הקדשת 2K+3K!
כמה מילים על הפורום לפני ההקדשה
כשרק הגעתי לפורום,הייתי אורח והסתכלתי בפרויקט חייקו ובנו"דים. יום אחד כשראיתי שצריך להירשם בשביל לראות תמונות(רותם,למה עשית את זה?) ונזכרתי שלאחי הגדול היה משתמש בפורום מזמן(אם תהיתם מי זה אז אומר לכם בה"פ וכרגע הוא בצבא אז..),אבל הוא קיבל באן תמידי אז נרשמתי כמאסטר ליאון. אני הייתי בעיקר בצד של פוקימון ובנו"ד ואז גיליתי את שאר הפורומים. חשבתי שאחרי הנקודתיים אתה כותב משהו וזה עובד,לכן לקח לי המון זמן להירשם למ"ת הראשון שלי, Legendary return-המחודש שנוהל על ידי טל המדהימה.היא הייתה המשתמשת הראשונה שחיבבתי,כי הרוב נתנו לי באנים ואמרו לי דברים לא נחמדים כל כך. טל פתחה אותי לפורום והפכנו לחברים. אני הכי אהבתי את פורום ספרות ואז חת"ם. כעבור כמה זמן כתבתתי סיפור שנקרא השומר האחרון ואני מתכוון להמשיך אותו אם לא יהיו בכלל תגובות לסיפור שלי,סטיל לייף. טל התנדבה להיות בטא שלי(לפני שהפרויקט הוקם) ועזרה לי,עכשו אני משמש בטא לאנשים ועזרתי לטל בסיפור שלה עם פרק אחד. למרות שהציקו לי תמיד החלטתי שאם אני אפרוש זה רק ירצה אותם ולכן נשארתי(גם חיפשתי כפתור פרישה בלוח הבקרה ולא מצאתי אז..).הפורום נהדר אבל יש לי כמה הצעות לשיפור,אחד מהפקחים מסכים שאשלח לו כדי שישלח לרותם?(ואותו פקח מוכן שאשאלח לו פעילות חדשה?).
עכשו עוברים להקדשה: (חלקים ממנה הם של חברים שלי\מי שהיו חברים שלי ולכן עומר דת' יופיע)
אלה שאנחנו לא חברים עכשו,אני מקווה שנחזור להיות חברים ואני מוכן לגלות לכם בן כמה אני אם זה יהפוך אותנו לחברים שוב.
תודה לטל על שעזרה לי בפורום ופשוט נחמדה
תודה לעומר שאני מקווה שירשה לי לאמץ את המ"ת שלו(כי הוא מדהים!) ושנהיה חברים שוב
תודה לעמיתים על סיבות שונות בעיקר לעמית קרווון קלוון(אני יכול לנהל מ"ת,רק לא מאומץ של דיג'ימון)
תודה לליאור על עזרה בכל מיני דברים ומזל"ט על שאתה מנהל אנימה מנגה ומצוירים,שכחתי לומר מזמן
תודה לנואש לווינר על הסיפור המענייין שלו שאני מקווה שימשיך אותו ועל עזרה במיוחד בלהזכיר הקדשה בפעם הראשונה
תודה לאוהד הוא עזר המון והסיפורים שלו מעניינים,חבל שהוא פרש.
תודה לטיגרארו,אקסמן לנצח(אני אקסמן,תזכור)
תודה לסייר דיספאייר ואקוואקס שעזרו לי ואקסמן לנצח
תודה לקאגימנים לשעבר (מאי צ'אן ועמית לן קאגמינה שהוזכר פעמיים) ולמגל על עזרה
לפי דרישתו של מגל פעם,תודה לגוגאטה!
תודה לעידן,גם אחד החברים הראשונים שלי!
וכל מי ששכחתי שיאמר
מקווה לעוד אלף נהדר!
ואני אחליף כינוי בקרוב ונבדוק מי יכיר אותי,מי שכן הוא חבר ממש טוב או שונא ממש ענק.
הוי איי פי יתווספו כשנגיע לשני עמודים,אני פשוט לא רוצה להשקיע סתם.