Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18
  1. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    סאבליי אולי שום מתקפה לא משפיעה עליו אבל הסטאטים שלו בריצפה...
    אם אתה רוצה סוג אופל אתה יכול לשים את שיפטרי או לודיקולו ואז יש לך מים עשב
    בכללי אין שיישיה מושלמת צריך לדעת רק את להתנהל

ציטוט פורסם במקור על ידי dvirbs צפה בהודעה
    גם אם אחד הפוקימונים בעל סטאט גבוה מאוד, צריך להתחשב בזה, תילחם עם אגרון נגד אנשים, גם עם הגנה שמגיעה ל504, והסיכויים שלו לשרוד הם לא הכי גדולים
    קוואגסייר לא פוקימון טוב לדור 3, וויסאקש אין לי מושג בחיים לא שיחקתי איתו
    לפותח האשכול, לא ידעתי שאתה בגיימבוי אני חשבתי שאתה במחשב משחק
    ועדיין, זה לא כיף לשחק עם אגדיים כמו מולטרס, עם צ'אריזרד שיחקתי מלא פעמים והוא פוקימון שימושי זה לא ממש משנה לי
    בנוסף, אני לא אמרתי שזו כמות אדירה של חולשות, הוא דיבר מבחינת סוגים, אמרתי לו איזה חולשות יש לכל סוג, ועדיין זה שסייבלי הוא פוקימון ללא חולשות, זה לא אומר שהוא הפוקימון האולטימטיבי, הוא עדיין חלש
    וינזור איטי ולפי דעתי מבחר המתקפות מסוג עשב שיש בדור 3 הוא לא משהו, גם ברלום לא הכי טוב לפי דעתי בדור 3 (שוב חילוק המתקפות פיזיות\מיוחדות לפי סוגים ולא לפי מתקפות)
    מצד שני, אולי אמרתי שלהרקרוס יש חולשות, אבל אני יודע שהרקרוס הוא פוקימון מאוד חזק עם שילוב סוגים מאוד שימושי, ציינתי שהחולשה הכפולה היא למעופף, שמזה נזהרים במיוחד כי אין כל כך מתקפות סלע ללמד אותו בדור 3, אולי Rock Tomb, בדור 4 הסט שלו הרבה יותר שימושי, כנ"ל אצל וינוזור
    ושוב אני מזכיר לגבי מולטרס, לשחק עם אגדיים זה עדיין לא כיף, היכולות לגוון עם פוקימונים גדולה, ולשחק בונקר עם אגדיים מהמחשבה שהם הרבה יותר חזקים, זה פשוט לא כיף
    אז תקרא טוב לפני שאתה אומר, דור 1-2-3 זה לא כמו דור 4-5, צריך להתחשב בכל הבחינות, ובגלל זה לבנות שישיות לסטורי בדורות 1-3 זה שונה מאוד מ4-5 ובכללי אתה לא משחק בדורות האלה בWI-FI, לא שאני מכיר מי שכן, אז זה לא הכי משנה
    מצידי קח 6 טריקו רמה 100, שים להם איזה סט שאתה רוצה ועם כל הויטמנים (המשפרי סטטוסים כגון Iron Zinc וכו') ותעבור את כל המשחק..
    אני אישית עדיין בסטורי אוהב לשחק עם שישיות חלשות, לא סטים עם מתקפות שאני לא אוהב, אבל פוקימונים יחסית חלשים, למשל לקחתי דאסטוקס בשישייה הקודמת שלי
    ועדיין, לא בונים שישייה לפי סוגים בלבד, אם לא ראית יש שישיות גשם\שמש ועוד, רק בגשם\שמש יש כ-4 פוקימונים מאותו הסוג אם לא יותר, לא בהכרח שיש להם 2 סוגים (בשישיית גשם אתה לוקח לדוגמא פוקימון מים עם יכולת Drizzle, ואיתו עוד 3 פוקימוני מים אחרים, ששם הסט של כל אחד חשוב מאוד, פחות מהסוגים, כמובן גם חפצים יכולות וטבעים)
    אני לא זוכר ממש את דור 3 התרגלתי כבר ל4 יותר כי הוא יותר פרקטי
    למרות שאת "הסטורי" סיימתי עם התחלתי רמה 70 בלי EV IV וטבע 3 פעמיים(כל אחד פעם אחת)
    תתפלא כמה פעמיים נלחמתי מול אנשים עם התקפה סופר אפקטיבית וזה הוריד רק 20%~40% מהחיים

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אם אתה רוצה רק סוגים, בלי התחשבות בסטטוסים (הגנה, התקפה וכו') ובמתקפות, אז הנה פוקימונים טובים:
    פורטרס/סיזור. רק חולשה אחת למתקפות אש, אבל מתקפות אש ישפיעו פי 4 (במקום פי 2 בסופר אפקטיביות רגילה).
    סאבליי
    קינגדרה. חלש רק למתקפות דרקון, והוא עצמו סוג דרקון אז יש לו מתקפות סטאב נגד פוקימוני דרקון.
    כל פוקימון חשמל טהור, כי הם חלשים רק לסוג אדמה.
    פוקימון לוחם טהור מאותו היגיון, כי רק סוג על חושי ומעופף טובים עליו.
    ופוקימון לוחם חזק על 5 סוגים שונים.
    עיקרון דומה עם סוג רעל טהור, שרק מתקפות על חושי ואדמה חזקים עליו. עם זאת סוג רעל סופר אפקטיבי רק על סוג עשב.
    וגם סוג על חושי, כי הוא חלש רק על מתקפות רוח וחושך.
    נומל.. בערך מבחינת סוגים. הוא חלש למתקפות אדמה ולמתקפות מים. אבל למתקפות מים הוא חלש פי 4.
    סקרמורי. סוג מתכת מבחינת סוג טהור תמיד טוב, כי רוב הסוגים חלשים על סוג מתכת.
    במקרה של סקרמורי, רק מתקפות אש וחשמל סופר אפקטיבים עליו.
    גנגר ברמת העיקרון גם טוב מבחינת סוגים.
    הוא חלש למתקפות על חושי, אדמה, רוח וחושך.
    אבל, יש לו יכולת שמונעת ממנו להיות מושפע ממתקפות אדמה.
    והוא בעצמו סוג רוח אז יש לו מתקפת סטאב (מתקפה מהסוג של הפוקימון עושה פי 1.5 נזק) נגד סוגי רוח ועל חושי.
    אז כך שהבעיה העיקרית שלו היא חושך.
    וופר/וויסקאש. חלשים רק נגד עשב, אבל פי 4 נזק.
    ג'ירפריג. סוג רגיל/על חושי כך שחושך זה הסוג היחיד שסופר אפקטיבי עליו.
    בלדום. מתכת/על חושי ולכן חלש רק על אש ואדמה.

אבל שוב, זה רק מבחינת סוגים.
    אבל הרבה פוקימונים פה לא טובים.
    סאבליי לדוגמה, יש לו סטטוסים נמוכים.
    כלומר המתקפות שלו לא יעשו הרבה נזק.
    בנוסף, מתקפת הסטאב הכי טובה מסוג חושך שהוא יכול ללמוד היא עם כוח בסיסי של 60 בלבד.
    ואין עוד ממש מתקפות טובות בשבילו. אין מגוון של מתקפות ללמד אותו.

אגב, לאגרון יש אולי רק 3 חולשות-מים, לוחם ואדמה.
    אבל לוחם ואדמה יעשו נזק פי 4.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    אם אתה רוצה רק סוגים, בלי התחשבות בסטטוסים (הגנה, התקפה וכו') ובמתקפות, אז הנה פוקימונים טובים:
    פורטרס/סיזור. רק חולשה אחת למתקפות אש, אבל מתקפות אש ישפיעו פי 4 (במקום פי 2 בסופר אפקטיביות רגילה).
    סאבליי
    קינגדרה. חלש רק למתקפות דרקון, והוא עצמו סוג דרקון אז יש לו מתקפות סטאב נגד פוקימוני דרקון.
    כל פוקימון חשמל טהור, כי הם חלשים רק לסוג אדמה.
    פוקימון לוחם טהור מאותו היגיון, כי רק סוג על חושי ומעופף טובים עליו.
    ופוקימון לוחם חזק על 5 סוגים שונים.
    עיקרון דומה עם סוג רעל טהור, שרק מתקפות על חושי ואדמה חזקים עליו. עם זאת סוג רעל סופר אפקטיבי רק על סוג עשב.
    וגם סוג על חושי, כי הוא חלש רק על מתקפות רוח וחושך.
    נומל.. בערך מבחינת סוגים. הוא חלש למתקפות אדמה ולמתקפות מים. אבל למתקפות מים הוא חלש פי 4.
    סקרמורי. סוג מתכת מבחינת סוג טהור תמיד טוב, כי רוב הסוגים חלשים על סוג מתכת.
    במקרה של סקרמורי, רק מתקפות אש וחשמל סופר אפקטיבים עליו.
    גנגר ברמת העיקרון גם טוב מבחינת סוגים.
    הוא חלש למתקפות על חושי, אדמה, רוח וחושך.
    אבל, יש לו יכולת שמונעת ממנו להיות מושפע ממתקפות אדמה.
    והוא בעצמו סוג רוח אז יש לו מתקפת סטאב (מתקפה מהסוג של הפוקימון עושה פי 1.5 נזק) נגד סוגי רוח ועל חושי.
    אז כך שהבעיה העיקרית שלו היא חושך.
    וופר/וויסקאש. חלשים רק נגד עשב, אבל פי 4 נזק.
    ג'ירפריג. סוג רגיל/על חושי כך שחושך זה הסוג היחיד שסופר אפקטיבי עליו.
    בלדום. מתכת/על חושי ולכן חלש רק על אש ואדמה.

אבל שוב, זה רק מבחינת סוגים.
    אבל הרבה פוקימונים פה לא טובים.
    סאבליי לדוגמה, יש לו סטטוסים נמוכים.
    כלומר המתקפות שלו לא יעשו הרבה נזק.
    בנוסף, מתקפת הסטאב הכי טובה מסוג חושך שהוא יכול ללמוד היא עם כוח בסיסי של 60 בלבד.
    ואין עוד ממש מתקפות טובות בשבילו. אין מגוון של מתקפות ללמד אותו.

אגב, לאגרון יש אולי רק 3 חולשות-מים, לוחם ואדמה.
    אבל לוחם ואדמה יעשו נזק פי 4.
    טוב זאת בעיקרון רשימה שמסכמת כל מה שאומר לך, כמובן שיש דברים נוספים מכיוון וזה דור 3 שאני שוב רוצה להדגיש שלא הקשבת להם
    גנגר, הוא פוקימון מצוין, הסטטוסים שלו טובים וההתקפה המיוחדת שלו גבוהה ברמות, אבל בדורות 1-3 שוב, מתקפות פיזיות\מיוחדות מחולקות על פי סוגים, ושם מתקפות רוח (הסטאב הכי טוב לגנגר, נגד סוג רוח גם) הם פיזיות, לא שימושי בכלל
    אני לא זוכר איזה כל אחד, אצל פוקימוני מים אני חושב שמתקפות מים הם מסוג מיוחד, ולמשל סוואמפרט הוא תוקף פיזי, בעיה לא? אדמה מסוג פיזי כמובן, וקרח שזה סוג שהרבה פוקימוני מים משתמשים בו בסטורי, זה מסוג מיוחד..
    ככה שבכללי אם היית רוצה מתקפת קרח לסוואמפרט בדור 4-5, זה היה יכול להיות Ice Punch לדוגמא, שזה מתקפה פיזית רק שבדורות 1-3 זה יעבוד כמתקפה מיוחדת
    תהנה..

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •