יאמי:
"האומנם.." הוא אומר ומוציא מעין רשימה כזאת.. "אממ.. אדמונית.. בערך בגילי.. יאמי סאטו! חעחעחעחעחע!!" הוא אומר וצוחק בקול מטורף
אביט בו בהלם, ואשתדל לא להכניס לו אגרוף ''לא ענית לי, איך אתה שומר שלום?!''
כדי למנוע את זה שאני אקרוס פה,אני מוציא מהמשחק 3 שחקנים,כואב לי הלב על זה אבל עדיף 4 ושזה ימשיך מאשר 7 ושזה ייקרוס,תודה למי שלא ימשיכו איתנו יותר שהם:rO3e,מאסטר ליאון ודור רמאי
יאמי:
"תסתכלי מקרוב!" להפתעתך את רואה שה"ילד" הוא למעשה שומר שלום נמוך במיוחד
"וזאת פעם אחרונה שאת קוראת לי ילד, אני שומר ואני בדרגה מכובדת אני לא אתן שיזלזלו בי"
ג'ורדן:
"לא כל כך מהר חביבי!" אומר לך איזה זקן שעומד לפני הסירות "הסירות האלה עולות כסף אתה יודע.. אבל מכיוון שאתה נראה לי אחד שלא עושה בעיות, נעשה איתך עסקה, תדוג כמה דגים שאתה רוצה רק תזכור שאתה חייב לי את דמי הכניסה, שהם קילו של דגים, בכל פעם שתרצה להכנס.. ואל תדאג בחלקים העמוקים יש דגים גדולים" הוא אומר לך שמח ומושיט לך חכה וסירה
מיקו:
השומר דופק על הדלת בפראות הוא צורח "תפתחי מיד אם את לא רוצה שאני אדאג שתמותי הרבה לפני ההגרלה!"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אחכה שגרהארד ילך לגמרי; כך שלא יוכל לראות אותי, ואכניס את שתי שומרי השלום לביתי,
ואניח אותם על המיטה.
אלך לחדר השני בביתי, שבעבר היה שיך להורי, ואוציא מן הארון גליל בד ארוך ולבן,
ואלך חזרה לחדר השינה. אנקה את הדם מאזור הפציעה, ואחבוש את אוכפי השקט במקום שבהם נפצעו.
" אתם בסדר?~" אשאל אותם ברצינות, ואקווה שהם עדין לא מתים.
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
מיקו:
השומר דופק על הדלת בפראות הוא צורח "תפתחי מיד אם את לא רוצה שאני אדאג שתמותי הרבה לפני ההגרלה!"[/quote]
אני אפתח את הדלת ואביט בשומר בתמימות, אפהק מול פרצופו ואומר ''שיש...מנסים לישון פה יאו...''
אפהק שוב ואראה מעט ישנונית ''מה אתה צריך עכשיו? אפשר לעזור לך איכשהו?'' ואפהק שוב בעייפותd:
אני עייפה 3:
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מיקו:
"ההשתתפות חובה!" הוא אומר והולך
*אם הדמות שלך הולכת לישון תגידי לכמה זמן,ומה את רוצה לעשות אחרי שתקומי*
נקו:
הם עונים לך בקושי "זהו הלך עלינו.. כשגרהארד ואן בלוק מחליט שאתה מת אתה מת." אומר אחד מהם(ה"חכם") ונרדם. "תודה רבה על הטיפול,אולי באמת זה יעזור, אני רק מקווה שזה לא מפריע לך,בכל זאת היינו מאוד לא נחמדים אליך.." אומר לך השומר החכם.
יאמי:
*תזהר אתה קרוב למוות*
---------------------
"גמד?! אני אראה לך מה זה גמד!!" הוא אומר ויורה לאוויר. "אם את לא רוצה שהיריה הבאה תהיה בראש שלך כדאי שתרגעי ומהר."
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
[QUOTE=ξένος;1323729]מיקו:
"ההשתתפות חובה!" הוא אומר והולך
*אם הדמות שלך הולכת לישון תגידי לכמה זמן,ומה את רוצה לעשות אחרי שתקומי*
''כן כן וואט אבר'' אומר ואגלגל עיינים.
אלך לישון למשך שעתיים וכאשר אקום אתלבש ואתארגן.
לאחר מכן אצא החוצה לטייל ברחוב ואתהה מי ייבחר השנה להשתתף במשחקים בידיעה מוחלטת ובתקווה שזו לא אני, לבסוף אנסה למצא את חבריי ברחוב
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מיקו:
את רואה ברחוב חבר בן גילך,הוא מפוחד מאוד ונראה כאילו הוא מדבר עם שאר החברים שלך
יאמי:
"סתם בשביל להתבדח, אבל שזה לא יחזור עוד פעם החוסר כבוד הזה. אני צריך ללכת, שיהיו לך משחקי רעב "מהנים" אני אדאג שזה יהיה לך מהנה.. במיוחד כשהשם שלך יופיע בהגרלה 10 פעמים" הוא אומר ומנסה לברוח ממך
I want to play a game
תודה לOdin Borson
נכון זה בעוד חודשיים? אז אתה הולך לדלג את זה?
או לתת לנו כמה ימים? ^^
~~~~
''אה, לא, זה בסדר. " אומר להם ואחייך, לאחר מכן אלך לחדרי השני, אקח משם מספריים, מחט טפירה עבה, ונר, ואלך לכיוון חדר השינה.
" זה אמור קצת.. לכאוב, אם זה כואב לכם יותר מידי, תגידו. " אומר להם, ואקח את המספריים.
אסיר את התחבושות בזהירות, ואחתוך סביב הפצע חתך בינוני, ואוציא את כדור הרובה בזהירות.
אקח את מחט התפירה, ואעביר אותה פעם-פעמיים בתוך האש, כדי לחטא אותה. לאחר מכן,
אחכה שהמחט תתקרר מעט על מנת לא לגרום לכוויות אצל השומרים, ואטפור בזהירות את החתך,
ומהר אשוב ואחבוש שנית את מקום הפצע של השומרים.
" זה אמור להחלים בתוך כמה שבועות, " אומר להם. " אתם רעבים? צמאים? " אשאל אותם, ואלך למטבח.
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
[QUOTE=ξένος;1323734]מיקו:
את רואה ברחוב חבר בן גילך,הוא מפוחד מאוד ונראה כאילו הוא מדבר עם שאר החברים שלך
''שלום לן הכל בסדר?'' אשאל את חברי לן בחשש, לאחר שאדבר מעט עם כל חבריי אחליט שהגיע הזמן ללכת לישון.
אלך לישון וכאשר אקום בבוקר אלך לסייר בעיר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"סתם בשביל להתבדח, אבל שזה לא יחזור עוד פעם החוסר כבוד הזה. אני צריך ללכת, שיהיו לך משחקי רעב "מהנים" אני אדאג שזה יהיה לך מהנה.. במיוחד כשהשם שלך יופיע בהגרלה 10 פעמים" הוא אומר ומנסה לברוח ממך
''תודה, אני אדאג שאם אני אנצח לשסע לך את הגרון, ואני אדאג שאלו יהיו כלים אלימים ושיהיה לך מוות מלא ביסורים'' אביט בו מתרחק בזלזול, אזרוק אבן לכיוון ממנו ברח ואחזור לביתי.
''טוב, אז הגיע הזמן להתאמן'' אמלמל ''כי יש הרבה סיכויים שאבחר השנה''.
אזיז את המזרן המעופש אשר משמש לי למיטה ואוציא את הלבנה החוסמת את החור אשר ברצפת החדר שלי.
אלטף את פרצופו של אחי על התמונה הישנה והלא אמינה, שבה מתוארים שנינו מחייכים לפני שיצא למשחקים.
אזיז את התמונה ואניח אותה על המזרן, אוציא את אותה קופסא מלאת אבק שבתוכה שכנו החרבות של אבא שלי, שגם הוא לא בעולם זה עוד.
רצו להפוך אותו לאווקס, כאשר תפסו אותו באותו יום מבריח אוכל גנוב לבית, אבל הוא החליט להתאבד, ולא לשתף פעולה עם הקפיטול.
אוציא את החרבות ואסיר מהן את האבק בנשיפה ארוכה, אחזיק את צמד החרבות ואבחן אותן.
הן מתאימות לי בדיוק בגודלן, אני מסוגלת להרים אותן ולהשתמש בהן מהר ובמיומנות, תמיד אבא אמר לי שיש לי כשרון.
אאחוז בקת העשויה עור של כל אחת מהחרבות, הלהב שלהן מעט מעוקל, חרב שמיועדת לקרב לכל דבר.
'זה!' אחשוב 'עם זה אני רוצה לשסע את הגמד הזה!'
---
וואלה וואחד חפירה
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
[QUOTE]לצערי אייל הייתי צריך להוציא מספר שחקנים ובחרתי להשאיר את אלו שהגיבו הרבה אתמול,אל תנסה להתמרד לגבי ההחלטה,היא סופית לסיבוב הזה. פשוט הבנתי ש7 רשומים זה יותר מדי אז זה או שיהיה 4 או שיהיה כלום.
מיקו:
אבל את תוקעת את כל הרצף ככה אי אפשר כל חצי שניה לעשות משהו ולחזור לישון זה לא צורה.
גם את הרגע תקעת את כל קו העלילה את לא נותנת לבן אדם(לן במקרה הזה) לענות וישר את בורחת,תגיבי מחדש.
יאמי: את עומדת בחדר ומסתכלת על החרבות המתאימות לך בדיוק, לפתע, את שומעת קול מחוץ לבית "חה חה חרבות יפות אבל את לא תוכלי להכניס אותן למשחקי הרעב חה חה!" צועק לך הגמד מבחוץ, ולפתע את רואה שהוא לא לבד, איתו נמצאים עוד כ5 שומרי שלום והם ככל הנראה שמים מצור על הבית שלך,לאט לאט יותר ויותר שומרי שלום באים ואת לבד בבית. מה תעשי?
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)