם לפני רגע עשיתי כמה קרבות בbyond עם דק של angel feather ואני מתכנן לבנות שם גם gold paladin שקצת שונה מהמוכרת

10. G-Senjou no Maou
    שם: עמרי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Death The Kid צפה בהודעה
    61 איזה קרב זה?
    הקרב של אייצ'י Vs רן היה אדיר!
    תאמת הוא היה דיי מעפן... הפוטנציאל של מאג'טסי לורד בלאסטר הרבה יותר גדול ממה שראו שם (במיוחד שאחריו אתה יכול לעשות רייד לאיזה סול סייבר חמוד ולעשות SB [ גרייד 1+ גרייד 2+ בלאסטר בלייד/בלאסטר דארק +מג'סטי בדיוק 5)

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שלום.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. G-Senjou no Maou
    ההתחלה של הקרב בין מיסאקי ואסאקה וכן הקרב של אייצ'י מול רן באמת היה ענק אני גם לפני רגע עשיתי כמה קרבות בbyond עם דק של angel feather ואני מתכנן לבנות שם גם gold paladin שקצת שונה מהמוכרת
    במקרה ואתה מדבר על הדרך שמובילה ל SDR (ספקטרל דוק דרגון) זו אמורה להיות החפיסה שרן משתמש בעונה 2
    P.S מה השם שלך במשחק בביונד? XD

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי geostri צפה בהודעה
    תאמת הוא היה דיי מעפן... הפוטנציאל של מאג'טסי לורד בלאסטר הרבה יותר גדול ממה שראו שם (במיוחד שאחריו אתה יכול לעשות רייד לאיזה סול סייבר חמוד ולעשות SB [ גרייד 1+ גרייד 2+ בלאסטר בלייד/בלאסטר דארק +מג'סטי בדיוק 5)
    מבחינת הפוטנציאל של האנימה אני דווקא נורא אהבתי אותו כי תאמת בנוגע למהלך ברור שאתה צודק אבל רצו להראות תקטע שכל הunits בכוכב cray משלבים כוחות וכו' וכו'.... וגם באנימה אתה לא יכול לצפות למהלך ענק וד"א הגרייד 3 מהגולד פאלאדין הוא לא היה ברויאל פלאדין אצל קורין או שזה רק אני? בblizzard formation הזה שלה

אה ד"א בדיוק לזה התכוונתי ונשבע כשראיתי אותם בפעם הראשונה תקלפים עצמם חשבתי לי שיכול להיות שהם יהיו קשורים אליו איכשהו כי כמו חלק אפל כזה XDD והשם שלי שם זה MOR100200 מה שלך?

14. G-Senjou no Maou
    מבחינת הפוטנציאל של האנימה אני דווקא נורא אהבתי אותו כי תאמת בנוגע למהלך ברור שאתה צודק אבל רצו להראות תקטע שכל הunits בכוכב cray משלבים כוחות וכו' וכו'.... וגם באנימה אתה לא יכול לצפות למהלך ענק וד"א הגרייד 3 מהגולד פאלאדין הוא לא היה ברויאל פלאדין אצל קורין או שזה רק אני? בblizzard formation הזה שלה
    זה רק אתה יש מישהו דומה לו תחפש Fang of light garmall הוא לא משהו בתכלס רק מקבל +1000 בתור שלך על כל סנוגאל או בלוגאל שיש לך בריר אז כאילו הבליזרד פורמשיין שלה זה היה 4 סנוגאל בזירה

בBYOND הKEY שלי זה geostri (מפתיע) ובמשחק Izanagi (כן מושפע מפרסונה... נתעלם מזה כרגע)

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עמית, ראית את הפרק החדש של שיפודן היום?
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 86 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •