פורסם במקור על ידי
dvirbs
גם אם אחד הפוקימונים בעל סטאט גבוה מאוד, צריך להתחשב בזה, תילחם עם אגרון נגד אנשים, גם עם הגנה שמגיעה ל504, והסיכויים שלו לשרוד הם לא הכי גדולים
קוואגסייר לא פוקימון טוב לדור 3, וויסאקש אין לי מושג בחיים לא שיחקתי איתו
לפותח האשכול, לא ידעתי שאתה בגיימבוי אני חשבתי שאתה במחשב משחק
ועדיין, זה לא כיף לשחק עם אגדיים כמו מולטרס, עם צ'אריזרד שיחקתי מלא פעמים והוא פוקימון שימושי זה לא ממש משנה לי
בנוסף, אני לא אמרתי שזו כמות אדירה של חולשות, הוא דיבר מבחינת סוגים, אמרתי לו איזה חולשות יש לכל סוג, ועדיין זה שסייבלי הוא פוקימון ללא חולשות, זה לא אומר שהוא הפוקימון האולטימטיבי, הוא עדיין חלש
וינזור איטי ולפי דעתי מבחר המתקפות מסוג עשב שיש בדור 3 הוא לא משהו, גם ברלום לא הכי טוב לפי דעתי בדור 3 (שוב חילוק המתקפות פיזיות\מיוחדות לפי סוגים ולא לפי מתקפות)
מצד שני, אולי אמרתי שלהרקרוס יש חולשות, אבל אני יודע שהרקרוס הוא פוקימון מאוד חזק עם שילוב סוגים מאוד שימושי, ציינתי שהחולשה הכפולה היא למעופף, שמזה נזהרים במיוחד כי אין כל כך מתקפות סלע ללמד אותו בדור 3, אולי Rock Tomb, בדור 4 הסט שלו הרבה יותר שימושי, כנ"ל אצל וינוזור
ושוב אני מזכיר לגבי מולטרס, לשחק עם אגדיים זה עדיין לא כיף, היכולות לגוון עם פוקימונים גדולה, ולשחק בונקר עם אגדיים מהמחשבה שהם הרבה יותר חזקים, זה פשוט לא כיף
אז תקרא טוב לפני שאתה אומר, דור 1-2-3 זה לא כמו דור 4-5, צריך להתחשב בכל הבחינות, ובגלל זה לבנות שישיות לסטורי בדורות 1-3 זה שונה מאוד מ4-5 ובכללי אתה לא משחק בדורות האלה בWI-FI, לא שאני מכיר מי שכן, אז זה לא הכי משנה
מצידי קח 6 טריקו רמה 100, שים להם איזה סט שאתה רוצה ועם כל הויטמנים (המשפרי סטטוסים כגון Iron Zinc וכו') ותעבור את כל המשחק..
אני אישית עדיין בסטורי אוהב לשחק עם שישיות חלשות, לא סטים עם מתקפות שאני לא אוהב, אבל פוקימונים יחסית חלשים, למשל לקחתי דאסטוקס בשישייה הקודמת שלי
ועדיין, לא בונים שישייה לפי סוגים בלבד, אם לא ראית יש שישיות גשם\שמש ועוד, רק בגשם\שמש יש כ-4 פוקימונים מאותו הסוג אם לא יותר, לא בהכרח שיש להם 2 סוגים (בשישיית גשם אתה לוקח לדוגמא פוקימון מים עם יכולת Drizzle, ואיתו עוד 3 פוקימוני מים אחרים, ששם הסט של כל אחד חשוב מאוד, פחות מהסוגים, כמובן גם חפצים יכולות וטבעים)