Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    המגזין היפני corocoro מתחיל לעלות לרשת
    כרגע נחשפה רק סריקה אחת ממנו:

כפי שניתן לראות למטה בצד שמאל, יהיו צורות חדשות לשלישיית הקאמי האגדית!

בנוסף זה שאעלה את התמונה לרשת טוען שבמגזין נמצאים גם ברוק, ג'יאובני, צ'רן (היריב מBW) וביאנקה.
    שימו לב שזה לא בהכרח נכון.
    אבל אם כן, זה כנראה אומר שהיריבים משחור ולבן, ביאנקה וצ'רן, יופיעו במשחקים שחור ולבן 2, שכזכור מתרחשים שנתיים אחרי עלילת BW.
    ומעניין מאוד מה זה אומר לגביי ברוק וג'יאובני.

אגב, המגזין גם מפרסם דברים נוספים ולא רק משחקים, אז אולי זה אומר שברוק יופיע בסדרה למשל.
    שימו לב שהמגזין הוא לא רק של פוקימון אלא גם זה סדרות נוספות, ולכן יש שם דמויות שאתם לא מכירים ולא קשורים לפוקימון.

המדליף שאעלה את התמונה אמר גם שלפי המגזין, צ'רן יהיה מנהיג מכון, pokewood זה השם לבמת הקולנוע שראינו בטריילר ותחליף את המיוזיקל ושהצורות של הקאמי יהיו ניתנות להשגה במשחק אחרי של 3DS וצריך להעביר אותם לBW2.
    שוב, המידע הזה לא אושר כלל עדין

עדכון נוסף (16:00): המדליף טוען שבמגזין נכתב שיש מתקן בו נמצאים מנהיגי מכון מדורות ומשחקים קודמים, כמו לאנס, וולקנר, בלו ("גרי", מנהיג המכון האחרון בכסף, זהב, קריסטל, לב זהב ונשמת כסף), מיסטי וסטיבן.
    הוא לא אמר אם יהיה ניתן להלחם נגדם, או אם זה קשור לג'ובאני ולברוק שהוא אמר שנמצאים במגזין.

אני מזכיר שגם זה עדין לא אושר ולא נדע בוודאות עד שהמגזין לא יעלה לרשת.

אעדכן ברגע שיהיה מידע חדש ושהמידע שהמדליף אמר יאושר/יופרך

2. משתמש מנוסה
    בהתחלה כשראיתי את התמונה בסרבי חשבתי שהדמיות האחרות קשורות לפוקימון ורק אחרי העדכון הבנתי שלא... ברוק חייב להופיע בסדרה, בלעדיו הסדרה רק מדרדרת... הצורות החדשות של הקאמי קורעות... בכל מקרה, אחרי שהגבתי את התגובה המשעממת והחופרת שלי, תודה על העדכון!

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אהבתי תצורות של שלישית הקאמי במיחוד של הקאמי הירוק שלא זוכר את שמו.
    כתבת במשפט הראשון "המגזין היפני corocoro מתחיל לעלות לרדת" למה הכונה?
    רשעים היוצרים של מגזין המאנגה הזה הם שמי את קירבי כזה קטן בקושי רואים אותו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני אנסה לחבר את הכל ולהעלות השערה, אוקיי? [:
    באנימה בקושי יש התערבות מצד פלזמה, ורוקט הרבה הרבה הרבה יותר פעילים! אי אפשר לומר שלא יהיה להם חלק בעלילה, אני בטוח שבאנימה יהיה לכם חלק גדול, וזה ישפיע על המשחקים הבאים גם.. זה גם מעט אופייני לכל מי שחושב שמצמידים את Bw לעונה הראשונה, תפיסת כל ההתחלתיים, צוות רוקט המרכזיים, הפחד של מיסטי/איריס, מנהיג המכון הראשון הוא השותף.. והכל
    אז זה די ברור שיהיה להם חלק, אני כמעט בטוח שהוא יהיה במשחקים. אם יהיה חלק, אז ג'יאובני בטח יהיה, ואם הוא אמר ג'יאובני, כנראה שגם ברוק נכון.
    צ'רן מנהיג מכון? מעניין של מה. הוא בטח יחליף את לנורה..
    צורות חדשות לשלישיית הקאמי- חלש. אני רואה שלטורנדוס יש צורת ציפור או משהו כזה, בקיצור זה חלש והרס להם ת'קטע של הג'ינים.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: מני
    :o איזה מכוערים עשו את טורנדס טנדרס ולנדורס וראיתי שיש בתמונה את מריו מה קשור מריו? אין לו סדרה הוא סתם דמות משחקי וידיאו [אבל אני אוהב את משחקי מריו] ותודה על העדכון!!!!

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אהבתי תצורות של שלישית הקאמי במיחוד של הקאמי הירוק שלא זוכר את שמו.
    כתבת במשפט הראשון "המגזין היפני corocoro מתחיל לעלות לרדת" למה הכונה?
    רשעים היוצרים של מגזין המאנגה הזה הם שמי את קירבי כזה קטן בקושי רואים אותו.
    הכוונה כמו בכותרת הנושא לעלות לרשת, בטעות רשמתי לרדת
    תיקנתי, תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי Master Zekrom צפה בהודעה
    :o איזה מכוערים עשו את טורנדס טנדרס ולנדורס וראיתי שיש בתמונה את מריו מה קשור מריו? אין לו סדרה הוא סתם דמות משחקי וידיאו [אבל אני אוהב את משחקי מריו] ותודה על העדכון!!!!
    אבל יש לו משחקים, וכמו שהמגזין הזה מפרסם מידע על משחקי פוקימון הוא מפרסם מידע על עוד משחקים (כמו גם סדרות, סרטים וכו') ולא רק על פוקימון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •