Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 65 מתוך 65
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ξένος צפה בהודעה
    [u][b]

ג'ורדן:
    "עדיף שבמקום להתרברב תאכל את הדג הזה, שיהיה לך אוכל זה יותר חשוב,אבל אם אתה באמת רוצה להתקדם במחיר של 5 ק''ג יש איזור שיש שם דגים ענקיים,זה מקום סודי ואם תסכים אספר לך"
    אתה מוצא דג של 5 קילו,אבל שניה לפני שאתה שמח על המציאה הוא מתנתק מהחכה. אבל לפני שאתה מתבאס הוא יורק עליך דג של קילו שהוא בלע בשלמותו,אתה תופס את הדג. עכשיו יש לך מה להחזיר לזקן
    אתן לזקן את הדג ואקח את הדג ששמתי על הסירה לביתי , לאחר שאגיע הביתה אכין את הדג .

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיקו:
    "אוקיי אנחנו רוצות להתאמן איתך אבל עם מה נתאמן? שומרי השלום לא מרשים שנשתמש בנשק." הן אומרות באכזבה.

''שומרי שלום מעצבניםXD'' אומר, ואז יעלה רעיון במוחי.
    ''לטסו מינטו יש לי רעיון! בואו אחריי'' אומר להן ואלך יחד עם חברותי אל ביתי, ''קודם כל צריך להתאמן על ריצה-למקרה שנאלץ לברוח או לרדוף אחרי מישהו, אחר כך נצטרך ללמוד איך לטפס על עצים במהירות, וגם איך להסוות את עצמינו ומה אכיל ומה לא'' אומר להן.
    ''בואו נתחיל, כל אחת מאיתנו תרוץ 10 דקות רצופות ואז ננוח מעט, אחר כך נעשה הפסקה של חמש דקות ונרוץ עשרים דקות ככה עד שלושים דקות ריצה רצופה. אחר כך ננוח שעה ונלך לאיזשהו עץ באזור ונתאמן בטיפוס ליו עד שנצליח לטפס עליו בתוך פחות מעשרים שניות, ואז ננסה על עץ אחר לוודא שזה לא רק בעץ ההוא. לבסוף ניקח ספרים על צמחים וגרגירים ונלמד איך מבדילים בין מזון טוב לרעיל, ואיך מטרים מים'' אומר לן בהתרגשות ואתחיל לרוץ
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    הודעה:
    הבאן של דניס הקשה מאוד על המשך המשחק ורציתי לדעת כמה זמן הוא בבאן כנראה שהרבה.. המשחק לא יחזור לפעילות גדולה אבל אם אני אראה ששלושתכם מנסים להגיב לכל תגובה שאני מפרסם פעם ב.. אני אעלה את הקצב

ג'ורדן:
    אתה חוזר הביתה ומכין את הדג, מדג כזה גדול אתה יכול להכין סעודה לכ5 אנשים לפחות..
    מחלון המטבח אתה משקיף ורואה 3 ילדים עניים רבים על חתיכה קטנה של לחם,הם בערך בגילך אבל אתה לא ממש מכיר אותם,האם תעזור להם?

מיקו:
    מינטסו ולטסו רצות איתך, את רואה שהן טיפה יותר מהירות ממך אבל הן מתעייפות מהר יותר,הן מסימות את הריצה אבל ממש אין להן כח עכשיו להתחיל לטפס על עצים "זה היה אימון מצוין אבל אין לנו כח להתחיל לטפס על עצים.. אולי נמשיך את זה בעוד שעה או שעתיים? אנחנו חייבות לנוח".
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ξένος צפה בהודעה
    [size=6]
    ג'ורדן:
    אתה חוזר הביתה ומכין את הדג, מדג כזה גדול אתה יכול להכין סעודה לכ5 אנשים לפחות..
    מחלון המטבח אתה משקיף ורואה 3 ילדים עניים רבים על חתיכה קטנה של לחם,הם בערך בגילך אבל אתה לא ממש מכיר אותם,האם תעזור להם?
    אעזוב שניה את הדג ואצא לילדים , "תרגעו , במקום שתריבו על חתיכת הלחם הזאת בואו תאכלו איתי דג , אני בטוח שיש מספיק." אומר ואמשוך שניים מהם , "אתה בוא." אומר לאחד שנשאר , 'מסכנים בטח ממש קשה להם.' אחשוב בעצב .

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיקו:
    מינטסו ולטסו רצות איתך, את רואה שהן טיפה יותר מהירות ממך אבל הן מתעייפות מהר יותר,הן מסימות את הריצה אבל ממש אין להן כח עכשיו להתחיל לטפס על עצים "זה היה אימון מצוין אבל אין לנו כח להתחיל לטפס על עצים.. אולי נמשיך את זה בעוד שעה או שעתיים? אנחנו חייבות לנוח".[/QUOTE]

''בסדר'' אומר למינטסו ולטסו בעודי מתנשמת מעט בעצמי.
    ''ניפגש אחר כך'' אומר להן ואלך לביתי לנוח, אני אוכל משהו קטן(פרי וכדומה) ואז אחליט ביינתים להתאמן בעצמי על הטיפוס, אלך אל עץ קרוב ואנסה לטפס עליו ככל שמהירותי תיתן לי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •